بهائیان در عرصه فعالیتهای هنری در ایران

در راستای براندازی و نیل به اهداف نقشه ها

نشست ۷۷۴

آیا بهرام بیضایی بهایی است ؟ اگر بله به چه دلیل و اگر خیر چرا ؟

با توجه به اسناد موجود از جمله شماره سند فرم استخدام ( فرم تسجیل ) بهرام بیضایی بشماره ۱۱۱۹ که در عقدنامه امری ایشان بسال ۱۳۴۴ ذکر شده بهایی محسوب می گردد و تا کتبا وی سلب نسبت نکرده باشد و مورد توافق بیت العدل قرار نگرفته باشد همچنین طرد روحانی نشده باشد وی بر مبنای تعهد نامه و قرار داد اولیه با سازمان بیت العدل بهایی محسوب می شود .

کارشناس

حسن ارشاد

فارغ التحصیل دانشکده علوم قضایی

متخصص در فرق و ادیان – بابیت و بهائیت

فیلم نقد :

مسئولین مملکت ۴۴ سال در غفلت

بهرام بیضایی به صراحت از بهائییت تبری نمی جوید و دو لایه پاسخ می دهد بعد اجازه دادید از روز واقعه نردبان بسازد و طیف گسترده ای از هنرمندان را مجذوب خود نمود حال از استنفورد آمریکا بعد از واقعه ۱۴۰۱ شروع به درو کردن کاشته های خود کرد باز عده ای بی تدبیر و غیر متخصص در وزارت ارشاد برای این مزدور فرش قرمز پهن می کنند ؟ واقعا باعث تاسف است

====

نقدی به سخنان رئیس سازمان سینمایی درباره بهرام بیضایی

📌سگ بهروز وثوقی شرف دارد به بهرام بیضایی! چرا مسئولین ارشاد در باغ نیستند؟ مادر نفوذی تشکیلات بهائی در حوزه فرهنگ ایران بهرام بیضایی بود. لابد قرار است برای حضور بهائیان در ایران فرش قرمز هم پهن کنیم؟ مملکت چه خبره؟ چرا یک عده در جریان بدیهی‌ترین مسائل نیستند؟

🔺با توجه به اسناد موجود از جمله شماره سند فرم استخدام (فرم تسجیل) بیضایی بشماره ۱۱۱۹ که در عقدنامه امری ایشان بسال ۱۳۴۴ ذکر شده بهائی محسوب می‌گردد و تا کتبا وی سلب نسبت نکرده و مورد توافق بیت‌العدل قرار نگرفته باشد همچنین طرد روحانی نشده باشد وی بر مبنای تعهدنامه و قرارداد اولیه با سازمان بیت‌العدل، #بهائی محسوب می‌شود.

🔺سکانسی از نمایشنامه آرش در آموزه‌های بهائی، ایران را مهد امرالله می‌نامند و از سوئی بهائیان قائل به حکومت جهانی بهائی می‌باشند. بیضائی با نشان دادن رها شدن تیر از کمان محل فرود تیر را نشان نمی‌دهد و یا به عبارتی در نمایشنامۀ آرش اثر بیضایی نیز چیزی فراتر از داستان اسطورۀ آرش کمانگیر وجود دارد.

🔺در داستان اصلی، آرش را تیر را در کمان می‌گذارد و پرتاب می‌کند برای تعیین مرز قلمرو ایران. و تیر در جایی فرود می‌آید و مرز ایران و توران معلوم می‌شود. اما در نمایشنامۀ بیضایی، تیر آرش کمانگیر رها می‌شود ولی جایی فرود نمی‌آید و تا انتهای جهان می‌رود. و این بدین معناست که در این نگاه حکومت جهانی یعنی حکومت مهد امرالله یعنی ایران. به دیگر سخن، حکومت جهانی باید از آنِ مذهب بهائیان ایران که آنرا تصرف کرده‌اند به وسعت سراسر جهان باشد.

بهرام بیضایی در وقت مناسب نقش خود را در هنگامه تحریک سلبریتی ها و شاگردان و والهان خود در فتنه ۱۴۰۱ با اشعار زیر ایفا می کند :


بهرام بیضایی، کارگران و نمایشنامه‌نویس در صفحه اینستاگرام خود شعری در حمایت از معترضان ایران منتشر کرده است:

«‌مردمِ خوشباورِ پنجاه و هفت
غرقه‌ى امیّد و گیج سهم نفت،

حقِّ نسلِ بعد رفت از یادشان
بشنوید این روزها فریادشان:

باطل است آن رأى بر نشناخته
کز خدا و دین چه دکّان ساخته!

رأى بر نیّاتِ پنهان داشته
بیرق خُودمحورى افراشته!

آنچه از فرداى آن دانسته شد
خودپرستى تا برون از سایه شد!

تلخ آمد آهِ نادانستگان
پا به زنجیرى گران‌تر بستگان!

خُدعه و تبعیض و غارت گشت دین
لال شد یکباره اَرحَمْ راحمین!

وین عبادت تا عبودیّت کشید
بَرده جز زنجیر خود چیزى ندید!

سهم ما شد داعش و القاعده
مُفتیان بردند صدها فایده!

بشنوید اکنون در این آتشفشان
اى نمانَد از ستمکاران نشان!

باطل است آن رأىِ نامیمونِ زشت
نسل ما رأى دگر خواهد نوشت!

هَموطن برخیز و فریادى برآر
خون به خون جوشیده در این کارزار!

مادرِ ایران زِ جا برخاسته
کشورش را از دَدان پس خواسته!

کشورِ اشغالىِ ایران‌زمین
کِى شود آزاد از این آیاتِ کین!

ادامه شعر را اینجا بخوانید:

https://www.instagram.com/p/CjNow97ow2Q/

@BBCPersian

💠 نقد توهمات و جعل تاریخ به نفع تشکیلات بهایی و قاتل را مقتول جلوه دادن و بالعکس توسط بهرام بیضایی بهرام بیضایی 👇👇👇

پاسخ به اتهانات و جعلیات و اظهارات متعصبانه فرقه ای بهرام بیضائی :

وارونه نمایی بیضایی در تاریخچه فرقه ضاله بهاییت سخنرانی‌های مرحوم فلسفی علیه بهاییت در چه تاریخی ایراد شده و چه ربطی با مهاجرت خانواده پدری بیضایی داشته است!

===

💠
قبلا مطالبی پیرامون بهرام بیضائی در بهایی بودنش عنوان شد نکته ای که بسیار مهم است سکانسی از نمایشنامه آرش می باشد در آموزه های بهایی ایران را مهد امر الله می نامند و از سوئی بهائیان قائل به حکومت جهانی بهایی می باشند بسیار مهم است که بیضائی با نشان دادن رها شدن تیر از کمان محل فرود تیر را نشان نمی دهد و یا به عبارتی ::

“” در نمایشنامۀ “آرش” اثر بهرام بیضایی نیز، چیزی فراتر از داستان اسطورۀ آرش کمانگیر وجود دارد. در داستان اصلی، آرش را تیر را در کمان می‌گذارد و پرتاب می‌کند برای تعیین مرز قلمرو ایران. و تیر در جایی فرود می‌آید و مرز ایران و توران معلوم می‌شود. اما در نمایشنامۀ بیضایی، تیر آرش کمانگیر رها می‌شود ولی جایی فرود نمی‌آید و تا انتهای جهان می‌رود. و این معنایی ندارد جز این که در این نگاه حکومت جهانی یعنی حکومت مهد امر الله یعنی ایران . به دیگر سخن، حکومت جهانی باید از آنِ مذهب بهائیان ایران که آن را تصرف کرده اند باید به وسعت سراسر جهان باشد. “”

قضاوت با اهل خرد که چگونه تشکیلات بهایی زیر پوستی نماد های خود را به مخاطب تزریق می کند

فیلم آرش :

نمایشنامه‌خوانی آرش اثر بهرام بیضایی

سخنرانی بهرام بیضایی در مراسم اهدای تندیس آرش ۲۰۱۷

===

مقاله محمد رضا سر شار ( رضا رهگذر ) پیرامون

لیلا و مهری ایمن(آهی) و بهرام بیضایی؛ بهائیان مشهور و شورای کتاب کودک

شنبه ۱۹ اسفندماه ۹۱
از بهائیانی که در عرصه فرهنگی در رژیم پهلوی نقش مؤثری ایفا کردند می توان لیلی آهی (ایمن) فرزند مجید آهی را نام برد.
لیلی آهی (ایمن) متولد ۱۳۰۸، همسر بهایی معروف ایرج ایمن بود. وی مشاور فنی اداره کل مطالعات و برنامه های وزارت فرهنگ، مدرس ادبیات کودک به مربیان کودکستان، پایه گذار بخش انتشار کتاب های کودکان به زبان فارسی به دعوت بنگاه ترجمه و نشر کتاب، عضو گروه بررسی کتاب های درسی ابتدایی به دعوت مؤسسه آمریکایی فرانکلین بود. «لیلی ایمن» پس از سفری که به آمریکا داشت و در آن دوره ویژه ای را گذرانده بود، دبیر فنی و مشاور فنی وزارت آموزش و پرورش، بنیانگذار، عضو و دبیر هیأت مدیره شورای کتاب کودک از ابتدای تأسیس در ۱۳۴۱ تا ۱۳۵۹ – کار عمده این شورای بدسابقه و بدلاحقه بررسی ادبیات کودکان با دیدگاه ضد اسلامی بود و انتخاب کتاب سال کودک با همین دیدگاه از دیگر وظایف آن به شمار می رفت. )
ایمن از سال ۱۳۵۹ به آمریکا رفت و طی این سال ها بدون سر و صدا به همراه دیگر بهائیان به فعالیت های ضدانقلابی خود مشغول بود و اکنون در سایه تغافل مسئولان، طی سال های اخیر مجدداً در کشور فعال شده است.
مهری آهی خواهر لیلی آهی نیز در عرصه فرهنگی بسیار فعال بود و به عنوان نماینده ایران در بسیاری از مجامع بین المللی شرکت داشت.
مهری آهی، استاد دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، رئیس گروه زبان و ادبیات روسی و رئیس مرکز زبان های خارجی دانشگاه تهران (۱۳۴۴)، جزو مؤسسین و نایب رئیس جمعیت راه نو (۱۳۳۴)، از اعضای مؤسس و دبیر اول کمیسیون بین المللی شورای عالی جمعیت های زنان ایران، نماینده اعزامی ایران در کنفرانس حقوق زن که از طرف سازمان ملل در ۱۳۳۶ تشکیل شده بود، عضو هیأت نمایندگی ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل در ۱۳۴۱ و رئیس این کمیسیون در ۱۳۴۳ بود. وی مؤسس انجمن کتاب و رئیس کتابخانه آن در ۱۳۳۶، عضو هیأت مشاوران راهنمای کتاب و گروه بررسان کتاب های برگزیده سال بود که به همراه دیگر بهائیان در جهت دهی فرهنگی ایران در زمان پهلوی نقش بسزایی داشت. )
پرتو بیضایی (پدر بهرام بیضایی: کارگردان بهایی سینما و تئاتر) شاعر و غزل سرای معاصر، یکی دیگر از عناصر شاخص بهائیت در حوزه فرهنگ بود که در رژیم پهلوی انجمن ادبی به راه انداخته بود و به اصطلاح جوانان را آموزش و جهت می داد.)

متأسفانه در کتاب فرهنگ ناموران معاصر ایران ، از انتشارات حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، هیچ گونه اشاره ای به بهایی بودن لیلی و مهری آهی و سوابق فعالیت های خانواده آهی و ایرج ایمن – داماد بهایی خانواده آهی – نشده است. امید می رود که مسئولان محترم سازمان تبلیغات در چاپهای بعدی با دقت و بازنگری نسبت به رفع برخی نواقص این مجموعه ارزشمند اقدام نمایند.

محمد رضا سر شار ( رضا رهگذر )

http://www.sarshar.org/archives/weblinks/post_369.html

=====

سینما پرس | بیضایی، «چریکه تارا» و بهاییت:
اولین سؤالی که با تماشای فیلم به ذهن خطور می‌کند این است که بیضایی چه می‌خواست بگوید. این قتل عام، که مرد تاریخی به آن اشاره می‌کند و موفق می‌شود تا ترحّم تارا را به خود جلب کند، کدام است؟ چرا مرد تاریخی تصریح دارد که این جنگ، در کتاب‌ها درج نشده و برای عموم مردم ناشناخته است؟
شاید هیچ فیلمی از بهرام بیضایی اینچنین عریان، عقاید او را تصویر نکرده است. آنچنانکه در تیتراژ آمده، بیضایی خودش تهیه کنندۀ چریکۀ تارا بوده. لذا در ساخت آن، محدودیتی نداشته است. نه قوانین سانسور، دست و پاگیرش بوده‌اند و نه محدودیت‌ها و فشارهای تهیه کننده. او در این فیلم به روشنی به عقاید فرقه‌ای خودش تصریح کرده و آن را در تقابل با عقاید شیعیان قرار داده است. متأسفانه باید گفت که، بهائیت فرقه‌ای بود که از میان شیعیان سربرآورد و سید علیمحمد باب، از تبار سادات بود، نماز و قرآن می‌خواند و حج خانۀ خدا می‌گزارد.
کسانی که هنوز در خصوص گرایش بیضایی به بهائیت شک و شبهه‌ای دارند با دیدن این فیلم شکشان برطرف خواهد شد. او قصد کرده در مقابل واقعۀ عاشورا، مرثیه‌ای برای علیمحمد باب و پیروانش بسراید، مرثیه‌ای که در نزد عموم ایرانیان ناشناخته است. متعاقب دستگیری و زندانی شدن سه سالۀ باب در قلعۀ چهریق در سلماس (آذربایجان غربی)، عده‌ای از پیروان او دست به شورش برداشتند و سرکوب شدند. چریکۀ تارا، تعزیه‌ای است برای مرگ آن افراد.
نعمت‌الله ذکایی بیضایی (۱۳۶۵-۱۲۸۲ ش.) که در شعرهایش به «ذکایی» تخلص می‌کرد متولد آران بیدگل بود و به بهائیت تعلق وافر داشت. از این شخص در آران، فرزندی به نام بهرام در سال ۱۳۱۷ متولد شد و به راه پدر رفت. فرزند ارشد بهرام به نام نیلوفر، در سال ۱۳۴۵در تهران به دنیا آمد و از ۱۳۶۴ در آلمان مقیم شد. او سال ۲۰۱۱ در فرانکفورت، نمایشنامۀ «چهره به چهره در آستانه فصلی سرد» را در خصوص «قُرّه العین» یکی از پیشکسوتان فرقۀ بابی به صحنه برد. والد بهرام بیضایی، در حکومت پهلوی می‌توانست آزادانه در شهرش به تبلیغ عقاید خود بپردازد. دختر او نیز در آلمان از آزادی برخوردار بوده و هست. اما بهرام بیضایی در تهران نتوانسته به طور واضح عقاید خود را در فیلم‌هایش ترویج کند. لذا مجبور شده به پیچیدگی‌های زبانی، نمادها و تمثیل‌ها متوسل شود هرچند که او در همۀ فیلم‌هایش، کم و بیش برای فرقۀ ضالۀ بهائیت تبلیغ کرده است، اما این موضوع در چریکۀ تارا نمود بیشتری دارد.
https://goo.gl/tZ2oPL
@AsreAndisheh

===

یکی از نمونه ها جدی نفوذ تشکیلات بهایی از طریق نهاد های فرهنگی در کلیه جوامع بشری من جمله در جهت زایل کردن فرهنگها و جایگزین کردن فرهنگ بهایی برای زمینه سازی جهت کسب قدرت بهرام بیضایی است

کسی که منزلش مرکز تبلیغ بهائیت و از بیوت تبلیغی مهم زمان شاه بود و برادرش از مبلغین قهار اما خودش در کسوت یک روشنفکر سخنی به میان نمی آورد تا بشکل یک مهره نفوذی تشکیلات بهایی برای نیل به اهداف بیت العمل عمل بکند ایشان بودند

نهاد های فرهنگی و سایر مراکز این نظام مقدس باید هوشیار باشند و بدانند دهها نفوذی دیگر را تشکیلات بهایی برای رسیدن به اهداف شوم خود در آستین دارد که در حال پاشیدن بذر هستند مراقب نفوذی ها باشیم
🤔

استاد بهرام بیضایی از
پروفسور احسان یارشاطر میگوید

یارشاطر جنبش یک تنه ای در عصر ما بود…..

🤔
این ادعا هم بگزاف است کل تشکیلات جاسوسی و نهاد های امنیتی بهایی از وی حمایت می کردند

نگرش مذهبی بهرام بیضایی
اندیشه و معتقداتِ بهرام بیضایی دربارهٔ دستگاه‌های فکرِ الهیاتی (منتسب به «آیین» و «دین» و «قرونِ وسطی» و «ماورای طبیعت» و «حق» و «تکلیف») محلِّ توجّهِ پژوهندگان و دوایرِ دولتیِ روزگارش در ایران بوده است. بیضایی در خانواده‌ای بهایی زاده شد و پرورش یافت. ولی خود پایبندی و دلبستگیِ ایمانی نشان نداده است؛ و نه فقط نسبت به بهائیت. با این همه، و با این که شاید بشود او را ندانم‌گرایی چون برتراند راسل یا اندیشمندی آزاد، مثلاً هم‌فکرِ زکریای رازی یا جان رالز یا آمارتیا سن، شمرد، و بی گواهی از تشرّف یا تکفیرش در آیینی، شاید نشود در همهٔ طولِ زندگیش خداناباور یا لامذهب دانست. او نخستین بار به شیوهٔ بهایی ازدواج کرد (۱۳۴۴) و دستِ کم یک بار پس از آن ساواک دینش را اسلام شناخت (۱۳۴۷). بارها هم آماجِ بهایی‌ستیزی شد. علاقهٔ او به بعضِ پیشوایان یا پیروانِ بعضی مذهب‌ها در بعضی آثار و سخنانش پیداست، چنان که انتقادهایش نیز. بارها نیز اشارت‌هایی به احتمالِ وجودِ جهانی غیر از جهانِ محسوسات در سخنش رفته است، هرچند گاه به صورت‌هایی نزدیک به کلیشهٔ گفتاری. مطالعاتش در فقه‌اللّغه و ملل و نحل نیز گواهِ دلبستگیش به، و البته درگیریِ فکریش…

ادامه …..

===

#بهرام_بیضایی (۱۳۱۷-) بهائی و بهائی‌زاده‌ای است که به یمن توجهات ویژه رژیم پهلوی و لابی این فرقه دست ساز روسیه تزاری و پرورده شده توسط انگلیس استعماری و مورد حمایت آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل، با مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه، در آن رژیم، به ریاست دپارتمان تئاتر دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رسید و پس از انقلاب هم به یمن ولنگاری فرهنگی حاکم بر تفکر اغلب مسئولان رده‌بالای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با استفاده از امکانات و یارانه‌های دولتی فیلم‌های زاویه‌دار متعددی نسبت به نظام ساخت.
از همان آغاز پیروزی انقلاب، همسر و فرزندان بهائی‌اش ایران را ترک کرده، ساکن فرانسه شدند ، اما خود در ایران ماند.
وی که از حدود یازده‌سال پیش، به سبب کهولت سن و از کارافتادگی و خشکیدن خلاقیت هنری، ساکن غرب شده، در جریان فتنه اخیر، به تصور شنیدن بوی کباب، در همنوایی با دیگر بهائیان هم‌فرقه خود، به هیزم‌بیاری این معرکه پرداخته است. غافل از آنکه مانند بقیه هم‌مسلکانش، این آرزوی شوم را به گور خواهد برد.
(تصویرنوشته مربوط به عقد ازدواج بیضایی با همسر بهائی‌اش در دفتر لجنه ازدواج بهائیان شهر تهران، به نمره ثبت ۶۱-۳۹۷۸ است.
ماخذ: کانون نویسندگان ایران به روایت اسناد ساواک، مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات؛ چاپ اول: ۱۳۸۲؛ ص ۷۸-۷۹.)
https://ble.ir/mrsarshar_rahgozar

شبنم طلوعی :

کارنامه :

💠شبنم طلوعی بهایی نفوذی در بدنه رسانه های ما از دهه ۶۰ تا دهه ۸۰ بذر خود را کاشت و سه دهه بعد اینگونه درو کرد و ما هنوز خوابیم

مختصری از فعالیتهای شبنم طلوعی در بدنه فرهنگی نظام :
رمان
بازیگر عزیز من نشر چشمه ۱۳۸۰
داستان کوتاه
آبی دریا – هفته‌نامه سروش ۱۳۶۹
نقاشی آبرنگ – هفته‌نامه سروش ۱۳۷۰
سلام سارا جان – هفته‌نامه سروش ۱۳۷۱
آقای نویسنده و بانو – هفته‌نامه سروش ۱۳۷۲
دستهای باد – هفته‌نامه سروش ۱۳۷۲

فیلم‌شناسی
بازیگری در تلویزیون
۱۳۸۱ – کارآگاه شمسی و دستیارش مادام (مرضیه برومند)[۴]
۱۳۸۱ – بدون شرح (مهدی مظلومی)
۱۳۷۹–۸۰ – نیستان[۷] (حسین مختاری)
۱۳۷۹ – همسفر (قاسم جعفری)
۱۳۷۷–۷۸ – بگذار آفتاب برآید (حسین مختاری)

بازیگری فیلم کوتاه
عشق تنهاست، کویر آینه‌ها، هیچ‌کس با هیچ‌کس حرف نمی‌زند (امید بنکدار و کیوان علیمحمدی)

۱۳۸۳ – گلی برای مریم (حسن آقاکریمی)
۱۳۸۲ – شکلات (افشین شرکت)
۱۳۸۰ – روزی که زن شدم (مرضیه مشکینی)[۴]
۱۳۷۹ – خانه‌ای روی آب (بهمن فرمان‌آرا)[۴]
۱۳۷۸ – دفتری از آسمان (پرویز شیخ طادی)
۱۳۷۸ – شراره (سیامک شایقی)
۱۳۷۷ – بودن یا نبودن (کیانوش عیاری)
کارگردانی
بازی هفتم (تهران)[۴]
فردا (تهران)[۴]
قهوه تلخ (تهران)
بهمن – بغداد (نمایش بهمن – بغداد در ایران مجوز اجرا نگرفت اما در سال ۱۳۸۳ در خانهٔ هنرمندان تهران با حضور خودش و در موزهٔ هنرهای معاصر اصفهان بدون حضور کارگردان به صورت نمایشنامه خوانی با بازیگری ستاره اسکندری و کاظم سیاحی اجرا شد)
جایزه اول بازیگری زن و جایزه دوم نویسندگی متن برای نمایش فردا در جشنواره چهاردهم تئاتر فجر[۴]
جایزه دوم بازیگری زن برای نمایش مراد در جشنواره پانزدهم تئاتر فجر
جایزه دوم بهترین کارگردانی برای نمایش قهوه تلخ در جشنواره بیست و یکم تئاتر فجر
جایزه اول بازیگری زن برای نمایش می‌بوسمت و اشک در جشنواره بیست و دوم تئاتر فجر

💠

نشست ۶۶۷
افشای نفوذ ۱۴ ساله شبنم طلوعی
در عرصه فرهنگ و هنر ایران
توسط بانو زینب رز ثمالی
۱۳۶۹ الی ۱۳۸۳

کارشناس
حسن ارشاد

فارغ التحصیل دانشکده علوم قضایی

متخصص در فرق و ادیان – بابیت و بهائیت

لینک فیلم در تلگرام
https://t.me/naghdbahaiat/30834

لینک یوتیوب

لینک آپارات
https://www.aparat.com/v/R7O36

لینک فیس بوک

لینک صدا
https://t.me/mardomtve/3639

لینک اینستاگرم
https://www.instagram.com/p/CgKBsOpoRap/
💠

☑️فهرست و لینک گوشه ای از اعضای فعال بیت العدل در ایران و فعال در حوزه کودک – موسیقی، ناقضان حقوق کودک در ایران و ناقضان کنوانسیون ملل متحد در مورد حمایت حقوق طفل ۱۹۸۹

۱ – کامیار حبیبی :

لینک تلگرام :
قسمت اول
https://t.me/Roohi_naghd/307
قسمت دوم :

https://t.me/Roohi_naghd/316

قسمت سوم :
https://t.me/Roohi_naghd/317

قسمت چهارم :

https://t.me/Roohi_naghd/318

لینک آپارات :
قسمت اول
https://aparat.com/v/ITpOA
قسمت دوم :
https://aparat.com/v/RSklV

قسمت سوم :
https://t.me/naghdbahaiat/31224

قسمت چهارم :
https://www.aparat.com/v/6esri

۲ : هاتف دوستدار :

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/311

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/hiL1s

۳ – نازنین عابدی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/314

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/D6AGt

۴ – سپهر آفاقی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/312

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/uHklT

۵ – نوا انصاری

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/313

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/cvafM

۶ – افشین حیرتیان

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/315

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/lPb8p

۷ – رامله تیر گر نژاد

وی همسر کامیار حبیبی است به فایلهای وی رجوع کنید

۸ – شادی ادیب

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/319

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/KDr3c

۹ – لوا شعایی و همسر وی فرهاد امری

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/320

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/aX85K

۱۰ – سیده بشری آفاقی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/321

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/kRjZY

۱۱ – گلنار رحمانی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/322

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/I9myE

۱۲ – شراره شهید زاده

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/323

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/fwacn

۱۳ – سارا شعبان پور

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/325

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/eOMKu

۱۴ – نغمه انوری علی آبادی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/326

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/fF45r

۱۵ – اشکان روحی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/327

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/JfRNA

۱۶ – سحر شیر محمدی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/328

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/YtZhJ

۱۷ – هاله هوشمند

لینک تلگرام :
https://t.me/naghdbahaiat/31276

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/YtZhJ

۱۸ – پارسا شیخی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/332

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/ivAWn

۱۹ – ویدا زاهدی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/331

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/qk7mG

۲۰ – ثمین احسانی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/334

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/iavOg

۲۱ – دانیال بنی هاشمی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/336

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/zrAxR

۲۲ – شیرین بنی هاشمی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/336

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/zrAxR

۲۳ – ارسلان و سالار محبوبیان

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/337

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/Lcbls

۲۴ – مژگان شاه رضایی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/338

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/PdBkZ

۲۵ – شعله دهقانی خلص

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/341

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/uvpKr

۲۶ – بشری مطهر

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/343

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/A26vu

۲۷ – شکیلا آزاد خوش

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/344

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/Umt95

۲۸ – میلاد رحمانی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/346

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/ezQWZ

۲۹ – صهبا امینی کسا

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/347

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/cqFSp

۳۰ – مهرزاد فروزان

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/348

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/Jyqiu

۳۱ – ارم هور بد

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/349

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/bX8BQ

۳۲ – سارا نوروزی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/350

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/eNMWs

۳۳ – مظفر نبیلی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/352

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/xMpDvا

https://eitaa.com/joinchat/3604021440C700481b618

🔰 کانال استاد حسن ارشاد

۳۴ – مهتا ایقانی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/354
لینک آپارات :
https://aparat.com/v/0hyQs

۳۵ – بشری دستوری نژاد

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/355

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/OJ1oN

۳۶ – شهرزاد دستوری نژاد

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/356

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/6Yfxr

۳۷ – سارا اخلاقی ( سیندخت )

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/357

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/dWKhR

۳۸ – پرشان تشکر

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/358

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/JPFfO

۳۹ – شکیب میر عسکری

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/359

لینک آپارات :
https://www.aparat.com/v/LMlSv

۴۰ – مهسا گلزار

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/360

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/ptvLm

۴۱ – صهبا طائف

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/363

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/LoRPe

۴۲ – شهیر مظلومی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/361

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/TUCWS

۴۳ – فهیم ممتازی

لینک تلگرام :
https://t.me/Roohi_naghd/362

لینک آپارات :
https://aparat.com/v/ubGFi

۴۴ – شیوا الله وردی
در دست تولید

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.