فعالیتهای توسعه اجتماعی اقتصادی بیت العدل دامی برای حکومت موازی

حکومت موازی در راستای بر اندازی و اشغال سرزمین توسط بیت العدل در غالی سمن های اجتماعی

لینک توضیحات ۳۱ جلسه اسناد زیر :      کلیک کنید 

از سال ۱۹۷۳ بیت العدل به شکل گسترده برای توسعه منابع انسانی خود و جذب افراد به سازمان در هر کشوری از اقدامات غیر انسانی در پوشش کمک به رفع آسیب های اجتماعی شروع نمود و تا الان ادامه دارد در اسناد زیر که نمونه ای از پیامهای بیت العدل در جهت روشن شدن این نیت شوم است پرده برداری می شود تا ماهیت اقدامات ضد بشری بیت العدل برای همگان هویدا گردد از ویژگی های اسناد زیر این است که به وضوح در می یابیم تمام اقدامات بشر دوستانه بیت العدل در غالب پروژه های خدمتی ایجاد حکومت موازی  در راستای براندازی و بر پایی حکومت بهایی است ابتدا به قطعاتی از اعترافات سران بهایی پرداخته می شود و سپس پیامهای بیت العدل تقدیم می گردد 

نمونه دیگر از این اظهارات :

در فیلم زیر پرده های کنار می رود و علنا رهبران بهایی خود را صاحبان کل بر اندازان قلمداد می کنند و سعی در روحیه دادن در راستای براندازی می نمایند :

تشکیلات بهایی به مانند رهبران پیشین‌اش، بقای خود را در تضادهای اجتماعی و سیاسی جوامع انسانی می‌یابد!

از نظر تشکیلات بهایی( که یک تشکیلات توتالیتر فرصت طلب است)، و مبلغان‌ش ، آنچه اهمیت دارد پیشبرد نقشه‌های براندازی حکومت‌ها، در راستا‌ی برقراری حکومت مذهبی- فاشیستی بهایی است!

این کار، به دلیل در اقلیت مطلق بودن جامعه بهایی در جهان، احتیاج به قربانی دارد؛ تا با درگیر کردن احساسات انسان‌ها، به وجود ضد انسانی تشکیلات خود، رسمیت دهند!

برای نمونه اقدامات «عرفان ثابتی»(از مبلغان ضد ایرانی تشکیلات بهایی)، را در همین راستا بررسی می‌کنیم.

او در صحبت‌های اخیرش، نه تنها به لازمه وجود حکومتی موازی در هر‌ کشور برای فتح اقالیم اشاره می‌کند؛ بلکه مثالی از حکومت موازی ایجاد شده توسط بهائیان در زاهدان هم اشاره می‌کند.

او به زاهدان(به دلیل شرایط و حساسیت خاص آن) اشاره کرده‌ و جوانان تهرانی(که برای اقدامات انسان دوستانه به آن دیار سفر کرده‌اند) را انقلابی خوانده است.

اما هدف او چیست؟

۱⃣ با انتساب غیر‌مستقیم آن جوانان به تشکیلات ضد‌انسانی بهایی، راه را بر همه گروه‌های انسانی ببندد

۲⃣ بر آتش فتنه در آن دیار، بردمد.

۳⃣ قربانیان دیگری برای تشکیلات ضد‌انسانی بهایی دست و پا کند.

۴⃣ با انتساب غیر‌مستقیم جوانان تهرانی به بهائیت و انقلابی خواندن آنها، به تشکیلات قرون وسطایی بهایی، وجهه مترقی دهد.

۵⃣ همه اینها در حالی است که در ظاهر، دخالت در سیاست برای بهاییان حرام می‌باشد .

۶⃣ البته بر صاحب‌نظران روشن است که منظور او از جوانان تهرانی، جوانان بهایی تهرانی می‌باشد؛ چون در نظر تشکیلات بهایی، غیر‌بهایی واجد وصف انسان هم نیست چه برسد به وصف انقلابی!

💠 سخنان نوچه ها و اذناب شهریار آهی و بیت العدل ( عرفان ثابتی بهایی ) که تا دیروز لفظ سیاست را با یک دریا آب کشیدن هم به زبان نمی آوردند اما حالا شده اند روحیه دهنده به اپوزسیون

🎥 «جمهوری اسلامی را نمی‌شود ساقط کرد؛ جمهوری اسلامی بشار اسد را که در مملکت خودش نبود در قدرت حفظ کرد»

بخشی از نظرات کارشناسان تلویزیون اینترنشنال را ببینید و بشنوید:
🔹بعد از برهم خوردن همبستگی، حالا احساس افسردگی داریم.

🔹جمهوری‌ اسلامی را نمی‌شود ساقط کرد؛ آن‌ها در سوریه که حکومت خودشان نبود توانستند بشار اسد را نگه دارند

اقدامات توسعه اجتماعی و اقتصادی در پوشش سمن های اجتماعی و ان جی او ها پوششی است برای توسعه شهر و حکومت موازی در راستای براندازی – اشغال سرزمین و بر پایی حکومت بهایی در هر کشور  به روایت بیت العدل 

مورد اول :

در اواسط این سلسله نقشه ها اشتغال جامعه در حیات اجتماع مورد تو ّجه مستقیم بیشتری قرار گرفت. در این ّا تشویق شدند که دو مجهو د به هم مرتبط یعنی اقدام اجتماعی و مشارکت در گفتمانهای رایج در اجتماع مورد احب ّه جایگزینی برای کار ترویج و تحکیم نبودند تا چه رسد به انحراف از آن، در واقع را مّد نظر قرار دهند. این دو البته ّ این دو در ترویج و تحکیم مندمج می باشند

۹۵۰  ۲۰۲۱-۰۴-۲۰

مورد دوم :

قابلیّت مبادرت به اقدام اجتماعی از دیدگاه بیست و پنج سال اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته و موجب شکوفایی فوق‌العادۀ فعّالیّت‌ها گردیده است.  در مقایسه با سال ۱۹۹۶ که هر ساله حدود دویست و پنجاه (۲۵۰) پروژۀ توسعۀ اجتماعی و اقتصادی در حال انجام بود این رقم اکنون به هزار و پانصد (۱,۵۰۰) رسیده و تعداد سازمان‌های ملهم از تعالیم بهائی به چهار برابر یعنی به متجاوز از صد و شصت (۱۶۰) افزایش یافته است.  هر سال بیش از هفتاد هزار (۷۰,۰۰۰) ابتکار کوتاه‌مدّت اقدام اجتماعی در سطح تودۀ مردم انجام می‌شود که افزایشی پنجاه برابر است.  این جمع مشتاقانه امیدوار است که با حمایت و تشویق مجدّانۀ سازمان توسعۀ بین‌المللی بهائی افزایشی مستمرّ در همۀ این مجهودات حاصل گردد.  در این ضمن، مشارکت جامعۀ بهائی در گفتمان‌های رایج در اجتماع نیز به مراتب افزایش یافته است.  علاوه بر فرصت‌های متعدّدی که احبّا می‌توانند یک دیدگاه بهائی را در گفتگوهای شخصی خود یا در محیط کاری ارائه دهند، مشارکت منظّم‌تر در گفتمان‌ها پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نموده است.  منظور نظر ما نه تنها کوشش‌های بسیار گسترده و مجهودات پیچیده و فزایندۀ جامعۀ جهانی بهائی است که در این مدّت دفاتر جدیدی در افریقا، آسیا، و اروپا تأسیس نمود، بلکه فعّالیّت شبکه‌ای توسعه‌ یافته و مستحکم از دفاتر ملّی امور روابط خارجی است که توجّه عمده‌شان متمرکز بر مشارکت در گفتمان‌ها گشت.  ورای این توفیقات، مشارکت خردمندانه و قابل ملاحظۀ آحاد احبّا در زمینه‌های خاصّ است.  نکات فوق مراتب احترام، تقدیر و تحسین متفکّران و شخصیّت‌های برجسته در تمام سطوح اجتماع را که به کرّات از آیین بهائی، پیروان آن و اقدامات‌شان ابراز داشته‌اند تا حدّی توجیه می‌نماید.

۹۵۰  ۲۰۲۱-۰۴-۲۰

مورد سوم :

گفتمان اجتماعی – اقدام ::::

با ازدیاد وافر منابع انسانی در محدودۀ جغرافیایی و استحکام الگوی رشد، مشارکت و همکاری جامعۀ بهائی با اجتماع میتواند و در واقع میباید افزایش یابد. در این برهۀ خطیر از اجرای نقشه، هنگامی که تعداد بسیاری از محدوده های جغرافیایی به چنین مرحلهای نزدیک شدهاند، مقتضی است که احبّا در کلّیّۀ نقاط در بارۀ ماهیّت کمک هایی که جوامع پویا و در حال رشد آنها به پیشرفت مادّی و معنوی اجتماع ارائه خواهند داد تأمّل نمایند. در این خصوص، تفکّر در دو حوزۀ فعّالیّت که به هم مرتبط و تقویتکنندۀ یکدیگرند یعنی اشتغال به اقدام اجتماعی و شرکت درگفتمان های رایج در اجتماع، سودمند خواهد بود.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

مورد ۴ :

گفتمان اجتماعی منجر به تسجیل بشود -اقدام اجتماعی – توسعه ::::

احبّا در مساعی خود برای معرّفی ساده و واضح حقایق اساسی امرالله، از نمونۀ بارز و گویای کتاب ششم مؤسّسۀ روحی بهرۀ وافر برده ا ند. هر جا که منطقِ اصلی این طرز معرّفی درک شود و از گرایش تبدیل آن به یک فرمول اجتناب گردد، استفاده از آن گفتگویی را آغاز میکند که خصوصیّت ممیّزۀ آن حسن تفاهم و کیفیّت روابط حاصله بین طرفین است. مادام که این گفتگو از ملاقات اوّلیّه فراتر رود و یک دوستی واقعی شکل گیرد، این نوع تبلیغ مستقیم میتواند عاملی راهگشا برای یک فرایند پایدار تقلیب روحانی باشد. این مسئله که تماس اوّلیّه با این دوستانِ تازه یافته منجرّ به دعوت آنان به تسجیل و یا شرکت در یکی از فعّالیّتهای جامعۀ بهائی شود، چندان مهم نیست. آنچه حائز اهمّیّت بیشتری میباشد این است که هر فرد احساس کند که همکاریش با جامعۀ بهائی در کمک به بهسازی اجتماعبا گرمی مورد استقبال قرار میگیرد و از این طریق در مسیری از خدمت به بشریّت گام مینهد که ممکن است در بدایت و یا در مراحل بعدی به تسجیل او بیانجامد.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

مورد ۵ :

موسسه طرح و توسعه اجتماعی و اقتصادی در اسرائیل طراح این سیستم است – شبکه ایجاد کرده از کل دنیا می روند اسرائیل یاد می گیرند بر می گردند انجام می دهند :::

اینکه قسمت عمدۀ این برنامه مطالب را از دیدگاه بهائی ولی نه به صورت آموزش دینی بررسی میکند، راه را برای عرضۀ آن به نوجوانان در محیط ها و شرایط مختلف باز کرده است. در نتیجه در بسیاری از موارد، مجریان این برنامه با اطمینان به میدان اقدام اجتماعی وارد میشوند و با مسائل و امکانات گوناگونی رو به رو میگردند. این اقدامات و مسائل و امکانات توسّط دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی در ارض اقدس به صورت یک فرایند یادگیری در سطح جهانی دنبال و تنظیم میگردد. تا کنون به مدد دانش و تجربۀ به دست آمده، چند محدودۀ جغرافیایی در اطراف جهان این توانمندی را کسب نمودهاند که هر یک متجاوز از هزار نوجوان را تحت پوشش این برنامه قرار دهند. برای اینکه محدوده های جغرافیایی دیگر نیز بتوانند به سرعت در این جهت پیش روند، دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی، با کمک گروهی از احبّا، مشغول تأسیس شبکه ای از جایگاههایی در همۀ قارّات عالم برای تعلیم هماهنگ کنندگان در صدها محدوده میباشد. این افراد کاردان پس از بازگشت هماهنگ کنندگان به محدوده های جغرافیایی خود، به حمایت آنان ادامه میدهند تا آنها بتوانند محیطی سرشار از روحانیّت در جهت تداوم برنامۀ نوجوانان به وجود آورند.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

نکات :
۱- اعتراف به اقدام پوششی توسط دفتر توسعه در سطح بین المللی

۲- این اقدام در سطح محدوده های جغرافیایی

۳ – محل تجمیع تمام اقدامات و اطلاعات در مورد مسائل اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی در اسرائیل نزد این دفتر می باشد

۴ – تجاوز به حقوق کودک

۵ – نقش دفتر توسعه در آموزش مستقیم به کلیه بهائیان جهان و بازگشت به کشورشان

۶- نقض حاکمیت ملی و سلب تمامیت ارضی

مورد ۶ :

اقدام اجتماعی به همراه بهایی کردن و تسجیل کردن ::::::

به همان گونه که بینش حاصله از شرکت در برخی گفتمانها میتواند به روشن شدن مفاهیمی کمک کند که اقدام اجتماعی را شکل میدهد، اقدام مؤثّر اجتماعی نیز موجب غنی شدن مشارکت در گفتمانهای عمومی میگردد. مشارکت در گفتمانهای اجتماعی در سطح محدودۀ جغرافیایی میتواند شامل یک عمل ساده مثل استناد به اصول دیانت بهائی ضمن یک صحبت روزمرّه تا فعّالیّتهای منظّمتری مانند تهیّۀ مقالات و حضور در جلساتی راجع به مسائل اجتماعی، از جمله تغییر آب و هوا و محیط زیست یا حاکمیّت و حقوق بشر، باشد. این مشارکت مستلزم تعامل هدفمند و مفید با گروههای مدنی و سازمانهای محلّی در دهکده و محلّه نیز میباشد. در این رابطه ذکر یک هشدار را ضروری میدانیم. حائز اهمّیّت است که همگان به خوبی متوجّه باشند که ارزش شرکت در اقدام اجتماعی و گفتمانهای عمومی را نباید بر حسب امکان تسجیل افراد تعیین نمود. گرچه مساعی در این دو زمینه ممکن است در افزایش تعداد تسجیل شدگان مؤثّر باشد ولی اصولاً این اقدامات به این منظور انجام نمیشود. اصل ضروری در این مورد خلوص نیّت است. به علاوه باید از مبالغه در بارۀ تجارب جامعۀ بهائی و یا از جلب توجّه غیر ضروری به مساعی نوپایی مانند برنامۀ تواندهی روحانی به نوجوانان که بهتر است با سرعت طبیعی خود به پیش رود دوری جست. آنچه در همۀ موارد باید مورد نظر باشد تواضع و فروتنی است. احبّا در اظهار شور و اشتیاق در بارۀ عقاید خود باید از ابراز هر نوع احساس برتری بر دیگران بپرهیزند، احساسی که ابراز آن حتّی در بین خود احبّا شایسته نیست تا چه رسد به مجامع دیگران.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

مورد ۷ :

مهمممم سند پشتیبانی موسسه طرح و توسعه در اسرائیل برای کلاستر ها :::

پیام رضوان، معدودی از مشخّصه های اقدام اجتماعی در میان توده ها، و شرایطی را که باید ملحوظ داشت، تـوصیف میکند. عمـوماً مسـاعی متوجّه به یک روستـا، در مقیاس کوچک شروع میشود. معمولاً عدّه ای از یاران پا در میدان میگذارند، و هر یک، نیازی اجتماعی یا اقتصادی را که خود تشخیص داده است، هدف قرار میدهد و به معدودی از اقدامات مناسب متوسّل میشود. در این راستا، مشورت در ضیافت نوزدهروزه، فضای مناسبی را فراهم میآورد که در آن، آگاهی رشد یابندۀ جامعه، بتواند مجاری بروز سازنده، پیدا کند. طبیعت فعّالیتها هرچه که باشد، محفل محلّی باید مراقب تله های بالقوّه بوده، در صورت لزوم، احبّا را یاری کند از کنار آنها بگذرند. از جملۀ این تله ها است: وسوسۀ طـرّاحی برنامه های بیش از حدّ جاه طلبانه که توان افراد را میگیرند و نهایتاً هم، از کنترل خارج میشوند؛ تمایل به اخذ کمکهای مالی که دوری از اصول بهائی را الزام میکند؛ قول فناوریهای گول زننده که دهکده را از میراث فرهنگیاش تهی مینماید و به فـروپاشی و ناسازگـاری منتهی میشود. در نهـایت، تـوانی کـه فـرایند مؤسّسه در دهکده ایجاد کرده، و قابلیتهایی که در افراد برانگیخته، میتواند یاران را قادر سازد از روشها و برنامه هایی که ثمرده یشان به اثبات رسیده است بهره برند؛ برنامه هایی که بعضی ازسازمانهای مُلهَم از تعالیم بهائی طرّاحی و تدوین کرده اند و به پیشنهاد و حمایت دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی ما، وارد کلاستر شده اند. علاوه بر این، محفل باید بیاموزد با ساختارها و سازمانهای اجتماعی و سیاسی موجود در محلّ تعامل داشته باشد و به تدریج، آگاهی از حضور امر الهی در روستا و تأثیری را که بر پیشرفت آن اِعمال میکند، افزایش دهد.

نکات :

۱ – هدف جذب توده ها و غیر بهائیان

۲ – پهن کردن دام بر اساس نیازهای اجتماعی و اقتصادی و در پوشش رفع آن نیاز توده ها را جذب می کنند تا منجر به اقدام اساسی و رسیدن به اهداف نقشه شود

۳ – متناسب با فرهنگ محدوده های جغرافیایی عمل کنند تا اهداف در تله نیفتند

۴ – سازمانهای ملهم از تعالیم بهایی با هماهنگی بیت العدل و با پشتیبانی دفتر فوق وارد محدوده های جغرافیایی می شوند
۵ – به بهانه اقدام اجتماعی به مرور در نهادهای تاثیر گذار سیاسی و اجتماعی در محدود جغرافیایی نفوذ کنند  برای رسیدن به اهداف نقشه

مورد ۸ :

حکومت طلبی – اقدام اجتماعی – گفتمان اجتماعی – تحریک جهت اجرای نقشه :::

آرزوی اهل بها به فرمودۀ حضرت عبدالبها آن است که …ایران سبب حیات جاودان جهان گردد و علم صلح عمومی و امان و روحانیّت محضه در قطب امکان برافرازد…. این بینش روحانی است که به شما نیرو میبخشد تا به رغم همۀ مشقّات و تضییقاتی که پیوسته بر شما وارد میشود همچنان مشتاق خدمت به این آب و خاک بمانید. پس کما کان به حکمتهای بالغه و وعود حتمیّۀ الهیّه ناظر باشید، با اطمینان کامل به آینده بنگرید و همچون گذشته زندگی خود را وقف خدمت به نوع انسان نمایید: به انجام وظایف روحانی فردی خود قائم باشید، گفتمانهای هدفمند خود را در فضاهای موجود با جدّیّت دنبال کنید و در فعّالیّتهای اجتماعی و امور عامّ المنفعه تا حدّ امکان مشارکت نمایید. در راهی که برای زندگی خود انتخاب کردهاید با شادی و سرور گام بردارید و مطمئن باشید که در تحمّل شداید و بلایا شریک مولای توانای خود هستید.

۸۰۴  ۲۰۱۱-۰۵-۱۴

مورد ۹ :

مختصری فهرست دوره روحی – قتل عام فرهنگی :::::

در حال حاضر دوره های متسلسل اصلی شامل هشت دوره است. ولی تعداد این دوره ها از قرار معلوم ممکن است نهایتا به هجده برسد و مطالبی راجع به خدماتی در رابطه با نیازمندیهای جامعه از قبیل هماهنگ سازی و اداره امور، اشتغال به اقدام اجتماعی و مشارکت در گفتمان های جامعه را در بر گیرد. در طی این دوره های متسلسل، در حال حاضر دو مقطع وجود دارد که در آن فرد مختار است وارد یک مسیر خاص خدمت گردد. اولین مقطع بعد از مطالعه کتاب ۳ می باشد. از میان دوستانی که این کتاب را تمام می کنند و کلاس نسبتا ساده ای را برای شاگردان کلاس اول از یک برنامه تربیت روحانی کودکان شروع می نمایند درصد معینی مایل خواهند بود وقت خود را وقف این خدمت نموده به مرور دوره های منشعب جامع تری را برای تدریس شاگردان سالهای ۲ تا ۶بگذرانند. این بدان معنی نیست که این افراد دوره های متسلسل اصلی را مطالعه نخواهند کرد. در واقع دوره هایی که یک مسیر خاص خدمت را تشکیل می دهند بر این فرض تهیه شده اند که شرکت کنندگان هر یک با سرعتی متناسب با وضعیت خود دوره های متسلسل اصلی را نیز خواهند گذارند. کتاب ۵ که هدف آن پرورش مشوقین گروه های نوجوانان می باشد مقطع دومی است که مجموعه ای از دوره ها از آن منشعب می گردد.
بدون شک راه های دیگری در امتداد دوره های اصلی برای خدمت پدیدار خواهد شد. بعضی از آنها مانند دو موردی که در فوق به آن اشاره رفت ممکن است برای استفاده عمومی در سراسر عالم باشد ولی برخی دیگر شاید به نیازهای خاص محلی منحصر گردد. در این مورد نیز همانند دوره های متسلسل اصلی، محتوا و ساختار باید نتیجه تجربه جمعی مستمر در میدان عمل باشد، تجربه ای که اتفاقی و بی رویه و یا حاصل سلیقه شخصی نبوده بلکه توسط مؤسسات امری هدایت می شود. کسب چنین تجربه ای مستلزم صرف قوای زیادی از بخش بسیار بزرگ تری از جامعه خواهد بود و در این مرحله از بسط سلسله نقشه های جهانی کنونی بذل توجه از طرف مؤسسه آموزشی به تهیه و تدریس دوره های فرعی دیگر، به جز در مواردی معدود، اقدامی عجولانه و نابهنگام خواهد بود.

۸۰۹  ۲۰۱۱-۱۲-۱۲

مورد ۱۰ :

اقدام اجتماعی – کلاستر و مدیریت محدوده جغرافیایی – مدیریت تدریجی آن توسط موسسات امری :::

مشاهدۀ عالم بهائی در حالی که به انجام وظایف خویش مشغول میباشد چشم اندازی بس روشن است. در حیات افراد مؤمنی که بیشتر از هر چیز آرزومندند دیگران را به عبادت پروردگار بی نیاز و خدمت به عالم انسانی فراخوانند نشانه های تقلیبی روحانی را میتوان یافت که ربّ مجید برای هر نفسی اراده فرموده است. در روحیّه ای که مشوّق و محرّک فعّالیّتهای هر جامعۀ بهائی است – جوامعی که همّ خود را وقف افزایش توانمندی اعضای خود از پیر و جوان و نیز دوستان و همکاران خود برای خدمت به مصالح عمومی مینمایند – میتوان بینشی از چگونگی بسط و توسعۀ یک اجتماع یافت که بر اساس تعالیم الهی پایه ریزی شده است. و در آن محدوده های جغرافیایی پیشرفتهای که فعّالیّت در چارچوب نقشه افزایش یافته و نیاز به ایجاد انسجام در بین خطوط عمل کاملاً احساس میشود، بسط ساختارهای اداری نمایانگر بارقه ای است از اینکه چطور مؤسّسات امری به تدریج مسئولیّتهای بیشتر و جامعتر خود را در جهت ترویج رفاه و پیشرفت بشریّت به عهده خواهند گرفت. بنا بر این واضح است که بلوغ و تکامل فرد، جامعه و مؤسّسات بسیار امیدبخش است ولی فراتر از این، با نهایت سرور شاهد آن هستیم که روابطی که این سه را به هم پیوند میدهد سرشار از محبّت و حمایت متقابل است.

۸۱۵  ۲۰۱۲-۰۴-۲۱

مورد ۱۱ :

اقدام اجتماعی – مکالمه هدفمند :::

در مکالمات هدفمند خود با همسایگان، دوستان، آشنایان، همکاران و همفکران کنجکاو خود، در مورد آنچه موجب توانمندی انسان برای کمک به رفاه مادّی و معنوی دیگران میشود، به تبادل افکار پرداخته، سهم خود را در بنای جهان و ایرانی متحّد، آباد و آزاد بیش از پیش ادا مینمایند. برادران و خواهران روحانیشان نیز در سراسر عالم با الهام گرفتن از خدمات و فداکاریهای آنان با عزمی راسخ و روحی مصمّم در میادین خدمت به پیش میروند. وسایل پایان کامل تضییقات و آزادی امر مبارک در آن سرزمین نیز در میقات معیّن به ید غیبی الهی مهیّا خواهد شد. مطمئن باشید.

۸۲۰  ۲۰۱۳-۰۱-۱۳-

مورد ۱۲ :

مبنای نقشه در پوشش اقدام اجتماعی برای تصرف کلاستر – نقض حاکمیت ملی :::

این جمع در کمال مسرّت شاهد آنست که چگونه فرایندهای نقشۀ پنجساله در جوامع مختلف بهائی روح خدمت را برمیافروزند و اشتیاق به اقدامات هدفمند را سبب میگردند. هر روز نمونه های مشهود حاکی از آن است که چطور ایجاد ارتباطات قلبی، آشنا ساختن نفوس با کلام الهی و دعوت آنان به مشارکت در بهبود اجتماع میتواند مآلاً موجب سعادت مردمان گردد. این جنبش دسته جمعی که خصوصیّات پویای آن به نحوی فزاینده شناخته شده زمانی ملموس و محسوس میشود که عناصر نقشه در یک کوشش هماهنگ در سطح محدودۀ جغرافیایی تلفیق گردد. یک چنین محدودۀ جغرافیایی هم برای احبّای مجرّب و هم برای کسانی که جدیداً با امر مبارک آشنا شده اند، از هر سنّ و هر پیشینه ای، میدانی است که در آن دوش به دوش هم کار کنند، یکدیگر را در خدمات همراهی نمایند و همگان را قادر سازند تا در اجرای نقشه مشارکت جویند.

۸۲۱  ۲۰۱۳-۰۲-۰۸

مورد ۱۳ :

فرمان به بهائیان ایران برای اجرای نقشه با مکانیزم اقدام اجتماعی – قرائت منطقه جاسوسی – تغییر بافت جمعیتی

جامعه نیز آنچه در توان دارد به کار میگیرد تا بر تحرّک ثمربخش خود بیفزاید. جامعه ای پویا و در حال رشد میکوشد تا محیطی فراهم آورد که در آن استعدادهای درونیِ هر یک از اعضایش اعمّ از جدید و قدیم، زن و مرد، پیر و جوان، شهرنشین و روستایی، از هر قوم و قبیله در سراسر آن سرزمین مقدّس شکوفا گردد و قابلیّت آنان برای مشورت و اتّخاذ تصمیم و همکاری در سطح محلّی پرورش یابد تا بتوانند به نحوی مؤثّر در جهت بهبود و پیشبرد اجتماع خدمت نمایند. این جامعه می آموزد تا قرائتی صحیح از واقعیّات محیط داشته باشد، امکانات موجود را تشخیص دهد، از منابع خود استفاده نماید و به نیازها پاسخ گوید؛ متعهّد به گسترش فرهنگی برونگرا است که در آن همه با توافق کامل به تقویت قابلیّتها برای تحقّق اهداف عالی آیین بهائی چون صلح و آشتی، ترویج وحدت در کثرت، استخلاص نوع بشر از یوغ جور و ستم و برقراری عدالت و انصاف مشغولاند و در اقدامات توسعۀ اجتماعی و اقتصادی و گفتمانهای مفید اجتماع کوشا میباشند؛ جوانان را خادمان با کفایت عالم انسانی میداند و آنان را حمایت مینماید تا با اتّصاف به اخلاق شایستۀ مرضیّه و اعمال طیّبۀ طاهره، از قوای معنوی مدد گیرند و با اقدامات منظّم و پیگیر در میدان خدمت به عالم بشریّت جولان نمایند. در چنین جامعه ای، همگی به مثابه اجزای یک هیکل واحد به پیش میروند و تلاش مینمایند تا کل از منابع مادّی کافی برای ادارۀ زندگی روزمرّه و خدمات امریّۀ خود برخوردار باشند.

۸۸۵  ۲۰۱۶-۰۵-۱۲

مورد ۱۴ :

اقدام اساسی – اقدام اجتماعی :::

علاوه، بهائیان در شهرها و دهکده ها در سراسر کرۀ ارض به تأسیس الگویی از زندگی اشتغال دارد که تعداد فزایندهای از مردم، بدون توجّه به پیشینۀ آنان، دعوت میشوند تا در آن مشارکت نمایند. این الگو که نمایانگر انسجامی پویا بین ابعاد مادّی و معنوی زندگی میباشد شامل کلاسهایی است برای تعلیم و تربیت روحانی کودکان که در آن درکی عمیق از وحدت بنیادین ادیان جهان کسب میکنند؛ گروه هایی برای کمک به نوجوانان تا بتوانند این مرحلۀ حساس و مهم از زندگی خود را هدایت کنند و در مقابل قوای مخرّبی که به خصوص آنان را هدف قرار داده ایستادگی نمایند؛ حلقه هایی برای مطالعه که شرکتکنندگان در بارۀ ماهیّت روحانی عالم هستی تفکّر و تأمّل مینمایند و قابلیّت خدمت به جامعه و اجتماع را کسب میکنند؛ گردهمایی هایی برای عبادت دسته جمعی که خصیصۀ نیایشی جامعه را تقویت میکند؛ و در زمان مناسب انواع فزایندهای از مجهودات برای توسعۀ اجتماعی و اقتصادی. این الگوی حیات جامعه منتهی به ایجاد جوامع پویا و هدفمند جدیدی میگردد که در آن روابط بر اساس یگانگی نوع بشر، مشارکت عمومی، عدالت، و رهایی از تعصّب استوار گشته است. این جامعه به روی همه باز است. فرایندی که در حال شکل گیری است در پی ترویج همکاری بین گروه ها و قابلیّتسازی افراد است تا همگی بدون در نظر گرفتن طبقه یا پیشینۀ مذهبی، بدون توجّه به قومیّت یا نژاد، صرف نظر از جنسیّت یا وضعیّت اجتماعی بپا خیزند و به پیشبرد تمدّن کمک نمایند.

۹۰۵  ۲۰۱۷-۱۲-۲۷

مورد ۱۵ :

جامعه سازی امر مبارک – سازمانهای ملهم از تعالیم بهایی – اقدام اجتماعی – گفتمان هدفمند – :::::

با شدّت یافتن فعّالیّتهای جامعه سازی، دوستان قابلیّتهای نویافتۀ خود را که برای بهبود شرایط اجتماع اطراف خویش پرورش داده اند، به کار میگیرند و اشتیاقشان با مطالعۀ تعالیم الهی شعله ور میشود. تعداد پروژه های کوتاه مدّت افزایش بسیاری یافته، برنامه های منظّم گسترش پیدا کرده، و اکنون تعداد بیشتری از سازمانهای توسعه ملهم از تعالیم بهائی به فعّالیّت در زمینه های آموزش، بهداشت، کشاورزی، و غیره مشغولند. از تقلیب مشهود در حیات فردی و جمعی میتوان نشانه های اوّلیّۀ قدرت غیر قابل تردید اجتماع سازی امر حضرت بهاالله را ملاحظه نمود. پس جای تعجّب نیست که دفاتر جامعۀ بین المللی بهائی در کوششهای خود برای مشارکت در گفتمانهای متداول در اجتماع از چنین موارد اقدام اجتماعی، اعمّ از ساده یا پیشرفته و کوتاه مدّت یا درازمدّت، الهام میگیرند. این میدان دیگری از مجهودات امر مبارک میباشد که پیشرفت قابل توجّهی نموده است. در سطح ملّی، مشارکت در گفتمانهای هدفمند اجتماع از جمله تساوی زن و مرد، مهاجرت و ائتلاف، نقش جوانان در تقلیب اجتماعی، همزیستی بین ادیان، و غیره با اطمینان، کارآیی و بینشی روزافزون انجام میگیرد. به علاوه، احبّا از هر سنّ و پیشینه، هر جا که ساکن میباشند، کار میکنند، و یا درس میخوانند، کمکهای ارزشمندی به گفتمانهای خاصّ نموده توجّه  اطرافیانشان را به دیدگاه والایی جلب مینمایند که بر اصول و تعالیم ظهور وسیع حضرت بهاالله استوار است.

۹۰۹  ۲۰۱۸-۰۴-۲۱

مورد ۱۶ :

اعلام رسمی تاسیس سازمان توسعۀ بین المللی بهائی در اسرائیل  – اقدام اجتماعی –  جاسوسی :::

بدین ترتیب بار دیگر نیروهایی در داخل و خارج از امر مبارک ظهور مرحلۀ جدیدی را در کار توسعۀاجتماعی و اقتصادی در عالم بهائی ممکن ساخته است. لذا در این ایّام مبارک جشنهای میلاد دو مظهر ظهور الهی با نهایت خوشوقتی اعلام میداریم که دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی اکنون به صورت مؤسّسۀ جهانشمول جدیدی مستقرّ در مرکز جهانی تحت عنوان سازمان توسعۀ بین المللی بهائی شکوفا میگردد. بعلاوه، یک صندوق توسعۀ بهائی تأسیس خواهد شد که این سازمان جدید از آن برای کمک به فعّالیّتهای توسعه در سراسر جهان، اعمّ از طرحهای درازمدّت و یا جدید، استفاده خواهد کرد. این صندوق توسّط بیت العدل اعظم حمایت خواهد شد و افراد و مؤسّسات میتوانند به آن تبرّع نمایند. یک هیئت مدیرۀ پنج نفره منصوب خواهد شد که در مقام هیئتی مشورتی به منظور پیشبرد و هماهنگی مجهودات جامعۀ جهانی در زمینۀ توسعۀ اجتماعی و اقتصادی انجام وظیفه خواهد نمود. دورۀ خدمت این هیئت مدیره پنج سال خواهد بود که از یوم میثاق آغاز میگردد. به منظور هماهنگی و انسجام فعّالیّتهای توسعه با مجهودات متعدّد عالم بهائی، این هیئت که در قلب روحانی و اداری امر مبارک خدمت میکند با بیت العدل اعظم و دارالتّبلیغ بین المللی مشورت خواهد کرد. این مؤسّسۀ جدید با عهده دار شدن وظایف و اموری که قبلاً توسّط دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی انجام میشد کار خود را آغاز خواهد کرد و به تدریج قابلیّت آن افزایش یافته این وظایف را در مقیاسی وسیع و در سطوحی بالاتر و پیشرفته تر انجام خواهد داد و با تقویت مساعی افراد، جوامع، و مؤسّسات بهائی در سراسر جهان، دامنۀ اقدامات آنها را گسترش داده تحکیم میبخشد. از جمله با ایجاد نهادهای جدید و پیدایش سازمانهای توسعۀ پیشرفته، این مؤسّسه به تقویت قابلیّت تشکیلاتی توسعۀ اجتماعی و اقتصادی در جوامع ملّی کمک خواهد کرد و رویکردهای توسعه و روشهایی را که در این راستا مؤثّر واقع شده در مقیاسی بین المللی ترویج خواهد داد. این مؤسّسه راجع به آخرین یافته ها در زمینۀ توسعه، مطّلع خواهد ماند و کاربرد آنها را در تطبیق با اصول روحانی با کمک بهائیان کارآزموده در زمینه های مربوطه بررسی خواهد نمود. در سراسر قارّات عالم شبکه هایی از افراد کاردان و مؤسّساتی با تمهیداتی که برای انجام خطوط عمل گوناگونش مورد نیاز است تشکیل خواهد داد. مهمتر آنکه مانند دفتر سابق توسعۀ اجتماعی و اقتصادی، هدف اوّلیّۀ این سازمان تسهیل یادگیری در بارۀ توسعه از طریق ترویج و حمایتِ عمل، تأمّل در عمل، مطالعه، مشورت، جمع آوری و سیستماتیک کردن تجربه، مفهوم سازی، و آموزش است که همه با توجّه به تعالیم امر مبارک انجام میشود.

۹۱۷  ۲۰۱۸-۱۱-۰۹

نکات :

۱ – تبدیل دفتر طرح و توسعه در سال ۲۰۱۸ به ” سازمان توسعۀ بین المللی بهائی “

۲ – تامین مالی فعالیتهای این سازمان توسط ” یک صندوق توسعۀ بهائی تأسیس خواهد شد ”
۳ – رابطه سیستماتیک جامعه جهانی بهایی در سازمان ملل  ”  bic  ” با سازمان توسعه بین المللی بهایی
۴ – سه ضلع جامعه جهانی بهایی در آمریکا – نیویرک  و سازمان توسعه بین المللی بهایی در اسرائیل حیفا و موسسه آموزش ملی در سطح ملی کشورها مهمترین عامل هماهنگ بیت العدل برای نیل به  اهداف نقشه های بیت العدل و فلسطینیزه کردن کشوهاست

۵ – هدف از فرایند این سه ضلع ” تقویت قابلیّت تشکیلاتی توسعۀ اجتماعی و اقتصادی در جوامع ملّی ” به عبارتی تقویت حکومت موازی است .

۶ – بهانه طرح های توسعه پوششی برای توسعه منابع انسانی و حکومت موازی است مستند به این جمله

” این مؤسّسه راجع به آخرین یافته ها در زمینۀ توسعه، مطّلع خواهد ماند و کاربرد آنها را در تطبیق با اصول روحانی با کمک بهائیان کارآزموده در زمینه های مربوطه بررسی خواهد نمود “

۷ – سازمان توسعه بین الملل بهایی همان ” دفتر سابق توسعۀ اجتماعی و اقتصادی ” می باشد

۸ – اهداف اولیه سازمان : ” هدف اوّلیّۀ این سازمان تسهیل یادگیری در بارۀ توسعه از طریق ترویج و حمایتِ عمل، تأمّل در عمل، مطالعه، مشورت، جمع آوری و سیستماتیک کردن تجربه (( جاسوسی )) ، مفهوم سازی، و آموزش است که همه با توجّه به تعالیم امر مبارک (( توسعه پوششی برای توسعه منابع انسانی حکومت موازی ))  انجام میشود.”

مورد ۱۷ :

محدوده جغرافیایی نقش نهاد امنیتی در آن مشاورین وو – برنامه رشد – موسسه آموزشی – اقدام اجتماعی و اقدام اساسی گفتمان هدفمند ::::

این بررسی مختصر البتّه نمی تواند میزان کامل تقلیبِ در حال وقوع را منعکس نماید. چشم انداز دو سالی که از نقشه باقی مانده درخشان است. انتشار وسیع تجربه های آموخته شده از برنامه های فشردۀ رشد در آن دسته از محدوده های جغرافیایی که برحسب انتظارمان گنجینه ای از آموخته ها و ذخیره ای از منابع شده اند، باعث حصول توفیقات زیادی در سال گذشته شده است. دارالتّبلیغ بین المللی، مشاورین قارّهای و معاونین خستگی ناپذیرشان برای اینکه احبّا در همۀ نقاط جهان بتوانند از این تسریعِ یادگیری بهره مند گردند تا بینشهای کسب شده را در رابطه با واقعیّتهای محیط خود به کار گیرند از هیچ اقدامی فروگذار نکرده اند. موجب خرسندی است که در تعداد فزایندهای از محدوده های جغرافیایی، و در محلّه ها و دهکده های آنها، یک هستۀ مرکزی از دوستان شکل گرفته که با عمل و تأمّل درمی یابند که برای پیشرفت فرایند رشد در محیط اطرافشان در هر زمان چه اقدامی مورد نیاز است. این دوستان از وسیلۀ قدرتمند مؤسّسۀ آموزشی که از طریق آن قابلیّت کمک به رفاه معنوی و مادّی جامعه تقویت میگردد بهره میگیرند و در ضمنِ عمل، تعداد کسانی که به آنان می پیوندند افزایش مییابد. شرایط و خصوصیّات رشد طبیعتاً از محل تا محل بسیار متفاوت است. امّا با جدّ و جهد منظّم، همه میتوانند مشارکت بیش از پیش مؤثّری در این فعّالیّتها داشته باشند. در هر محیطی، مبادرت به گفتگویی هدفمند و متعالی با دیگر نفوس که سریعاً یا تدریجاً موجب برانگیختن استعداهای روحانی میشود، بسیار سرورانگیز است.

۹۲۱  ۲۰۱۹-۰۴-۲۱

مورد ۱۸ :

اقدام اساسی – اقدام اجتماعی – موسسه آموزشی  ::::

چطور دوستانی در مقام هستۀ مرکزی یک گروهِ در حال تزاید میتوانند الگوی فعّالیّتِ در حال رشد را به وجود آورند، چطور کودکان میتوانند به کلاس بالاتر و نوجوانان به مطالعۀ متن بعدی آموزش ارتقا یافته صفات و خصایص اخلاقی و روحانی خویش را بیشتر پرورش دهند، چطور دوره های مؤسّسۀ آموزشی میتواند موجب دستیابی به مهارتها و قابلیّتهایی گردد که بسیار مورد نیاز است، چطور میتوان مسیر خدمت را گسترش داد تا تعداد بیشتری را پذیرا باشد، چطور امید راستین به بهبود اجتماع را میتوان در عمل به منصّۀ ظهور رساند، و چطور تمام بندگان خدا میتوانند از ظهور جدیدش الهام گیرند و چگونه نفوس مستعدّ و علاقمند را میتوان دعوت نمود که به امر جمال ابهی منتسب شوند.

۹۲۶  ۲۰۱۹-۱۰-۲۴

مورد ۱۹ :

اقدام اجتماعی ::::

همانطور که مطّلعید اوضاع نگران کنندهای که مردم جهان با آن رو به رو هستند و مشکلات پی در پی حاصله از عدم اتّحاد در درون ملّتها و بین ملّتها موضوعی بارز و آشکار در پیامهای بیت العدل اعظم بوده است. بهائیان البتّه همواره اوضاع جهان را مدّ نظر دارند. رفاه عالم انسانی و صلح و آرامش آن آرزوی همیشگی همۀ کسانی است که این پند حضرت بهاالله را به گوش جان شنیده اند که میفرمایند امروز را نگران باشید و سخن از امروز رانید. بعلاوه، کاملاً بدیهی است که اشتیاق احبّا برای کمک به اصلاح و بهبود عالم انسانی و مشارکت سازنده در حیات اجتماع به هیچ وجه با عدم مداخلۀ آنان در امور سیاسی در تضاد نیست. اگرچه آگاهی از شداید و مشقّاتی که بسیاری از مردم را مبتلا ساخته موجب افزایش تعهّد به تغییر بنیادین اجتماعی میگردد، ولی فعّالیّتی سیاسی از جانب بهائیان صرفاً موجب تضعیف قوای جامعه و مانع تحقّق این تغییر خواهد گشت. تغییر باید از تحوّل روحانی اجتماع ناشی گردد. بیت العدل اعظم در پیام ۲ مارس ۲۰۱۳ خطاب به بهائیان ایران این موضوع را مورد بررسی بیشتری قرار داده اند، پیامی که بسیاری از جوامع بهائی مراجعۀ مکرّر به آن را مفید یافته اند. معهد اعلی مقرّر فرموده اند نکات بیشتری را در مورد موضوعی که کاملاً به این مسئله مربوط می گردد به اطّلاع شما برسانیم. این نامه را میتوانید به هر طریقی که صلاح میدانید با احبّا در میان گذارید.

۹۲۸  ۲۰۱۹-۱۲-۰۱

مورد ۲۰ :

اقدام اجتماعی – جامعه سازی امر بها الله :::

اصول و نصایحی که راهنمای اقدامات شماست به خوبی از آثار حضرت عبدالبها و حضرت ولیّ امراللّه بر شما معلوم است. مفاهیم و روش های تقلیبِ اجتماعی که در سلسله نقشه های کنونی شکل گرفته اند و می توانند برای ترویج وحدت نژادی در بستر جامعه سازی، اقدام اجتماعی و مشارکت در گفتمان های اجتماع به کار گرفته شوند در پیام های این جمع به تفصیل بیان گردیده اند. بر هر مؤمن ثابت قدم است که در مقام مروّج اصل وحدت عالم انسانی که اساس تعالیم حضرت بهااللّه است، ……. . هر محلّه و فضای اجتماعی را که در آن به قصد ایجاد قابلیّت برای جاری ساختن نیروی اجتماع سازِ امر حضرت بهااللّه سِیر می کنید از این عشق سرشار نمایید و تا زمانی که نتیجۀ مقدّر حاصل نشده میاسایید

۹۳۸  ۲۰۲۰-۰۷-۲۲

مورد ۲۱ :

اعتراف به نقش  دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادیِ بیت العدل اعظم در تمام دنیا از اسرائیل – جاسوسی :: تمام اطلاعات اقدامات اجتماعی از سراسر عالم طی سی سال گذشته قرائت منطقه شده رفته اسرائیل داخل این دفترو ارتباط تنگاتنگ این موسسه با موسسه آموزشی در ایران ::::

با پیشرفت مستمرّ ترویج و تحکیم در سال گذشته، کوشش در سایر عرصه های مهم نیز غالباً به موازات آنها پیش رفته است. یکی از بارزترین نمونه ها آنست که پیشرفتهایی که در سطح فرهنگِ برخی از دهکده ها و محلّه ها مشاهده میگردد تا حدّی مدیون آموخته های ناشی از مشارکت بهائیان در اقدام اجتماعی است. دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادیِ بیت العدل اعظم اخیراً سندی در این زمینه تهیّه نموده که حاوی عصارۀ تجربۀ سی ساله، یعنی از ابتدای تأسیس آن دفتر در مرکز جهانی بهائی تا امروز است. از جمله نکات مذکور در این سند این است که فرایند مؤسّسۀ آموزشی تا چه حدّ به مشارکت در اقدام اجتماعی نیز تحرّک میبخشد. این امر به تنهایی در اثر افزایش منابع انسانی صورت نمی پذیرد بلکه تجربه نشان داده است که بینشهای روحانی و خصایص و تواناییهای منبعث از فرایند مؤسّسۀ آموزشی به همان اندازه که برای کمک به فرایند رشد ضروری است برای مشارکت در اقدام اجتماعی نیز حائز اهمّیّت میباشد. نکتۀ دیگری که در این سند توضیح داده شده این است که چگونه یک چارچوب ذهنی مشترکِ در حال تکامل و متشکّل از عناصری که متقابلاً یکدیگر را تقویت میکنند، بر تمامی فعّالیّتهای جامعۀ بهائی حکمفرما است هرچند این عناصر در عرصه های متمایزِ عمل جلوه های متفاوتی به خود میگیرند. سند مذکور اخیراً به محافل روحانی ملّی ارسال شده است. حال از آن محافل دعوت مینماییم که در مشورت با مشاورین این مسئله را مورد بررسی قرار دهند که چگونه مفاهیم مندرج در آن میتواند به پیشبرد مساعی جاری در عرصۀ اقدام اجتماعی در مناطق تحت اشراف آنها کمک کند و آگاهی از این بُعد مهمِّ مجهودات بهائی را افزایش دهد. این دعوت نباید به عنوان فراخوانی عمومی برای تلاشهای گسترده در این زمینه تعبیر گردد زیرا در یک جامعۀ در حال رشد شروعِ اقدام اجتماعی به طور طبیعی صورت میپذیرد ولی
بجاست که احبّا در بارۀ نتایج و مقتضیات مساعی خود در جهت تقلیب اجتماع عمیقتر به تفکّر و تأمّل پردازند. ازدیاد یادگیری در اقدام اجتماعی مشغلۀ بیشتری برای دفتر توسعۀ اجتماعی و اقتصادی ایجاد مینماید و تمهیداتی در دست تهیّه است تا عملیّات این دفتر به نحو متناسبی بسط و تکامل یابد.

۱ – ارتباط تنگاتنگ سازمانی موسسه آموزشی در تهیه محتوای اساسی و اجتماعی با موسسه طرح و توسعه اجتماعی در اسرائیل و استفاده از بانک سی ساله این مرکز در محدوده های جغرافیایی منطقه خود
۲ – اعتراف به ارتباط با کشور متخاصم
۳ – دقیقا این جمله یعنی در پوشش سوء استفاده از نقائص جوامع به بهانه رفع نیاز در پوشش اقدامات اجتماعی به هدف اجرای نقشه های بیت العدل و تصرف و تجاوز به سرزمین عمل کردن : ” فرایند مؤسّسۀ آموزشی تا چه حدّ به مشارکت در اقدام اجتماعی نیز تحرّک میبخشد ”
۴ – این جمله یعنی نقض حاکمیت ملی و سلب تمامیت ارضی ” سند مذکور اخیراً به محافل روحانی ملّی ارسال شده ” آیا باید برای اقدامات فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی از بیرون مرزها دخالت در جغرافیایی ممالک انجام داد ؟

۸۲۵  ۲۰۱۳-۰۴-۲۱

مورد ۲۲ :

تاسیس دفتر گفتمان عمومی در اسرائیل برای هندل کردن گفتمان اجتماعی در پروسه رشد ::::

مصائب احبّای ثابت قدم ایران به خصوص در چند ده های که از آغاز موج اخیر تضییقات میگذرد برادران و خواهران روحانی آنان را در سایر کشورها بر آن داشته تا به دفاع از حقوق آن مظلومان برخیرند. از جمله مواهب گرانبهائی که به برکت این استقامت سازنده نصیب جامعۀ جهانی بهائی شده، تأسیس شبکه ای چشمگیر از دفاتر مخصوص در سطح ملّی میباشد که به طور سیستماتیک با دولتها و سازمانهای جامعۀ مدنی رابطه بر قرار ساخته است. به موازات توسعۀ این دفاتر، فرایندهای نقشه های متوالی توانایی جامعه را برای مشارکت در گفتمانهای رایج در فضاهای گوناگون، از مکالمات شخصی تا اجتماعات بین المللی، افزایش داده است. در سطح مردمی، این کار از طریق همان رویکرد ارگانیک که موجب ازدیاد تدریجی اشتغال احبّا به اقدام اجتماعی میشود به طور طبیعی گسترش مییابد و هیچگونه تلاش خاصّی برای تحرّک بخشیدن به آن لازم نیست. امّا در سطح ملّی، شرکت در گفتمانهای رایج اکثراً مطمح نظر این دفاتر است که هماکنون در دهها جامعۀ ملّی مشغول فعّالیّت هستند و بر طبق الگوی مؤثّر و آشنایِ عمل، تأمل، مشورت و مطالعه به کار خود ادامه میدهند. به منظور افزایش این گونه مجهودات و با هدف تسهیلِ یادگیری در این عرصه، و برای تضمین انسجام این اقدامات با سایر مساعی جامعۀ بهائی، اخیراً در مرکز جهانی بهائی دفتر گفتمانهای عمومی را تأسیس نمودهایم تا با پیشبرد تدریجی و هماهنگسازی فعّالیّتها و تنظیم تجارب، محافل روحانی ملّی را در این میدان کمک نماید.

۸۲۵  ۲۰۱۳-۰۴-۲۱

مورد ۲۳ :

بسیاری از بهائیان از طریق شغل و حرفۀ خود در اقدام اجتماعی و گفتمانهای عمومی مشارکت – استفاده از تجربیات انجمن مطالعات بهایی در گفتمانهای اجرایی:::::

بیت العدل اعظم مشاهده نموده اند که احبّا به نحو فزایندهای در محدوده های جغرافیاییای که فرایند رشد در آنها شدّت مییابد، در گفتمانهای اجتماع و در سطح ملّی در بارۀ مواضیعی که محفل ملّی انتخاب مینماید اشتغال خواهند داشت. در عین حال ملاحظه نموده اند که بسیاری از بهائیان از طریق شغل و حرفۀ خود در اقدام اجتماعی و گفتمانهای عمومی مشارکت دارند. هر فرد بهائی این فرصت را دارد که نیروهای عامل در اجتماع را بررسی کند و در گفتمانهای رایج در هر فضای اجتماعی که در آن حضور دارد جنبه های مرتبطی از تعالیم را ارائه دهد. مساعی انجمن مطالعات بهائی را شاید بتوان وسیلهای برای ازدیاد توانمندیهای احبّا در استفاده از چنین فرصتهایی در ارتباط با علایق پژوهشی آنان دانست. انجمن از طریق ایجاد فضاهای تخصّصی میتواند یادگیری را در بین طیف وسیعی از احبّا در عرصه گستردهای از رشته ها ترویج دهد. اندیشۀ وجود یک چارچوب مفهومیِ در حال تکامل برای پیشبرد مجهودات ترویج و تحکیم، اقدام اجتماعی، و شرکت در گفتمانهای اجتماع حائز اهمّیّت بسیار است، قالبی که فکر را منظّم میکند، به فعّالیّتها شکل میبخشد و با اندوختن تجربه پیچیدهتر و کاملتر میگردد.

۸۳۲  ۲۰۱۳-۰۷-۲۴

مورد ۲۴ :

اقدام اجتماعی – فرمان متضاد بیت العدل به بهائیان ایران در سیاست دخالت نکنید – اقدام اجتماعی بکنید یعنی بر اندازی کنید ::::::

در پیام ۱۲ اسفند، بیت العدل اعظم دیدگاه دیانت بهائی را در بستر احتیاجات و شرایط جامعه در عصر حاضر برای مشارکت در تغییرات و تحولات اجتماعی با لزوم اجتناب از مداخله در امور سیاسی بیان نموده و چارچوبی را معین می کنند که در آن احبای عزیز می توانند در مورد چگونگی هم کاری با افراد، گروه ها، نهضت ها و یا سازمان هایی که آرمان ها و اهداف شان با اهداف دیانت بهائی هم سو می باشد تصمیم بگیرند. همان طور که در نامۀ مورخ ۲۴ دسامبر ذکر شده، احبای الهی با اجتناب از مداخله در سیاست های حزبی باید مسئلۀ شرکت در زمینۀ اقدامات اجتماعی خود را با
روحیۀ یادگیری دنبال نمایند.

۸۶۲  ۲۰۱۴-۱۲-۰۷

مورد ۲۵ :

فرمان به بهائیان ایران به تبلیغ ( نشر مطالب موسسه روحی )  و اقدام اجتماعی ( زیر بلیط موسسه طرح و توسعه اسرائیل بودند ) بر اندازی در ایران – حکومت طلبی ::::

احبای عزیز و مخلص ایران البته همواره مختارند هر پرسشی را که مایلند با معهد اعلی مطرح نمایند. تبلیغ امرالله جزئی از حیات بهائی و وسیله ای برای خدمت به عالم انسانی و طریقی برای کمک به استقرار مدنیت جهانی است. تبلیغ در معنای وسیع خود نشر نفحات الله، اعلا کلمه الله، کمک به التیامآلام بشری و نشانهای از روح نباض مومنین به این امر اعظم است. نور بخشیدن از خصایص ذاتی شمع است و نمیتوان از شمع خواست که نور نبخشد زیرا چنین انتظاری بدان معنا خواهد بود که از شمع خواسته شود تا موجودیت و هویت خود را نفی نماید. به همین منوال اشتیاق به رساندن پیام شفابخش الهی به نوع بشر از خصایص هر نفسی است که قلبش به نور ایمان منور است و نمی توان او را از این فضل و موهبت محروم نمود. به خاطر این مفاهیم عمیق روحانی است که تبلیغ امرالله در آثار حضرت بهاالله فریضه روحانی هر فرد محسوب می شود. در شرایط فعلی ایران که مسئولین امور به وسایل مختلفه متشبث شده و می کوشند تا به زعم باطل خویش جامعه بهائی را در مقام جامعه ای پویا و فعال ریشه کن سازند، تبلیغ انفرادی توأم با دیگر فعالیت های اجتماعی احبا لازمه استمرار وجود جامعه بهائی نیز می باشد

۸۶۵  ۲۰۱۵-۰۱-۱۹

مورد ۲۶ :

دفتر طرح و توسعه اقتصادی اجتماعی در اسرائیل ::::

فعّالیّتهای مختلف در زمینۀ اقدام اجتماعی در بسیاری از کشورها همچنان در حال افزایش است و امکانات بسیاری را برای یادگیری در بارۀ این نکته فراهم میسازد که چگونه حکمت مندمج در تعالیم الهی میتواند برای بهبود اوضاع اجتماعی و اقتصادی به کار گرفته شود؛ موفّقیّتهای کسب شده در این میدان آنچنان امیدوارکننده است که این جمع به تأسیس یک هیئت مشورتی بین المللی هفت نفره برای دفتر
توسعۀ اجتماعی و اقتصادی اقدام نموده است، اقدامی که خود نمایانگر مرحلۀ بعدی تکامل این دفتر میباشد. سه نفر از اعضای این هیئت بعد از سکونت در ارض اقدس در مقام گروه هماهنگ کنندۀ امور این دفتر نیز انجام وظیفه خواهند نمود.

۸۶۹  ۲۰۱۵-۰۴-۲۱

مورد ۲۷ :

هدف نقشه ۵ ساله جدید اجرای برنامه رشد در هر سطحی در ۵۰۰۰ محدوده جغرافیایی کلاستر – پروتکل هفتگانه – اقدام اجتماعی – گفتمان اجتماعی :::::::

دستآوردهای چشمگیر نقشه شاهدی است گویا بر مسافت قابل توجّهی که تا کنون طیّ شده است. تحقّق هدف افزایش تعداد محدوده های جغرافیایی به پنجهزار که در هر کدام یک برنامۀ رشد با هر سطحی از فشردگی در حال اجرا باشد در ماههای باقی مانده تا رضوان ۲۰۱۶ قابل حصول است. دهها محدودۀ جغرافیایی موجودند که بیش از هزار و گاهی چندین هزار نفر از سکنۀ آن در یک الگوی مستحکم فعّالیّت که مرتّباً تعداد بیشتری را در بر میگیرد مشارکت مینمایند و جوامعی را پرورش میدهند که عادات فکری و عملیاش از آثار حضرت بهاالله سرچشمه میگیرد. تا به حال نیممیلیون نفر در سراسر جهان توانستهاند حدّ اقلّ کتاب اوّل دورههای متسلسل را تکمیل نمایند، توفیقی خارق العاده که شالودۀ محکمی را برای سیستم توسعۀ منابع انسانی بنا نهاده است. بینشی قاطع از اینکه چگونه میتوان در بنای دنیایی جدید مشارکت نمود نسلی از جوانان را به میدان عمل آورده است. رهبران اجتماع در بعضی از نقاط جهان با شگفتی از آنچه مشاهده نمودهاند مؤکّداً از بهائیان میخواهند که برنامه های خود را برای تعلیم و تربیت افراد جوان وسعت دهند. مؤسّسات و نهادهای بهائی که با پیچیدگی روزافزون فعّالیّتها رو به رو هستند راههایی میجویند تا با گسترش همکاری و حمایت متقابل، مجهودات تعداد فزایندهای از دوستان را سازمان دهند. قابلیّت برای یادگیری که میراثی ارزشمند از نقشه های پیشین است از قلمرو ترویج و تحکیم فراتر رفته در حال گسترش به سایر مجهودات بهائی به خصوص اقدام اجتماعی و شرکت در گفتمانهای رایج در اجتماع است. این مشتاقان، جامعۀ اسم اعظم را جامعه ای مستحکم مشاهده میکنند با موهبت توانایی و تجارب حاصله از دو دهه مجهوداتِ بیوقفۀ متمرکز بر یک هدف مشترک: پیشبرد قابل ملاحظه ای در فرایند دخول افواج. شکّی نیست که این فرایند باید به مراتب پیشتر رود، معذلک توفیقات حاصله نشان میدهد که پیشرفتی قابل ملاحظه هماکنون حاصل شده است، پیشرفتی که یاران را در استفاده از قابلیّتهای خویش برای انجام وظایف سنگین تری آماده نموده، وظایفی که بر سنگینی کار مؤسّسۀ شما نیز در صفآرایی دوستان برای برآوردن مستلزمات آن خواهد افزود. در نقشۀ آینده که در شروع دومین قرن عصر تکوین امر الهی به پایان خواهد رسید از احبّای عزیز عالم دعوت خواهیم نمود تا برای به ثمر رساندن بذرهایی که در طیّ پنج نقشۀ قبلی با چنان پشتکار و محبّتی کاشته و آبیاری شده کوشش لازم را مبذول دارند.

۸۷۶  ۲۰۱۵-۱۲-۲۹-

مورد ۲۸ :

الگوی عمل : ۱ تعیین محدوده جغرافیایی –  ۲ ایجاد هسته مرکزی در کلاستر همان  d  یا مهاجر ۳ – شروع اقدام به فرایند رشد الف اقدام اجتماعی و اقدام اساسی ۴ – محور اقدام اجتماعی تحت مدیریت موسسه طرح و توسعه اسرائیل ب : اقدام اساسی مفاد موسسه روحی در چهار عنوان – دعا اطفال نوجوانان بزرگسالان – ۵ گروه اول که آموختند نقش سمپات را دارند ( ورود به میدان عمل ) مهم : مرحله اول و مهاجر حتما در موسسه ملی آموزش قوی ترین مهارتها را دیده برای آموختنش مانند ۱۳ نفر ۲۰۰۱ به امارات رفتند برای آموزش یا سفر به اسرائیل بازداشتی های اخیر برای یادگیری روحی ۱۳ جامعه سازی ولی همین سری اولی ها که درگیر سمپاتی می شوند همان توئیتری هست که تجربه ندارد که کاویان صادق زاده میلانی می گوید ::::::::

تقویت الگوی عمل
به زودی یک هستۀ مرکزی از دوستان در محدودۀ جغرافیایی شکل میگیرد که با هم خدمت میکنند، با یکدیگر مشورت مینمایند، و به تنظیم فعّالیّتها میپردازند. برای پیشرفت بیشتر فرایند رشد، تعداد افرادی که چنین تعهّد مشترکی دارند باید زیادتر شود و قابلیّتشان نیز برای عمل سیستماتیک در چارچوب نقشه افزایش یابد. رشد، به مانند تکامل یک موجود زنده، در شرایط مناسب، میتواند با سرعت حاصل گردد.مهمترین این شرایط وجود یک فرایند آموزشی در حال تحکیم است که نقش عمدهای در حرکت جمعیّتها ایفا میکند. در این صورت، هم شمار کسانی که مطالعۀ موادّ درسی مؤسّسۀ آموزشی را آغاز میکنند افزایش مییابد و هم دوستانی که با شروع این مطالعه انرژی خود را همزمان صرف تشکیل کلاسهای کودکان، گروههای نوجوانان، جلسات دعای جمعی و یا فعّالیّتهای مربوطۀ دیگر مینمایند، حمایت و مساعدت میشوند تا دوره های بعدی را تکمیل کنند. با تداوم حرکت افراد در دوره های مؤسّسه و ورودشان به میدان عمل، دایرۀ کسانی که فرایند رشد را استمرار می بخشند گسترش مییابد. میزان پیشرفت تا حدّ زیادی بستگی به کیفیّت کوشش افرادی دارد که به عنوان راهنما خدمت میکنند. در این مرحلۀ اوّلیّه، اکثر راهنمایان ممکن است هنوز از سایر محدوده های جغرافیایی باشند امّا در عین حال چند نفر از احبّای محلّی هم تعلیم می بینند تا با افزایش قابلیّت هایشان به دیگران برای مطالعۀ موادّ درسی مؤسّسه کمک نمایند. تلاش برای آماده سازی اوّلین گروه راهنمایان از داخل محدوده باید مسیری رابرای عبور از میان دو پیامد نامطلوب بیابد. اگر دوره های مؤسّسه عجولانه به پایان رسد قابلیّت خدمت به حدّ کافی پرورش نمییابد و برعکس اگر مطالعۀ این دورهها بیش از حدّ طولانی گردد پویایی لازم برای پیشرفت حاصل نمیشود. راه حلّهای مبتکرانه در موقعیّتهای مختلف به کار گرفته شده است تا تعادل لازم حاصل گردد و بعضی از ساکنین محدوده در طول مدّتی معقول قادر شوند به عنوان راهنما خدمت کنند.

۸۷۶  ۲۰۱۵-۱۲-۲۹-

مورد ۲۹ :

گفتمان اجتماعی – اقدام اجتماعی – مواردی از وضعیت کلاسترهای محدوه های جغرافیائی پیشرفته – نماد رشد  ۳ ::::

آغاز تحرّکی جدید در زمینۀ اقدام اجتماعی یکی از نتایج طبیعی افزایش منابع و ازدیاد آگاهی از مقتضیات ظهور امر الهی برای زندگی یک جمعیّت است. برنامۀ تواندهی روحانی به نوجوانان و یا مشاورات در بارۀ شرایط محلّی در گردهمایی های جامعه اغلب به طور ارگانیک موجب شروع اینچنین اقداماتی میشود. این مجهودات میتواند اشکال مختلفی به خود بگیرد مثلاً ارائۀ کمک تدریسی به کودکان، طرحهایی برای بهبود محیط زیست، و فعّالیّتهایی در جهت بهداشت بهتر و پیشگیری از بیماریها. بعضی از این ابتکارات تداوم مییابد و به تدریج رشد میکند. در نقاط مختلف، تأسیس مدرسۀ جامعه بعد از افزایش توجّه به آموزش صحیح کودکان و آگاهی به اهمّیّت آن به طور طبیعی از مطالعۀ موادّ مؤسّسه حاصل شده است. در مواقعی تلاشهای دوستان میتواند از طریق کار یک سازمان ملهم از تعالیم بهائی که در آن حوالی فعّالیّت میکند بسیار تقویت گردد. یک اقدام اجتماعی هر چقدر هم در ابتدا کوچک باشد نشانهایست از اینکه یک جمعیّت در درون خود قابلیّتی بسیار مهم را پرورش میدهد که
امکاناتی بیشمار و اهمّیّتی فراوان برای قرون آینده دارد: قابلیّت یادگیری اینکه چگونه میتوان تعالیم این ظهور اعظم را در ابعاد گوناگون حیات اجتماعی به کار گرفت. مجموعۀ این چنین ابتکاراتی به غنی کردن مشارکت در گفتمانهای متداول در اجتماع در سطح فردی و جمعی نیز کمک میکند و همان طور که انتظار میرفت دوستان بیش از پیش به اشتغال فزاینده در حیات اجتماع جلب میشوند پیشرفتی که بالقوّه از همان ابتدا در الگوی عمل یک محدودۀ جغرافیایی موجود میباشد امّا اکنون آشکارتر شده است.

۸۷۶  ۲۰۱۵-۱۲-۲۹-

مهم مورد ۳۰ :

جواز حضور در شورای شهر :

پیام بیت العدل خطاب به هیئتیاران – اجازه نفوذ در شورای شهر وو- توسعه – اقدام اجتماعی  :::::

هیئت مجلله یاران ایران،

رقیمه مورخه ۱۰ آپریل۲۰۰۷ آن هیئت و ضمیمه آن سؤالاتی از آقای به این شطر واصل گردید. بیت العدل اعظم الهی مقرر فرمودند به شرح ذیل مرقوم گردد. امید چنان است که ابلاغ این مطالب به دیگر افراد جامعه نیز مورد توجه آن هیئت محترم قرار گیرد. در مورد انتخابات شورای شهر و شورای محله و اینکه آیایک فرد بهائی می تواند در چنین قسمت هایی خدمت نماید: خدمت بهائیان به عنوان عضوشورای شهر و یا شورای محله بستگی به ماهیت این سمت و ویژگی وظایف آن دارد. اگر وظایف به وضوح در چارچوب خدمت به عامه مردم و عاری از دخالت در سیاست حزبی باشد، قبول سمت از طرف احبا بالامانع است

۷۴۳  ۲۰۰۸-۰۵-۰۱

مورد ۳۱ :

اقدام اجتماعی – توسعه – تبلیغ هجومی – به بهانه تعلیم موارد بهداشتی طرح ملاقات همسایه  هیوم ویزیت را اجرا می کردند تا وصل کنند به محتویات کتاب یک و دو روحی ::

در ارتباط با این قضیه، فکر میکنیم که مسئلۀ دوره های انشعابی محتاج توضیح است. در پیام ۹ ژانویه ۲۰۰۱ خطاب به کنفرانس هیئتهای مشاورین قارّه ای ذکر کردیم که «دوره های متوالی اصلی را میتوان به تنۀ درختی تشبیه کرد که دورههای دیگری را ــ که هر یک به فعالیّتهای ویژهای اختصاص یافته ــ چون شاخه های منشعب از خود حمایت میکند». مجموعه ای از جزوات در زمینۀ بهداشت که در آفریقا در دست تهیه است برخی از مختصّات این دوره ها را به خوبی نشان میدهد. بعد از چند سال تعلیم کارمندان بخش بهداشت اجتماعی در اواخر دهه ۱۹۸۰ و آغاز دهۀ ۱۹۹۰، تعدادی از سازمانهای بهائی تصمیم به تهیۀ یک سلسله واحدهای درسی گرفتند که هدف آن آماده کردن افراد در برخورد با مشکلات روزافزون و پیچیدۀ بهداشت در سطح محلّی بود. وقتی استفاده از واحد اوّل در شکل ابتدایی آن شروع شد، فرایند مؤسّسۀ آموزشی قوّت گرفته بود و به مرور روشن شد که کسانی که کتابهای اوّل و دوّم مؤسّسۀ روحی را به اتمام رسانده بودند آمادگی بیشتری برای ملاقات افراد فامیل و دوستان و گفتگو در مورد مسائل بهداشتی داشتند. طرح این واحدهای درسی تعدیل شد تا بتواند به عنوان شاخه ای بعد از کتاب دوّم عرضه شود و شرکت کنندگان، در حین ادامۀ دوره های اصلی، آن را مطالعه کنند. مجهوداتی که در این زمینه به عمل آمده بی تردید با موفّقیت کامل همراه بوده است.
۶۹۰  ۲۰۰۵-۱۲-۳۱

۱ – اقدام اجتماعی به بهانه بهداشت نفوذ در افراد فامیل و دوستان

مورد ۳۲ :

توسعه اجتماعی – اقدام اجتماعی ::::

به طور فزایندهای به امورات اجتماع پرداخته و انجام تعداد معتنابه از پروژههای توسعۀ اجتماعی و اقتصادی را به عهده گرفته است. علی الخصوص بعد از آغاز عهد پنجم در سال ۲۰۰۱ ،جامعه گامهایقابل توجّهی برای ازدیاد نیروی انسانی خود از طریق برنامۀ آموزشی که در سطح محلّی انجام میشود برداشته و به روشها و لوازمی برای پیاده کردن الگویی برای رشد مستمّر دست یافته است

۶۹۲  ۲۰۰۶-۰۴-۲۱

مورد ۳۳ :

دستگیری جوانان در شیراز – اعلام رسمی فعالیت اقدام اجتماعی – توسعه ::

شرح وقایع اخیر و دستگیری ۵۴ نفر از شما عزیزان در حین انجام خدمات اجتماعی و اقتصادی به اهالی کم بضاعت آن مدینه منوره واصل و موجب سرور و تسکین قلوب این جمع شد که الحمدلله به تأییدات حضرت بهاالله آن جوانان عزیز به دیدگاهی وسیع از اهداف ظهور مظهر کلی الهی واصل و هر یک از آن دلدادگان روی مهرویش در خدمت به عالم انسانی برای تحقق منویات الهیه موفق و مفتخرند.

۷۰۱  ۲۰۰۶-۱۱-۰۵

مورد ۳۴ :

موسسه آموزش :: اصل ارتباط با اسرائیل و گزارش بی آی سی – توسعه  – وصل به گزارش ۲۱۰۸ بی آی سی ::::

۲-۴ توسعه ی اجتماعی-اقتصادی

قابل تذکر است که دفتر توسعه ی اجتماعی-اقتصادی با توجه به رهنمونهای بیت العدل اعظم به بعضی از مؤسسات آموزشی کمک میکند تا بُعد دیگری را به فعالیتهای خود بیفزایند. یعنی کارآموزی دادن در زمینه ی توسعه ی اجتماعی و اقتصادی و حتی در حیطه ی مدیریت طرحهای توسعهی اجتماعی و اقتصادی. فعلاً این کمک فقط محدود به چند کشور است. شرط لازم برای این فعالیت افزایش توانایی مؤسسه ی آموزشی است به سطحی که از استقلال بیشتری بر خوردار باشد.
اکنون که پایه های مرحله ی بعدی کار مؤسسه گذاشته شده است بیت العدل اعظم از محفل شما میخواهند که استقلال لازم برای جریان صحیح کار را به مؤسسه بدهید. پرورش نیروی انسانی برای توسعه و تحکیم جامعه و به منظور اجرا و اداره ی برنامه های توسعه ی اجتماعی و اقتصادی وظایف ساده ای نیست و مؤسسه ی آموزشی باید آزادی عمل لازم را داشته باشد تا بتواند مداوماًّ کار خود را بهبود بخشد.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :
۱ – تربیت افراد در حوزه اقدام اجتماعی در کنار اقدام اساسی در تعامل تنگاتنگ با موسسه طرح و توسعه اقتصادی و اجتماعی در اسرائیل
۲ – ایجاد مهارت برای رسیدن به تغییر بافت جمعیتی در پوشش اقدامات اجتماعی و ان جی او
۳ – اعتراف به ارتباط با نهادهای قانونی در اسرائیل و اجرای فرامین آن در کشور در حوزه های اجتماعی – اقتصادی – فرهنگی وو

مورد ۳۵ :

موسسه آموزشی :: اقدام اساسی و اقدام اجتماعی ::

از اوّلین هدفهای هر جامعه باید تأسیس کلاسهای اطفال و حلقه های مطالعاتی و جلسات دعا و مناجاتی باشد که به روی همۀ ساکنان آن ناحیه باز باشد. به برقراری ضیافت نوزدهروزه باید توجّه لازم مبذول گردد و باید کوشش مداوم برای تقویت محافل محلّی انجام گیرد. زمانی که جوامع بتوانند فعّالیتهای اساسی حیات بهائی را مداوماً انجام دهند راه طبیعی برای ادامۀ جریان تقویت و تحکیم آنان اجرای طرحهای سادۀ اجتماعی و اقتصادی است، از قبیل طرح سوادآموزی، طرح ترقّی نسوان، طرح بهبود محیط زیست یا حتّی ساختن مدرسۀ روستایی. با افزایش توانایی در جامعه باید محافل روحانی محلّی را تشویق کرد تا مسئولیت اجرای فعّالیتهای متنوّع تری را به عهده بگیرند.

۶۳۰  ۲۰۰۱-۰۱-۰۹

نکات :
۱ – اقدام اساسی و اقدام اجتماعی مندمج در هم
۲ – احصاء مصادیق اقدام اجتماعی

مورد ۳۶ :

موسسه آموزشی : اقدام اساسی و اقدام اجتماعی ::  البتّه جامعه های بهائی مشغول فعّالیتهای لازم دیگر نیز از قبیل فعّالیتهای مربوط به اطّلاعات عمومی، کوششهای مربوط به اعلان عمومی امر، روابط خارجی، تهیه و انتشار آثار امری و برنامه های مکملّی برای توسعۀ اجتماعی و اقتصادی هستند. شکّ نیست که با طرح ریزی درست برنامه ها، به این امر خطیر نیز توجّه خواهد شد.
نکته :
برنامه های اقدام اجتماعی مکمل اقدام اساسی است

۶۳۰  ۲۰۰۱-۰۱-۰۹

مورد ۳۷ :

اقدامات انفرادی هم باید در سایه تشکیلات و هماهنگی تشکیلات باشد اقدامات دو گونه است انفرادی و سازمانی که هر دو باید زیر نظر تشکیلات صورت پذیرد – اقدام اجتماعی -:::

هیچ یک از دستاوردهای افراد و یا جامعه نمی تواند بدون تشویق و حمایت و هدایت سومین عامل نقشه، یعنی تشکیلات امری استمرار یابد. جای بسی دلگرمی است که تشکیلات تا چه حد ابتکارات شخصی را ترویج می دهند، قوا را در جهت تبلیغ هدایت می کنند، ارزش اقدام سیستماتیک را گوشزد می نمایند، حیات روحانی جامعه را رونق می دهند و در ایجاد محیطی پرروح و ریحان می کوشند. در عمل یاد می گیرند که برای کمک به جامعه در راه حفظ تمرکز خود بر هدف نقشه، چطور وحدت نظر بین احبا را حفظ نمایند، مکانیسم هایی برای هماهنگ کردن مجهوداتشان به وجود آورند و منابع موجود را طبق اولویت هایی حکیمانه توزیع نمایند. این اولویت ها البته فعالیت هایی را که به مهارت های تخصصی افراد محتاج است نیز شامل می شود. آنچه علی الخصوص در میان این قبیل فعالیت ها شایان تذکر می باشد ارتباط با اولیای امور است که محافل روحانی ملی با جدیت آن را دنبال می کنند و اقداماتی در زمینه ی توسعه ی اقتصادی و اجتماعی است، مثل آنچه به وسیله ی سازمان های ملهم از تعالیم بهائی انجام می شود. تشکیلات به این گونه نیازها رسیدگی می کند و کفایت خود را در هدایت مجهودات قاطبه ی احبا در جهت اجرای اقدامات اساسی نقشه افزایش می دهد.

۶۸۸  ۲۰۰۵-۱۲-۲۷

۱ – عوامل نقشه : سومین عامل نقشه تشکیلات امری
۲ – ارتباط محافل با اولیا امور برای اقدامات اجتماعی در راستای اقدام اساسی
۳ – اقدام اجتماعی توسط سازمانهای ملهم از تعالیم بهایی انجام می شود

مورد ۳۸ :

دستگیری جوانان در شیراز – دروغ بیت العدل در فیلم ادعیه محبوبه می خوانند در اینجا می گوید خدمات اجتماعی ربطی به تبلیغ ندارد ::::

لازمه عرفان مقام حضرت بهاالله و درک مقصود نهایی ظهور آن حضرت نه تنها ایمان، سعی در تمسک به حیات بهائی و تبلیغ امرالله، بلکه ایجاد روحیه خدمت صمیمانه به نوع بشر است. همان طور که مطلع هستید خدمات بهائیان در زمینه های توسعه اقتصادی و اجتماعی به توده مردم که جزیی از حیات بهائی محسوب می شود با فعالیت های تبلیغی آنان کاملاً متفاوت است.

۷۰۱  ۲۰۰۶-۱۱-۰۵

مورد ۳۹ :

فرمان به دانشجویان بهایی به اجرای نقشه قسمت اقدام اجتماعی توسعه ::::

هدف آن قهرمانان شجاع امر مبارک سازندگی، تقویت و بهبود تار و پود اجتماع زادگاه خود بود و به این نیّت به تأسیس مدارس برای تعلیم و تربیت یکسان دختران و پسران، ارائۀ اصول و عقاید جدید مترقّیانه، ترویج علوم و فنون، ارائۀ کمک های مهم در زمینه های مختلف از قبیل کشاورزی، بهداشت و صنایع موفّق شدند – اقداماتی که منافع آن متوجّه تمامی ملّت بود. شما عزیزان نیز سعی در خدمت به وطن مألوف و کمک به احیای تمدّنش دارید.

۷۲۲  ۲۰۰۷-۰۹-۰۹

مورد ۱ – ۴۰ :

امر بیت العدل به جوانان ایران برای اجرای قسمت اقدام اجتماعی توسعه نقشه ::::

جوانان عزیز بهائی مهد امرالله باید آگاه و مشعوف باشند که روز تبلیغ امرالله و دعوت نزدیکان و هم نسلان قابل اعتمادشان به حلقه های مطالعه و جلسات دعا در آن سرزمین مقدّس فرا رسیده است اهمّیت و فوریت این خدمت عظیم به دلائلی بی شمار نمایان است و این فرصت گرانمایه را نباید از دست داد زیرا که انجام آن شرط وفا در بندگی جمال اقدس ابهی و پادشاهی در ملکوت اعلی است. اگرچه جوانان عزیز بهائی موقّتاً از کسب تحصیلات عالیه در دانشگاههای دولتی محرومند، ولی اوّلاً هر روز تعداد فزاینده ای از آنها موّفق به تحصیل در دانشگاه علمی آزاد می شوند و ثانیاً بدون شک از طرق دیگر مشغول کمک به پیشرفت وطن عزیز خود در زمینه های توسعه اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و خانوادگی هستند و از این راه نه تنها به ملّت ایران بلکه به مردم جهان نشان می دهند که چطور علی رغم تضییقات متتابعه و ستمهای وارده با استفاضه از پیام روح بخش حضرت بهاالله در مساعی خود برای کسب عزّت و منقبت کشور مقدّس ایران جاهدند. اهمّیت تاریخی و اثرات عمیق این فداکاریها و از خود گذشتگیها برای پیشرفت عالم گیر امر مبارک در آینده روشنتر خواهد شد.

۷۲۳  ۲۰۰۷-۰۹-۱۳

۱ -دخالت در امور داخلی ایران – سلب حاکمیت ملی
۲ – حکومت موازی توسط نیروهای فرا منطقه ای
۳ – تحریک جوانان به اقدامات پوششی اجتماعی برای وصول به اهداف نقشه
۴- دانشگاه بیهه

مورد ۲  – ۴۰ :

اقدام اجتماعی – گفتمان – توسعه ::::

از اساسی ترین آنها نیاز مبرم به رفع موانع پیشرفت زنان در جامعه می باشد.  تساوی حقوق زن و مرد برای شما امری ساخته و پرداختۀ دنیای غرب نیست بلکه حقیقتی روحانی و همگانی و جنبهای از ماهیّت نوع انسان است که صد و پنجاه سال پیش حضرت بهاالله آن را در وطن خویش، ایران، تعلیم فرمودند. احترام به حقوق زنان و پذیرفتن برابری آن با حقوق مردان از مستلزمات عدالت اجتماعی و موجب تقویت و استحکام زندگی خانوادگی است
۱ – گفتمان زنان

۷۵۰  ۲۰۰۸-۰۶-۲۰

مورد ۴۱ :

توسعه – دفتر طرح و توسعه اجتماعی در اسرائیل دقیقا در همین سال تاسیس شد – به بهانه پاسخ به این سوال که اظهار نظر سیاسی بکنیم یا نه دارد اقدام اجتماعی را به خورد مخاطب می دهد  :::::

وقتی جامعه ی بهائی کوچک بود، مشارکتش در رفاه اجتماعی طبیعتاً محدود بود. در سال ۱۹۸۳ بیت العدل اعظم اعلام فرمودند که رشد امر بهائی سبب شده مشارکت بیشتر در حیات جامعه ی عمومی عالم لازم اید. شرکت بهائیان در امر توسعه ی اجتماعی و اقتصادی از طریق فعالیت هایی که ازلحاظ میزان پیچیدگی متغیّر بود، به نحوی منظم تر آغاز گردید. مجهودات برای مشارکت در تحوّل اجتماعی، شرکت در گفتگوهای عمومی درباره ی موضوعات مورد علاقه ی عالم انسانی، مانند صلح، امحا کلیه انواع تعصّبات، تواندهی روحانی و اخلاقی نوجوانان و جوانان، و ترویج عدالت را نیزشامل می شود. این دو نوع فعالیت، در طول بیست و پنج سال گذشته، دائماً منظماً تزاید یافت و از لحاظ ابعاد و نفوذ در آتیه ی ایام همچنان رشد و گسترش خواهد یافت.

۷۵۸  ۲۰۰۸-۱۲-۲۳

نکات :

مصادیق اقدامات اجتماعی

مورد ۴۲ :

توسعه – دفتر طرح و توسعه اجتماعی در اسرائیل دقیقا در همین سال تاسیس شد – به بهانه پاسخ به این سوال که اظهار نظر سیاسی بکنیم یا نه دارد اقدام اجتماعی را به خورد مخاطب می دهد  :::::

مشارکت در اقدام و گفتگوی اجتماعی، گاهی اوقات، مستلزم آن است که بهائیان با بسط خط مشی عمومی مرتبط شوند. در این رابطه، اصطلاح سیاست به معنای خط مشی ()، مانند اصطلاح سیاست به معنای اعم آن ()، دارای معنایی وسیع است. بهائیان در عین احتراز از بحث های سیاسی مرتبط با روابط سیاسی بین ملل یا امور سیاسی حزبی درون یک کشور، بلا تردید در تدوین و اجرای سیاست هایی (خط مشی هایی) که به بعضی علایق اجتماعی می پردازد شرکت می کنند. نمونه هایی از علایقی از این قبیل عبارت از صیانت از حقوق زنان، توسعه ی تعلیم و تربیت مؤثر برای شمول کلیه ی اطفال، محدود کردن انتشار امراض مسری، حفظ محیط زیست، و از بین بردن افراط و تفریط در فقر و ثروت است.

نکات :

مصادیق اقدامات اجتماعی

مورد ۴۳ :

می گوید مسئول تعهد می خواهند تا فعالیت نکنید می گویند می کنیم – اقدام اجتماعی – توسعه – اجرای نقشه ::::::::

از قرار معلوم بعضی از مسئولین امور خواستار آنند که عدّه ای از اعضای جامعۀ بهائی کتباً تعهّد نمایند که اقدامات و فعّالیّت های فردی و جمعی نخواهند داشت و در صورت ارجاع خدمتی به ایشان از قبول آن امتناع خواهند ورزید. این اقدام، اگر صحّت داشته باشد، نمایانگر آن است که بعد از تعطیل کار هیئت های یاران و خادمین، گروهی از مقامات مسئول در صدد آن هستند که با اِعمال این قبیل فشارها، شما را از حیات بهائی و ابراز عقاید و منویّات وجدانی خویش باز دارند و برخلاف تعالیم ادیان الهی و موازین انسانی جمعی از شهروندان خود را در واقع خلع عقیده و اندیشه نمایند. قبول تعالیم حضرت بهاالله به معنای تعهّدی شخصی جهت تلاش در راه تکامل روحانی فردی، فعّالیّت های اجتماعی به منظور کمک به شکوفایی جامعه ای فعّال و پویا و کوشش برای بهزیستی و رفاه عمومی است. از جمله اقدامات جمعی جامعه، تمشیت امور مربوط به احوال شخصی، تشکیل ضیافات نوزده روزه و دیگر جلسات بهائی، کوشش در راه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش اطفال، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در زمینه های روحانی، علمی، هنری و اجتماعی و همچنین تشویق و حمایت از یکدیگر در این فعّالیّت ها و در راه خدمت به وطن و هموطنان عزیز میباشد. حقّ مسلّم هر انسانی، آزادی در راه کسب علم و عمل بر اساس عقاید شخصی در چارچوب اطاعت از قوانین مدنی و رعایت حکمت و ملاحظۀ اوضاع اجتماعی است و هر اقدامی در جهت جلوگیری از این آزادی نقض آشکار حقوق بشر و مغایر میثاق نامه های بینالمللی و موازین عدالت اسلامی میباشد. با توجّه به این اصول اساسی، درخواست امضای تعهّد فوق به منزلۀ تجاوز به حریم اندیشۀ انسانی است.

۷۶۶  ۲۰۰۹-۰۳-۲۶

نکات
۱ – اقرار به اقدامات اجتماعی در ایران

مورد ۴۴ :

مهدی آباد شیراز – تجاوز به حقوق کودک – اقدام اجتماعی :::::

هدف اصلی این تلاشها اشاعه تعصّبات در بین مردم و دلسرد کردن بهائیان از مشارکت در فعّالیت های اجتماعی است و مسئولین امور در هر حال خواهند کوشید تا با مقاصد غرض آلود خود، حتّی شایسته ترین فعّالیت های احبّا را واژگون جلوه دهند. دستگیری و زندانی نمودن جوانان عزیز شیراز در سال ۲۰۰۶که به خدمات مورد علاقه و نیاز کودکانی از خانواده های بی بضاعت قیام کرده بودند از جمله شواهد بارز این روند است

۷۸۵  ۲۰۱۰-۰۱-۲۲

نکات :
۱ – فعالیت در اقدام اجتماعی رها و هاله هوشمند در شیراز
۲ – مندمج

مورد ۴۵ :

گفتمان اجتماعی – اقدام – نفوذ در سازمانهای بین المللی  ::::  جامعۀ بهائی در طیّ دهها سال تجربیّات زیادی در این دو زمینه کسب کرده است. البتّه بسیاری از بهائیان از طریق شغل و حرفۀ خود در اقدام اجتماعی و گفتمان های عمومی مشارکت دارند. تعدادی از سازمانهای غیر دولتی که از تعالیم بهائی الهام گرفته اند در حوزۀ توسعۀ اجتماعی و اقتصادی در سطح منطقه ای و ملّی برای بهبود اوضاع مردم خود فعّالیّت میکنند. بعضی از نهادهای وابسته به محافل روحانی ملّی از طرق مختلف به ترویج افکاری که در بهبود رفاه عمومی مؤثّر است، کمک مینمایند. در سطح بین المللی، نهادهایی مانند دفتر جامعۀ بین المللی بهائی در سازمان ملل متّحد وظیفۀ مشابهی را ایفا میکنند. دوستانی که با تودۀ مردم فعّالیّت میکنند، تا حدّ لزوم و مطلوب از این تجربیّات و توانمندی برای رسیدگی به مسائل اجتماعی اطراف خود استفاده خواهند نمود.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

مورد ۴۶ :

تعریف اقدام اجتماعی ::::

اقدام اجتماعی به بهترین تعریف، طیفی از مجهوداتی است که میتواند از یک سو مساعی نسبتاً غیر رسمی و کوتاه مدّتی را که افراد یا گروههای کوچکی از احبّا انجام میدهند شامل شود و از سوی دیگر، برنامه های پیچیده و پیشرفتۀ توسعۀ اجتماعی و اقتصادی سازمانهای ملهم از تعالیم بهائی را در بر گیرد. هر نوع اقدام اجتماعی، صرف نظر از دامنه و مقیاس آن، کوششی برای به کارگیری تعالیم و اصول امر الهی به منظور اصلاح یک و یا بعضی از جنبه های حیات اجتماعی یا اقتصادی گروهی از مردم میباشد. به این ترتیب، شاخص این گونه مجهودات هدف صریح ترویج رفاه مادّی مردم و در عین حال سعادت معنوی آنها است. از جمله تعالیم اساسی دیانت بهائی آن است که تمدّن جهانی که اکنون در افق حیات بشری نمایان گردیده باید انسجامی پویا بین نیازهای مادّی و معنوی زندگی برقرار سازد.

۷۸۸  ۲۰۱۰-۰۴-۲۱

مورد ۴۷ :

محور نهاد امنیتی مشاورین – جامعه سازی امر مبارک – تبرعات – فرد جامعه موسسات – اقدام اساسی – اقدام اجتماعی :::::::::

یاران باوفای جمال قدم مترصّد و آماده اند. گردهمایی های تشکیلاتیِ ماه های اخیر در سراسر عالم همگی حاکی از اشتیاق فراوان برای شروع این مشروع عظیم بوده و مستلزمات مندرج در پیام این جمع خطاب به کنفرانس مشاورین هم اکنون به نقشه های عمل قاطع تبدیل میشود. مجهودات دلیرانۀ ده ها سال جامعه را متبلور ساخته و توانایی لازم برای رشد و توسعه را به آن اعطا نموده و برای این لحظه مهیّا ساخته است. علی الخصوص دو دهۀ گذشته به نحو قابل ملاحظه ای به این افزایش مطلوب در کارآیی امور سرعت بخشیده است. در این دوره، اتّخاذ یک چارچوب عملِ در حال بسط دوستان را قادر ساخته است تا مستمرّاً قابلیّتهای اساسی را پرورش و تلطیف نمایند، قابلیّتهایی که انجام خدمات ساده ای را موجب میشود که به نوبۀ خود به الگوهای مبسوط تر عمل می انجامد، الگوهایی که به نوبۀ خود توسعۀ قابلیّتهایی پیچیده تر را ایجاب مینماید. بدین ترتیب یک فرایند سیستماتیک پرورش منابع انسانی و جامعه سازی در هزاران محدودۀ جغرافیایی آغاز گشته و در بسیاری از آنها پیشرفت زیادی کرده است. تمرکز، تنها معطوف به افراد یا به جامعه و یا به مؤسّسات امری نبوده است بلکه قوای روحانی منبعث از بسط نقشۀ ملکوتی حضرت عبدالبها محرّک و مشوّقهر سه مشارکت کننده در شکوفایی نظم جدید جهانی میباشد. نشانه های پیشرفت این عوامل سه گانه بیش از پیش آشکار است

۸۸۴  ۲۰۱۶-۰۴-۲۱

مورد ۴۸ :

تبرعات – قرائت منطقه  – اقدام اساسی – اجتماع سازی امر مبارک – ::::

در اعتمادی که مؤمنین بیشماری برای بیان شرح وقایع حیات حضرت بهاالله  مذاکره در بارۀ مفاهیم ظهور آن حضرت و عهد و پیمان بی مانندش کسب نموده اند؛ در ازدیاد تعداد نفوسی که به امر مبارک جلب گردیده و در تحقّق بخشیدن به جهانبینی و اصول وحدتبخش آن حضرت مشارکت مینمایند؛ در توانایی بهائیان و دوستانشان در سطح جامعۀ محلّی برای توصیف گویا و واضح تجارب خود از
فرایندی که به تقلیب رفتار و تشکّل حیات اجتماعی می انجامد؛ در قیام تعداد چشمگیر و رو به افزایش مردم بومی کشورها که اکنون به عنوان اعضای مؤسّسات و نهادهای امری امور جوامع خود را هدایت میکنند؛ در تقدیم تبرّعات منظّمِ سخاوتمندانه و فداکارانه که برای تداوم پیشرفت امرالله جنبهای حیاتی دارد؛ در شکوفایی بی سابقۀ ابتکار فردی و اقدام جمعی جهت حمایت از فعّالیّتهای جامعه سازی؛ در شور و اشتیاق جمّ غفیری از نفوسِ از خودگذشته در عنفوان جوانی که مخصوصاً از طریق تعلیم و تربیت روحانی نسلهای جوانتر پویایی فراوان به این مشروع بخشیده است؛ در اعتلای روح ستایش و نیایش از طریق تشکیل جلسات دعا و مناجات؛ در افزایش قابلیّت اداری بهائی در همۀ سطوح؛ در آمادگی مؤسّسات، نهادها، و افراد برای فراینداندیشی، قرائت واقعیّت های موجود، و برآورد منابع خود در محلّی که زندگی میکنند و نقشه ریزی بر آن اساس؛ در خصیصۀ مطالعه، مشورت، عمل، و تأمّل که اکنون همه با آن آشنا هستند و موجب نضج یک گرایش طبیعی برای یادگیری شده است؛ در افزایش درک چگونگی عملی ساختن تعالیم مبارکه از طریق اقدام اجتماعی؛ در استفاده از فرصتهای فزاینده برای ارائۀ چشماندازهای بهائی در گفتمانهای رایج اجتماع؛ در آگاهی از اینکه جامعۀ جهانی بهائی جامعهای است که در تمامی مجهوداتش به دنبال سرعت بخشیدن به ظهور تمدّن الهی از طریق تجلّی نیروی قدرت
اجتماع سازی امر مبارک است؛ و بالاخره در آگاهی فزایندۀ دوستان از اینکه تلاش هایشان برای ایجاد تقلیب درونی، برای گسترش دایرۀ وحدت و اتّحاد، برای همکاری با دیگران در میدان خدمت، و برای مساعدت جمعیّتها تا بتوانند مسئول پیشرفت روحانی و اجتماعی و اقتصادی خود باشند همه و همه در راه تحقّق اصلاح و بهبود عالم که همانا هدف اصلی نهاد دین الهی است میباشد

۸۸۴  ۲۰۱۶-۰۴-۲۱

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.