تشریح نهادهای امنیتی و حراستی و مسئولین بلند پایه امنیتی تشکیلات بهایی (دار التبلیغ) -قسمت سوم

نفر سوم : رامچاند کونجول از آفریقا

نفر سوم : رامچاند کونجول از آفریقا

از جمله خصلت های نهاد های امنیتی از جمله FBI, CIA, MI5, MI6 این است که این سازمان ها، اعضا و نهاد های زیر مجموعه ای دارند که از برخی از آنها هیچ گونه اطلاعات خاصی حتی عکس فرد مذبور و یا چارت اداری ای موجود نمی باشد. این خصلت مشترک همه نهاد های امنیتی در همه کشور های دنیا است. از جمله علل فقدان اطلاعات درباره این اعضا و نهاد های زیر مجموعه سری، ایجاد فضایی آرام، بدون تنش، بدون هر گونه جذب توجهات از طرف سایر اعضای آن سازمان و یا افراد عادی جامعه، روزنامه نگاران و غیره می باشد. همچنین این وضعیت می تواند طیف گسترده ای داشته باشد، به این معنی که هر چه فرد رده سری تر و امنیتی تری داشته باشد، اطلاعات در مورد او کمتر موجود بوده، به طور کلی حضور فیزیکی شخص کم رنگ تر می شود. بدین وسیله است که نهاد های امنیتی از طرفی اعضای کلیدی خود را از هجمه توجهات حفظ کرده و بدین وسیله فعالیت های امنیتی آنها را متمرکز می کنند. توجه داریم که از جمله وظایف این اعضا و نهاد های امنیتی کسب خبر، جمع آوری و پردازش اطلاعات در مورد هر شخص و یا گروهی که به نوعی خطر و تهدیدی برای سازمان و یا کشور مربوطه قلمداد می شود، می باشد.
تشکیلات بهائی که طبق آمار رسمی خود حدودا در ۱۸۰ کشور جهان گسترده شده است، سازمان های امنیتی خاصی برای حراست و صیانت خود تشکیل و توسعه داده است. سازمان اصلی و راس هرم امنیتی تشکیلات، دارالتبلیغ بین المللی بوده و زیر شاخه های آن به ترتیب سازمان مشاورین قاره ای، هیئت معاونت، و سازمان مساعدین می باشد. نکته جالب توجه این که همان طور که سازمان های امنیتی کشور های مختلف اعضایی مخفی و دور از چشم همگان دارند که در بالا توضیحات آن داده شد، مشابه آن را نیز در سازمان های امنیتی تشکیلات بهائی مشاهده می کنیم. در این میان اعضای سازمان های دارالتبلیغ بین المللی و مشاورین قاره ای و غیره، بسته به رده آنها و حوزه عملکردشان، مشاهده می کنیم که گاها تنها اسم و تاریخ عضویت آنها قابل بازیابی است. حتی عکسی از این اعضای امنیتی نیز که به طور خاص فرد مذبور را معرفی کرده باشد، به طور رسمی توسط تشکیلات بهائی در دسترس قرار نگرفته است. نصوص بهائی به طور کاملا شفاف وظیفه حفظ و صیانت را از جمله وظایف این سازمانها معرفی کرده است ( رجوع کنید به کتاب اقدس بند ۱۷۳)، و لازمه صیانت کسب خبر، جمع آوری اطلاعات و وجود مامورانی است که هیچ گونه اطلاعات خاصی در مورد آنها در دسترس نباشد. اما با توجه به این که هنوز حکومت کشوری در دست بهائیان نیست (البته حکومت جهانی هفتمین هدف غایی تشکیلات بهائی است- رجوع کنید به کتاب ظهور عدل الهى،اثر شوقی افندی ص ۳۲)، لذا اگر اسم و تاریخ عضویت برخی از اعضای سازمان های امنیتی در دسترس باشد مشکلی پیش نمی آید.
از جمله افراد امنیتی سازمان دارالتبلیغ بین المللی فردی است با نام رامچاند کونجول از آفریقا، که در بین سال های ۲۰۱۰ الی ۲۰۱۳ عضو مشاورین قاره ای بوده، و از سال ۲۰۱۳ تا به حال عضو دارالتبلیغ می باشد. از رامچاند هیچ گونه اطلاع دیگری در دسترس نیست، و حتی عکسی از ایشان نیز در فضای مجازی به چشم نمی خورد. تنها عکسی که وجود دارد، عکس دسته جمعی اعضای بیت العدل، به همراه اعضای دارالتبلیغ بین المللی و مشاورین قاره است. آیا بهائیان در گستره ۱۸۰ کشوری از رامچاند اطلاعات دیگری دارند؟ آیا حوزه فعالیت او را می دانند؟ آیا سابقه تحصیلی و کاری او برای آنها روشن است؟ و آیا …

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.