تشکیلات بهائی، تشکیل حکومت کشوری و سلطه جهانی-قسمت اول

مطالعه موردی بر فعالیت های اقتصادی و لابی گری فرزام کمال آبادی

چکیده

بر اساس نصوص و اسناد امری، بهائیان به دنبال تشکیل حکومت کشوری و نهایتا سلطه بر کشور های جهان می باشند، امری که متاسفانه با بی صداقتی کتمان می شود. برای دست یابی به سلطه کشوری و جهانی، تشکیلات بهائی نیاز به توسعه منابع انسانی و مالی خود داشته، می بایست در اقصی نقاط جهان ارتباطات گسترده ای با دولت ها، سازمان های خصوصی و افراد تاثیر گذار برقرار کند. این نوشتار یک بررسی موردی بر روی فرزام کمال آبادی; ارتباطات، لابی گری ها، و فعالیت های اقتصادی وی در راستای تحقق بخشیدن به اهداف تشکیلات بهائی می باشد.

مقدمه
بر اساس نصوص و اسناد امری، مراحل تکامل جامعه بهائی به تشکیل حکومت کشوری و نهایتا سلطه بر کشور های جهان منتهی می شود. از جمله این اسناد، توقیع شوقی افندی در سال ۱۱۰ بدیع می باشد. (لینک سند) شوقی در این توقیع مراحل تکامل جامعه بهائی و دست یابی به سلطه جهانی را شرح می دهد. به گفته او، بهائیان می بایست در هر کشوری ۶ مرحله را طی نموده تا حکومت یک کشور را به دست بگیرند. پس از فتح کشور ها، نهایتا مرحله هفتم فتح و پیروزی و سلطه ظاهری زمینیه و روحانی جهانی بدست می آید.
مراحل هفت گانه تکامل جامعه بهائی بر اساس توقیع ۱۱۰ بدیع به ترتیب ذیل می باشند:
۱- مجهولیت
۲- مظلومیت و مقهوریت
۳- انفصال شریعت الله از ادیان عتیقه
۴- استقلال دین الله و مساوات آن با سایر ادیان
۵- رسمیت آئین بهائی و شناسائی آن به عنوان دیانت رسمی کشور
۶- ظهور سلطه زمینیه امر الهی و ادغام سازمان کشوری با نظام بهائی
۷- و در سطح بین المللی استقرار سلطنت جهانی و جلوه سیطره ظاهری و روحانی امر الهی و تاسیس صلح اعظم و آغاز عصر ذهبی دور بهائی.
همانطور که در مراحل هفت گانه مشهود است، ۶ مرحله اول اختصاص به تشکیل حکومت کشوری داشته، و مرحله هفتم در پس آن سلطه ظاهری و روحانی تشکیلات بهائی بر جهان را به همراه خواهد داشت.
شوقی در توقیع ۱۱۰ بدیع غایت تشکیلات بهائی را مشخص نموده است. (در گفتگو با اعضای جزء جامعه بهائی، متاسفانه مشاهده می کنیم که غایت این جامعه صرفا جنبه ماوراء الطبیعی به خود می گیرد، که این نشان از عدم صداقت و شفافیت این جامعه در بیان اهداف تشکیلات است.) وی در طول زندگانی خود نقشه های متعدد و فرمان های متنوعی برای دست یابی به غایت تشکیلات صادر کرد. به عنوان مثال، شوقی در صفحه ۳۳ کتاب حصن حصین شریعت الله می گوید:

انقیاد بلادش بقلب ان وارد شد ، متحمل گشته و از زانو زدن در برابر مهاجم امتناع و استنکاف ورزید و اخر الامر قوای مهاجم را بیرون راند چنین قاره ای حال بدست گروهی قلیل وبظاهر گمنام و مجهول از مهاجرینی که از جانب جامعه فعال و با نشاط بهائی امریک که بخلعت تخصیص مخلع و موردغبطه اقران است تحت حرکات و هیجانات نهضت روحانیه ایست که مقدر است در عصر ذهبی که هنوز متولد نگشته ، با استقرار ابدی نظم بدیع حضرت بهاءالله در سراسر آن قاره بذروه اعلای خود منتهی گردد.

در سند بالا، شوقی از اجرایی شدن فرامینش توسط اعضای جامعه بهائی آمریکا پرده برداشته، مفتخرا بیان می کند که گروهی از بهائیان به کشور های اروپایی مهاجرت نموده، و در حال تلاش برای دست یابی به جامعه ذهبی هستند. جامعه ذهبی در واقع همان عصر طلایی است که در آن تشکیلات بهائی سلطه زمینه خود بر کشور های جهان را گسترانیده است. در اینجا، شوقی از لزوم مهاجرت به قاره های ۵ گانه و پراکنده شدن بهائیان در سرتاسر عالم برای دست یابی به حکومت کشور ها و نهایتا سلطه جهانی سخن می گوید. او در توقیعات دیگری جزئیاتی درباره چگونگی اجرا کردن مراحل مختلف را توضیح داده است. به عنوان نمونه، در توقیع زیر، وی به نشانه ها و موارد طی مراحل مجهولیت و مظلومیت و رسیدن به مرحله استقلال را اشاره می کند.

توقیعات مبارکه (١٩٢٢-١٩۴٨): صفحه ۲۷۵
و دیگر فرمودند بنویس امید چنانست در این سنه جدیده اعضای محفل مقدس ملی بهائیان در آن سامان بخدمات جلیله موفق گردند و تصیمات متخذه در سبیل اعلای امر الله و استحکام اساس دین الله و تعمیم معارف و تعدیل اخلاق و ترویج امر تبلیغ و ازدیاد مراکز امریه و انتظام امور داخله و تشویق یاران بمهاجرت باقالیم مجاوره و تاسیس مسافر خانه و مدارس تابستانه و ترجمه و تکثیر اثار امریه و تکمیل احصائیه و تفهیم اصول نظم بدیع بکمال اتقان و جدیت و انتظام تنفیذ گردد و روابط متینه متدرجا با اولیای امور در مرکزو ولایات ایجاد گردد و الفت و یگانگی تام بین عناصر مختلفه در جامعه تحقق پذیردو دشمنان داخل و خارج مقهور و خائب و خاسر گردند و بتدریج مقدماتو تمهیدات و وسائل لازمه جهت اثبات اصالت و استقلال و اعلان شریعت حضرت ذوالجلال و انفصال تام پیروانش از ادیان عتیقه در ان اقلیم جلیل مهیا و فراهم گردد و اشعه ساطعه تاییدکما و عدنا محبوبنا و مولانا آن کشور مقدس را روشن و منور نماید و حزب مظلوم را باوج و عزت و سعادت رساند.

می توان جزئیات زیر را از توقیع بالا استخراج نمود:

۱- تبلیغ امر و تعمیم معارف بهائی
۲- ازدیاد مراکز امریه ( از جمله ازدیاد محافل محلی، موسسات زیر مجموعه از جمله کمیته ها و لجنه های مهاجرت، تبلیغ، نشر آثار، برگزار کنندگان مراسم های بهائی، موسسه امور ازدواج و طلاق و … )
۳- انتظام امور داخله ( مطابق کردن سازمان های بهائی با چارت تشکیلاتی تعبیه شده )
۴- تشویق یاران به مهاجرت
۵- تاسیس مسافر خانه
۶- تاسیس مدارس تابستانه
۷- ترجمه و تکثیر آثار امری
۸- تفهیم معارف و اصول امری به بهائیان قدیم و جدید
۹- ایجاد روابط خوب با دولت های محلی و ملی
۱۰- ایجاد ارتباط دوستی با عناصر مختلف جامعه
۱۱- مقهور شدن دشمنان داخل و خارج تشکیلات

پس از شوقی افندی، بیت العدل جهانی توسط ایادیان امرالله در سال ۱۹۶۳ میلادی تشکیل شد. به منزله برآورده کردن غایت تشکیلات، بیت العدل جهانی و اعضای رده بالای تشکیلات (اعضای دارالتبلیغ، مشاورین قاره ای و مساعدین) راه شوقی را پیش گرفته نقشه های متعددی برای طی نمودن سیر روند تکامل جامعه بهائی تهیه نمودند.
آنچه واضح است، در کنار مهاجرت، بهائیان می بایست به منابع انسانی و مالی گسترده ای برای محقق نمودن غایت تشکیلات دست پیدا کنند. برای بدست آوردن منابع انسانی مشاهده می کنیم که تبلیغ بهائیت از جمله مهمترین دستور العمل های پیشوایان بهائی و بیت العدل جهانی است. بهائیان به هر نحوی و در هر محیطی به تبلیغ تشکیلات بهائی می پردازند. در کنار منابع انسانی، بهائیان و تشکیلات بهائی فعالیت های گسترده ای برای بدست آوردن منابع وسیع مالی نیز انجام می دهند. به عنوان نمونه مشاهده می کنیم بهائیان تلاش می کنند در هر یک از قاره های جهان مشرق الاذکاری (عبادت گاه بهائیان) تاسیس نمایند. یکی از مشرق الاذکار هایی که چندی پیش افتتاح شد، عمارتی در شیلی می باشد، که بر اساس گفته مهندس سیامک حریری ۳۰ میلیون دلار هزینه بر جای گذاشته است. لذا خرج چنین هزینه هایی نیازمند منابع مالی گسترده ای می باشد. بعلاوه سه مورد بالا (یعنی مهاجرت، منابع انسانی، و منابع مالی)، همانطور که شوقی در توقیع خود می گوید، برقرار ارتباط با دولت های محلی و ملی، و ایجاد ارتباط دوستی با عناصر مختلف جامعه عنصر کلیدی دیگر در مسیر دستیابی به اهداف تشکیلات است.
در این مجال بر آنیم که فعالیت های تبلیغی، مالی، و ارتباطات و لابی گری های یکی از بهائیان سرشناس به نام فرزام کمال آبادی را مورد توجه و بررسی قرار دهیم. فعالیت های گسترده و متنوع کمال آبادی نشان از هم مسیر بودن و انطباق آنها با توصیه های شوقی و تشکیلات بهائی دارد. آنچه در این فضا اعجاب آور و دهشت انگیز است این است که با وجود این که نصوص امری، فعالیت های شوقی و پس از آن بیت العدل و منصوبین به این جریان حکایت از حرکت تشکیلات بهائی به سمت گرفتن حکومت کشور ها دارد، تشکیلات بهائی و مبلغین طراز اول آن از جمله کمال آبادی در رویارویی با مخاطبینشان در مورد اهداف تشکیلات روشن گری نکرده، حتی آنها را پنهان نموده با بی صداقتی امر دیگری را جلوه می دهند. این بی صداقتی حکایت از بی اخلاقی و پوچ بودن شعار های تبلیغاتی بهائیان دارد.

در ادامه مقاله، در ابتدا معرفی مختصری از فرزام کمال آبادی بیان می کنیم. سپس روند مهاجرت کمال آبادی به چین و تمرکز وی بر این کشور را مورد توجه قرار می دهیم. در ادامه یکی از نقشه ها و طرح های کمال آبادی تحت عنوان – حرکت روحانی سبز – برای چین را مرور خواهیم کرد. نهایتا، به ارتباطات، فعالیت های اقتصادی و لابی گری های کمال آبادی پرداخته، به واکاوی و تحلیل این فعالیت ها می پردازیم. این مقاله در چهار بخش ارائه می گردد:

لینک بخش های مختلف مقاله:
بخش اول – چکیده و مقدمه
بخش دوم – مختصری درباره فرزام کمال آبادی مشهور به هووآ زان (Hua Zan)
بخش سوم – ارتباطات، فعالیت های اقتصادی، و لابی گری
بخش چهارم – کمال آبادی در اسناد افشا شده پاناما

 

نتیجه گیری
فعالیت های تبلیغی، اقتصادی، و سیاسی کمال آبادی کاملا منطبق با اهداف تشکیلات بهائی است. تشکیلات بهائی در تلاش برای گذار از هفت مرحله تکامل جامعه بهائی و گرفتن حکومت کشور ها و نهایتا سلطه زمینیه جهانی دارد. فعالیت های گسترده سیاسی کمال آبادی مانند نقش او در انتقال قدرت توسط مداخله نیروهای ارتشی در کشور زیمباووه، در کنار فعالیت های مالی و تبلیغی وی، جهش مورد نیاز را به تشکیلات بهائی داده که در مسیر نیل به اهداف تشکیلاتی خود گام های سریع تر و موثر تری را بردارد. با وجود اینکه فعالیت های تشکیلات و بهائیان همگی در راستای رسیدن به حکومت کشوری و جهانی است، متاسفانه بهائیان به روشنگری درباره اهداف تشکیلاتی خود نپرداخته، حتی خلاف آن را انجام می دهند. امری که از انسانیت و صداقت به دور است.

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.