۴ – شورای منطقه ای بهایی رقیب محافل ملی

بی کفایتی محافل ملی عامل نا ننوشته تاسیس شورای منطقه ای

 به دلیل فضای اداری پیچیده و بوروکراسی فسیل شده بیش از یک قرن فعالیتهای عصبه انتخابی و محافل محلی و ملی بهائیان  بیت العدل تصمیم گرفت وظیفه اصلی اجرای نقشه های خود را در سطح ملی بر عهده شورای منطقه ای قرار دهد و این نبود مگر به دلیل بی کفایتی محافل مخصوصا این اقدام عملا از سال ۲۰۰۶ به بعد پس از آغاز دومین برنامه از نقشه بیست ساله آغاز گردید 
توجه عزیزان را به پیامهای بیت العدل در این زمینه جلب می نمایم 

 شورای منطقه ای هم طراز محفل ملی ( کودتای خزنده علیه محافل به جهت بی کفایتی شان)

 مورد اول : مسئول حکومت موازی بهایی کنار محفل ملی

مورد دوم :

محافل ملی و شورای منطقه ای هم طراز هم ::

 فقط سه سال از مجهودات بیست و پنجساله ای باقی مانده است که در سال ۱۹۹۶ با یگانه هدف پیشبرد قابل ملاحظۀ فرایند دخول افواج آغاز شد. در رضوان ۲۰۲۱ پیروان جمال قدم نقشه ای یکساله را آغاز خواهند نمود. این مشروع کوتاه امّا آبستنِ شگفتی های فراوان، موج جدیدی از نقشه هایی را آغاز خواهد کرد که سفینۀ امر الله را به قرن سوّم عصر بهائی رهنمون خواهد نمود. در طیّ این دوازده ماهِ فرخنده، عالم بهائی بزرگداشت صدمین سال صعود حضرت عبدالبها را در یک گردهمایی ویژه در مرکز جهانی برگزار خواهد کرد و نمایندگان همۀ محافل ملّی و همۀ شوراهای منطقه ای بهائی به شرکت در آن دعوت خواهند شد. امّا این فقط اوّلین رویداد از سلسله رویدادهایی است که احبّا را برای نیازهای دهه های آینده آماده خواهد ساخت. ژانویۀ ۲۰۲۲ که مقارن با صدمین سال قرائت علنی الواح مبارکۀ وصایای حضرت مولی الوری است موقعیّتی برای تشکیل کنفرانسی در ارض اقدس با حضور اعضای هیئتهای مشاورین قارّهای و اعضای هیئتهای معاونت برای صیانت و ترویج خواهد بود. قوای روحانی منبعث از این دو گردهمایی تاریخی باید به احبّای الهی ساکن در هر سرزمین منتقل گردد. به این منظور در ماههای بعد از آن، سلسله کنفرانسهایی در سراسر جهان چون عاملی راهگشا برای مجهودات چندسالۀ متعاقبِ نقشۀ یکساله برگزار خواهد شد.

۹۰۹  ۲۰۱۸-۰۴-۲۱

مورد سوم :

بزرگداشت عبد البها – محافل ملی و شورای منطقه ای در طراز هم ::

  در عین حال تمهیدات مجدّانه در ارض اقدس برای برگزاری صدمین سال صعود حضرت عبدالبها ادامه دارد که امید است نمایندگان محافل روحانی ملّی و شوراهای منطقه ای بهائی در آن حضور یابند. و همچنین برنامه ریزی برای تشکیل کنفرانس هیئتهای مشاورین قارّهای و اعضای هیئت معاونت در ژانویه ۲۰۲۲ که با گذشت یکصد سال از اوّلین قرائت عمومی الواح وصایای مولای حنون مصادف خواهد بود

۹۴۴  ۲۰۲۰-۱۱-۲۵

 

مورد چهارم :

شورای منطقه ای کار محفل را می کند و لجنه درست می کند  ::  

اقدامات مصمم محافل روحانی ملی، با همکاری مشاورین، در پاسخ به چالش های اداری که رشد در مقیاس وسیع در سطح محدوده ی جغرافیایی به وجود آورده نیز سبب دلگرمی است. طرح های اجرایی اغلب شامل اننصاب یک یا چند فرد از طرف مؤسسه ی آموزشی برای هماهنگ کردن دوره های متوالی اصلی و نیز برنامه های کودکان و نوجوانان است. انتصاب یک لجنه ی ناحیه ای تبلیغ از طرف شورای منطقه ای و یا محفل ملی برای اداره ی جوانب دیگر مجهودات سیستماتیک در راه ترویج و تحکیم سریع نیز ضروری است. اعضای هیأت معاونت در هر دو میدان فعالیت می نمایند تا مطمئن شوند دو حرکتی که شاخص فرایند رشد شناخته شده است، بدون وقفه به پیش می رود. در حالی که این اجزای مختلف به تدریج در محدوده ها یکی بعد از دیگری شکل می گیرد، هنوز مسائل بسیار دیگری در مورد عملکرد هر کدام و ارتباطشان با یکدیگر باید آموخته شود. حائز اهمیت آن است که انعطاف پذیری فعلی که اجازه ی تهیه ی لوازم و تمهیدات جدید لازم را می دهد خدشه ای نبیند و طرح هم آهنگ کردن فعالیت ها در سطح محدوده متناسب با احتیاجات رشد جامعه باشد. امیدواریم که شما و محافل ملی این فرایند یادگیری را هدایت نمایید.

۶۸۸  ۲۰۰۵-۱۲-۲۷

مورد  پنجم

موسسه آموزشی – کلاستر – هیوم ویزیت – لجنه تبلیغ ناحیه ای و قسمتی از وظایفش::

 بدیهی است که فرایند مؤسّسۀ آموزشی قابلیّت لازم برای طیف وسیعی از مجهودات را ایجاد میکند؛ از همان دوره های ابتدایی شرکت کنندگان تشویق میشوند که برای ملاقات به منازل دوستانشان رفته مناجاتی را با هم مطالعه نمایند و یا مطلبی از تعالیم بهائی را با آنان در میان گذارند. ترتیبات موجود برای حمایت از احبّا در این مجهوداتِ اکثراً غیر رسمی نهایتاً کفایت نمیکند و لزوم وجود یک لجنۀ تبلیغ ناحیه ای را خبر میدهد که تمرکز اصلی اش بسیج افراد اغلب از طریق تشکیل گروههایی به منظور گسترش مستمرّ الگوی فعّالیّت در محدودۀ جغرافیایی میباشد. اعضای این لجنه هر فرد را همکار بالقوّه در این مشروع همگانی میشمرند و نقش خود را در پرورش دادن روح هدفی مشترک در جامعه میدانند. با تأسیس این لجنه تلاشهای جاری برای تشکیل جلسات دعا، ملاقاتهای خانوادگی، و نشر نفحات الله میتواند به نحو قابل توجّهی گسترش یابد. لازم است که شما محافل ملّی و شوراهای منطقه ای بهائی و به همان اندازه مؤسّسات آموزشی را نیز تشویق نمایید تا کما کان مترصّد فرارسیدن زمانی باشند که شرایط در یک محدودۀ جغرافیایی ایجاب میکند که ترتیبات سازماندهی، شکلی مشخّص به خود گیرد به نحوی که برای ایجاد ساختارهای رسمی نه با شتاب و نه با تعویق غیر لازم عمل کنند.

۸۷۶  ۲۰۱۵-۱۲-۲۹-

مورد ششم :

شورای منطقه ای بعضی از وظایف محافل ( عصبه انتصابی ) را دارا می باشد ::

شوراهای بهائی منطقه ای نه از تمام خصوصیات بلکه از بعضی از خصوصیات محافل روحانی برخوردارند و بدین ترتیب وسایلی برای پیشبرد اقدامات تبلیغی و امور اداری مربوط به آن در جامعۀ بهائی در موقعیتهای متعدّدی که توسعۀ سریع مییابد به شمار میروند. بدون چنین مؤسّسه ای توسعۀ سازمانی لجنۀ ملّی برای تأمین نیازمندیهایی که در بعضی کشورها وجود دارد متضمّن مخاطره پیچیدگی متزاید تشکیلاتی در اثر افزودن طبقۀ جدیدی از لجنات در تحت اشراف لجنات منطقه ای میگردد و یا سبب تفویض خود مختاری زیاده از حدّ به لجنات میشود که حضرت ولیّ امرالله آنها را «مؤسّساتی که فقط باید به عنوان مشاوران متخصّص و مساعدین اجرایی محفل محسوب شوند» مشخّص فرموده اند.

۵۷۶  ۱۹۹۷-۰۵-۳۰

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.