تشکیلات بهائی، تشکیل حکومت کشوری و سلطه جهانی -قسمت چهارم

مطالعه موردی بر فعالیت های اقتصادی و لابی گری فرزام کمال آبادی

واکاوی ارتباطات و لابی گری های کمال آبادی

نصوص امری به بهائیان اجازه مداخله در سیاست را نداده است.

(مکاتیب عبدالبها – جلد ۴: صفحه ۳۱ – بیان نمایند و بادنی کلمه تجاوز نشود اما کتاب بیان بکتاب اقدس منسوخ است و احکامش غیر معمول مگر احکامیکه در کتاب اقدس تکرار بیان و تاکید شده و مادون ان احکام موکده در کتاب اقدس باهل بیان تعلق دارد بما تعلقی نداردما مکلف باحکام کتاب اقدس هستیم و بنص قاطع ممنوعاز ادنی تعرض بلکه مامور بمهربانی و محبت و وفا و صفا با هرامتو ملت و اطاعت حکومت و صداقت بسریر سلطنت و عدم مداخله در امور سیاست حتی محاوره و مکالمه در این خصوص جائز ندانسته بهیچ وجه یعنی تعلق باین امور نداریم وظائف اصلیه ما)

(مائده اسمانی – جلد ۶: صفحه ۵۴ – عدم مداخله در امور سیاسیه قوله الاحلی : ” از امور سیاسیه و مخاصمات احزاب و دول باید کل قلباو ظاهرا لسانا و باطنا بکلی در کنار و از اینگونه افکار فارغ و ازاد باشیم با هیچ حزبی رابطه سیاسی نجوئیم و در جمیع هیچ فرقه‌ای از این فرق مختلفه متنازعه داخل نگردیم نه در سلک شورشیان در ائیم و نه در شئون داخله دول و طوائف و قبائل هیچ ملتی ادنی مداخله‌ای ننمائیم بقوه …)

در این راستا، تنها بیت العدل است که می تواند در سیاست دخالت کند. با این وجود، در این که فرزام کمال آبادی در کنار مسائل اقتصادی فعالیت های سیاسی و لابی گری هم دارد شکی نیست. مدارک و اسناد ارائه شده در بالا همگی گواه این مدعا هستند.
حال، دو احتمال را می توان در نظر گرفت. اول اینکه فرزام کمال آبادی خود سر عمل کرده، و دستور تشکیلات مبنی بر عدم مداخله در سیاست و عدم حتی محاوره و مکالمه سیاسی را زیر پا گذاشته است. این احتمال را به دلایلی میتوان مخدوش اعلام کرد. اول، تنها توجه به مصاحبه ها، و خوش نویسی های کمال آبادی کافی است دریابیم که او دل بستگی شدیدی به تشکیلات بهائی داشته، چنان که باعث شده، وی برای نفوذ به چین و تبلیغ و گسترش بهائیت و نهایتا تشکیل حکومت بهائی در چین، از همان دوران تحصیل به فکر یاد گیری زبان و گویش های چینی افتاده، خوش نویسی چینی را تا سطح حرفه ای دنبال کند. دوم، فرزام کمال آبادی برادر فریبا کمال آبادی، از اعضای محفل ملی ایران (هیئت یاران ایران) می باشد. حتی اگر فرزام کمال آبادی عضوی خنثی در تشکیلات بهائی می بود، چنین ارتباط خانوادگی نزدیکی با یکی از اعضای محفل ملی کشوری همچون ایران، باعث می شد وی اعتبار ویژه نزد بیت العدل کسب کند. همچنین توجه داریم که ورقا طائفی فرزند فریبا کمال آبادی هم به مدت هفت سال در کنار فرزام کمال آبادی مشغول به کار بود، و در حال حاضر در مرکز جهانی بهائی مشغول به خدمت به تشکیلات بهائی است. این نیز خود نشان دهنده اهمیت خانواده کمال آبادی در نظر تشکیلات داشته، نشان دهنده علاقه ویژه این خانواده به بهائیت و تشکیلات بهائی است. سوم، سوای ارتباطات خانوادگی با سران تشکیلات، در این که بین کمال آبادی و بیت العدل به طور مستقیم و غیر مستقیم ارتباط وجود دارد نیز شکی نیست. به عنوان نمونه، اشاره شد که در سفری با هیئتی از چین، مجسمه صلح از طرف هیئت چینی و کمال آبادی در شهر حیفا (مقر بیت العدل) به مقامات بلند پایه سیاسی از جمله رئیس جمهور حکومت اشغال گر اسرائیل به نمایش گذاشته شد. کمال آبادی به عنوان یک بهائی، برای سفر به اسرائیل می بایست مجوز رسمی از بیت العدل جهانی دریافت کرده، بدین وسیله هدف خود از سفر به اسرائیل را مشخص نماید. چنین سفری قطعا با تایید بیت العدل بوده، انجام آن به قطع یقین براورده کننده هدفی از اهداف تشکیلات است.

اما احتمال دوم این است که کمال آبادی به دستور تشکیلات از همان ابتدا برای برآورده کردن اهداف تشکیلات، به منظور نفوذ در حلقه های درونی حکومت چین، شروع به یادگیری زبان و فرهنگ مردم چین نموده، نهایتا به این کشور نقل مکان کرده است. همانطور که کمال آبادی در مصاحبه خود با سرویس خبری گالف گفته است، انگیزه کمال آبادی از یادگیری خوش نویسی فراتر از علاقه هنری وی بوده، وسیله ای برای نفوذ به حلقه های درونی حکومت چین بوده است. (خوش نویسی برای من تنها انگیزه هنری نداشت. من می خواستم از یک مفهوم استفاده کنم. در گذشته ایام و در زمانی که چینی ها درون گرا شده بودند، دیوار عظیم چین برپاشده بود که خارجی ها را از معاشرت با چینی ها دور می کرد. برای من، ایده توسعه و رشد صلح آمیز چین و درک جهانی عمومی از چین در قرن ۲۱ دیوار عظیم نامرئی دیگری بود. خوش نویسی حروف و نقوش چینی وسیله ای بود که من برای گذار از دیوار عظیم جدا کننده و به نمایش گذاشتن ایده خود در ارتباط با توسعه صلح آمیز چین انتخاب کردم.“ )  حتی قدم را می توان فراتر از آن گذاشت، و تحلیل نمود که پس از موفقیتی که کمال آبادی در نفوذ به حلقه های درونی حکومت چین بدست آورد، بدین وسیله به حلقه های درونی حکومت های دیگر از جمله حکومت های کشور های حاشیه خلیج فارس و خانواده های سلطنتی آنها نیز نفوذ نمود. عکس هایی که در بالا آمد نشان می دهد که کمال آبادی در دیدار های متنوعی که با سران حکومت ها و خانواده های سلطنتی داشته است، یکی از تعالیم بهائی را به زبان چینی خوش نویسی کرده، و به عنوان هدیه به مخاطب خود داده است. سوای وجهه تبلیغی این عمل، اینکه یک ایرانی آمریکایی چنین هنری داشته باشد، ممکن است شگفتی مخاطب را برانگیزد. این موضوع خود تقویت کننده ارتباط کمال آبادی با مخاطبش است. و این موضوع کاملا منطبق با دستور شوقی و اهداف تشکیلات بهائی بوده (رجوع کنید به توقیعات مبارکه (١٩٢٢-١٩۴٨): صفحه ۲۷۵) که به این وسیله به توسعه نیروی انسانی (پیوستن مردم به بهائیت – بهائی شدن مردم)، و برقراری ارتباطات موثر با سران دولت های محلی و ملی کشور ها بیانجامد.
نکته ای را می بایست تذکر دهم، و آن این که تبلیغ و نفوذ در حکومت ها به روشی که کمال آبادی انجام می دهد، امری خلاف عرف نیست. منتها، نکته ای که وجود دارد این است که با وجود اینکه تشکیلات بهائی و اعوان و انصارش از جمله فرزام کمال آبادی، به دنبال تشکیل حکومت کشوری و ادغام سازمان های دولتی با تشکیلات بهائی و نهایتا سلطه بر کره زمین می باشند، اما این هدف تشکیلاتی را از مخاطبینشان نه تنها پنهان کرده با بی صداقتی خلاف آن را جلوه می دهند. به عنوان نمونه بهائیان ادعا می کنند که به دنبال صلح جهانی هستند، اما در عین حال روش ایجاد صلح جهانی را به طور شفاف با مخاطب خود در میان نمی گذارند. نصوص امری، رسیدن به صلح جهانی را تنها پس از تشکیل حکومت بهائی در کل جهان دست یافتنی می داند. (لینک منبع) لذا، با وجود اینکه روش کمال آبادی در نفوذ در حکومت کشورها با عرف سازگار است، اما با بی صداقتی و تذویر همراه بوده از انسانیت به دور است.
با توجه به آنچه گفته شد، ارتباطاتی که کمال آبادی با دولت مردان چین در سطح های مختلف دولتی و سیاسی ایجاد کرده است، کاملا منطبق و در راستای دستورات مستقیم شوقی افندی بوده، با حمایت از تشکیلات و به خصوص بیت العدل به انجام رسیده است. چرا که بهائیان حتی در محاوره و مکالمه نیز نمی توانند وارد مسائل سیاسی شوند. مگر اینکه به دستور بیت العدل بوده، در جهت نیل به تشکیل حکومت بهائی در کشور مورد نظر باشد. با توجه به اینکه بیت العدل هدف اش را بر اساس سیر تکامل جامعه بهائی در مرحله ششم گرفتن حکومت کشوری تنظیم نموده است، لذا نیازمند اعیان و انصار بوده که بتوانند ارتباطات لازم را در کشور های مورد نظر ایجاد کرده، نهایتا به اهداف تشکیلاتی خود برسند. و در این راه، کمال آبادی تسهیل کننده اهداف تشکیلات در کشور چین، و حتی کشور های خلیج فارس می باشد.
اضافه بر آنچه گفته شد، انطباق عملکرد کمال آبادی با اهداف تشکیلات بهائی در طرح های مختلف وی برای توسعه چنین نیز هویدا است. آن طور که کمال آبادی در طرح حرکت روحانی سبز اشاره می کند، کشور چین با چالشی برای یافتن هویت خود روبه رو می باشد. طرح روحانی سبز راهکار کمال آبادی برای کذر از این چالش را نشان می دهد.

(راهکار کمال آبادی همانا باز سازی قاره خداوند به وسیله دستیابی به وحدت ادیان دانسته، در عین حال، چنین دستاوردی را در گذار از وحدت سه گانه (کنفسیوسی، تائوزیم، و بودائیزم) و رسیدن به وحدت ۹ گانه می داند. کمال آبادی در متن سخنرانی خود اشاره مستقیمی به وحدت ۹ گانه آخر نکرده، تعریفی از آن ارائه نمی کند. وی پیشنهاد می کند که ملت و ملیت چین و ادیان مورد توجه در این کشور می بایست یکی شده، ممزوج گردند. یکی نمودن ملیت چین و ادیان به این معنی که چین به معنای تام خود و ادیان تحت یک پرچم و زیر یوق یک بینش اداره شده، بدین وسیله به رسمیت جهانی رسیده، نشان دار می شود. پس از آن، چین بر پاکننده و مجری سلسله قوانینی جدید و نظمی نوین می گردد. در این حال است که چین در مسیر رشد روحانی گامی بلند برداشته به کمال غایت خود می رسد.)

دقت نظر در این طرح خبر از انطباق کامل آن با اهداف تشکیلات بهائی می دهد. در این طرح کمال آبادی دو مورد اساسی زیر را بیان می دارد:
• چین با گذار از وحدت سه گانه (کنفسیوس، تائوزیم، و بودائیزم) و رسیدن به وحدت ۹ گانه از چالش مربوطه عبور می کند.
• ملت و ملیت چین و ادیان موجود در آن می بایست همگی با هم ممزوج شده، تحت لوای یک سازمان اداره شوند.
• رسیدن به رسمیت در سطح جهان
• برپا کردن نظم نوین جهانی
جمع فقرات بالا همگی گواه از انطباق بینش و عملکرد کمال آبادی با اهداف تشکیلات بهائی مبنی بر گرفتن حکومت کشورها دارد. (رجوع کنید به توقیع سال ۱۱۰ بدیع که در مقدمه مقاله ذکر شد. انطباق این طرح با توقیع شوقی بسیار شفاف است.) از طرفی کمال آبادی اشاره به وحدت ۹ گانه می کند. با توجه به اینکه کمال آبادی و در کل جامعه بهائی در انتقال شفاف اهداف خود کوتاهی می کنند، باید پرسید که به واقع وحدت ۹ گانه به چه معنی است؟ می دانیم که عدد ۹ برای تشکیلات بهائی قداست خاصی دارد. لذا انتخاب آن توسط کمال آبادی عجیب نمی باشد. از طرف دیگر، کمال آبادی پیشنهاد وحدت ادیان و سازمان های دولتی و کشوری را در طرح خود می دهد. از جمله اهداف تشکیلات بهائی نیز ادغام نظام بهائی با سازمان های دولتی و کشوری است. باز توجه داریم که نظام بهائی در وهله اول نظامی مذهبی است، و در وهله دوم تشکیلاتی سیاسی. در نتیجه ی ادغام نظام بهائی با سازمان های کشوری، به معنی وحدت ادیان و ملت در غالب یک نظام یک پارچه می باشد. (رجوع کنید به توقیع سال ۱۱۰ بدیع.)  لذا عملا، کمال آبادی در طرح روحانی سبز پیشنهاد می کند که چین می بایست زیر پرچم تشکیلات بهائی اداره شود.

واکاوی فعالیت های اقتصادی کمال آبادی

آنچه مسلم است، بیت العدل جهانی برای رسیدن به اهداف تشکیلاتی خود نیاز به توسعه منابع مالی اش دارد. متاسفانه، فعالیت های اقتصادی تشکیلات بهائی برای عامه از بهائیان و البته غیر بهائیان شفافیت ندارد. (البته خواصی از بهائیان هستند که از فعالیت های اقتصادی بیت العدل تا حدی که مجوزش صادر شده باشد، اطلاع دارند.)  لذا، کاملا و مستند نمی توان تحلیلی از روند توسعه اقتصادی بیت العدل بدست آورد. اما از آنچه از مخارج بیت العدل در محیط خبری جهان وجود دارد، می توان درک مختصری از این امر کشف نمود. به عنوان نمونه، بر اساس مصاحبه ای که مهندس سیامک حریری (معمار مشرق الاذکار شیلی) با مجله شهروند در سال ۲۰۱۷ انجام داده است، (https://shahrvand.com/archives/80043)

ساخت مشرق الاذکار شیلی ۱۴ سال به طول انجامیده و هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیون دلار به همراه داشته است. حریری اشاره می کند که هزینه ساخت این مشرق الاذکار را بیت العدل تقبل نموده است.

ساخت مشرق الاذکار شیلی تنها نمونه ای از مخارج بیت العدل است. هزینه هایی که بیت العدل برای تبلیغ و توسعه بهائیت در سطح دنیا به طور سالانه خرج می کند، میلیون ها دلار برآورده می شود. مخارج نگه داری اماکن مذهبی بهائی در سطح دنیا (هزینه بازسازی مقبره باب و عبدالبهاء واقع در کوه کرمل که در بین سال های ۲۰۰۸ الی ۲۰۱۱ انجام گرفت، ۶ میلیون دلار برآورد شده است –لینک منبع )، خرج سفر های تبلیغی مبلغین بهائی (برخی مبلغین بهائی به صورت تمام وقت برای تشکیلات تبلیغ می کنند، و از این راه حقوق دریافت می کنند.)، هزینه برگزاری مراسم های مذهبی و تبلیغی، ساخت فیلم، و هزار پروژه تبلیغی دیگر همه از مخارج سنگین سالانه بیت العدل خبر می دهند. بر اساس برآوردی که از مخارج سالانه بیت العدل با توجه به آمار و ارقام در دست عموم می توان بدست آورد، تخمینی از حداقل منابع مالی و درآمد بیت العدل نیز بدست می آید. با توجه به اعداد و ارقام بالا، بیت العدل سالانه بیش از ۲ میلیون دلار درآمد نیاز داشته تا تنها از پس ساخت و نوسازی عبادت گاه هایشان بر بیاید.
بیت العدل روش های متعددی برای جذب درآمد دارد که برخی از آنها ریشه در نصوص امری دارند. از جمله تبرعات بهائی (پولی که بهائیان برای رشد و توسعه امرالله چه در ضیافت ها و غیر آن به صندوق بهائی پرداخت می کنند)، و حقوق الله (۱۹ درصد مازاد پس انداز بیشتر از ۱۹ مثقال طلا) را می توان نام برد. با توجه به این که اکثرا در کشور های محروم و عقب مانده در تبلیغات خود موفق هستند، و عموما اعضای اضافه شده در بهائیت از آن مناطق محروم است، درآمد این سازمان از تبرعات و امثال آن قابل توجه نیست. در نتیجه، قسمت عمده ای از منابع مالی و درآمد های بیت العدل لزوما ریشه در احکام بهائی و نصوص امری ندارند. در این راستا، یکی از روش های بیت العدل در جذب درآمد، به خدمت گرفتن افرادی است که به نوعی سرمایه های مالی فراوان، یا ارتباطات گسترده با مقام های مختلف و با نفوذ دولتی و شرکت های خصوصی و افراد متمول دارا می باشند. به این معنی که چنین افرادی با دستورات تشکیلاتی و حمایت های ویژه ی آن، در خدمت تشکیلات بهائی شروع به فعالیت های اقتصادی کرده، در آمد حاصله از فعالیت های آنها به حساب های داخلی بیت العدل وارد می شود.
با توجه به آنچه از فعالیت های اقتصادی و روابط کمال آبادی بررسی کردیم، وی از جمله گزینه های اول انتخاب بیت العدل در این ارتباط خواهد بود. چرا که هم سرمایه های مالی فراوانی دارد، هم ارتباطات بسیار گسترده. آن چه جالب است این که میبینیم کمال آبادی تا به حال عضو لجنه، محفل و یا یکی از سازمان های آشکار بهائی به ظاهر نشده است. با توجه به علقه بسیار زیاد کمال آبادی به تشکیلات بهائی و این حقیقت که خانواده کمال آبادی از مشهور ترین و پرکارترین خانواده ها در فعالیت های تبلیغی تشکیلاتی هستند، این که ایشان عضو هیچ سازمانی نیست، این گمانه زنی را ایجاد می کند که مسئولیت دیگری از جانب بیت العدل به وی عطا شده است. چه که مسئولیت واگذار شده، برآورده کردن نیاز های مالی بیت العدل، و همچنین ارتباطات مورد نیاز بیت العدل با سازمان های دولتی چین و افراد اثر گذار و با نفوذ در حلقه های درونی دولتی باشد. امری که کاملا محتمل الوقوع است. در مقدمه عرض شد، که تشکیلات بهائی به دنبال طی مراحل تکامل جامعه بهائی و گرفتن حکومت کشور های و نهایتا سلطه جهانی است. لذا، فعالیت های اقتصادی و ایجاد ارتباط نزدیک با متمولین و صاحبان مساند دولتی و فعالیت های سیاسی دیگر از این دست، به هر میزان و در هر رده ای برای نیل تشکیلات بهائی به اهدافش قابل توجیه است.
همانطور که در اخبار سال های گذشته مشاهده کرده ایم، پس از افشای اسناد پاناما، ۱۱ میلیون سند افشا شد. این اسناد از پشت پرده های شرکت های پوسته ای، پناهگاه های اجتناب از مالیات در خارج از مرز کشور ها، و دست کاری ها و فساد های مالی جهان سخن می گفت. اسناد پاناما شبهه ها در مورد فرار مالیاتی دولت مردان فاسد و اشخاص متمول مشهور را به یقین تبدیل کرد. به طوری که افشای آن اسناد باعث استعفای یکی از رئیسان دولتی جهان هم شد. در این که این گونه شرکت ها و افراد قانونی یا غیر قانونی عمل کرده باشند، به قوانین کشور محل اقامت این افراد بستگی دارد. اما در این که آیا این گونه فرار مالیاتی اخلاقی و انسان دوستانه است، قطعا می توان با دلایل متعددی اذعان کرد که نیست. بر اساس تخمین گابریل زاکمن یکی از اساتید گروه اقتصاد دانشگاه برکلی در کتاب خود – سرمایه پنهان ملت ها – (این وب سایت مختص آموزه های بهائی است، که در مورد ناجوانمردانه بودن فرار مالیاتی با ثبت شرکت در جزائری که معروف به بهشت فرار مالیاتی هستند صحبت کرده است.) در سال ۲۰۱۵، هفت و نیم تریلیون دلار در جزائری که به بهشت فرار مالیاتی شهرت دارند ذخیره شده اند. به گفته وی، این فرار مالیاتی باعث می شود اختلاف طبقاتی میان قشر متمول و فقیر روز به روز بیشتر شده، فشار اقتصادی بسیار زیای متحمل قشر محروم و کم درآمد کشور ها آورده می شود که قطعا با معیار های انسان دوستانه سازگاری ندارد. عدم پرداخت مالیات، دولت ها را غیر ثبات کرده، راه رسیدگی و دستگیری از قشر کم درآمد و محروم جامعه را بسته، باعث بقای دیکتاتوری و به ستم کشیدن مظلومین می گردد.

با افشای اسناد پاناما، نام فرزام کمال آبادی هم در میان این اسناد به همراه بهائیان دیگری از قشر عموم بهائی و یا رده های بالای تشکیلات از جمله جهانگیر سورابجی (سورابجی فرزند دادستان ملی هند است که مادرش نیز عضو محفل ملی هندوستان می باشد) عضو محفل محلی بمبئی (لینک) به عنوان سهام دار و مدیر عامل چند شرکت به چشم می خورد.

البته اسناد دیگری نیز وجود دارند که افشا کننده فساد مالی اعضای محافل ملی و محلی مناطق مختلف جهان است. از جمله می توان به اختلاص ۳۶۰ هزار یورویی منشی محفل ملی ایتالیا آقای فرانکو سچرینی، و فساد مالی محفل محلی لسانجلس آمریکا اشاره کرد. در مورد محفل محلی لسانجلس آمریکا، اعمال نژاد پرستانه، غیر اخلاقی و فساد مالی به طور کل در برهه ای از زمان باعث انحلال آن سازمان گردید. مدارک زیر به ترتیب ارائه کننده شواهد بی اخلاقی های بهائیان در آن مناطق است:

اختلاص سچرینی:  http://bahairants.com/financial-scandal-rocks-italian-bahai-community-209.html

فساد اخلاقی محفل محلی لسانجلس به نقل از دکتر خوان کول استاد دانشگاه میشیگان: http://www-personal.umich.edu/~jrcole/bahai/2000/dialala2.htm)

باید توجه داشت که افشا شدن نام کمال آبادی و سورابجی و دیگر بهائیان در اسناد پاناما لزوما به این معنی نیست که این افراد عملی غیر قانونی مرتکب شده اند، چرا که قوانین هند و آمریکا به عنوان مثال، ممکن است مانعی برای ثبت شرکت در مناطق مذکور ایجاد نکند. اما سوال اینجاست که این افراد، با توان و دانش اقتصادی و حقوقی بال،ا چگونه است که حتی شرکتی در مناطقی که در فرار مالیاتی و پول شویی شهره آفاق هستند تاسیس می کنند. مثل این کار به مانند مثل کسی است که مواد مخدر خریداری می کند، اما ادعا می کند که آن را نه مصرف کرده و نه به شخص دیگری می فروشد. این درحالی است که خرید مواد مخدر از همان ابتدا مورد سوال و جای تعجب است. (پس از در میان گذاشتن مطلب فوق با جناب کمال آبادی، وی هر گونه پول شویی توسط این شرکت ها را منکر شده است. وی می گوید: “در طى سى سال در چین قریب به صد شرکت مشترک با چینیان در چین و در کشور هاى معاف مالیات چون پاناما بى وى آو و کایمن و هنگ کنگ ثبت شد ولى نه همه فعال شد یا فعال ماند)

کمال آبادی در اسناد افشا شده پاناما

پس از افشای اسناد پاناما، نام فرزام کمال آبادی و چند مورد از شرکت های وی در این اسناد به چشم می خورد.

کمال آبادی از جمله سهام داران شرکت New Trends International Investment Group Corporation (لینک)

کمال آبادی از جمله سهام داران شرکت BAOTONG ENERGY INTERNATIONAL INVESTMENT GROUP LIMITED. (لینک)

 

 

 

کمال آبادی مدیر و سهام دار شرکت Future Fortune Financial Holdings Group Limited . (لینک)

کمال آبادی مدیر و سهامدار شرکت Universal Trends International Group Corporation . (لینک منبع)

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.