تشریح نهادهای امنیتی و حراستی و مسئولین بلند پایه امنیتی تشکیلات بهایی ( دار التبلیغ ) -قسمت ششم

نفر ششم : آنتونلا دمونت

نفر ششم : آنتونلا دمونت

در آخر یکی از اعضای دارالتبلیغ بین المللی را به شما معرفی می کنیم. البته از ایشان به جز نام و تاریخ عضویت هیچ گونه اطلاع دیگری در دست نیست. ایشان آنتونلا دمونت (Antonella Demonte) از ایتالیا می باشد، که از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ عضو سازمان مشاورین قاره ای بوده است، و سپس با ترفیع درجه از سال ۲۰۱۳ در دارالتبلیغ بین المللی فعالیت می کند.

برای اطلاع بیشتر عزیزان :
کمین کردن و تعقیب افرادی که به تشکیلات بهائی نقد می کنند.
خوانندگان می توانند اطلاعات بیشتر را در وب سایت زیر بدست آورند.

http://www.sourcewatch.org/index.php/Talk:Baha%E2%80%99i_Internet_Agency

چند وقت پیش وب سایت خبر گذاری بی بی سی فارسی مقاله ای در مورد واحد ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل به چاپ رساند. طبق مقاله مربوطه، واحد ۸۲۰۰ یکی از نهاد های مخوف امنیتی حکومت اسرائیل می باشد، که با عضو گیری از میان نوجوانان و جوانان مستعد و نخبه، فعالیت های امنیتی مجازی انجام می دهد. خبر مربوطه درباره ارسال پیامکی حاوی یک لینک، از فرستنده ای ناشناس به یک وکیل اماراتی که در حوزه حقوق بشر فعالیت می کند بود. محتوای پیامک نیز درباره اعمال خشونت بر علیه زندانیان زندانی اماراتی بود. وکیل مربوطه بدون اینکه لینک موجود در پیامک را باز کند، این پیام را برای یک شرکت تحقیقاتی سایبری در کانادا ارسال می کند، و آن شرکت تحقیقاتی نهایتا به شرکتی می رسد که پایه گذار آن از اعضای واحد ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل بوده است. این که این سازمان امنیتی اطلاعات مربوطه از زندان های امارات را چگونه بدست آورده است مشخص نیست.
خصوصیت نهاد های امنیتی این است که اولا ناشناس باشند، اعضای آنها تا آنجا که امکان دارد مخفی بمانند، چگونگی فعالیت های آنها از شفافیت برخوردار نبوده، و به طور کل اطلاع عموم از آن نهاد ها یا بسیار کم در دسترس می باشد و یا اصلا در دسترس نیست. میزان اطلاع عمومی از این گونه سازمان ها که وظایف امنیتی بر عهده دارند، به نوع فعالیت های امنیتی آنها و اهمیت فعالیت های امنیتی آنها بستگی دارد.
تشکیلات بهائی نیز سازمان هایی دارد که آن سازمان ها وظایف امنیتی ویژه ای برای حفظ و حراست و صیانت تشکیلات بهائی در سراسر جهان بر عهده دارند. تشکیلات بهائی مدعی است که در ۱۸۰ کشور جهان عضو دارد. بنابراین، می توان نتیجه گرفت که سازمان های امنیتی بهائی نیز در ۱۸۰ کشور جهان فعالیت می کنند. بلند پایه ترین سازمان تشکیلات بهائی پس از بیت العدل جهانی، سازمان دارالتبلیغ بین المللی می باشد که از قضا یکی از حوزه های اصلی فعالیت های آن حفظ و حراست و صیانت تشکیلات بهائی می باشد. این سازمان در تمام ۱۸۰ کشور به طریق شبکه های هرمی (پس از دارالتبلیغ زیر سازمان هایی یکی پس از دیگری تشکیل شده اند از جمله، مشاورین قاره ای، هیئت های معاونت، سازمان مساعدین، لجنه های عهد و میثاق و پس از آن تک تک بهائیان) عضو داشته و اخبار و اطلاعات داخلی و خارجی جامعه را از این طریق بدست می آورد.
دارالتبلیغ برای رسیدن به اهداف امنیتی خود در حوزه فعالیت های مجازی نیز سازمان زیر شاخه ای تحت عنوان سازمان اینترنتی بهائی ( بی آی ای) (Bahai Internet Agency) دارد. اینکه بی آی ای چگونه فعالیت می کند شفاف نیست. با وجود این که در سال های گذشته، این زیر سازمان اثری رسمی در وب سایت سازمان امور کامپیوتر و ارتباطات بهائی (Bahai computer and communication agency) داشت، در حال حاضر هیچ گونه وب سایت رسمی از این دو سازمان وجود ندارد. این نیز خود عجیب است، سازمانی که کلمه اینترنت در نام آن وجود دارد، وب سایت رسمی برای خود ندارد.

 

با توجه به اینکه به طور کل هر گونه فعالیتی در اینترنت وارد شود، تا ابد باقی خواهد ماند اثر فعالیت های بی آی ای هنوز در فضای مجازی موجود است. از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد که همگی در زمینه های امنیتی می باشند.
* دیده بانی و زیر نظر داشتن فعالیت های بهائیان در شبکه های مجازی. ( در این زمینه بی آی ای به یکی از بهائیان پیرو بیت العدل در مورد ارسال درخواست دوستی به یکی از بهائیان ارتدکس به نام مارتین لاوالی در فیس بوک تذکر می دهد و این ارتباط را نهی می کند. )
* ارتباط بهائیان با گروهی به نام ناقضین عهد و میثاق و یا هر گونه افرادی که به نوعی در تقابل با بیت العدل هستند تحت دیده بانی و نظارت کامل این سازمان قرار دارد. در این راستا، به نظر بی آی ای هر کسی (خواه ناقض عهد و یا به طور کل غیر بهائی )که کلماتی مشابه با کلمات این گروه ها به کار ببرد زیر نظر خواهد بود. از جمله می توان به کلمه “بهائیان حیفائی” Haifan Baha’i اشاره کرد که طبق نظر بی آی ای توسط کسانی استفاده می شود که بیت العدل را مشروع نمی دانند.
* مکاتبات علمی بهائیان تحت نظارت و دیده بانی کامل و مورد بررسی بی آی ای می باشد (که البته قبل از تشکیل بی آی ای وجود داشته و در حال حاضر جزو وظایف آن است). مثلا یکی از دانشگاهیان بهائی به نام خوان کول توسط یکی از مشاورین قاره ای به نام استفان برکلند در سال ۱۹۹۶ طبق نامه ای مورد تهدید قرار می گیرد، چرا که بحث های علمی آنها در فضای مجازی به بررسی جایگاه بیت العدل و مشروعیت آن طبق نصوص بهائی رسیده بوده است. مشاور قاره ای آن زمان که از سال ۲۰۱۰ تا کنون یکی از اعضای بیت العدل می باشد، به دستور دارالتبلیغ دستور توقف مباحثات را صادر می کند و در صورت عدم تمکین عواقبی از جمله طرد در انتظار افراد خاطی بوده است. خوان کول از سال ۱۹۹۶ تا به حال از بهائیت خارج شده است.

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.