تشریح نهادهای امنیتی و حراستی و مسئولین بلند پایه امنیتی تشکیلات بهایی (دار التبلیغ) -قسمت دوم

نفر دوم : پروین کومار مالِک

نفر دوم : پروین کومار مالِک

اگر نهاد های امنیتی ای مانند FBI, MI5, CIA, MI6 که حفظ و حراست و صیانت کشورهای آمریکا و انگلیسی را به وسیله کسب اخبار و اطلاعات در داخل این دو کشور و در سطح دنیا به انجام می رسانند، متوجه شوند که گروه هایی تروریستی مشغول یارگیری از بین ساکنان این دو کشور هستند چه اقداماتی انجام می دهند؟ آیا این نهادها بدون هیچ اقدامی از این واقعه می گذرند؟ و یا اینکه سریع ترین و سخت ترین تمهیدات را برای متوقف کردن این کار انجام می دهند؟
تشکیلات بهائی با وجود اینکه کشوری را تحت کنترل خود ندارند، اما برای حفظ و حراست و صیانت خود نهادها و سازمان هایی انتصابی را تدبیر دیده است. راس هرم این مجموعه سازمان دارالتبلیغ بین المللی بوده و سازمان های دیگری چون سازمان مشاورین قاره ای، هیئت های معاونت، و سازمان مساعدین یکی پس از دیگری سازمان های زیر شاخه و گوش به فرمان راس هرم می باشند. همانطور که بیت العدل و تشکیلات بهائی همواره به عنوان افتخار بیان می کنند که در ۱۸۰ کشور جهان گسترده هستند، با فرض قبول این مطلب، سازمانهای صیانتی و حراستی این تشکیلات نیز در کل ۱۸۰ کشور دنیا موجود بوده که با کسب خبر و جمع آوری اطلاعات از ساکنان بهائی آن کشورها و افراد غیر بهائی که با بهائیان مرتبط هستند، سعی در حفظ امنیت و یکپارچگی جامعه بهائی دارند. در این راستا اگر خبری توسط یکی از این نهادهای امنیتی کشف شود که گروهی از بهائیان با منتقدین این تشکیلات و یا ناقضین امر گفتگو کرده و مراوده دارند، به سرعت توسط محافل محلی، ملی و یا به دستور مستقیم خود سازمان امنیتی و یا حتی به دستور بیت العدل با افراد خاطی برخورد شده، تذکرات لازمه داده شده، و یا حتی این افراد طرد اداری و روحانی می شوند. این حرکت های امنیتی تنها با جمع آوری اطلاعات گسترده از جمله اطلاعات خانوادگی، دوستان، اطلاع از فعالیت های مجازی از جمله شبکه های اجتماعی، پست ها و عکس های در میان گذاشته شده با دیگران در شبکه های اجتماعی، دوستان و گروه های مرتبط در آنها و هزاران روش دیگر کسب خبر قابل انجام می باشد.
در این میان سوال ما از بهائیان و کسانی که با آنها مرتبط هستند، و به طور کل مسئولین ۱۸۰ کشوری که بهائیان در آنها فعال می باشند، این است که آیا شما از چنین فعالیت هایی آگاهید؟ آیا حضور نهاد های امنیتی بهائی در کنار نهاد های رسمی کشور های مختلف مثلFBI, MI5, CIA, MI6
در مورد دو کشور آمریکا و انگلیس کاری عقلانی و خردمندانه است؟
در آخر بیایید با یکی از اعضای سازمان دارالتبلیغ بین المللی، بالاترین درجه سازمانی پس از بیت العدل، که با کسب اطلاعات سعی در حفظ و صیانت تشکیلات بهائی را دارند آشنا شویم. پروین کومار مالِک Praveen Kumar Mallik از هندوستان که در بین سال های ۲۰۰۶ الی ۲۰۱۰ عضو سازمان مشاورین قاره ای بوده، و در سال ۲۰۱۰ با ترفیع درجه به عضویت در سازمان دارالتبلیغ بین المللی در آمده و هم اکنون عضو این سازمان امنیتی است.

 

و آقای پروین کومار مالِک (اولین نفر از سمت راست) در کنار دیگر عضو دارالتبلیغ بین المللی خانم باتار (خانم با لباس آبی) و کنار خانم باتار آقای ایمن روحانی عضو کنونی بیت العدل جهانی
عکس مربوط است به کنفرانس محلی بنگلور – ۱۵-۱۶ نوامبر ۲۰۰۸ در مورد نقشه ۵ ساله

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.