تشریح نهادهای امنیتی و حراستی و مسئولین بلند پایه امنیتی تشکیلات بهایی (دار التبلیغ) -قسمت چهارم

نفر چهارم : آندرج دونووال

نفر چهارم : آندرج دونووال

کشور هایی که منافع مشترک دارند و به نوعی از روابط خوبی با یکدیگر برخوردار می باشند، تبادل اطلاعات امنیتی نیز میان سازمان های امنیتی شان انجام می شود. کشور هایی مانند آمریکا و انگلیس و اسرائیل و … که در طی سال ها نشان داده اند که منافع مشترک زیادی با یکدیگر دارند، برای حفظ و حراست یکدیگر، تبادل اطلاعات میان سازمان های امنیتی آنها برقرار است. البته ممکن است که همه اطلاعات بدست آمده را بین هم به اشتراک نگذارند که قطعا هم همین طور است، اما منافعشان ایجاب می کند که از همدیگر مراقبت کرده، اگر اطلاعاتی در این زمینه توسط نهاد های امنیتی بدست آمده بین یکدیگر به اشتراک گذاشته می شود.
تشکیلات بهائی به طور کلی منافعش در ارتباط قوی با کشور های مختلف دنیا به خصوص با قدرت های استکباری حفظ می شود. دیده می شود که هر از چند گاهی نهادها و افراد صاحب قدرت کشور هایی مثل کانادا، آمریکا، انگلیس، استرالیا کشور ایران را متهم می کنند که حقوق بهائیان را پایمال کرده است. سوای اینکه این کار درست است یا خیر و یا با ادله قطعی بوده و یا خیر، نکته ای که هست این است که منافع بهائیان نیز توسط کشور های قدرتمند و صاحب نام دنیا حفظ می شود.
تشکیلات بهائی طبق نصوص مستند موجود، سازمان های امنیتی زیادی دارند. راس این سازمان ها دارالتبلیغ بین المللی بوده و سازمان های تحت کنترل و زیر مجموعه آن، سازمان مشاورین قاره ای، هیئت های معاونت، و سازمان مساعدین، و لجنه های عهد و میثاق می باشد، که همگی آنها تحت نظارت دارالتبلیغ و یکی پس از دیگری فرمان های امنیتی را از سازمان های بالاتر دریافت می دارند. بعلاوه این سازمان ها، نصوص بهائی و دستور العمل های موجود در وب سایت رسمی بهائیان(bahai.org) را برای حفاظت و صیانت و حراست تشکیلات بهائی به طور شفاف اذعان کرده است که این وظیفه خطیر حراست، وظیفه اعتقادی و تشکیلاتی همه بهائیان دنیا می باشد. توجه داریم که تشکیلات بهائی یکی از افتخاراتش را نیز این مسئله عنوان می کند که در ۱۸۰ کشور جهان گسترده شده است.
لازمه حراست و حفاظت، جمع آوری اطلاعات از کلیه نهادها و اشخاص داخلی و خارجی جامعه می باشد. وب سایت ذکر شده این رویکرد را این گونه معرفی کرده است که همه افراد جامعه، به خصوص نهاد های امنیتی می بایست همواره چشمانشان باز باشد و حرکات خطرناک داخلی و خارجی را که ممکن است ضرری به تشکیلات بهائی بزند شناسایی کنند. از طرفی دیگر همان وب سایت مذکور اشاره کرده است که تمامی فعالیت های امنیتی می بایست به دارالتبلیغ بین المللی مخابره شود. مقر کل سازمان های امنیتی تشکیلات بهائی در اسرائیل قرار دارد. حال سوال اینجاست که با توجه به فعالیت های گسترده امنیتی تشکیلات بهائی، که لازمه آن جمع آوری اطلاعات می باشد، و این اطلاعات در کشور اسرائیل ذخیره سازی شده و پردازش می شود، اگر کشور اسرائیل و یا دیگر کشور هایی که منافع تشکیلات بهائی را حفظ می کنند از تشکیلات بهائی درخواست کنند که اطلاعاتشان را با آنها به اشتراک بگذارند، جواب این تشکیلات چیست؟ آیا عقل سلیم می پذیرد که تشکیلات بهائی اطلاعات جمع آوری شده را در اختیار نهادهای امنیتی کشورهای مشترک المنافع خود نگذارد؟ اطلاعات جزئی و کلی، کم و یا زیادی که از ۱۸۰ کشوری که بهائیان در آنها حضور دارند و اطلاعات مختلف از هر یک از آن کشور ها، ساکنان و … در کشور اسرائیل ذخیره می شود، آیا جلب توجه کشور های حافظ منافع تشکیلات بهائی را نمی کند؟
در خاتمه بیایید با یکی از ۹ عضو سازمان دارالتبلیغ بین المللی آشنا شویم. از ایشان هیچ گونه اطلاعات خاصی در فضای گسترده اینترنت موجود نمی باشد، این که مثلا چه تحصیلاتی دارند، کجا زندگی می کنند، و غیره که این خود نشان از امنیتی بودن سازمان مربوطه و شخص ایشان است. ایشان آندرج دونووال (Andrej Donoval) می باشد، که در بین سالهای ۲۰۱۰ الی ۲۰۱۳ عضو سازمان مشاورین قاره ای، برای قاره اروپا بوده است، و در سال ۲۰۱۳ با ترفیع درجه به عضویت دارالتبلیغ بین المللی در می آید. عکسی از ایشان به طور رسمی موجود نیست که واضح نشان دهد که صاحب عکس به واقع آندرج دونووال عضو دارالتبلیغ بین المللی می باشد. تنها عکسی که از این نام به طور رسمی موجود است، عکس دست جمعی اعضای بیت العدل، به همراه اعضای دارالتبلیغ و مشاورین قاره ای که مجموعا ۹۹ نفر را تشکیل می دهند، می باشد. اما عکس دیگری نیز تحت نام وی وجود دارد که تطابق آن با یکی از آن ۹۹ نفر را به عهده خواننده می گذاریم.

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.