تشکیلات بهائی، تشکیل حکومت کشوری و سلطه جهانی -قسمت دوم

مطالعه موردی بر فعالیت های اقتصادی و لابی گری فرزام کمال آبادی

مختصری درباره فرزام کمال آبادی مشهور به هووآ زان (Hua Zan) (لینک منبع)

آقای فرزام کمال آبادی یک ایرانی آمریکایی، مدیر افتخاری انجمن سرمایه گذاری زیر نظر شبکه تلویزیونی مالی CCTV در چین بوده، مدیر عامل شرکت Future Trends Group می باشد. او از جمله صاحب نظران اقتصادی و سخنگوی کنفرانس بین المللی انرژی می باشد. کمال آبادی مشاور ارشد و نماینده اقتصادی-تجاری در بیش از هفتاد کشور دنیا است. به تنهایی در چین، وی به عنوان مشاور ارشد اقتصادی با بیش از ۲۰ شهرداری و دولت منطقه ای همکاری نزدیک دارد. در سابقه او امر تسهیل واردات و صادرات ایالات متحده به چین را نیز دیده می شود. همچنین، کمال آبادی نماینده تجاری و مشاور ارشد اقتصادی برای شش کشور خلیج فارس است. وی به عنوان مشاور یک کشور حوزه خلیج فارس در طرح سرمایه گذاری سهام ۱.۵ میلیارد دلاری در بانک صنعتی و بازرگانی و بانک کشاورزی چین خدمت شایان داشته است. وی در چین به نام هووآ زان مشهور است.

کمال آبادی شخصیتی شناخته شده در زمینه های نفت، گاز و انرژی در چین و خارج از آن می باشد. او خدمات مشاوره حرفه ای را برای توسعه بسیاری از شرکت ها ارائه داده، به عنوان مشاور ارشد برای سیستم های نفتی چند ملیتی مانند عمان، ایران، کویت و چین نقش ایفا می کند. او تعداد زیادی معاملات و پروژه های تجاری نفت و پتروشیمی انجام داده که از این میان می توان به ارائه حقوق اکتشاف نفت و در اختیار گذاری بلوک های نفتی برای مشتریان اشاره نمود. در عین حال، او تنها غیر چینی است که در کشور چین نقش مهمی را در دو انجمن بین المللی نفت و گاز خصوصی آن کشور ایفا می کند.

در زمینه هنری، کمال آبادی به عنوان تنها غیر چینی خطاط و خوش نویس حروف، خطوط و نقوش باستانی چینی در سطح دنیا شناخته شده است. وی تنها غیر چینی است که از بیش از ۵۰۰ شهر و صد ها شهرک در سی و سه استان چین بازدید نموده است. در طی این بازدید ها، او تعداد زیادی سخنرانی انجام داده، مبادلات متعددی با شهردارها، بسیاری از مسئولان دولتی منطقه ای، رسانه ها و آحاد مردم داشته است. از این میان، می توان به سخنرانی های او در تالار بزرگ مردم و مهمانسرای کشوری دیایوتای در برابر رهبران ملی چین اشاره کرد. او به عنوان تاثیر گذار ترین چهره خارجی تاریخ مدرن چین توسط سازمان ملل و گروهی از اهالی رسانه شناخته شده است. مقاله ها و مصاحبه های کمال آبادی در بیش از هزار رسانه نوشتاری، صوتی و تصویری منتشر شده است. در طی سالیان فعالیت های اقتصادی و لابی گری، کمال آبادی شبکه ای از بیش از صد هزار سازمان خصوصی، دولتی و رسانه ها درست کرده است.

تمرکز بر چین (لینک سند)

کمال آبادی از سال ۱۹۸۷ در چین مستقر شد. به منظور استقرار در چین، راه نسبتا سخت و طولانی ای را طی نمود. او از سال ۱۹۷۹ در دانشگاه دولتی ماساچوست مشغول تحصیل در رشته اقتصاد با تمرکز بر اقتصاد بین الملل شد. از سال ۱۹۸۱، کمال آبادی شروع به یادگیری زبان چینی و گویش های مختلف آن نمود. در این حین، علاقه وی به هنر و زبان باعث شد به خوش نویسی چینی علاقمند شده، جدیت تامی در یادگیری آن به خرج دهد. کمال آبادی در مصاحبه ای با مجله وییکند ریویو می گوید:

“در سال ۱۹۸۱ در بوستون بودم. به محله چینی ها رفتم، و قلمو و وسائل لازم برای یادگیری خوش نویسی چینی تهیه نمودم. تمریناتم را با قلموی چینی و جوهر آمریکایی بر روی روزنامه شروع کردم. من چندین اثر خوش نویسی نوشتم و به عنوان هدیه به چندین تن از مقامات دولتی چینی تقدیم کردم. آنها نیز به خوش نویسی های من خندیده گفتند که حتی دانش آموزان رده های ابتدایی از این بهتر خوش نویسی می کنند.”

این تجربه اثر مخربی بر کمال آبادی نگذاشت و او به راه خود ادامه داد.
به عقیده کمال آبادی، بر خلاف زمان کنونی، در دهه ۱۹۸۰ در گفتمان های عمومی میان مردم در آمریکا، کشور چین مورد توجه نبود. به گفته او، از ۷۰ دانش جویی که درس زبان چینی را در دانشگاه انتخاب می کردند، پس از گذشت یک ماه تنها ۱۰ نفر باقی مانده بودند. که همان ۱۰ نفر هم تمرکزشان بر روی مبادلات تجاری با چین، تایوان و تایلند بود. در این میان عده ای حتی تفاوتی میان این سه کشور قائل نبودند. با این وجود، وی تنها کسی بود که در آن دوره در بوستون تمرکزش را بر برقراری ارتباط با چینی ها، مقام های بلند پایه چینی و یادگیری زبان و هنر خوش نویسی چینی گذاشته بود.

آن طور که کمال آبادی خود از علت علاقه اش به زبان و گویش های مختلف و خوش نویسی چینی می گوید، “خوش نویسی برای من تنها انگیزه هنری نداشت. من می خواستم از یک مفهوم استفاده کنم. در گذشته ایام و در زمانی که چینی ها درون گرا شده بودند، دیوار عظیم چین برپاشده بود که خارجی ها را از معاشرت با چینی ها دور می کرد. برای من، ایده توسعه و رشد صلح آمیز چین و درک جهانی عمومی از چین در قرن ۲۱ دیوار عظیم نامرئی دیگری بود. خوش نویسی حروف و نقوش چینی وسیله ای بود که من برای گذار از دیوار عظیم جدا کننده و به نمایش گذاشتن ایده خود در ارتباط با توسعه صلح آمیز چین انتخاب کردم.“ به گفته کمال آبادی، از شخصیت های برجسته و شناخته شده در سطح بین المللی هیچ یک در خوش نویسی چینی تسلطی نداشتند. و این انگیزه ی دو چندانی شد که وی این چالش را به جان خریده، برای نفوذ در جامعه چین و رسیدن به هدف خود، این هنر را در خود پرورش دهد.

از سال ۲۰۰۹، خوش نویسی های کمال آبادی در نمایشگاه های سطح بالای چین به نمایش گذاشته شد. اینجا بود که وی به عنوان تنها غیر چینی ای که با مهارت قابل توجهی خوش نویسی چینی انجام می دهد در سطح بین المللی شناخته شد. کمال آبادی در سال ۲۰۱۰ اولین کتاب حاوی خوش نویسی های خود را به چاپ رساند که مشمول حمایت گسترده دولت مردان چینی هم قرار گرفت. کمال آبادی روش های غیر مشهور خطاطی چینی از جمله ناکسی را نیز فرا گرفت که در شناخته شدن، نفوذ و تاثیر گذاری اش اثر زیادی داشت. در زیر چند مورد از خوش نویسی های وی به نمایش گذاشته شده اند.

 

کمال آبادی مسیر طولانی و دشواری را از بوستون آمریکا تا حلقه های درونی چین طی نمود. (لینک منبع) وی از دشواری های این مسیر می گوید:

“در سال ۱۹۸۱ در بوستون به یادگیری زبان چینی پرداختم. این تصمیم دقیقا قبل از زمانی بود که عده ای از دانشوران چینی برای بازدید از دانشگاه هاروارد و ام آی تی به بوستون آمدند. من برای پیشواز آنها به فرودگاه می رفتم. بدین ترتیب، در حالی که زبان چینی را می آموختم، و با بازدید کنندگان معاشرت داشتم، با طرز تفکر، فرهنگ و مردم چین آشنا شدم. گویش های مندرین و کانتونیز را نیز فرا گرفته، به دانشوران بازدیدکننده، انگلیسی یاد می دادم. همچنین از آن ها می خواستم که به من گویش شانگهایی نیز یاد بدهند. به همین سبب بود که سه گویش چینی را فرا گرفتم، و در آموزشکده زبان بوستون شروع به تدریس چینی کردم.”

کمال آبادی در سال ۱۹۸۷ به ماکائو منتقل شده، سه سال در آنجا زندگی کرد. وی می گوید “در طول این سه سال، نمایندگان بیش از ۱۰۰ نهاد اقتصادی و فرهنگی را به سرزمین اصلی چین آوردم که بدین وسیله ارتباط شرق و غرب را تقویت کنم.” یکی از این موارد، دعوت رئیس قبیله سرخ پوستی لاکوتا سائوکس آمریکایی بود. کمال آبادی در این زمینه می گوید “این اولین باری بود که پس از قرن ها یکی از قبیله های سرخ پوستی آمریکایی از شهرستان های قبیله ای چین دیدار کرده بود”. وی پس از سه سال به یکی از شهرک های شانگهای منتقل شده در آپارتمانی در طبقه پنجم اسکان گرفت. به خاطر ارتباطات بالایی که داشت، با اجازه اختصاصی شهردار منطقه، تنها تلفن منطقه در خانه کمال آبادی قرار داشت.

کمال آبادی در سال ۱۹۹۳، شرکت بین المللی خود Future Trends International Groups Corporation، شرکتی آمریکایی با تمرکز و تخصص در حوزه چین را تاسیس نمود. این شرکت در امر مشاوره اقتصادی و تجاری شروع به کار نمود. بر خلاف عرف آن زمان که تمرکز همگان در چین جذب سرمایه گذاران خارجی به این کشور بود، کمال آبادی طرح سرمایه گذاری چین در کشور های خارجی را تبلیغ می کرد. این فعالیت ها، واکنش های نسبتا شدیدی را نیز به همراه داشت. اما کمال آبادی بر این امر پافشاری کرد تا آنجا که در سال ۱۹۹۷، به عنوان نماینده شهر ورنان در کالیفرنیا مامور به گسترش فعالیت اقتصادی آسیایی در منطقه شد. وی در بین سال های ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۲ برای عملیاتی کردن آن هدف، در ابتدا ۲ کارخانه و نهایتا تا ۲۷۵ کارخانه چینی را به منطقه آورد. تحت این گونه فعالیت ها بود که دولت شانگهای اعلانیه ای درباره نحوه مفید بخش بودن این طرح در توسعه چین صادر کرد. در پی آن، وزارت تجارت چین، سرمایه گذاری در خارج از چین بدون دریافت مجوز های دولتی را تا سقف یک میلیون دلار مجاز شمرد.

کمال آبادی می گوید “در سال ۱۹۹۷ با رئیس شرکت هایر نشستی داشتم. او از من پرسید چگونه زبان چینی را یاد گرفتی؟ در پاسخ گفتم من از متون سختی مثل کتاب تائو شروع کردم و سپس با علایق و فرهنگ پاپ عجین شدم. رئیس هایر نیز می گوید که او نیز همیشه دوست داشته است که کارها را از قدم های سخت به آسان شروع کند. در این تبادل نظر، کمال آبادی به رئیس شرکت هایر پیشنهاد می کند که اگر این گونه علاقه دارد، در ابتدا کارخانه ای در آمریکا تاسیس کند و سپس در چین به رقابت بپردازد. او نیز در سال ۱۹۹۷ در کارولینای جنوبی کارخانه ای تاسیس نمود.”

کمال آبادی اشاره می کند که چنین سختی هایی را نیز در طرح فرهنگی “وحدت عالم انسانی” را نیز تجربه کردم. با شنیدن این طرح، بسیاری از دولت مردان چینی با آن مخالفت نمودند. در این حال من در کمال صلح و آرامش مخالفت می کردم، و عنوان می کردم که دوره و عصر جدید آمده است، و چین نیاز دارد که درهای خود را به روی خارجی ها بگشاید.

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.