۶ – شورای منطقه ای بهایی یکی از ارکان مهم اجرای نقشه در سطح ملی

تمام اقدامات براندازانه تحت فرایند تحقق نقشه صورت می گیرد و مدیریت اجرای آن شورای منطقه ای است

عامل محوری اجرای نقشه در سطح ملی
نقشه های بیت العدل که تا کنون هفده نقشه اجرا گردیده است و هم اینک هفدهمین آن در حال اقدام است در سطح ملی مسئول اجرا در حوزه میدانی مستقیما زیر نظر موسسه شورای منطقه ای بهایی است لذا با توجه به اسناد زیر مختصات این نهاد –  امنیتی صرف و ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی کلیه کشورها می باشد 

 

سند اول :

شورای منطقه – تحرکات سیستماتیک بین المللی برای اجرای نقشه – نقض حاکمیت ملی – اقدامات اطلاعاتی  ::

حرکت مهاجرین و مبلّغین سیّار از یک نقطه به نقطه ی دیگر از خصوصیات ضروری جامعه ی بهائی است. تنها در طول نقشه ی دوازده ماهه متجاوز از یک هزار و هشتصد نفر از احبّا از نود کشور مختلف برای خدمت در میادین بین المللی قیام کردند. علاوه بر خدماتی که این نفوس ثابت قدم میتوانند برای امرالهی انجام دهند، نفس ائتلاف و اختلاط و امتزاج مردم جهان برای ایجاد روش زندگانی که پیروان حضرت بهاالله میکوشند تأسیس نمایند ضروری است. جامعه ی بهائی در جریان رشد و توسعه ی استعدادها و امکانات خود باید به معاشرت و نزدیک ساختن اقوام گوناگون جامعه ی بشری نیز توجّه روزافزون مبذول دارد.

۶۴۵  ۲۰۰۲-۰۱-۱۰

 

سند دوم :

کلاستر و محدوده جغرافیایی و اهمیت فهم آن ::

مندرجات صفحات ۱۴ تا ۱۶ بیانیه مزبور که حاکی از تمرکز افکار در عناصر عمده نقشه پنجساله است مورد توجه خاص معهد اعلی قرار گرفت. گزارش هایی که از اقدامات شوراهای منطقه ای به مرکز جهانی بهائی می رسد مایه کمال خوشوقتی است. تا کنون پیام مورخ ۱۷ ژانویه ۲۰۰۳ بیت العدل اعظم را نیز دریافت کرده اید که در آن پیشرفت اقدامات اساسی نقشه را تحت تاثیر مجموعه های نقاط امری همجوار (کلاستر) که اخیرا تعیین شده اند مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. پیام مزبور درک و فهم روشنتری ارائه می نماید که به جریان مساعی جدید آن محفل در هدایت و تشویق عملیات مربوط به نقشه پنجساله در آن کشور مساعدت خواهد نمود.

۶۶۰  ۲۰۰۳-۰۴-۰۳

سند سوم :

 

موسسه آموزشی و شورای منطقه ای – دو عامل تحقق نقشه چهار ساله ::

 بدین ترتیب، در تمام سطوح جامعه، عناصر تشکیلات بهائی در جریان طرح و تنظیم نقشه دخیل و سهیم گردیدند و از این مرحله نیز فراتر رفته به اجرای نقشه پرداختند و در این مرحله ی اجرا بود که ضرورت یافت تا مؤسّسات امری توانایی لازم را برای مقابله با دخول افواج مقبلین حاصل نمایند. در این زمینه دو قدم عمده برداشته شد: یکی تأسیس مؤسّسات آموزشی و دیگری تأسیس و ازدیاد شوراهای بهائی منطقه ای. این شوراها که مؤسّساتی مابین سطوح محلّی و ملّی هستند ظرفیّت و قابلیّت اداری برخی از جوامع را که محافل ملّی آنان با مسائل روزافزون پیچیدهای مواجه هستند تقویت مینماید.

۶۱۷  ۲۰۰۰-۰۴-۲۱

سند چهارم

 

موسسه آموزشی و نقشه چهارساله – شورای منطقه ای ::

اقدامات منظم در پرورش نیروی انسانی را میتوان در نحوه ی زندگانی و فعالیـّت مجریان سه گانه ی نقشه یعنی افراد احبـّا، مؤسّسات امری، و جوامع محلّی که به تدریج آشکار میگردد ملاحظه نمود. اقدامات تبلیغی که به ابتکار افراد انجام میگیرد افزایش قابل ملاحظه یافته است. استعداد و توانائی محافل روحانی و شوراهای بهائی و لجنات امری در هدایت احبـّا برای اقدامات فردی و دسته جمعی بیشتر شده و جوامع بهائی، حتّی در نقاطی که دچار رکود بوده اند، با پیدایش طرز تفکـّر تازه و نحوه های جدید برای اقدامات امری، حیاتی تازه و فعّال یافته اند.

۶۰۶  ۱۹۹۹-۱۰-۰۵

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.