۲ – شورای منطقه ای بهایی “” هسته مرکزی براندازی “” ویژگی ها

نکته اول : ویژگی های شورای منطقه ای

شورای پنج نفره  منطقه ای بهایی “” هسته مرکزی براندازی “”

نکته اول : ویژگی های شورای منطقه ای

مورد اول : چارت سازمانی تحت امر شورای منطقه ای – مهم بیت العدل موسسه آموزشی را تعطیل کرد نه شورای منطقه ای و سایر زیر مجموعه اش

مورد دوم : اعلام تاسیس  شورای منطقه ای

مورد سوم : اسامی شورای منطقه ای   

مورد چهارم : شورای منطقه ای با تصویب بیت العدل تاسیس می شود

مورد پنجم : شورای منطقه ای  بدون اجازه بیت العدل تاسیس نمی شود

مورد ششم :   تاریخ تاسیس شورای منطقه ای  

مورد هفتم  : نحوه انتخاب شورای منطقه ای  

مورد هشتم : شورای منطقه ای  تاریخ انتخاب

مورد نهم : شورای منطقه ای   اهمیت و تعداد تا الان و مسئول اصلی نقشه   

مورد  دهم : شرح مختصری از وظایف شورای منطقه ای  

 

مورد اول :

چارت سازمانی تحت امر شورای منطقه ای – مهم بیت العدل موسسه آموزشی را تعطیل کرد نه شورای منطقه ای و سایر زیر مجموعه اش ::::: 

ماهیّت ترتیباتی که برای هماهنگ کردن فعّالیتهای بزرگ مقیاس، در سطح کلاستر داده میشود، هرچه که باشد، پیشرفت مداوم، منوط است به توسعه و تقویت محافل روحانی محلّی و افزایش ظرفیت شوراهای منطقه ای و نهایتاً محافل روحانی ملّی. در پیام رضوان، مراتب رضایت خود را از مشاهدۀ قدرت فزایندۀ محافل ملّی بیان داشتیم، و با خوشبینی به پنج سال آتی نظر کرده، مطمئن هستیم در این مورد، شاهد گامهای بلندی به جلو خواهیم بود. علاوه بر این، تردیدی نداریم که هماهنگ با محافل ملّی، شما خواهید توانست شوراهای منطقه ای را یاری رسانید به تقویت ظرفیت اداری خود همّت گمارند. در حال حاضر، یکصد و هفتاد مورد از این هیئتهای اداری در چهل و پنج کشور جهان موجود است؛ و تعداد آنها یقیناً در طول نقشۀ آینده، افزایش هم خواهد یافت. ضروری خواهد بود که تمام شوراهای منطقه ای، به عملکرد مؤسّسۀ آموزشی و نیز لجنۀ تبلیغ ناحیه ای خود، توجّه دقیق مبذول دارند. با التفات به این امر، آنها لازم خواهند دید سازوکارهایی را ابداع یا اصلاح کنند که به پیشرفت الگوی رشد، بر اساس مقداری که در سطح کلاستر نمودار گشته، و نیز به فرایند یادگیری مرتبط با آن، کمک کنند. این تمهیدات میتواند شامل موارد زیر باشد:

یک دفتر منطقه ای کارآمد که مساعدتهای سازمانی لازم را در اختیار منشی شورا قرار دهد؛ یک سیستم حسابداری قوی که مجاری متنوّع، برای جریان وجوهات به داخل و به خارج کلاسترها را در خود جای دهد؛ یک وسیلۀ مخابراتی کارآمد که واقعیّت زندگی مردم در سطح روستاها و محلّه ها را ملحوظ دارد؛ و در جاهای موجّه و مقتضی، نوعی ساختارهایی فیزیکی که فعّالیت مُشدّد و متمرکز را تسهیل نماید. آنچه مهمّ است در این راستا پذیرفته گردد، این است که فقط اگر اعضای شوراها خودشان هم درگیر فرایند یادگیری شوند، چنین سازوکارهایی مفید و مؤثّر از کار در خواهد آمد. در غیر این صورت، ممکن است سازوکارهایی که به ظاهر در حال ایجادند تا حمایت کنند که تعدادی رو به فزونی از همراهان مقیم در محلّه ها و روستاها، یادگیری در عمل را تجربه نمایند؛ به طرق ظریفه، بر خلاف این جریان عمل کرده، به طور ناخود آگاه، امید و اشیاق فزایندۀ تودهها را خاموش سازند

۷۹۸  ۲۰۱۰-۱۲-۲۸-

مورد دوم :

شورای منطقه ای :: اعلام تاسیس ::

توسعه جامعه جهانی بهائی و پیچیدگی روزافزون مسائلی که محافل روحانی ملی در پاره‌ای از کشورها با آن‌ها مواجه هستند امر بهائی را وارد مرحله جدیدی از توسعه و پیشرفت ساخته است. این وضعیت سبب شده که بیت‌العدل اعظم در سنوات اخیر جوانب گوناگون موازنه ما بین تمرکز و عدم تمرکز را بررسی نماید. در چند کشور به محافل روحانی ملی اختیار داده شد که شوراهای بهائی ایالتی یا لجنه‌های منطقه‌ای اداری و تبلیغ تأسیس کنند. از تجاربی که در اثر اقدامات این مؤسسات کسب گردید و با بررسی تفصیلی اصولی که حضرت ولی امرالله وضع فرموده‌اند این نتیجه حاصل شد که موقع آن فرا رسیده که عنصر جدیدی از نظم اداری بهائی که «شورای بهائی منطقه‌ای» نامیده می‌شود به وجود آید که در سلسله مراتب، بین تشکیلات محلی و ملی قرار می‌گیرد و متضمن نوع خاصی از مؤسسات امری است (ترجمه پیام ۳۰ می ۱۹۹۷ – بند اول).

۵۷۶  ۱۹۹۷-۰۵-۳۰

مورد سوم :

شورای منطقه ای :: اسامی دیگرش ::  

برای مراعات سادگی عنوان «شورای بهائی منطقه ای» را به کار برده شده ولکن اسامی این مؤسّسات در ممالک مختلف همانطور که از قبل مرسوم شده متفاوت است از قبیل «شورای بهائی ایالتی»، «شورای بهائی ناحیه ای»، یا وقتی که منظور یک شورای معیّن است «شورای بهائی برای …» و امثال آنها. برای ممانعت از تشتّت اذهان که در اثر به کار بردن عنوان «لجنات منطقه ای اداری و تبلیغ» پیش آمده است تصمیم گرفته شد به کار بردن این عنوان موقوف شود و مؤسّسات مزبور نیز شوراهای بهائی محسوب شوند که اعضای آن به جای انتخابشدن منصوب میشوند و به محافل روحانی ملّی که دارای چنین لجناتی هستند جداگانه نوشته خواهد شد که در صورت لزوم چه تغییراتی باید در سازمان کنونی بدهند

۵۷۶  ۱۹۹۷-۰۵-۳۰

 

مورد چهارم :

شورای منطقه ای :: با تصویب بیت العدل تاسیس می شود ::

شوراهای بهائی منطقه ای فقط با اجازۀ بیت العدل اعظم و تنها در کشورهایی که شرایط چنین اقدامی را ایجاب می نماید تأسیس میگردد. با وجود این به نظر رسید مطلوب است که جمیع محافل روحانی ملّی از کیفیّت این اقدام تاریخی مطّلع شوند و مقام و موقعیت این تأسیس جدید در سیر تکاملی مؤسّسات ملّی و محلّی بهائی تصریح گردد.

۵۷۶  ۱۹۹۷-۰۵-۳۰

مورد پنجم :

شورای منطقه ای :: بدون اجازه بیت العدل تاسیس نمی شود ::

 این مؤسّسات منحصراً با اجازه ی بیت العدل اعظم در شوراهایی تأسیس میگردد که پیچیدگی اموری که محافل روحانی ملـّی با آنها مواجه هستند چنین توسعه ای را ایجاب مینماید

۶۱۶  ۲۰۰۰-۰۳-۱۲

مورد ششم :

شورای منطقه ای :: تاریخ تاسیس ::

در پیامی که در تاریخ ۳۰ می۱۹۹۷ خطاب به محافل روحانی صادر گردید بیت العدل اعظم تصمیم خود را دائر بر تأسیس شوراهای منطقه ای بهائی بعنوان عنصر جدیدی در تشکیلات امری که بین سطوح محلـّی و ملـّی قرار دارد اعلام فرمودند

۶۱۶  ۲۰۰۰-۰۳-۱۲

مورد هفتم

شورای منطقه ای :: نحوه انتخاب ::   

همانطور که بیت العدل اعظم برای هر یک از کشورهایی که مشمول این قرار شده اند جداگانه معیّن فرموده اند شورای منطقه ای یا از طریق انتخاب توسط اعضای محافل روحانی محلّی واقع در منطقه ی مورد نظر، یا انتصاب بوسیله محفل روحانی ملـّی از بین افرادی که محافل روحانی محلـّی در آن منطقه پیشنهاد مینمایند، تشکیل میگردد.

۶۱۶  ۲۰۰۰-۰۳-۱۲

مورد هشتم :

شورای منطقه ای : تاریخ انتخاب هر سال ::

 از این پس تجدید انتخاب یا تأسیس شوراهای منطقه ای باید همه ساله در ۲۶ نوامبر که یوم میثاق است انجام گیرد

مورد نهم :

شورای منطقه ای :: اهمیت و تعداد تا الان – مسئول اصلی نقشه ::

سیر تکاملی محافل ملّی و محلّی به نحوی بارز سرعت گرفته و شوراهای منطقه ای در مناطقی که تأسیس شده اند به اقدامات امری نیرو و تأثیری بیشتر بخشیده اند. با تولّد و شکوفایی بیش از سیصد مؤسّسۀ آموزشی، امر الهی اکنون دارای وسیله ای پر قدرت برای پرورش نیروی انسانی لازم به منظور تداوم جریان توسعه و تحکیم گسترده در جامعه است.

۶۳۰  ۲۰۰۱-۰۱-۰۹

مورد  دهم : شرح مختصری از وظایف شورای منطقه ای  ::

اثرات و فواید اختصاصی و ممیّزۀ شوراهای بهائی منطقه ای به قرار ذیل است:

– مرتبه ای در اختیارات تصمیم گیری در امور تبلیغی و اداری در ظلّ محفل ملّی و مافوق محافل روحانی به وجود میآورد که متمایز از محصور ماندن در اقدامات اجرایی است.

– اعضای محافل روحانی محلّی منطقه را در انتخاب اعضای شورا دخالت میدهد و بدینترتیب علقۀ بین شورا و احبّای محلّی را تقویت میکند و سبب میشود که افراد لایقی وارد میدان خدمت گردند که معروف احبّای منطقه هستند.

– رابطۀ مستقیم مشورتی بین مشاورین قارّهای و شوراهای بهائی منطقه ای ایجاد میکند.

– در مناطقی که اهالی آنها از نظر قومی و نژادی یکسان هستند امّا در دو یا چند کشور مختلف زندگی میکنند تشکیل شورای بهائی منطقه ای را ممکن میسازد. در چنین وضعیّتی شورای مزبور به نحوی تعیین می شود که مستقیماً در تحت اشراف یکی از محافل ملّی آن منطقه انجام وظیفه نماید مشروط بر آنکه گزارشها و خلاصه مذاکرات خود را به سایر محافل ملّی منطقۀ مزبور ارسال دارد.

– عدم تمرکز بیشتر در اثر تفویض اختیارات به شورای بهائی منطقه ای نیازمند ازدیاد استعداد محفل ملّی در مطّلع بودن از جریان امور اداری در تمام سرزمینی است که تحت اشراف عالیۀ آن محفل قرار دارد.

۵۷۶  ۱۹۹۷-۰۵-۳۰

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.