۳ – موسسه آموزش ملی بهایی و قتل عام فرهنگی

رسالت اولین این موسسه از بین بردن الگو ها و عناصر فرهنگی بومی هر کشور و جایگزین کردن عناصر فرهنگی بهایی است

موسسه آموزشی از عوامل فرامنطقه ای داخل هر کشور می باشد تا در راستای اشغال سرزمین در محدوده های جغرافیایی طی پروسه تعیین شده از قبل در جهت ابتدا ریست فرهنگی و محو و زایل کردن عناصر فرهنگی بومی هر کشوری اقدام  نماید و در ادامه پس از ریست فرهنگی طی مکانیزم پیچیده ای دست به مغزشوئی طی فراینده طرح کارگاهی آموزشی روحی اقدام به جایگزین کردن الگوها و عناصر فرهنگی بهایی  نماید

مستندات ادعای فوق را در پیامهای بیت العدل ملاحظه نمایید 

مورد ۱

پیام مورخ :

۵۵۴  ۱۹۹۵-۱۲-۲۶

تربیت نیروی انسانی به میزان گسترده مستلزم آنست که از دیدگاه جدیدی به تأسیس این مؤسّسات بنگریم. در بسیاری از نواحی لازم شده است مؤسّساتی با تشکیلات دائمی به وجود آید که به آموزشهای مداوم و منظم بپردازند. هدف از این آموزشها این است که تعداد دائم التّزاید گروههای مؤمنین را به دانش و بینش روحانی و مهارتهای لازمی مجهـّز نماید که برای انجام انواع وظایف مورد نیاز توسعه و تحکیم جوامع آماده شوند، یعنی وظایفی که تبلیغ و تزیید معلومات جمعیـّتهای بزرگی از بزرگسالان و جوانان و کودکان را شامل میشود. حصول این منظور به بهترین وجه از راه ایجاد برنامه های درسی رسمی و مشخّصی که به نحوی منظّم دنبال شوند امکان پذیر است.

نکات :

۱ – دیدگاه جدید از وظایف موسسات آموزشی تربیت سربازان زبده برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – موسسه آموزش ملی تشکیلات دائمی است

۳ – موارد آموزشی ( توسعه و تحکیم ) حمله تصرف و استحکام نقاط تصرف شده )

۴ – آموزش مکانیزم تجاوز به حقوق کودک

۵ – کل این روند در سطح جهانی و سیستماتیک و مدون است

سند دوم :

مؤسسه ی آموزشی به عنوان یکی از تأسیسات محفل روحانی ملّی باید موظـّف به تربیت نیروی انسانی در سراسر یا بخشی از کشور باشد. ترکیب سازمانی هر یک از این مؤسسه ها بستگی کامل به مقتضیات و نیازها و فرصتهای موجود برای تبلیغ و تزیید معلومات در هر ناحیه و کشور دارد

۵۵۴  ۱۹۹۵-۱۲-۲۶

نکات :

۱ – با توجه به سند قبل اصل تاسیس زیر نظر محفافل روحانی است تا جلب توجه نقض حاکمیت ملی نشود  

۲ – تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی

۳ – حوزه اقدام : تمام کشور

۴ – ترکیب پرسنلی سازمان متناسب با وسعت عمل متغیر است

سند سوم :

قوّه ی محرّکه ی این تحوّل تأسیس شبکه ی مؤسّسات آموزشی است که با سرعت تمام در سراسر عالم تأسیس گردید و میتوان گفت که این اقدام در میادین توسعه و تحکیم امرالهی بزرگترین میراث نقشه ی چهارساله محسوب میگردد

۶۱۷  ۲۰۰۰-۰۴-۲۱

 

نکات :

۱ – موسسه عامل اساسی برای رسیدن و اجرای نقشه های بیت العدل

۲ – استحکام پایه های حکومت موازی در راستای تغییر بافت جمعیتی

۳ – نقش موسسه در تربیت نیروهای زبده جهت حمله و تصرف سپس استحکام مواضع تصرف شده

۴ – اقدامات موسسه جهانی است

سند چهارم :

موسسه آموزشی تعدادشان ::

 

سرعت عمل در تأسیس قریب به دویست مؤسـّسه ی آموزشی در دوازده ماه گذشته حاکی از اثر فوری نقشه ی چهارساله است. بسیاری از این مؤسـّسه ها از مرحله ی طرح ریزی سازمانی فراتر رفته، عملاً شروع به کار نموده و اولین دورههای آموزشی را آغاز کردهاند.

۵۷۴  ۱۹۹۷-۰۴-۲۱

نکات  :

۱ – تعداد موسسات – ۲۰۰ تا تاریخ پیام

۲ – از اهداف نقشه تاسیس موسسه آموزشی بود که در راستای تغییر بافت جمعیتی مواد آموزشی را تهییه نموده است

سند پنجم :

موسسه آموزش : : تجاوز به حقوق کودک ::

 

هدف از این آموزشها این است که تعداد دائم التزاید گروههای مؤمنین را به دانش و بینش روحانی و مهارتهای لازمی مجهز نماید که برای انجام انواع وظایف مورد نیاز توسعه و تحکیم جوامع آماده شوند، یعنی وظایفی که تبلیغ و تزیید معلومات جمعیتهای بزرگی از بزرگسالان و جوانان و کودکان را شامل می شود

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی

۲- تربیت جهت حمله – تسخیر – استحکام مواضع

۳ – تربیت جهت تجاوز به حقوق کودک

سند ششم :

آنچه در این مرحله مورد احتیاج است تربیت تعدادی مربی است که بتوانند چند درس اول را در روستاها و شهرهای کوچک در سراسر کشور ارائه دهند تا بدین ترتیب صدها و بالمآل هزاران نفر را آماده ی ورود به برنامه های مؤسسات آموزشی نمایند. از عهده اجرای همین وظیفه بر آمدن به خودی خود بسیار مهم است و احتیاج به توجه و تمرکز فوق العاده ی کلیه ی عوامل مؤسسه ی آموزشی دارد.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – حوزه  اقدام : تمام کشور

۲ – هدف از تربیت شدن در موسسه وارد کردن هزاران نفر به برنامه های ( تغییر بافت جمعیتی )

سند هفتم

شک نیست که اگر این طرح درست به کارگرفته شود به ازدیاد قابل ملاحظه ای در نیروی انسانی آموزش دیده خواهد انجامید. واضح است که توسعه ی تدریجی سازمان آموزشی که کلاسهای متنوع را به تعدادی روزافزون از افراد ارائه دهد، توانایی تشکیلاتی هر جامعه را تقویت خواهد کرد

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

۱ – هدف موسسه تربیت نیرو برای تغییر بافت جمعیتی است

۲ – هدف این موسسه تقویت توانایی تشکیلات ( حکومت موازی ) بهایی است

سند ۸ :

موسسه آموزش :: تجاوز به حقوق اطفال – به غیر بهائیان در پوشش مفاهیم کلی بدون اینکه طرح شود مطالب بهایی است عناوین طرح شود ::

 

  با توجه به علاقه ی روزافزون مردم به مسائل اجتماعی و روحانی، در کلاسهای مخصوص افراد غیر بهائی میتوان به آسانی مطالبی مانند مفهوم روحانیت در جهان امروز، رهبری اخلاقی، تربیت روحانی اطفال و جوانان، قوه ی محرکه ی دعا، کیفیت روح و زندگی پس از مرگ را تدریس کرد.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات

۱ – برای تغییر بافت جمعیتی با مخاطبان غیر بهایی در پوشش طرح مطالب غیر مستقیم مفاهیم کلی جذاب مطرح شود

۲ – تجاوز به حقوق کودکان غیر بهایی

سند ۹ :

موسسه آموزش :: سیستم طلبگی یا سمپاتی ::

 

 با پیشرفت فعالیت گروه مطالعه در تحصیل سلسله ای از دروس، قابلیت هریک از اعضای آن برای خدمت به امر مبارک بیشتر میشود و انواع سازمانها و واحدهای تشکیلاتی به شرکت کنندگان در این گروهها کمک می کنند تا آنچه را آموخته اند بکار بندند.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکته :

موسسه آموزش تربیت جهت تغییر بافت جمعیتی (  سیستم سمپاتی )

سند ۱۰ :

موسسه آموزش :: اصل ارتباط با اسرائیل و گزارش بی آی سی – توسعه  – وصل به گزارش ۲۱۰۸ بی آی سی ::::   

 

 

۲-۴ توسعه ی اجتماعی-اقتصادی

قابل تذکر است که دفتر توسعه ی اجتماعی-اقتصادی با توجه به رهنمونهای بیت العدل اعظم به بعضی از مؤسسات آموزشی کمک میکند تا بُعد دیگری را به فعالیتهای خود بیفزایند. یعنی کارآموزی دادن در زمینه ی توسعه ی اجتماعی و اقتصادی و حتی در حیطه ی مدیریت طرحهای توسعه ی اجتماعی و اقتصادی. فعلاً این کمک فقط محدود به چند کشور است. شرط لازم برای این فعالیت افزایش توانایی مؤسسه ی آموزشی است به سطحی که از استقلال بیشتری بر خوردار باشد.

 اکنون که پایه های مرحله ی بعدی کار مؤسسه گذاشته شده است بیت العدل اعظم از محفل شما میخواهند که استقلال لازم برای جریان صحیح کار را به مؤسسه بدهید. پرورش نیروی انسانی برای توسعه و تحکیم جامعه و به منظور اجرا و اداره ی برنامه های توسعه ی اجتماعی و اقتصادی وظایف ساده ای نیست و مؤسسه ی آموزشی باید آزادی عمل لازم را داشته باشد تا بتواند مداوماًّ کار خود را بهبود بخشد.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – تربیت افراد در حوزه اقدام اجتماعی در کنار اقدام اساسی در تعامل تنگاتنگ با موسسه طرح و توسعه اقتصادی و اجتماعی در اسرائیل

۲ – ایجاد مهارت برای رسیدن به تغییر بافت جمعیتی در پوشش اقدامات اجتماعی و ان جی او

۳ – اعتراف به ارتباط با نهادهای قانونی در اسرائیل و اجرای فرامین آن در کشور در حوزه های اجتماعی – اقتصادی – فرهنگی وو

سند ۱۱ :

موسسه آموزش ::: مسائل مالی – پول شویی طرح و توسعه  – همراز با زمین :: 

 

اضافه کردن این بُعد جدید به فعالیت مؤسسات آموزشی با دقت بسیار انجام میگیرد. از آنجا که فعالیتهای مربوط به توسعه ی اجتماعی و اقتصادی اغلب از منابع مالی غیربهائی استفاده میکند باید نظام مالی منظمی برقرار باشد تا به دقت حساب انواع مخارجی را که پیش می آید نگهدارد. گذشته از این همین که مؤسسه ای به کار توسعه ی اجتماعی و اقتصادی مشغول شود بناچار سروکارش با دستگاههای دولتی و سازمانهای جامعه مدنی میافتد که غلب به رابطه ی همکاری با آنها منجر میشود. همه ی اینها به مقداری پختگی در کار احتیاج دارد که فقط از راه کوشش مداوم و تجربه بدست یآید. در محلهایی که کار در این جهت پیش میرود، به تدریج خصوصیات مؤسسه ای که توانایی انجام فعالیتهای پیچیده را دارد پدیدار میشود و تصویری از مرکز آموزشی پر فعالیتی رفته رفته شکل میگیرد.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی در پوشش طرحها در حوزه اقدام اجتماعی

۲ – طرحهای اجتماعی برای نفوذ در نهادهای حاکمیتی و تاثیر گذار در مدیریت جامعه در عرصه های مختلف

۳ – کمک گرفتن از نهادهای غیر بهایی برای گسترش فعالیت امری به بهانه اقدامات اجتماعی ( در حالی که کمک از غیر بهائیان در آموزه های بهایی مجاز نیست )

۴ – مکانیزم تحرکات مالی در پوشش ان جی او ( پولشوئی )

سند ۱۲ :

موسسه آموزش :: هدف:: اجرای نقشه یعنی طی پروتکل و براندازی است ::

 

 ۳ پیشبرد جریان ورود افواج مقبلین به امرالله سوآل بسیار مهم در نیمه راه نقشه ی چهارساله این است که این توسعه ی سریع و قابل ملاحظه ی پیشرفت توانایی سازمانی برای آموزش روحانی احبا چه تأثیری بر جریان ورود تعداد کثیری از مردم جهان به امر مبارک خواهد داشت.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – هدف اصلی رساندن بیت العدل به اهداف نقشه

۲ – تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی

۳ – توسعه منابع انسانی برای حکومت موازی ( سلب تمامیت ارضی )

سند چهاردهم :

سند ۱۳ :

موسسه آموزشی – سازماندهی سازمان و تربیت نیروهای ماهر برای حذب افراد به سازمان  ::

 

 به منظور تضمین تکامل منظـّم جامعه از جمله وظایف مؤسـّسات بهائی آنست که رویـّه و ترتیب خاصـّی برای پرورش نیروی انسانی اتـّخاذ نمایند تا افراد احبـّا از قدیم و جدید بتوانند معلومات و توانائی لازم را برای توسعه و تحکیم مداوم جامعه کسب کنند. برای این منظور تأسیس مؤسـّسات آموزشی ضروری است، زیرا این مؤسـّسات مراکزی هستند که بوسیله ی آنها تعداد کثیری از افراد میتوانند توانائی تبلیغ امر و اداره ی امور امری را کسب و یا تکمیل نمایند. وجود این مؤسـّسات مؤیـّد اهمیـّت معارف امری و منشا نیرو و توانائی برای تقویت حیات جامعه ی بهائی و حیات بهائی افرادی است که جامعه را تشکیل میدهند.

۵۸۵  ۱۹۹۸-۰۴-۲۱

نکات :

۱ – هدف تربیت افراد زبده برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – هدف موسسه توسعه و تحکیم ( تجاوز – تصرف و اشغال سرزمین – استحکام مواضع اشغال شده )

۳ – تربیت افراد زبده برای مدیریت تشکیلات و حکومت موازی

سند ۱۴ :

موسسه آموزشی :: اجرایی شده نقشه ۴ ساله است ::

 

نقشه ی چهارساله توسـّط مؤسـّسات امری ملـّی و محلـّی به صورت برنامه ها و طرحهای اجرائی درآمده است. این برنامه ها و طرحها از جمله نحوه ی اقدام به اجرای نقشه را ارائه میدهند، هدف را مشخــّص میکنند، محرّک و مشوّق سعی و کوشش هستند، اسباب و وسائل لازم را برای استفاده از خدمات نفوسی که به تبلیغ امرالله یا به سایر خدمات امری می پردازند فراهم میآورند.

۵۸۵  ۱۹۹۸-۰۴-۲۱

۱ – نقش موسسات در اجرایی کردن اهداف نقشه در غالب طرح های اجرایی

۲ – تربیت افراد زبده برای تغییر بافت جمعیتی

سند ۱۵ :

وکیل برای تبلیغ :: آخوندی – پول برای هزینه های افراد در موسسه آموزشی  ::

 

حضرت بهاالله به بندگانش امر فرموده است که «جمیع همّت را در تبلیغ امر الهی مصروف دارید» و اضافه فرموده که «هر نفسی که خود لایق این مقام اعلی است به آن قیام نماید و الاّ ان یأخذ وکیلاً لنفسه فی اظهار هذا الامر» به همان ترتیبی که انسان میتواند نفسی را به عنوان وکیل خود برای تبلیغ امر تعیین کند و برای مهاجرت یا اسفار تبلیغی مخارج او را تأمین نماید ممکن است نفسی را به عنوان وکیل تعیین نمود تا به عنوان مدرّس در یکی از مؤسّسات آموزش معارف امری تدریس نماید. چنین شخصی البته معلّم یا مبلّغ مبلّغین خواهد بود. برای این منظور ممکن است تبرّعات مورد نظر را به صندوق قارّه ای یا صندوق محلـّی، ملّی و یا بین المللی تقدیم کرد و آن را برای این منظور اختصاص داد.»

۵۸۹  ۱۹۹۸-۰۶-۰۱

نکات :

۱ – اعتراف به وجود طبقه روحانی بشکل سیستماتیک ( نظام مالی – مرکز تربیت ملای بهایی – مکانیزم وکالت در تغییر بافت جمعیتی با پرداخت هزینه توسط دیگری )

۲ – معین بودن مراکز مالی موسسات در سطح بین المللی و ملی و محلی – پولشوئی

سند ۱۶ :

موسسه آموزشی و نقشه چهارساله – شورای منطقه ای ::

 

اقدامات منظم در پرورش نیروی انسانی را میتوان در نحوه ی زندگانی و فعالیـّت مجریان سه گانه ی نقشه یعنی افراد احبـّا، مؤسّسات امری، و جوامع محلّی که به تدریج آشکار میگردد ملاحظه نمود. اقدامات تبلیغی که به ابتکار افراد انجام میگیرد افزایش قابل ملاحظه یافته است. استعداد و توانائی محافل روحانی و شوراهای بهائی و لجنات امری در هدایت احبـّا برای اقدامات فردی و دسته جمعی بیشتر شده و جوامع بهائی، حتّی در نقاطی که دچار رکود بوده اند، با پیدایش طرز تفکـّر تازه و نحوه های جدید برای اقدامات امری، حیاتی تازه و فعّال یافته اند.

۶۰۶  ۱۹۹۹-۱۰-۰۵

نکات :

۱ – نقش کلیدی موسسه در اجرای اهداف نقشه

۲ – یکی از موسسات مسئول هدایت و تربیت نیروی مجرب برای تغییر بافت جمعیتی موسسه آموزشی

سند ۱۷ :

موسسه آموزشی و نقشه چهارساله – ایجاد شبکه تشکیلاتی توسط موسسه آموزشی  ::

 

 موفـّقیـّتهائی که در دوره ی کنونی نصیب گشته به راستی امیدبخش است. شبکه ی قابل ملاحظه ای از مؤسّسات آموزشی که در سراسر جهان تأسیس شده بمراتب وسیع تر از آنست که در آغاز نقشه چهارساله پیش بینی میشد. این مراکز یادگیری جدیدالتأسیس در تهیه برنامه های رسمی آموزشی و برقرار ساختن ترتیبات مؤثّر برای تدریس و تعلیم دورهه ای آموزشی گوناگون به موفـّقیـّتهائی شایان توجـّه نائل آمدهاند. گزارشهای رسیده حاکی از آنست که تعداد احبـّائی که مستقیماً از دورههای آموزشی بهرهمند شده اند به یکصد هزار بالغ گردیده است. بی تردید توانائی جامعه ی جهانی بهائی برای پرورش نیروی انسانی بنحوی بارز افزایش یافته است.

۶۰۶  ۱۹۹۹-۱۰-۰۵

۱ – موسسه آموزشی برای تغییر بافت جمعیتی بشکل شبکه ای در سراسر جهان فعال است ( تهدید جهانی )

۲ – نقش کلیدی موسسه در اجرای اهداف نقشه

۳ – وظیفه اساسی موسسه تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی تعداد ۱۰۰ هزار عدد

سند ۱۸:

موسسه آموزشی – در پوشش این موسسه که مشابه اش هم در ایران بود طرح های توسعه اجتماعی اقتصادی انجام شد تمام خدمات اجتماعی جهت رسیدن به اهداف نقشه است – اسرائیل  ::

 

بدون تردید پیشرفت اصلی در خدمات مربوط به توسعه ی اجتماعی و اقتصادی جنبه ی کیفی داشت، اگر چه آمار و ارقام نشان میدهد که افزایش تعداد طرح های مربوط به این گونه خدمات نیز جالب توجّه بوده است. گزارشهای سالانه ی این اقدامات حاکی از آن است که ۱۳۵۰ طرح که در ابتدای نقشه وجود داشت به بیش از ۱۸۰۰ طرح در پایان نقشه بالغ گردیده است. حرکت به سوی منتظم ساختن هرچه بیشتر این اقدامات از مشخّصات برجسته در این دوره ی چهارساله است. به منظور ترویج مشورت و اقدام در باره ی اصول خدمات توسعه ی اجتماعی و اقتصادی، دفتر خدمات توسعه ی اجتماعی و اقتصادی در مرکز جهانی بهائی سیزده سمینار منطقه ای ترتیب داد که مجموعاً حدود ۷۰۰ نماینده از ۶۰ کشور در آنها شرکت کردند. دفتر مزبور همچنین برای شروع به اقدامات منظّم جهت تقویت روحانی جوانان، سوادآموزی، آموزش مروّجین بهداشت در جوامع محلّی، ترقّی نسوان، و تربیت اخلاقی، اقدام به تهیّه ی مواد و طرحهای آزمایشی مناسب نمود. نمونه ی این گونه اقدامات طرحی بود که در گویان برای آموزش ۱۵۰۰ نفر مروّج سوادآموزی اجرا شد، و نیز تهیّه ی هشت دوره موادّ آموزشی برای ترقّی نسوان در مالزی بود که بر اساس آن دوره های آموزشی مخصوصی در آسیا و افریقا و امریکای لاتین به موقع اجرا در آمد. در ناحیه ی گوایمی در پاناما نقشهای جهت همآهنگ نمودن اقدامات ایستگاههای رادیویی بهائی با برنامه های مؤسّسات آموزشی آغاز گردید. نظر به اینکه مؤسّسات آموزشی میتوانند در تعلیمات لازم برای خدمات توسعه ی اجتماعی و اقتصادی مفید واقع شوند اقداماتی به این منظور آغاز شده است که شامل دوازده مؤسّسه ی آموزشی است. مؤسّسات مذکور در حال حاضر اقداماتی از قبیل سوادآموزی، تعلیم مروّجین بهداشت در جوامع محلّی، و تعلیمات حرفهای را مورد آزمایش و تجربه قرار داده اند. تعدادی از مؤسّساتی که بوسیله ی بهائیان و یا با الهام از تعالیم بهائی تأسیس شده نیز مساعی خود را مصروف چنین طرح هایی کرده اند. از جمله همکاری با سازمان بهداشت جهانی در مبارزه با بیماری مخصوصی در کامرون است که از رودخانه ها ناشی میشود و سبب نابینایی میگردد. بوسیله ی این پروژه بهائی تا بحال متجاوز از سی هزار نفر مورد معالجه قرار گرفته اند. مورد دیگر دانشگاهی خصوصی در اتیوپی است که کالج وحدت نام دارد و تعداد دانشجویانش به ۸۰۰۰ بالغ گردیده است. نمونه ی دیگر آکادمی لندگ در سوییس است که ضمن توسعه و تقویت برنامه های آکادمیک خود به تلاشی که برای جبران عواقب وخیم اجتماعی زد و خورد در بالکان ادامه دارد کمک های پرارزشی نموده است. نمونه ی دیگر دانشگاه نور در بولیوی است که در طرح مشترکی با اکوادور در اثر اجرای برنامه ی رهبری اخلاقی که ترتیب داده موجبات آموزش یکهزار معلّم مدرسه را فراهم آورده است. در زمینه ی خدمات توسعه ی اجتماعی و اقتصادی این قبیل اقدامات توانبخش که سبب افزایش کارآیی میشود برای اهداف نقشه ی چهارساله فوایدی بسیار داشته است.

۶۱۷  ۲۰۰۰-۰۴-۲۱

۱ – نقش دفتر طرح و توسعه اقتصادی و اجتماعی در اسرائیل برای رسیدن به اهداف نقشه از طریق اقدام اجتماعی برای رسیدن به اقدام اساسی و تغییر بافت جمعیتی از طریق موسسه آموزشت

۲ – دخالت مستقیم اسرائیل در بستر سازی از طریق دو نهاد دفتر توسعه و موسسه آموزشی برای فلسطینیزه کردن کلیه کشورها

۳ – آموزش و ایجاد مهارت و تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی در پوشش ان جی او و اقدامات اجتماعی در کلیه کشوها من جمله ایران

سند ۱۹ :

موسسه آموزشی :: مناطق بکر  :: جاسوسی منطقه و گزارش جغرافیای منطقه – یکی از مسئولیتهای این موسسه قرائت منطقه است – پروتکل هفتگانه  ::

 

  پس از اینکه انواع نواحی فوق الذّکر مشخّص گردیدند، نقشۀ ملّی در این کشورها باید مقدّمات لازم را برای فتح منظم نقاط بکر از طریق اعزام مهاجرین در داخل کشور در هر ناحیه فراهم آورد. در صورتی که این مهاجرین تجربه شرکت در برنامه های مؤسّسه های آموزشی را داشته باشند رسیدن به این اهداف چندان مشکل نخواهد بود زیرا با استفاده از روشها و موادّ آموزشی مؤسّسه های آموزشی خواهند توانست گروهی از احبّای مؤمن و صمیمی را چنان برانگیزند که امر مبارک را در آن نواحی پیشبرند. بدون شکّ کوشش افرادی که در این آخرین سالهای قرن اوّل عصر تکوین، با توکّل به حقّ، با شور و شوقی خاصّ بر میخیزند تا نور هدایت الهی را به کلّیۀ نقاط کشورشان ببرند، به راستی از امتیازی پر ارزش برخوردار خواهد بود. امید است که این دعوت به مهاجرت در داخله شور و هیجانی در بین احبّا برانگیزد و منظری جدید از امکانات برای خدمت به امر مبارک در مقابل دیدگانشان نمودار سازد.

۶۳۰  ۲۰۰۱-۰۱-۰۹

۱ – نقش محوری موسسه آموزشی در تجاوز به خاک کشور و جذب نیرو های فرامنطقه ای برای فتح مناطق بکر در محدوده های جغرافیایی

۲ – تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی جهت تجاوز در سایر کشورها و دخالت در سایر ممالک برای تشکیل حکومت موازی

۳ – اشاره به پروتکل هفتگانه شوقی و نقش موسسه آموزشی در رسیدن به این اهداف

۲۰

موسسه آموزشی – مدیریت برنامه اقدام اساسی و مجری آن – مغزشوئی ::

 

مهمّ است که جوامع ملّی قبل از مساعد شدن زمینه در هر ناحیه، اقدام عجولانه در برقرار کردن برنامه های فشرده ننمایند. این شرایط عبارتند از: شور وشوق شدید در میان گروه قابل ملاحظه ای از احبّای مخلص و با کفایت که شرایط لازم برای پیشرفت پایدار را میتوانند تشخیص دهند و میتوانند ادارۀ چنین برنامه ای را به عهده گیرند؛ وجود تعدادی از جوامع که دارای تجربۀ اساسی در تشکیل کلاسهای تربیت روحانی اطفال، جلسات دعا و مناجات و ضیافات نوزده روزه باشند؛ وجود قابلیت اداری مورد نیاز در حدّاقل چند محفل روحانی محلّی در آن ناحیه ها؛ مشارکت فعّال چند نفر از مساعدین در ترویج حیات بهائی در ناحیه؛ وجود روحیۀ همکاری قابل ملاحظه ای بین مؤسّسات مختلف تشکیلات امری که در آن ناحیه فعّالیت میکنند؛ و از همه مهمّتر لزوم وجود بارز مؤسّسۀ آموزشی مقتدریست که دارای طرحی هماهنگ برای پشتیبانی از افزایش منظّم و روزافزون حلقه های مطالعاتی باشد.

۶۳۰  ۲۰۰۱-۰۱-۰۹

۱ – موسسه آموزشی ابتدا جهات امنیتی را مراعات کند اگر تهدی نبود بعد اقدام کند

۲ – نقش محوری موسسه آموزشه در تغییر بافت جمعیتی از طریق اقدام اساسی

۳ – نقش موسسه در تجاوز سیستماتیک به حقوق کودک

۲۱ سند

موسسه آموزشی :: تجاوز به حقوق کودک  – کودکان بهایی را بکنید سپر بلای اهداف نقشه – مانند منا محمود نژاد ::

 

۳ –  با ازدیاد مساعی عظیمه ی نقشه ی چهارساله ی گذشته که بیش از سیصد مؤسّسه ی آموزشی را به عرصه ی وجود آورد، نقشه ی دوازده ماهه به اهداف خود نائل آمد. با عکس العمل های مثبت و قابل توجّه مؤسّسات و آحاد نفوس به دعوت برای تمرکز بیشتر و توجّه افزونتر به پرورش روحانی اطفال و وارد ساختن نوجوانان به حیات جامعه ی بهائی، این نقشه اهمیت یافت. آموزش مربّیان کلاسهای اطفال و واردساختن نوجوانان در جریان مؤسّسات آموزشی بخش منظّم فعّالیت امری در تعدادی از ممالک شده است.

۶۳۷  ۲۰۰۱-۰۴-۱۰

۱ – اقرار به تجاوز به سیصد منطقه در جهان برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – نقش محوری در اجرای اهداف نقشه

۳ – تربیت نیروهای زبده برای تجاوز گسترده به حقوق اطفال

سند ۲۲

موسسه آموزشی – فرمان به محفل پاکستان برای تاسیس موسسه آموزشی و اجرای نقشه در افغانستان – نقض حاکمیت ملی هر دو کشور :: 

 

لهذا بر ذمه شما است که هموطنان افغانی را در این نعمتی که از فضل الهی نصیبتان گشته شریک و سهیم سازید . حتی المقدور سعی نمایید به مرز و بوم خویش مراجعت کنید و وظیفه خطیری را که در مقابل خلق و خدا دارید ایفا نمایید و ندای جانفزای الهی را با حکمت و متانت و وقار بگوش نفوس سلیمه مستعده کشور محبوبتان برسانید . بزرگترین خدمت و محبت به مردم رنج دیده افغانستان آن است که آن ستم کشیدگان را برحمت و عنایت پروردگار مطمئن سازید و از نظم جهانی بهائی آگاهشان نمایید و سایه امر کردگار را بر سرشان افکنید تا ان شا الله از قیود سنگین روزگار پیشین آزاد شوند و سبکبار با قلوبی سرشار از اطمینان در راه ترقی و تعالی افتند و دست بدست هموطنان خویش در عمار و آبادانی و سعادت و شادمانی مردم افغانستان شرکت جویند و گوی سبقت بریابند. ای یاران بحمد الله چندی است که در مؤسسات آموزشی یعنی اینستیتوت ها به کسب معرفت بهائی پرداخته و به نمو سیستماتیک آشنا شده اید و بسیاری از شما به مقام سرپرستی و آموزگاری رسیده اید و طرز تعلیم مواد درسی را آموخته اید . در افغانستان در هر محل که سکونت می یابید باید آنچه را که آموخته اید بدیگران بیاموزید و نفوس مستعده را به این روش تعلیم و تربیت دعوت نمایید . جلسات دعا برگزار کنید و با تلاوت آیات و تشکیل گروههای مطالعاتی نفوس خفته را بیدار نمایید و استمداد از ملا اعلى جویید تا به تائیدات جمال رحمن در خدمات خویش به خدا و خلق افغانستان موفق باشید و به رضای حق جل جلاله فائز گردید .

۶۵۲  ۲۰۰۲-۰۵-۳۰

۱ – تشکیل موسسه آموزشی برای نیروهای افغانستانی

۲ – تربیت نیروهای زبده افغانستانی و بازگرداندن آنها به افغانستان برای تسخیر و تغییر بافت جمعیتی

۳ – ملاحظه اعضای محفل و کارگاه آموزشی و برقراری دعا در افغانستان و معرفی موسسه اندیشه ورزان

۴ – نقش محوری اقدامات پوششی اجتماعی برای نفوذ در افغانستان مانند

یک زوج افغان در مزارشریف با دعوت از ۳۰۰ کودک کارگر و خیابانی در یکی از پارک ها عروسی شان را جشن گرفتند 

۱۱

نماینده جدید بهائیان در سازمان ملل متحد

نیویورک، ایالات متحده — فولیا وکی اوغلو با کسب تجربه گسترده در مسائل زنان، سازمان های جامعه مدنی و توسعه بین المللی، به عنوان نماینده سازمان ملل متحد به دفتر جامعه جهانی بهائی سازمان ملل متحد در نیویورک پیوست.

خانم وکیلوغلو که اهل ترکیه است، در ژوئن ۲۰۰۶ وارد نیویورک شد. او در کنار بانی دوگال، که نماینده اصلی جامعه در سازمان ملل است، کار خواهد کرد. تمرکز خانم وکی اوغلو بر روی مسائل مربوط به پیشرفت زنان و توسعه اجتماعی خواهد بود.

خانم دوگال گفت: “ما خود را بسیار خوش شانس می دانیم که خانم وکیلوغلو را در تیم خود در سازمان ملل متحد داریم.” او در برخی از مسائلی که بیشتر به جامعه مربوط می شود، به ویژه در زمینه زنان و کودکان، و همچنین در توسعه اجتماعی و بین المللی و جامعه مدنی، تجربه های فراوانی را با خود به ارمغان می آورد.

خانم وکی اوغلو قبل از آمدن به نیویورک به عنوان مدیر پروژه برای برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) در افغانستان کار می کرد و در آنجا به مدت سه سال و نیم یک برنامه ظرفیت سازی نهادی را در وزارت امور زنان مدیریت کرد.

در آن پروژه، او به طور مستقیم از وزارت حمایت کرد و بیش از ۷۰۰ کارمند ملکی و نمایندگان سازمان های غیر دولتی (NGO) را از ۱۰ ولایت افغانستان در مورد مسائل جنسیتی آموزش داد.

در سالهای ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲، خانم وکی اوغلو به عنوان مشاور برای UNDP در بوسنی و هرزگوین در پروژه ای برای بررسی توسعه جامعه مدنی در شرق بوسنی کار کرد. او همچنین در بوسنی برای یک پروژه بین المللی برای ترویج حل منازعه و آموزش صلح کار کرد.

 

قبل از آن، خانم وکی اوغلو به طور گسترده با جامعه مدنی و سازمان های زنان در ترکیه کار کرده است.

از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰، خانم وکی اوغلو به عنوان هماهنگ کننده یک پروژه شبکه های غیردولتی زنان در آنکارا، ترکیه بود.

خانم وکی اوغلو در طول کنفرانس سازمان ملل در مورد سکونتگاه های انسانی در سال ۱۹۹۶ و در طول آن، یکی از اعضای کمیته ملی میزبان غیردولتی ترکیه بود. در این نقش، او همچنین به عنوان عضو کمیته ملی گزارش Habitat II برای ترکیه خدمت کرد. او همچنین بنیانگذار و تسهیل کننده گروه زنان هبیتات (۱۹۹۷-۱۹۹۹) در آنکارا برای پیگیری دستور کار هابیتات بود.

خانم وکیلوغلو که یک بهایی مادام العمر است، سابقه خدمات گسترده ای در موسسات بهائی نیز دارد. او از سال ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵ در دفتر امور خارجی جامعه بهائی ترکیه خدمت کرد و همچنین از سال ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ دفتر بهایی هبیتات دوم را مدیریت کرد.

خانم وکیلوغلو، ۴۰ ساله، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مطالعات جنسیت و زنان از دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا و لیسانس علوم در طراحی محصولات صنعتی از دانشگاه معمار سینان استانبول است.

خانم می گوید: «اگرچه من تجربیات باورنکردنی زیادی از کار در این زمینه داشته ام، این موقعیت جدید در جامعه جهانی بهائی واقعاً هیجان انگیز است، زیرا فرصتی را برای کار روی مسائل در سطح جهانی، مستقیماً در سازمان ملل فراهم می کند. وکی اوغلو.

خانم وکیلوغلو افزود: “من در جوامع مختلف با پیشینه های مذهبی و فرهنگی متنوع زندگی کرده ام و زندگی، ابعاد و تجربیات زنان در سطح مردم را از نزدیک دیده ام.”

با این حال، دیده‌ام که همه آنها با یک صدا و تشنگی برای برابری مشترک صحبت می‌کنند و به عنوان زنان و مادران تلاش می‌کنند تا زندگی بهتری برای فرزندان و جوامع خود ایجاد کنند.

خانم وکی اوغلو گفت: “بنابراین، مردم نسبت به پیشرفت هایی که در سراسر جهان در حال انجام است بدبین هستند.” “امید من این است که بتوانم بر اساس این تجربیات، چشم انداز مثبتی را به کارمان در سازمان ملل و سایر سازمان های جامعه مدنی بیاورم.”

 

۲۳

موسسه آموزشی :: فتح مناطق بکر لازمه اش قرائت منطقه – نقض تمامیت ارضی – بر اندازی ::

 

یارانی که به مهاجرت در داخل کشورشان قیام نموده اند نمونه های بارزی از مظاهر این صفاتند، گرچه صفات مزبور منحصرا به آنان اختصاص ندارد. همان طور که امیدوار بودیم اهداف مربوط به فتح مجموعه های بکر توسط افرادی که در برنامه های مؤسسات کارآموزی شرکت کرده و معلومات و مهارتهای لازم را کسب نموده اند از طریق استقرار امر الهی در نواحی جدید و تأسیس جامعه های نوپا به سهولت تکمیل می گردد

۶۵۶  ۲۰۰۳-۰۱-۱۷

نکته :

حاصل موسسه آموزش موسسات کار آموزی است که نتیجه اش تغییر بافت جمعیتی و فتح مناطق بکر و محدوده های جغرافیایی است

۲۴

موسسه آموزشی –  – توسعه منابع انسانی از بیرون جامعه امر – تجاوز به حقوق کودک ::

 

در بسیاری از مناطق جهان وارد کردن تعداد کثیری از افراد در ظل شریعه الله کاری دشوار نبوده است. بنا بر این مایه امیدواری است که در بعضی از مجموعه ها که توسعه و تکامل بیشتری دارند طرح هایی که برای اقدامات امری با دقت تنظیم شده به برنامه خدمات جاری اضافه می گردد و سبب می شود به جماعاتی که آمادگی دارند دسترسی پیدا شود و میزان رشد و توسعه به سطحی بالاتر ارتقا یابد. این قبیل طرحها به اقدامات فردی تبلیغی که رو به افزایش است سرعت و شدت بیشتری می بخشد. در مواردی که این گونه فعالیتها سبب اقبال تعداد کثیری از افراد به امر الهی شده است تمهیداتی به کار گرفته می شود که درصد معینی از مقبلین جدید فورا وارد برنامه های مؤسسات کارآموزی شوند زیرا همان طور که در چندین پیام تأکید کرده ایم این یاران هستند که باید خدمات مورد نیاز جمعیت بهائی را که پیوسته افزایش می یابد عهده دار شوند. این نفوس با ملاقات کردن افراد جامعه بهائی به طور مرتب و منظم بر معلومات امری آنان میافزایند و با تعلیم دادن اطفال و تشکیل جلسات دعا و مناجات و به راه انداختن جرگه های آموزشی، استمرار جریان توسعه و رشد را میسر می سازند

۶۵۶  ۲۰۰۳-۰۱-۱۷

نکات :

۱ – موسسه کار آموزی  خروجی موسسه آموزش در جهت تغییر بافت جمعیتی

۲ – تجاوز به حقوق کودکان

۲۵

موسسه آموزشی – ایجاد سازمان توسعه سازمان تحکیم سازمان – :: 

 

جریان مؤسّسات آموزشی به عنوان نیرویی مولّد برای توسعه و تحکیم، بارزتر از گذشته، تأثیر و نفوذ خود را به منصۀ ظهور رسانده است. فعّالیتهای اصلی نقشه به میزانی به مراتب بهتر و بیشتر از سال گذشته رسیده است. در نتیجه، اینک تعداد روزافزونی از یاران در سراسر عالم در امور تبلیغی و اداری فعّال شده و روحیۀ مسری اعتماد و اطمینانی را به معرض شهود میگذارند که موجد شور و شوق در مساعی یاران است.

۶۶۲  ۲۰۰۳-۰۴-۲۱

۱ – تربیت سربازان زبده برای تغییر بافت جمعیتی توسط موسسه آموزش

۲ – تاثیر فعالیتهای موسسه آموزشی در جهت اجرای نقشه های بیت العدل

۲۶

موسسه آموزشی – تجاوز به حقوق کودک – توسعه منابع انسانی از کودکان  ::

 

توانایی و ظرفیتی که برای تعلیم و تربیت امری کودکان در سراسر جهان ایجاد گردیده بسی چشمگیر و مساعی اوّلیه به منظور تواندهی روحانی به نوجوانان با توفیق رفیق بوده است. حرکت محدوده ها از یک مرحلۀ فعّالیت به مرحله ای بالاتر به خوبی در جریان است و با ادامۀ این حرکت شمار بیشتری از مردم که هنوز بهائی نشده اند پیوسته به جرگۀ احبّای فعّال می پیوندند و در فعّالیتهای اساسی نقشه با شور و اشتیاق شرکت می کنند. ساختارهایی جهت ادارۀ برنامه های پر تحرّک رشد در بعضی از محدوده های پیشرفته در شرف ظهور است. محافل ملّی هر چند به رفع نیازهای جمیع محدوده های موجود در ممالک خود نظر دارند، امّا اهمیّت این امر را دریافته اند که به برخی از محدوده هایی که از اولویتی خاصّ و استعدادی مخصوص برای رشد برخور دارند توجّه خاصّ مبذول دارند و به تشویق و توسعۀ آنها پردازند تا به کمک نیروی انسانی که به همّت مؤسّسات آموزشی پرورش یافته، محدوده های مذکور بتوانند به صورت مراکزی برای رشد سریع و پایدار درآیند.

۶۷۵  ۲۰۰۴-۰۴-۲۱

نکات :

۱ – آموزش و تربیت نیروهای زبده برای تغییر بافت جمعیتی توسط موسسه آموزش

۲ – تجاوز به حقوق کودکان

۲۷

موسسه آموزشی – ابزار اصلیش موسسه روحی – در ایران با چه مجوزی ؟؟ ::

 

مؤسّسۀ آموزشی، چنانکه انتظار میرفت، توانایی خود رابه عنوان محرّکی برای رشد نشان میدهد. اکثر قریب به اتفاق محافل روحانی ملّی پس از ارزیابی امکانات و نیازهای جوامع خود، موادّ درسی مؤسّسۀ روحی را برگزیده اند، چه که آن را پاسخگوی کامل مقتضیات نقشه یافته اند. انتخاب درسهای مؤسّسۀ روحی این مزیّت را نیز داشته است که موادّ واحدی به زبانهای متعدّد ترجمه شده است و یاران هر جا که سفر میکنند، بهائیان دیگری را مییابند که همان راه را در پیش گرفته و با همان جزوه ها و روشها آشنایی دارند.

۶۷۵  ۲۰۰۴-۰۴-۲۱

نکات :

۱ – موسسه آموزشی محرکی برای رشد ( تغییر بافت جمعیتی )

۲ – دوره روحی در راستای اجرای اهداف نقشه است – چون منجر به تغییر بافت جمعیتی می شود

۲۸

موسسه آموزشی – هدف انبان شدن معلومات نیست بلکه کار کارگاهی است که مهارت است که مغزشوئی است که سمپات شدن برای سازمان است ::

 

در بعضی از نواحی، اشتیاق احبا و تشکیلات به تحقق اهداف مشخص در جریان مؤسسه، آنها را به حذف بخش هایی از دروس، بخصوص اجزا عملی، که وجه ضروری آموزش می باشد، هدایت کرده است. اگر احبا هرگز قادر نباشند مهارت هایی را که فرا می گیرند به کار گیرند، در اجرای وظایف توسعه و تحکیم موفق نخواهند شد. معلوم شده است که حرکت سریع در جریان آموزش به معنای کاستن از تعداد ساعاتی که صرف هر درس می شود نیست؛ بلکه به معنای اتمام همان درس و تمرینات آن به طور کامل، اما در مدت زمانی کوتاه تر – شاید در طی روزها به جای هفته ها یا هفته ها به جای ماهها – است. رهیافتی متعادل لازم است که از ورطه های بالقوه آموزش سریع که از پرورش مهارتها و تزاید فعالیت ها عاجز است، یا آموزش بی پایان برای حصول قابلیت هایی که با تجارب عملی به طور کامل تر حاصل می شود، اجتناب و احتراز نمایند.

۶۷۹  ۲۰۰۴-۱۱-۲۸

نکات :

۱ – کار آموزی موسسه نقش عمده ای در تغییر بافت جمعیتی و مغزشوئی دارد

۲ – کار آموزی همان دوره روحی است

۳ – کار کارگاهی با اصل تحری حقیقت تعارض دارد قبل از درگیری در پروسه مغزشوئی باید حقانیت بهائیت مشروعیت اهدافش محققانه ثابت شود

۲۹

کلاستر – موسسه آموزشی دوره فشرده رشد  ::

 

 در بزرگداشت این موفّقیتها، باید به همان نسبت از اهمّیت پیشرفتی که در یادگیری جامعه حاصل شده و موجب ازدیاد این توفیقات گشته یاد نمود. طرحهای فشردۀ مؤسّسۀ آموزشی که در آن به انجام فعّالیتهای مخصوص هر دوره توجّه خاصّی میشود کما فی السّابق محرّک رشد در سطح محدوده جغرافیایی است. . در ناحیه هایی که از این طریق شرایط لازم به وجود آمده، برنامه های سیستماتیک ترویج و تحکیم امراللّه شروع گردیده است. اطّلاعات مفیدی دربارۀ ماهیّت برنامه های فشردۀ رشد اندوخته گشته و هم اکنون بعضی از خصوصیات این کوششها کاملاً روشن شده است. اینگونه برنامه ها معمولاً متشکّل از ادوار متسلسل چندین ماهه و هر دور شامل فعّالیتهایی در زمینۀ نقشه ریزی، ترویج و تحکیم میباشند. پرورش نیروی انسانی از یک دور به دور دیگر بدون وقفه ادامه مییابد تا اینکه فرایند ترویج نه تنها استمرار یابد بلکه به صورت تصاعدی حدّت گیرد. اگرچه بدون شکّ نکات و مسائل بیشتری را هنوز در این زمینه باید آموخت ولی تجربیات فعلی تکرار این خطّ مشی را در تعداد روزافزونی از محدوده های جغرافیایی در نقاط مختلفۀ عالم ممکن میسازد.

۶۸۲  ۲۰۰۵-۰۴-۲۱

نکات :

۱ – طرح های فشرده رشد از مکانیزم های ارائه شده توسط موسسه آموزشی برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – اقدامات مستقیم و تهیه محتوا برای محدوده های جغرافیایی

۳ – ترویج و تحکیم ( حمله تصرف – استحکام مواضع متصرفه )

۴ – وظیفه موسسه قبل از ترویج و تحکیم نقشه ریزی است که لازمه آن اطلاع کامل از مختصان محدوده جغرافیایی است ( تحرکات وسیع و عمیق اطلاعاتی )

۵ – این جمله شاه نکته مکانیزم فرقه و کالت است ” پرورش نیروی انسانی از یک دور به دور دیگر بدون وقفه ادامه مییابد “

۳۰

اقدام اساسی – اقدام اجتماعی – موسسه آموزشی  :

چطور دوستانی در مقام هستۀ مرکزی یک گروهِ در حال تزاید میتوانند الگوی فعّالیّتِ در حال رشد را به وجود آورند، چطور کودکان میتوانند به کلاس بالاتر و نوجوانان به مطالعۀ متن بعدی آموزش ارتقا یافته صفات و خصایص اخلاقی و روحانی خویش را بیشتر پرورش دهند، چطور دوره های مؤسّسۀ آموزشی میتواند موجب دستیابی به مهارتها و قابلیّتهایی گردد که بسیار مورد نیاز است، چطور میتوان مسیر خدمت را گسترش داد تا تعداد بیشتری را پذیرا باشد، چطور امید راستین به بهبود اجتماع را میتوان در عمل به منصّۀ ظهور رساند، و چطور تمام بندگان خدا میتوانند از ظهور جدیدش الهام گیرند و چگونه نفوس مستعدّ و علاقمند را میتوان دعوت نمود که به امر جمال ابهی منتسب شوند.

۹۲۶  ۲۰۱۹-۱۰-۲۴

نکته :

۱ – وظیفه موسسه آموزشی تهیه محتوای آموزشی و  کارآموزی جهت تغییر بافت جمعیتی

۲ – تهیه محتوا برای تجاوز به حقوق کودک

۳ – تهیه محتوا برای اقدام اجتماعی جهت پوشش برای تغییر بافت جمعیتی و پیاده کردن اقدام اساسی

۳۱

 

 حال پس از گذشت دو سال از آغاز نقشۀ کنونی، گرچه طبیعتاً میزان پیشرفت امور در تمام کشورها یکسان نیست امّا تعداد برنامه های فشردۀ رشد در عالم، به نصف رقم پنج هزار یعنی رقم مورد نظر نقشۀ جهانی کنونی نزدیک گشته و میزان افزایش این رقم مرتّباً تسریع مییابد. با نگاهی دقیقتر میتوان نشانه های امیدوارکنندهای از شکوفایی قوا و استعدادهای افراد، جوامع، و مؤسّسات را ملاحظه نمود. تجربۀ جشنهای دویستمین سالگرد درهمه جا به مؤمنین نشان داد که بسیاری از تعاملات روزانۀ آنان با اطرافیانشان میتواند به نشر نفحات الله منجر شود. با شدّت یافتن فعّالیّتها در هزاران دهکده و محلّه، حیاتی پویا و هدفمند در هر یک از آنها نضج میگیرد . شمار محدودههای جغرافیایی که در آنها سیستمی برای گسترش این الگوی فعّالیّت به تعداد فزایندهای از نقاط در حال تأسیس است، به نحو قابل ملاحظه ای افزایش یافته و احبّا را قادر ساخته تا از سوّمین نماد پیشرفت در پیوستار رشد عبور نمایند. و اینجا، در مرزهای یادگیری عالم بهائی و به خصوص در حرکت جمعیّتها به سوی بینش حضرت بهاالله است که نه فقط جمّ غفیری به آغوش فراگیر فعّالیّتهای بهائی می پیوندند بلکه دوستان اکنون می آموزند که چگونه گروههای بزرگی از مردم هویّت خود را در جامعۀ اسم اعظم می یابند. در چنین نقاطی است که کودکان به طور مرتّب کلاسها را سال به سال طیّ میکنند و برنامۀ تواندهی روحانی به نوجوانان با هماهنگی از سطحی به سطح دیگر پیش میرود و در نتیجه تلاشهای آموزشی جامعه جنبۀ منظّم تری به خود میگیرد. در این نقاط، مؤسّسۀ آموزشی چگونگی پرورش منابع انسانی کافی برای تهذیب روحانی و اخلاقی تعداد روزافزونی از کودکان و نوجوانان را می آموزد. مشارکت در این فعّالیّتهای اساسی آنچنان در فرهنگ مردم ریشه دوانده که به عنوان یکی از جنبه های ضروری حیات یک جامعه محسوب میگردد. شور و نشاطی تازه در میان جمعیّتی ظاهر میشود که مسئولیّت توسعه و پیشرفت خود را به عهده میگیرد و در مقابل نیروهای اجتماعی که موجد رخوت وبی تفاوتی اند مصونیّت مییابد. امکانات پیشرفت مادّی و معنوی شکل میگیرد. تقلیب اجتماع شروع میشود.

۹۰۹  ۲۰۱۸-۰۴-۲۱

نکات :

۱ – تهیه تمام محتوای تغییر بافت جمعیتی در محدوده های جغرافیایی در نیمی از ۵۰۰۰ برنامه فشرده رشد و رسیدن به نماد رشد سوم

۲ – تهیه محتوای تجاوز به حقوق کودک

۳ – عنصر محوری برای رسیدن به اهداف نقشه

۳۲

مهاجر – کلاستر – محدوده جغرافیایی – اقدام اساسی – موسسه آموزشی ::

 

 تقلیب فردی و جمعی که به مدد کلام الهی ایجاد میشود هستۀ مرکزی الگوی عملی است که در یک محدودۀ جغرافیایی شکل میگیرد. یک شرکت کننده از آغاز دوره های متسلسل از طریق بررسی مفاهیم مهم از قبیل نیایش، خدمت به عالم انسانی، حیات روح، و تعلیم و تربیت کودکان و جوانان، با آثار حضرت بهاالله آشنا میشود. وقتی فرد عادت مطالعه و تعمّق در کلام خلاّق الهی را تقویت میکند این فرایند تقلیب، خود را به شکل تواناییِ بیانِ درک شخصی از مفاهیم عمیق و بررسی واقعیّت روحانی در گفتگوهای مهم، ظاهر میسازد. این قابلیّتها نه فقط در مباحث متعالی که بیش از پیش از خصایص تعاملات درون جامعه است نمایان میگردد بلکه در گفتگوهایی ورای آن نیز ظاهر میشود، به ویژه بین جوانان بهائی و همسالانشان، و سپس به مادران و پدرانی بسط مییابد که فرزندانشان از برنامه های آموزشی جامعه بهره میگیرند. از طریق چنین تبادل نظرهایی، آگاهی از قوای روحانی افزایش مییابد، دوگانگی های ظاهری جای خود را به بینشهای شگفتآور میدهد، یک حسّ اتّحاد و رسالتِ مشترک تقویت میشود، اطمینان به اینکه میتوان جهان بهتری ساخت ازدیاد مییابد و تعهّد به عمل مشهود میگردد. چنین گفتگوهای متمایزی به تدریج تعداد دائم التّزایدی را به مشارکت در انواع فعّالیّتهای جامعه جلب مینماید. استعداد روحانی و تجربۀ شرکتکنندگان به نحوی طبیعی موجب طرح موضوع ایمان و ایقان میگردد. بنا بر این با شتابگیری فرایند مؤسّسۀ آموزشی در یک محدودۀ جغرافیایی، نشر نفحات الله در زندگیِ دوستان اهمّیّت بیشتری مییابد.

۸۷۶  ۲۰۱۵-۱۲-۲۹-

نکات :

وظیفه موسسه آموزشی تهیه محتوا در :

۱ – تقلیب فردی و اجتماعی برابر است با تغییر بافت جمعیتی در یک محدوده جغرافیایی

۲ – گفتمان اجتماعی ابزاری برای نفوذ در مخاطب و پوششی برای اقدام اساسی و تغییر بافت جمعیتی

۳ – اقدام اجتماعی پوششی برای اقدام اساسی

۳۳

موسسه روحی – مدیریت این موسسه و محتوایش از اسرائیل و بیت العدل مهم موسسه روحی وصل به اسرائیل – جلد هشتم و آموزش تشکیلات وو دروره روحی عامل پروتکل هفتگانه شوقی برای براندازی – موسسه آموزشی محتوای ثابتش موسسه روحی است  ::

 

 حال با نقشه های فعلی مؤسّسۀ روحی برای توسعه و تکامل این برنامه که به طور روزافزون از تجارب حاصله در سراسر جهان در زمینه تداوم ترویج وتحکیم وسیع بهرهمند میشود آشنا شده ایم. مثلاً از تصمیم مؤسّسه مبنی بر اینکه کتاب شماره ۵ فعلی، جهت آماده نمودن معلّمین کلاسهای کودکان، به دورهای منشعب از کتاب سوّم منتقل گردد و به جای آن کتاب شماره ۵ جدیدی برای تربیت مشوّقین نوجوانان تدوین شود، استقبال میکنیم. همچنین این مطلب که کتاب هشتم دورۀ اصلی که رشتۀ جدیدی دربارۀ جنبه های تشکیلاتی خدمت را آغاز خواهد نمود و نیز مسئلۀ بسیار مهمّ عهد و میثاق را نیز شامل خواهد بود موجب شعف و سرور است. با در نظر گرفتن این مسائل، به این نتیجه رسیده ایم که لااقلّ تا آخرین سالهای قرن اوّل عصر تکوین که قوای جامعۀ بهائی بر پیشبرد فرایند دخول افواج در ظلّ امر مبارک در چهار چوبی که در پیام مورّخ ۲۷ دسامبر تعیین شده متمرکز خواهد بود، کتابهای مؤسّسۀ روحی باید دوره های متوالی اصلی مؤسّسات آموزشی در کلّیۀ نقاط را تشکیل دهد.

۶۸۹  ۲۰۰۵-۱۲-۲۸

نکات :

۱ – مسئول بومی سازی در سطح ملی محتویات موسسه روحی توسط موسسه آموزشی برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – نقش موسسه آموزشی در طی عصر تکوین

۳ – در راستای تغییر بافت جمعیتی اشاره به جلد ۸ و قسمت عهد و میثاق نمایانگر مغز شوئی برای مکانیزم سر سپردگی به راس سازمان ( بیت العدل ) و توسعه منابع حکومت موازی در کشور

۳۴

موسسه آموزشی و رابطه اش با محدوده جغرافیایی و برنامه های فشرده رشد – دوره سه ماهه ترویج و تحکیم  ::

 

برنامه ی فشرده ی رشد مجاهدات مستمر افراد، جامعه و تشکیلات برای سرعت دادن به فرایند مؤسسه ی آموزشی در یک محدوده، در حالی که به پیشرفت محدوده از مرحله ای به مرحله ی دیگر از طرق تجارب حاصله کمک می کند، سرانجام منجر به آغاز برنامه ی فشرده ی رشد می شود. در واقع چشم گیرترین یادگیری ها در طی نقشه ی کنونی در ننتیجه ی اجرای این قبیل برنامه ها در بیش از دویست محدوده بوده است. مطمئن هستیم که این یادگیری ها حال می تواند به طریقی سیستماتیک در هر قاره مورد استفاده قرار گیرد و در رضوان ۲۰۰۶ از بهائیان عالم دعوت خواهیم کرد که در طول نقشه ی بعدی برنامه های فشرده ی رشد را در حد اقل ۱۵۰۰ محدوده ی جغرافیایی تأسیس نمایند. بر مبنای تجربیات کنونی، برنامه ی فشرده ی رشد برنامه ای است روشن، ساده و مؤثر؛ ولی مستلزم جد و جهدی است که در عین حال عزم و اراده ی احبا را مورد امتحان قرار می دهد؛ با بینشی که پنج سال پیش ارائه کردیم به خوبی مطابقت دارد و متشکل از روش ها و اقداماتی است که ضرورت آن برای ترویج و تحکیم در مقیاسی وسیع به اثبات رسیده، و شامل ادوار عموما سه ماهه ی فعالیت است که بر مبنای مراحل متمایز ترویج، تحکیم، تعمق و نقشه ریزی به پیش می رود.

۶۸۸  ۲۰۰۵-۱۲-۲۷

نکات :

۱ – لزوم تحقق فرایند موسسه آموزشی در هر محدوده جغرافیایی در سطح هم زمان بین المللی و قاره ای برای تغییر بافت جمعیتی

۲ – فرایند موسسه آموزشی در راستای رسیدن به اهداف نقشه های بیت العدل داخل کشور

۳ – نقش موسسه آموزشی در ترویج و تحکیم – زمان دوره سه ماه ( حمله – تصرف – استحکام مواضع متصرفه )

۴ – تربیت نیروهای نقشه ریز برای اقدامات در سطح محدوده جغرافیایی ( لازمه اش تربیت جاسوس است – از الزمات نقشه اطلاعات دقیق از محدوده جغرافیایی است )

۳۵

عشق عمیقی به حضرت بهاالله ایجاد گردد و تعالیم اساسیه ی حضرتش به خوبی فهمیده شود و نسبت به اهمیت پرورش حیات روحانی هر فرد از طریق دعا و مناجات و تبتل و ابتهال و استغراق در نصوص مبارکه آگاهی وجدانی حاصل گردد. به علاوه این مؤسسات جنبه های عملی مانند نحوه ی تبلیغ امر را تعلیم میدهند زیرا بسیارند احبائی که به علت عدم اطمینان به توانایی خود در امر تبلیغ پیام الهی به دیگران تردید میکنند.

۵۸۴  ۱۹۹۸-۰۴-۰۱

نکات :

۱ – آموزش اقدام اساسی مخصوصا دعا

۲ – آموزش تکنیکهای تبلیغ امر

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.