تسجیل چیست؟

بخش پنجم مقاله ی معرفی تشکیلات بهایی برای اندیشمندان ایرانی

در واقع بهائیان حتی به بچه‌های خود نیز اعتماد ندارند و معتقدند پس از رسیدن به پاننزده سالگی بایستی مانند بقیه بهائیان ثبت نام کنند و به شکل قطعی در بیست و یک سالگی تسجیل شوند. تا کسی تسجیل نشده باشد، بهائی به حساب نمی‌آید.

لینک های مرتبت با تسجیل

کل فرایند تسجیل مختصر در کلیپ شش دقیقه ای :

بررسی فرآیند پیچیدۀ تسجیل (ثبت نام متقاضیانی که قصد بهائی شدن دارند )و کنکاش محافل در زندگی شخصی این افراد در جهت اجرای دستور شوقی افندی برای تشخیص افراد مومن از غیر مومن بر خلاف ادعای بهائیان️

 

لینک اول :

موسسه آموزش ملی فصل سوم : – تسجیل – عامل اصلی توسعه منابع انسانی

 

لینک دوم :

۴ – موسسه آموزش ملی – تسجیل – عامل اصلی توسعه منابع انسانی

فیلم :

 

بررسی اسناد ممانعت از فعالیتهای عمومی تشکیلات بهایی در آلمان بعد از کتاب فیچیکیا در سال ۱۹۸۶ توسط یکی از نهاد های آلمانی به دلیل عدم ذکر عواقب طرد در فرم تسجیل و ثبت نام و استخدام بهائیان برای جوانان

قسمت اول :

 

قسمت دوم :

 

نشست ۷۹۵
🔸 عدم وجاهت قانونی طرح دعوای حقوق بشری در شورای حقوق بشر سازمان ملل توسط جامعه جهانی بهایی علیه ایران
پاسخ به بیانیه قرائت شده توسط سیمین فهندژ در شورای حقوق بشر سازمان ملل
دلیل عدم استماع :
بهائیت ماهیتش حقوقی و سازمانی است نه حقیقی بحث تسجیل
تالار گفتگو ایران سربلند 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

فیلم :

 

 

 

پوستر های مربوط به دلائل عدم تسجیل اسرائیلی ها

دانلود کنید :

چرا اسرائیلی تسجیل نمی شود

 

ممنوعیت در شامات

 

 

در واقع بهائیان حتی به بچه‌های خود نیز اعتماد ندارند و معتقدند پس از رسیدن به پاننزده سالگی بایستی مانند بقیه بهائیان ثبت نام کنند و به شکل قطعی در بیست و یک سالگی تسجیل شوند. تا کسی تسجیل نشده باشد، بهائی به حساب نمی‌آید.

اگر کمی تأمل کنیم و به اسناد بهائی مراجعه کنیم در می یابیم که صرف عقیده بهائی امری عقیم و پوچ است،چرا که برای بهائی گشتن هر فرد باید تسجیل شود و فرضی که فرد تسجیل نشود و بگوید من بهایی هستم اصلاً متصور نمی باشد.
حال به این میپردازیم که تسجیل نامه چیست و چه مشکلی دارد؟
تسجیل نامه سند هویتی هر فرد بهائی است که بند های مختلفی دارد مثلا بند دوم تسجیل نامه بیان می دارد :«متعهد هستم به هر آنچه سازمان معصوم بیت العدل تصمیم بگیرد.»
این بدین معناست که فرد بهایی تسجیل شده کاملاً تابع بیت العدل که دارای قوای سه گانه خود است می باشد.
پس ما با حاکمیت موازی مواجهیم که حتی در حقوق بین الملل مقوله ای نکوهیده شده است.
بنابراین فرد بهائی و هر چند ایرانی فردی است که در واقع تابعیتی به قوانین جمهوری اسلامی نداشته و باید تابع سازمان بیت العدل که سازمان حاکمیتی و دارای ویژگی هایی از جمله ایدئولوژیک و در پی تصاحب حکومت
بودن، دارا بودن حاکمیت موازی (وضع قوانین می کند و اعضای خود را از مراجعه به قوانین ملی منع و دعوت به نافرمانی قانونی می کند) می باشد.
پس ما با سازمان بهایی مواجه هستیم و نه باور بهایی!
پس:
فرد + وصف بهائی = عضویت در یک سازمان غیر قانونی ،حرفه ای ،برانداز ، حاکمیت موازی و …
پس اتصاف به بهائیت جرم است و نه صرف باور
پس با مقدمات فوق و مطابق قانون اساسی سه حالت جرم انگارانه نسبت به فعالیت بهائیت قابل تصور است:
۱. جرم امنیتی (قابل تطبیق بر فعالیت بهائیت است)
۲. جرم سیاسی (قابل تطبیق بر فعالیت بهائیت نیست)
۳. جرم سازمان یافته (قابل تطبیق بر فعالیت بهائیت است)

تسجیل شدن یعنی دریافت شناسنامه حکومت جهانی بهائی.
همان گونه که می‌دانید مرکز اداری و سازمانی تشکیلات بهائی در حیفای اسرائیل قرار دارد. تشکیلات بهائی در واقع حکومتی است که دارای قوای سه‌گانه‌ی مقننه (قانون‌گذاری)، مجریه و قضائیه است. از آن جا که خودش را حکومتی واجد این سه قوه می‌داند، لذا تا زمانی که اهداف ذکر شده در پروتکل شوقی یعنی مراحل هفت گانه رسیدن به حکومت جهانی طی نشده باشد، این سه قوه را به محافل ملی واگذار می‌کند.
به بیان روشن‌تر، محفل‌های ملی بهائی در هر کشور بر اساس حکمی که از سوی بیت العدل دریافت می‌کنند، حکومت محلی بهائی در آن کشور را شکل می‌دهند. در واقع بیت العدل اعظم در اسرائیل با صدور حکم، مسئولیت هر سه قوه‌ی مقننه، مجریه و قضائیه را به محفل ملی آن کشور واگذار می‌نماید و این موضوع نه تنها خلاف مقررات کشورهاست، نهایت استبداد و دیکتاتوری را در این تشکیلات نشان می‌دهد. بهائیان باز هم هیچ نقشی در انتخاب این سه قوه ندارند و از آن بدتر این که هر سه قوه نیز در یک نقطه به نام محفل ملی، تمرکز می‌یابد. خودش قانون وضع می‌کند، خودش اجرا می‌کند و خودش نیز با متخلفین برخورد می‌کند!
با این توضیح، چند نمونه از مدارکی که نشان می‌دهد محفل‌های ملی، واجد سه قوه‌ی مذکور هستند تقدیم حضور می‌گردد.
در مقدمه سند تهیه شده از سوی بیت العدل اعظم برای موسسه مشاورین، ضمن تبیین نظم اداری تشکیلات بهائیت اعتراف می‌کند: تحت هدایت معهد (بیت العدل اعظم) است که اعمال اختیارات تقنینی، اجرایی و قضایی به محافل روحانی ملی و محلی تفویض شده است (شکل ۶).
در صفحه ۳۴ کتاب نظم اداری بهائی، تالیف هوشنگ محمودی در بیان وظایف حقوقی تصریح می‌نماید: با توجه به آثار مبارکه حضرت ولی امر الله، محفل روحانی دارای قوای سه گانه تقنینه، قضائیه، اجرائیه است … طبق نظامات بهائی، این سه اختیار فعلا به محفل روحانی داده شده است. تصویر این بخش در شکل ۷ ارائه شده است.
به راستی قوای سه گانه‌ی حکومت چه ربطی با محل روحانی دارد؟! این از همان نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد دین و دیانت و دعا و روحانیت، تنها و تنها یک پوشش برای حکومت بهائی است.

شکل 6: مقدمه سند موسسه مشاورین (تهیه شده توسط بیت العدل اعظم)
شکل ۶: مقدمه سند موسسه مشاورین (تهیه شده توسط بیت العدل اعظم)

 

شکل 7: محفل روحانی دارای قوای سه‌گانه
شکل ۷: محفل روحانی دارای قوای سه‌گانه

 

بر اساس مدارک ارائه شده، ثابت شد محفل روحانی در حقیقت یک حکومت بهائی در داخل هر کشور است، آن هم حکومتی در نهایت استبداد.برای بهائی شدن و پیوستن به جامعه‌ی بهائی، افراد بایستی طی مراسم خاصی تسجیل شوند، یعنی افراد یک تعهد محضری گونه به حکومت بهائی می‌سپارند. یعنی به هیچ وجه سخن از باورمندی به یک باور و عقیده نیست بلکه عضویت در یک سازمان و حکومت دینی مستقل است که دارای قوای سه‌گانه‌ی مقننه، مجریه و قضائیه بوده و بر خلاف تمام نظامات حکومتی جهان، هر سه قوه منحصرا به دست محفل روحانی است. افراد برای بهائی شدن، باید تعهداتی را که در متن تسجیل آمده به صورت رسمی مکتوب نمایند. برای روشن شدن موضوع، کافیست به برخی مدارک مربوط به تسجیل که همان فرآیند ثبت نام در تشکیلات بهائیت است مراجعه گردد. برخی از اسناد و مدارک مورد نیاز برای تسجیل، از جمله فرم تسجیل (شکل ۸)، اظهارنامه‌ی رسمی تسجیل (شکل ۹) و پرسشنامه‌ی فردی (شکل ۱۰) تقدیم حضور گردیده است.

شکل 8: فرم تسجیل
شکل ۸: فرم تسجیل

 

شکل 9: اظهارنامه‌ی رسمی بهائی مربوط به تسجیل
شکل ۹: اظهارنامه‌ی رسمی بهائی مربوط به تسجیل

 

شکل 10: پرسشنامه فردی (در فرآیند تسجیل)
شکل ۱۰: پرسشنامه فردی (در فرآیند تسجیل)

 

همان گونه که ملاحظه می‌گردد، برای بهائی شدن بایستی همانند مراسم حضور در محضر، تعهداتی نسبت به باب، بهاءالله، عبدالبهاء، شوقی بیت ال عدل داده شود.

در برخی از قسمت‌های این اظهار، این گونه آمده است: به موجب این اظهارنامه ایمان و اعتقاد کامل خود را به دیانت مقدس بهائی لسانا و قلبا به شرح زیر اقرار و اعتراف می نمایم … و اطاعت و انقیاد نسبت به مرکز منصوص المرجع[۱] معصوم بیت العدل اعظم الهی و موافقت و ارتباط کامل با روح و شکل نظم اداری کنونی بهائی در سراسر عالم.

بسیار جالب است که فرد متقاضی عضویت در تشکیلات بهائی در انتها از حکومت بهائی یا همان محفل روحانی خواهش می‌کند اجازه دهید من تسجیل شوم: استدعا دارم اجازه فرمایند نام مرا در دفتر تسجیلات بهائی ثبت نمایند.

اگر محفل روحانی یا همان حکومت  بهائی در هر کشور، اجازه ثبت نام فرد در دفتر تسجیلات را ندهد، این شخص نمی‌تواند بهائی شود! این چه باوری است که برای ایمان به فرستاده‌ی الهی بایستی دست به دامن حکومت محلی شد؟! و تا زمانی که افراد، تسجیل نشده باشند، بهائی به حساب نمی‌آیند.

بسیار جالب است که بعد از امضاء، این اظهار نامه بایستی به تصویب محفل روحانی یا همان حکومت بهائی برسد و منشی محفل روحانی آن را امضا نماید.

اگر سرکار خانم فریبا کمال آبادی که ادعا نموده به خاطر باور و عقیده‌ی بهائی زندانی شده، حقیقت را مخفی نمی‌کرد و به سرکار خانم فائزه هاشمی رفسنجانی می‌گفت ایشان عضو چنین سازمان و تشکیلاتی است، شاید هیچ گاه سرکار خانم فائزه هاشمی رفسنجانی دچار این اشتباه نمی‌شدند. آیا ایشان به شما گفته است تحت حکومت بهائی در اسرائیل قرار داشته و چنین تعهداتی را به این سازمان سپرده؟ !آیا ایشان به شما گفته است که اطاعت کامل و بی‌چون چرا از فرمان‌ها و دستورات بیت العدل اعظم را بر خود واجب می‌داند و خود را موظف به انجام دستورات این مرکز می‌داند؟! آیا سرکار خانم فریبا کمال آبادی به شما گفته است که خودش به عنوان یکی از اعضای حکومت بهائی، مسئول ثبت نام و صدور شناسنامه بهائی است؟! آیا گفته است کفر و ایمان افراد را من تعیین می‌کنم؟!

در بخش انتهایی این مقاله، بر اساس مستندات متعددی که ارائه شده، از چند زاویه‌ی دیگر نیز دین و عقیده نبودن تشکیلات بهائی به اثبات رسیده است. به عنوان مثال ثابت شده است بیت العدل و بهائیان هیچ ارزشی برای دستورات بسیار مهم جناب بهاءالله و عبدالبهاء قائل نیستند. بلکه آن چه مهم است، پیروی از دستورات مرکز تشکیلات در اسرائیل است.

البته این وظیفه سرکار خانم فائزه هاشمی رفسنجانی و هر انسان آزاداندیشی است که در خصوص ادعاهایی که می‌شنوند، تحقیقات علمی انجام دهند. انسان نباید یقین را فدای جهل و نادانی کند. ای کاش ایشان اندکی در مورد ادعاهای سرکار خانم فریبا کمال آبادی تحقیق می‌کردند.

بر اساس آن چه تقدیم حضور گردید، ثابت شد بهائیان از طریق ایمان و باور و عقیده، بهائی نمی‌شوند. بلکه با عضویت در چنین تشکیلاتی است که یک نفر را می‌توان بهائی نامید. یعنی بایستی ثبت نام کنند و در صورت تایید حکومت بهائی (هیئت یاران در ایران)، به عضویت تشکیلات در می‌آیند. کدام تشکیلات؟ تشکیلاتی که مرکز آن در اسرائیل است و فرد، روح و جسمش را در اختیار این سازمان قرار می‌دهد.

یعنی بر اساس مکتوبات و نصوص بهائی، بیت العدل اعظم مرجع تمام بهائیان است. در حالی که مشروعیت بیت العدل اعظم به وجود ولی امرالله است که در حال حاضر چنین شخصی وجود ندارد.

سخنان شوقی پیرامون تسجیل

 

 

سند بعدی :

‏♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

#علی_نخجوانی_چه_میگوید

📛 شخص #تسجیل نشده، بهائی محسوب نمی‌شود!

👁 گاهی از مبلغان بهایی شنیده می شود که ورقه تسجیل( ثبت نام )، صرفا برای سرشماری است و مصداق بهایی بودن، محسوب نمی شود!

در حالی که، جناب علی نخجوانی یکی از بزرگان و رهبران جامعه بهایی امضا ورقه تسجیل را نشان ایمان شخص می داند:

«پس از شناسایی جمال قِدَم شما ذیل ورقه اظهار نامه ای را امضاء می نمایید که متضمن اعتراف شما به حضرت بهاالله و حضرت رب اعلی و حضرت عبدالبهاست ( ورقه تسجیل ) ! این را ایمان می نامند !»

👈🏻 شخص تسجیل نشده بهایی محسوب نمی شود!

حال یا مبلغان بهایی دروغ می گویند یا جناب نخجوانی؟ 🤔

📚

سند بعدی :

در پیام زیر بیت العدل جواز تقیه در تسجیل شدن را نیز صادر می کند :

۳ جولای ۱۹۶۶ – ۴ شهر الکلمات ۱۲۳
محفل مقدس ملی بهائیان ایران شیدالله ارکانه
اخیرا از این هیات استفسار شده که آیا امکان دارد که نفسی از مومنان به امر اعظم در وقت تسجیل نام خود تقاضا کند که به عللی نامش بین یاران و دیگران مشهور نگردد و فقط در سجل محفل مذکور ماند مقرر گردید که به اطلاع آن محفل برسد که در موارد مخصوصه به اقتضا حکمت عدم
تشهیر نام مصدقین مسجل حتی در جامعه یاران جائز ولیکن بدیهی است نفوس مذکوره ولو معروف نباشند مشمول حدود و احکام امر اعظمند.
با تقدیم تحیات بهائی
بیت العدل اعظم

سند بعدی :

در این پیام بیت العدل بصراحت اعلام می کند که لازمه بهایی بودن در تشکیلات و سازمان تحت اشراف بیت العدل بودن است و اگر کسی از تشکیلات خارج شود و لو اظهار کند باورمند به بهائیت است بهایی نیست و به عبارتی مفهوم مخالف آن این است و لو فردی معتقد به بهائیت باشد بر مبنای اسناد متعددی که تا الان مشاهده گردید وی بهایی محسوب نمی شود :

ترجمه ی پیام بیت العدل اعظم الهی
خطاب به جمیع محافل روحانی ملی
یاران عزیز محبوب،

مورخ : ۲۰۰۱-۰۴-۰۴

عضویت در امر بهائی با اعتراف به این اعتقاد اساسی و عمل به موجب آن تعیین میگردد. حضرت شوقی افندی که از قلم حضرت عبدالبها به عنوان ولی امرالله و مبین منصوص آیات الهیه تعیین شدند، در عین حال که تصدیق میفرمایند اتخاذ تصمیم نسبت به این که آیا شخصی مؤمن حقیقی است یا خیر، مسألهای ظریف و بغرنج میباشد، عوامل مهمه ای را که قبل از اتخاذ تصمیم نسبت به اینکه آیا میتوان شخصی را مؤمن حقیقی دانست یا خیر، باید مد نظر قرار داد، برای محافل روحانیّه تعیین فرمودند که عبارت است از اعتراف تام به مقام مبشر و شارع و مَثَل اعلای امر بهائی به نحوی که در الواح وصایای حضرت عبدالبها بیان شده، قبول بلاشرط و اطاعت از آنچه به قلم مبارکشان نازل گشته، انقیاد صادقانه و راسخ نسبت به هر یک از فقرات الواح مبارکهی وصایای حضرت مولی الوری و ارتباط نزدیک با روح و شکل تشکیلات کنونی بهائی در تمام عالم.(نظامات بهائی، ترجمه ی لجنهی ملی ترجمهی آثار امری، ص ۵)

با توجّه به فقراتی که از آثار مبارکه نقل گردید، خروج از جامعه ی بهائی، بدون خروج از ظل امر بهائی، فی نفسه امری متناقض میباشد. جامعه ی بهائی را باید در پرتو وجود واقعیش مشاهده نمود. ضرورت وجودی آن به صورت یک عنصر تفکیک ناپذیر از نفس امر مبارک در هدف از ظهور
حضرت بهاالله، که ایجاد مدنیت روحانیّه میباشد، بیان گردیده است. تحقق این هدف و روحی که حضرت بهاالله به عالم عنایت فرمودهاند، عبارت
از نظمی است که آن حضرت مقدر فرموده و در کتاب مستطاب اقدس با این بیان به آن اشاره فرمودهاند: قد اضطرب النظم من هذا النظم الاعظم و
اختلف الترتیب بهذا البدیع الذی ما شهدت عین الابداع شبهه.(کتاب مستطاب اقدس، بند ۱۸۱)
به طور معمول، در این قبیل موارد محفل روحانی فقط در نتیجهی اقدام یک فرد، یا با اعلام ایمان او به حضرت بهاالله، با بیان تمایلش به خروج از ظل
امر مبارک، یا در موارد بسیار نادر، در ترویج مصرانهی مفاهیمی که به وضوح با اصول و مبانی عضویت که فوقاً ذکر شد، مباینت دارد، اتخاذ تصمیم
مینمایند.
اقبال به امرالله یک اقدام اختیاری از طرف فرد است و تسجیل توسط مؤسّسهی مربوطهی بهائی صورت میگیرد، مگر آنکه دلیلی موجه برای
خودداری از تسجیل وجود داشته باشد. همچنین یک فرد بهائی مختار است که داوطلبانه از ظل امرالهی خارج شود. وقتی که یک عضو جامعه به
محفل روحانی اطلاع میدهد که مایل به حذف نام میباشد، محفل سعی خواهد کرد به وی مساعدت نماید تا بر مسائلی که به نظر میرسد علت تمایل وی به چنین اقدامی است، غلبه نماید. اگر فرد در نیت خود مُصِرّ باشد، معمولاً محفل روحانی با حذف نام وی موافقت میکند، مگر آنکه زمینهی سو ظنی دال بر عدم صداقت وی و وجود انگیزهی نهانی، مانند عدول از احکام امریه با مصونیت از مجازات، موجود باشد.
علیرغم تشویق محبتآمیزی که از طرف محافل روحانیّه ابراز میگردد، تمام افراد بهائی در امور جامعه فعال نیستند. البته این امر ضرورهی بر حذف
نام و کنارهگیری از جامعه دلالت ندارد. یک محفل روحانی باید به دقت بین نفوسی که فعال نیستند، اما در عین حال خود را در ظل امر مبارک
میدانند و کسانی که عدم فعالیت آنها نشانهی بیعلاقهگی کامل و تمایل به عدم ارتباط با امر مبارک میباشد، تمایز قائل گردند.
وقتی که تقاضای خروج فرد از ظل امرالله پذیرفته شده باشد، وضع وی مانند یک فرد غیربهائی است و (به غیر از مواردی که ذیلاً ذکر میگردد)
رابطهی وی با تشکیلات بهائی و آحاد احبا همانند هر یک از افراد غیربهائی دیگر میباشد. مانند هر رابطهی انسانی دیگر، نزدیکی این ارتباط و گرمی
روابط دوستانه به عوامل شخصی بستگی دارد.
گاهی اوقات، بعد از پذیرش تقاضای حذف نام یک فرد، معلوم میشود که اظهارات وی غیرصادقانه و صرفاً برای فرار از اجرای احکام امری بوده
است. ضرورتی ندارد که محفل روحانی در چنین موردی، اقدامی علنی انجام دهد، بلکه موضوع را در سوابق موجود وارد میکند. به عبارت دیگر،
در خصوص پذیرش اقدام بعدی این فرد در اعلام ایمان به امر مبارک، تا زمانی که محفل روحانی قانع نشده که اظهارات وی با ایمان کامل بیان
گردیده است، باید محتاطانه رفتار کند. همچنین با توجّه به مقتضیات و شرایط موجود، محفل روحانی ممکن است او را ملزم سازد نسبت به جبر کسر
حدود، که انگیزهی وی در خروح از ظل امرالهی بوده است، قیام نماید.
وضعیت مشابه زمانی رخ میدهد که شخصی مرتکب عملی میگرددکه حدس میزند ممکن است به اعلام نام وی به عنوان ناقض میثاق منجر شود، و
لذا با این تصور که ممکن است با خروج از جامعه از چنین نتیجهای جلوگیرین کند، تقاضای حذف نام مینماید. استنتاج بیتالعدل اعظم ممکن است
چنین باشد که حذف نام موجد حمایت کافی جامعه از شخص مورد بحث گردد. معهذا، اگر او، بعد از حذف نام، در تلاش برای تضعیف عهد و
پیمان الهی اصرار ورزد یا با ناقضین میثاق مرتبط شود، ممکن است به عنوان ناقض میثاق اعلام گردد و به احبا گفته شود که از هر گونه تماس و
معاشرت با وی اجتناب نمایند. هر مورد را باید با توجّه به شرایط و اوضاع و احوال خاص خود مورد بررسی و مطالعه قرار داد

سند بعدی :

متاسفانه علی رغم اعلان تعطیل بودن تشکیلات در ایران بسال ۱۳۶۲ از طرف محفل ملی ایران در سند زیر بصراحت مکانیزم وجود تشکیلات و نظام تسجیل مورد اعتراف قرار می گیرد :

پیام بیت العدل تاریخ :  ۱۹۹۶-۰۴-۰۲ “

احبـّای یزد چنان تحت فشار مقامات رسمی بودهاند که یکی از همکاران غیر بهائی جناب محرمی، برای جلوگیری از اخراج وی از کار، عکس او را
همراه با شرحی دائر بر اینکه از امر بهائی تبرّی جسته است در روزنامه درج میکند. چون متأسـّفانه جناب محرمی در همان موقع برای تکذیب این
مطلب اقدامی نمیکند جامعهی یاران در ایران به این نتیجه میرسد که مشارٌالیه نباید بهائی شناخته شود. هنگامی که پس از چند سال جریان آنچه روی داده بود روشن و مشخـّص میگردد، تجدید عضویت جناب محرمی در جامعهی بهائی پذیرفته میشود. “

سندی بعدی :

با توجه به اقرار رسمی بیت العدل مبتنی بر یک دهه فعالیت موسسه آموزش ملی در ایران در سند زیر اقرار می کند که در ایران حاصل فعالیتهای این موسسه منجر به تسجیل شدن می باشد :

پیام بیت العدل تاریخ  ۶۱۷ ۲۰۰۰-۰۴-۲۱

مؤسّسات آموزشی به منزله ی قوّه ی محرّکه ی جریان تبلیغ جمهور به ثبوت رسیده است. بسیاری از مؤسّسات آموزشی با تشکیل دادن گروههای کوچک محلّی برای مطالعات بهائی دامنه ی عملیّات خود را توسعه داده و بدین ترتیب بر امکانات خود جهت بهره مند ساختن نواحی وسیعتری از برنامه های مطالعاتی افزودهاند. مثلاً در مغولستان یکصد و شش گروه مطالعاتی تشکیل شد و در نتیجه تعداد مصدّقین جدید افزایش شایانی داشت

سند بعدی :

پیام بیت العدل تاریخ ۶۴۹ ۲۰۰۲-۰۴-۲۱ ۳

با توجه به اقرار رسمی بیت العدل مبتنی بر یک دهه فعالیت موسسه آموزش ملی در ایران در سند زیر اقرار می کند که در ایران حاصل فعالیتهای این موسسه منجر به تسجیل شدن می باشد :

ملاحظه پیشرفت این امر در اثر فعّالیّت مؤسّسات کارآموزی، که در سال گذشته در نتیجه اقدامات جدّی و وسیعی که در بسیاری از کشورها به منظور افزایش تعداد مدرّسان این مؤسّسات انجام گرفت تقویّت شدهاند، امیدوار کننده و مایه تشویق است. در هر کجا که مؤسّسه کارآموزی بخوبی پایه گذاری شده و پیوسته فعّالیّت داشته سه جز اصلی یعنی گروههای مطالعاتی () و جلسات دعا و مناجات و کلاسهای تربیت امری به آسانی رو بتزاید است. شرکت متحرّیان حقیقت به دعوت دوستان بهائیشان در این فعّالیتها بعد جدیدی به اهداف و مقاصد این مؤسّسات افزوده که منتجّ به تسجیل مؤمنین جدید شده است. این تحوّل مطمئناً راهی را میگشاید که نوید بخش امکانات عظیمی برای اقدامات تبلیغی است. فعّالیّتهای مؤسّسات کارآموزی که در ابتدا به منظور استفاده احبّای الهی ترتیب داده شده بود به طور طبیعی ابوابی را برای ورود افواج مقبلین مفتوح میسازد. ترکیب شدن گروههای مطالعاتی با جلسات دعا و مناجات و کلاسهای تربیت امری در محدوده مجموعه های نقاط امری همجوار الگو و نمونه ای از همبستگی در اقدامات بدست میدهد که تشکّل یافته و نتایج مطلوب را نیز به بار آورده است. اطمینان داریم که بکار بستن این الگوها در سراسر جهان امکانات فراوانی برای پیشرفت امرالهی در سالهای آینده فراهم خواهد آورد.” نیروی عظیمی که دارالتّبلیغ بین المللی صرف افزایش فهم و درک جامعه جهانی از رشد و توسعه منظم نموده، این چشم اندازهای هیجان انگیز را حیات و قوّتی افزونتر بخشیده است

سند بعدی

این سند بسیار مهم است زیرا بیت العدل خطاب به هیئت یاران ایران اذعان به وجود سیستم تسحیل می نماید این در حالی است که در سال ۱۳۶۲ رسما تشکیلات بهایی اعلان کرد تعطیل است

پیام بیت العدل تاریخ  ۷۳۶ ۲۰۰۸-۰۲-۲۵

هیئت مجلله یاران ایران،
عطف به رقیمه مورخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۷ آن هیئت محترم در مورد عفو احبایی که به دلیل عقد غیر امری حق رأی خود را از دست داده اند، بیت العدل
اعظم مقرر فرمودند به شرح زیر مرقوم گردد.
همه افرادی که قبل از آگست سال ۲۰۰۵ به این دلیل حق رأی خود را از دست داده اند، به شرطی که والدین ارجمندشان حاضر هستند آنها را به خاطر این تخلف ببخشند و هیئت یاران نیز در خصوص نیت ایشان در مورد تقاضای عفو شبهه ای نداشته باشند، می توانند مورد عفو قرار گرفته و مجددا به عضویت جامعه بهائی مفتخر گردند.”

سند بعدی :

در این بصراحت پیرامون تسجیل در ایران بیت العدل تقیه می فرماید و به مشورت خصوصی با مسئولین تشکیلات احاله می دهد :

تاریخ پیام ۸۷۳ ۲۰۱۵-۱۲-۰۷ ۲

“از تسجیل سوال می کند جواب سر بالا می دهد رعایت حکمت می کند :::

راجع به سؤالات شما در بارۀ تبلیغ ، نحوۀ تسجیلی هموطنان ، شرکت محبّین در ضیافات و امثالهم به استحضار می رساند که جواب مناسب برای این قبیل سؤالات را می توان در جلسات شور و مشورت با دوستانی که در این زمینه فعالیّت دارند یافت. هدف احبّای جانفشان ایران در این دوران پر بحران تقویّت یک جامعه پویا و ایجاد انسجام بین تمامی فعالیّت های جامعه چه در زمینه تمشیت امور چه در انجام فرائض روحانی فردی و چه در دیگر میادین خدمت میباشد. این کار همانا از طریق مشورت بهائی و اطمینان تام به اینکه این شرایط سخت ، سرانجام به پایان خواهد رسید قابل حصول است .”

نمونه ای از فرمها و اوراق رسمیه و عضویت در تشکیلات بهایی

سند بعدی :

شرایط بهایی شدن تصدیق و تسجیل 

در این سند به صراحت اعتراف می شود دین دار شدن در بهائیت در گرو وارد سازمان شدن است آن هم با فرایند تسجیل :

نکته بعدی :

پیام بیت العدل تاریخ پیام :  ۲۰۰۷-۰۳-۰۵

تشکیلات بهایی تعطیل نبود چون هم کلی طرد اداری ( مگر اداره تعطیل نشده بود ) کرده بود و کلی هم بعدا مجددا تسجیل نموده بود با کدام تشکیلات – اعتراف به وجود نهاد اطلاعاتی کمیته صیانت و حکومت موازی و وزارت اطلاعات در ایران :::

 

صیانت جامعه ای پویا در شرایط آن چنان سخت و دشوار کار آسانی نیست و جز با درایت کامل و توکل به جمال اقدس ابهی و جذب تأییدات غیبیه الهیّه غیر ممکن بود. شرح مندرج در نامه مورّخ ۱۳ ژانویه ۲۰۰۷ آن هیئت مبنی بر اینکه ۹۷۰ نفر از ۲۸۰۸ احبایی که در این مدت از حقوق اداری خود محروم شده بودند، با عشق و محبت جامعه و تدبیر و بصیرت یاران و سعی و کوشش افراد بخشیده شده و به جامعه باز گشته اند نشانی از این کفایت است و موجب خرسندی بیت العدل اعظم گردید

 

نکته بعدی :

انوار هدایت

 

نکته بعد :

انوار هدایت

 

مورد بعدی :

تسجیل در کودکی

۵ مارچ ۲۰۰۷

اطفال بهائی، بر خلاف اطفال در بعضی ادیان دیگر، خود به خود دین والدینشان را ارث نمی برند. ولى والدین مسئول پرورش و ترقی روحانی فرزندان
خود می باشند و محافل روحانیه وظیفه دارند در صورت لزوم، در انجام این مسئولیت به والدین کمک نمایند تا در نتیجه اطفال در پرتو انوار امر
مبارک نشو و نما نمایند، از سنین اولیه عشق به خداوند متعال و مظاهر مقدسه الهیه را بیاموزند و در سبیل اطاعت از احکام او سلوک نمایند. بنا بر این، اطفال والدین بهائی را میتوان بهائی دانست مگر اینکه دلیلی بر خلاف این مطلب موجود باشد. این فکر که اطفال بهائی در نوعی بلاتکلیفی روحانی بزرگ میشوند و در سن پانزده سالگی «بهائی میشوند» کاملا اشتباه است. بر اساس این مطالب میتوان نکات ذیل را نتیجه گیری نمود:
– اطفال یک زوج بهائی از هنگام تولد بهائی محسوب شده و تولدشان باید توسط محفل روحانی ثبت گردد.
– تولد طفلی که یکی از والدینش بهائی است نیز باید ثبت گردد مگر آنکه طرف غیر بهائی اعتراض نماید
– محفل روحانی میتواند اظهار ایمان فرزند یک پدر و مادر غیر بهائی را قبول و او را به عنوان بهائی تسجیل و ثبت نماید مشروط بر اینکه والدینش با
این موضوع موافق باشند.
تسجیل فرزندانی که والدینشان بعد از تولد آنها تصدیق امر مبارک را مینمایند، تا حد زیادی به سن و عکس العمل آنها بستگی دارد. این قبیل فرزندان
به محبت اطرافیان و درکی از احساساتشان نیاز دارند و هر موردی را باید بر اساس ویژگی های آن سنجید. البته در شرایطی که فقط یکی از والدین به موهبت ایمان فائز شده باشد این نیاز شدیدتر خواهد بود چه که عکس العمل پدر و یا مادر غیر بائی عامل مهمی محسوب می گردد و هدف فرد بهائی باید ترویج وحدت خانواده باشد. مسئله مهم این است که باید نوعی رفتار کرد که این فرزندان، چه تسجیل شده باشند و چه نشده باشند، در کلاسهای اطفال و دیگر گردهمایی های جامعه احساس محبت و صمیمیت نمایند.

با تحیات بهائی
دارالانشا بیت العدل اعظم

 

مورد بعدی :

نحوه تسجیل بهائیان در ایران بعد از انقلاب :

 

۷ دسامبر ۲۰۱۵
مکتوب آن برادر گرامی حاوی سؤالاتی پیرامون تمشیت امور جامعه بهائی در ایران در تاریخ ۱۰ فوریه ۲۰۱۵ و پیرو آن مکتوبی دیگر در تاریخ ۱۴
مارس ۲۰۱۵ به بیت العدل اعظم الهی واصل گشت مقرر فرمودند به قرار ذیل مرقوم گردد
دلسوزی و توجه آن برادر گرامی به مصالح امر مبارک در کشور مقدّس ایران موجب تقدیر معهد اعلی قرار گرفت. در مورد تمشیت امور و تبلیغ
امرالله در آن سرزمین به استحضار می رساند که البته باید به این مطلب واقف بود که عدم وجود تشکیلات اداری بهائی در ایران انجام امور را بسیار
مشکل ساخته است. ولی احبّا هم باید به ادارۀ امور جامعه خود بپردازنند، هم وظایف روحانی انفرادی خود را انجام دهند و هم در کمال محبت و
مهربانی یکدیگر را حمایت و تشویق نمایند. لازمه موفقیّت در این راه اینست که با ایمان به قدرت میثاق و قوۀ کلمه الله بیش از پیش مطمئن باشند که موانع موجود از بین خواهد رفت و امور جامعه اسم اعظم مجددا“ به نظم وترتیب دلخواه تمشیت خواهد یافت. آنچه باید مورد توجه خاص قرار گیرد
آنست که با وجود روشن نبودن جزئیات در بسیاری از امور برای آحاد احبّا در این ایام یکی از اساسی ترین مسئولیّت های دوستان حضرت رحمان
آنست که از انتقاد و یا تجزیه و تحلیل رفتار همدیگر بپرهیزنند، به حسن نیّت یکدیگر اطمینان داشته باشند و علی رغم فشارها و تضیقات وارده ،
وحدت جامعه را حفظ نمایند .
راجع به سؤالات شما در بارۀ تبلیغ ، نحوۀ تسجیلی هموطنان ، شرکت محبّین در ضیافات و امثالهم به استحضار می رساند که جواب مناسب برای این قبیل سؤالات را می توان در جلسات شور و مشورت با دوستانی که در این زمینه فعالیّت دارند یافت. هدف احبّای جانفشان ایران در این دوران پر
بحران تقویّت یک جامعه پویا و ایجاد انسجام بین تمامی فعالیّت های جامعه چه در زمینه تمشیت امور چه در انجام فرائض روحانی فردی و چه در
دیگر میادین خدمت میباشد. این کار همانا از طریق مشورت بهائی و اطمینان تام به اینکه این شرایط سخت ، سرانجام به پایان خواهد رسید قابل
حصول است .
معهد اعلی به مشکلات دیگری که در نامه خود به آن اشاره فرموده اید واقف هستند و معتقدند که این مسائل اکثرا“ ناشی از آنست که جامعه اسم
اعظم در ایران در حال عبور از یک دورۀ انتقالی خاص می باشد و پاسخ برخی دیگر نیز بهتر است به آینده موکول شود. تأییدات الهی و کوشش
همگانی احبّا موجب خواهد شد که این دشواری ها به مرور ایّام برطرف شوند بیت العدل اعظم در اعتاب مقدسه علیا برای موفقیّت آن برادر گرامی در خدمت به آستان الهی دعا خواهند فرمود

با تقدیم تحیّات
دارالانشا بیت العدل اعظم

 

مورد بعدی :

مهم تسجیل : تقیه : می توانند تسجیل را و بهایی شدنشان را حتی به بهائیان دیگر نگویند

۳ جولای ۱۹۶۶ – ۴ شهر الکلمات ۱۲۳
محفل مقدس ملی بهائیان ایران شیدالله ارکانه
اخیرا از این هیات استفسار شده که آیا امکان دارد که نفسی از مومنان به امر اعظم در وقت تسجیل نام خود تقاضا کند که به عللی نامش بین یاران و دیگران مشهور نگردد و فقط در سجل محفل مذکور ماند مقرر گردید که به اطلاع آن محفل برسد که در موارد مخصوصه به اقتضا حکمت عدم
تشهیر نام مصدقین مسجل حتی در جامعه یاران جائز ولیکن بدیهی است نفوس مذکوره ولو معروف نباشند مشمول حدود و احکام امر اعظمند.
با تقدیم تحیات بهائی
بیت العدل اعظم

 

مورد بعدی :

۱۱۲ ۱۹۶۶-۰۸-۰۹ مهم تسجیل : تسجیل ایرانیان غیر بهایی خارج از ایران – جاسوسی – نقض حاکمیت ملی – انتقال اطلاعات شخصی افراد و شهروندان ایرانی به خارج از ایران –

 

۹ آگست ۱۹۶۶ – ۹ شهر الکمال ۱۲۳
محفل مقدس روحانی ملی بهائیان ایران شیدالله ارکانه
در جواب مکتوب ۱۴ شهرالرحمه آن محفل مرقوم می گردد که نسبت به تسجیل ایرانیان غیربهائی که در ممالک خارجه به تصدیق امر مبارک فائز
می گردند آن محفل در موارد لازمه باید چنین عمل فرمایند:
چنانچه شخص مصدق از عائله دشمنان امرالله در ایران نباشد و شخصا نیز سابقه، مخاصمتی نداشته باشد به محافل مربوطه اطلاع دهند که در تسجیل او مانعی نیست والا باید سفارش فرمایند که در تسجیل وی تامل فرمایند تا حسن نیت شخص جدیدالاقبال به ثبوت رسد.
با تقدیم تحیات بهیه
بیت العدل اعظم

مورد بعدی :

۱۵۷ ۱۹۶۷-۱۱-۱۹ مراقبت در تسجیل ایرانیان خارج از کشور تا مبادا از اقوامشان جزء ناقضین باشند – جاسوسی

۹ نوامبر ۱۹۶۷ – ۱۶ شهر القدره ۱۲۴
پیام بیت العدل أعظم الهی خطاب به محفل مقدس روحانی ملی ایران
چنانچه مستحضرند محافل ملیه در بلاد غربیه به دستور مطاع حضرت ولی امرالله در تسجیل نفوس از ایران و بعضی از ممالک شرقیه جنبه احتیاط را
مراعات نمایند جهت رعایت احتیاط این هیات از محافل ملیه غربیه تقاضا کرده که اگر ایرانیانی در خارج از کشور اظهار ایمان بکنند و بمرحله تسجیل
برسند محافل ملیه قبلا از آن محفل تحقیق نمایند… علیهذا محفل روحانی بهائیان آلمان مرقوم داشته اند که در چنین موارد مخابرات با آن محفل بلا
جواب مانده است متمنی است طوری مقرر دارید که فورا جواب محافل ملیه ارسال گردد و راجع به نفوسی که برای تسجیل استفسار می نمایند در
صورتیکه اطلاعی راجع به پیوستگی ایشان با معاندین و اعدا امرالله در دست نیست و دلیلی جهت منع تسجیل ایشان نداشته باشند فورا اطلاع دهند تا تاخیر و اشکالی پیش نیاید.

با تقدیم تکبیرات منیعه
بیت العدل اعظم

 

مورد بعدی :

شرایط تسحیل :

 

 

 

مورد بعدی :

۵۵۸ -۲ ۱۹۹۶-۰۴-۰۲ “وجود سیستم تسجیل در ایران پس از تعطیلی – ارتباط ارگانیک با راس سازمان – تاثیر فشارهای بین المللی بر آراء و تصمیمات محاکم ایران ::

 

احبـّای یزد چنان تحت فشار مقامات رسمی بودهاند که یکی از همکاران غیر بهائی جناب محرمی، برای جلوگیری از اخراج وی از کار، عکس او را
همراه با شرحی دائر بر اینکه از امر بهائی تبرّی جسته است در روزنامه درج میکند. چون متأسـّفانه جناب محرمی در همان موقع برای تکذیب این
مطلب اقدامی نمیکند جامعهی یاران در ایران به این نتیجه میرسد که مشارٌالیه نباید بهائی شناخته شود. هنگامی که پس از چند سال جریان آنچه روی داده بود روشن و مشخـّص میگردد، تجدید عضویت جناب محرمی در جامعهی بهائی پذیرفته میشود. ”

 

مورد بعدی :

۶۰۲ ۱۹۹۹-۰۶-۱۸ “به طمع پناهندگی بهایی نشوید اول باید پناهنده شوید و اقامت دائم بگیرید بعد آیا تسجیل بکنند یا نکنند ::

 

اگر مبتدیان ایرانی صادقانه علاقهمند به اقبال به امر و داوطلب ورود به جامعهی بهائی شوند محفل روحانی ملـّی ممکن است تصمیم بگیرد که تقاضای آنان را بپذیرد مشروط بر آنکه مقیم دائمی کشوری باشند که در آن تقاضای عضویـّت در جامعه را مینمایند و پس از آن باشد که مؤسـّسات امری در محلّ و احبـّای ایرانی مورد ثقه و اطمینان با داوطلبان مزبور ملاقات نمایند و اطمینان حاصل کنند که تسجیلِ امریِ آنان موافق با مصلحت است. در جمیع این قبیل موارد، قبل از تسجیلِ فردِ داوطلب، باید کاملاً دقـّت شود و اطمینان حاصل گردد که شخصِ متقاضی کاملاً از تعالیم بهائی اطـّلاع یافته و به شرایط عضویـّت در جامعه وقوف کامل دارد.”

مورد بعدی :

 

۶۱۷ ۲۰۰۰-۰۴-۲۱ موسسه آموزشی ::

 

منتهی به تسجیل و عضو گیری برای سازمان می شود – منطقه قرنطینه برای جذب به سازمان :: (سیستم) مؤسّسات آموزشی به منزلهی قوّهی محرّکهی جریان تبلیغ جمهور به ثبوت رسیده است. بسیاری از مؤسّسات آموزشی با تشکیل دادن گروههای کوچک محلّی برای مطالعات بهائی دامنهی عملیّات خود را توسعه داده و بدین ترتیب بر امکانات خود جهت بهرهمند ساختن نواحی وسیعتری از برنامههای مطالعاتی افزودهاند. مثلاً در مغولستان یکصد و شش گروه مطالعاتی تشکیل شد و در نتیجه تعداد مصدّقین جدید افزایش شایانی داشت

مورد بعدی :

 

۶۳۶ ۲۰۰۱-۰۴-۰۴ “تسجیل :: سازمانی بودن :: بهائیت باور شخصی نیست ::

 

در متن زیر می گوید لازمه عضویت در بهائیت معتقد بودن به بهاء الله است – مهم – هلو – :: حضرت عبدالبها که از قلم حضرت بهاالله به عنوان مبین آیات آن حضرت منصوب گردیدند، این اصول اعتقادی بهائی را مجدداً مورد تأکید قرار
میدهند. آن حضرت در الواح وصایای خود میفرمایند: اساس عقائد اهل بها روحی لهم الفدا، حضرت رب اعلی مظهر وحدانیت و فردانیت الهیه و
مبشر جمال قدم. حضرت جمال ابهی روحی لاحبائه الثابتین الفدا مظهر کلیهی الهیه و مطلع حقیقت مقدسهی ربانیه و ما دون کل عباد له و کل بامره یعملون.(الواح وصایا، ایام تسعه، ص ۲۷۶(  عضویت در امر بهائی با اعتراف به این اعتقاد اساسی و عمل به موجب آن تعیین میگردد. حضرت شوقی افندی که از قلم حضرت عبدالبها به عنوان ولی امرالله و مبین منصوص آیات الهیه تعیین شدند، در عین حال که تصدیق میفرمایند اتخاذ تصمیم نسبت به این که آیا شخصی مؤمن حقیقی است یا خیر، مسألهای ظریف و بغرنج میباشد، عوامل مهمهای را که قبل از اتخاذ تصمیم نسبت به اینکه آیا میتوان شخصی را مؤمن حقیقی دانست یا خیر، باید مد نظر قرار داد، برای محافل روحانیّه تعیین فرمودند که عبارت است از اعتراف تام به مقام مبشر و شارع و مَثَل اعلای امر بهائی به نحوی که در الواح وصایای حضرت عبدالبها بیان شده، قبول بلاشرط و اطاعت از آنچه به قلم مبارکشان نازل گشته، انقیاد صادقانه و راسخ نسبت به هر یک از فقرات الواح مبارکهی وصایای حضرت مولیالوری و ارتباط نزدیک با روح و شکل تشکیلات کنونی بهائی در تمام عالم.(نظامات بهائی، ترجمهی لجنهی ملی ترجمهی آثار امری، ص ۵(”

مورد بعدی :

 

۶۳۶ ۲۰۰۱-۰۴-۰۴ “تسجیل – مکانیزم سلب نسبت ::

 

اقبال به امرالله یک اقدام اختیاری از طرف فرد است و تسجیل توسط مؤسّسهی مربوطهی بهائی صورت میگیرد، مگر آنکه دلیلی موجه برای
خودداری از تسجیل وجود داشته باشد. همچنین یک فرد بهائی مختار است که داوطلبانه از ظل امرالهی خارج شود. وقتی که یک عضو جامعه به
محفل روحانی اطلاع میدهد که مایل به حذف نام میباشد، محفل سعی خواهد کرد به وی مساعدت نماید تا بر مسائلی که به نظر میرسد علت تمایل وی به چنین اقدامی است، غلبه نماید. اگر فرد در نیت خود مُصِرّ باشد، معمولاً محفل روحانی با حذف نام وی موافقت میکند، مگر آنکه زمینهی سو ظنی دال بر عدم صداقت وی و وجود انگیزهی نهانی، مانند عدول از احکام امریه با مصونیت از مجازات، موجود باشد.”

مورد بعدی :

 

۶۴۹ ۲۰۰۲-۰۴-۲۱ ۳ “موسسه آموزشی ::

فعالیتهایش منتهی به تسجیل می شود – بستری برای ایجاد سازمان و عضو گیری است :: ملاحظه پیشرفت این امر در اثر فعّالیّت مؤسّسات کارآموزی، که در سال گذشته در نتیجه اقدامات جدّی و وسیعی که در بسیاری از کشورها به منظور افزایش تعداد مدرّسان این مؤسّسات انجام گرفت تقویّت شدهاند، امیدوار کننده و مایه تشویق است. در هر کجا که مؤسّسه کارآموزی بخوبی پایه گذاری شده و پیوسته فعّالیّت داشته سه جز اصلی یعنی گروههای مطالعاتی () و جلسات دعا و مناجات و کلاسهای تربیت امری به آسانی رو بتزاید است. شرکت متحرّیان حقیقت به دعوت دوستان بهائیشان در این فعّالیتها بعد جدیدی به اهداف و مقاصد این مؤسّسات افزوده که منتجّ به تسجیل مؤمنین جدید شده است. این تحوّل مطمئناً راهی را میگشاید که نوید بخش امکانات عظیمی برای اقدامات تبلیغی است. فعّالیّتهای مؤسّسات کارآموزی که در ابتدا به منظور استفاده احبّای الهی ترتیب داده شده بود به طور طبیعی ابوابی را برای ورود افواج مقبلین مفتوح میسازد. ترکیب شدن گروههای مطالعاتی با جلسات دعا و مناجات و کلاسهای تربیت امری در محدوده مجموعه های نقاط امری همجوار الگو و نمونهای از همبستگی در اقدامات بدست میدهد که تشکّل یافته و نتایج مطلوب را نیز به بار آورده است. اطمینان داریم که بکار بستن این الگوها در سراسر جهان امکانات فراوانی برای پیشرفت امرالهی در سالهای آینده فراهم خواهد آورد.” نیروی عظیمی که دارالتّبلیغ بینالمللی صرف افزایش فهم و درک جامعه جهانی از رشد و توسعه منظم نموده، این چشم اندازهای هیجان انگیز را حیات و قوّتی افزونتر بخشیده است

 

مورد بعدی :

 

اول تسجیل می کنند بعد مومن  👇مهم توسعه تعداد اعضاست

 

 

مورد بعدی :

 

۶۸۸ ۲۰۰۵-۱۲-۲۷ ۱۱ “ترویج و تحکیم هدفش تسجیل شدن و عضو گیری برای سازمان است اول تسجیل می کنند بعد می روند سراغ مومن کردن وی :: در محدوده های دیگر، تعداد مسجلین در مرحله ی ترویج، به خصوص در چند دور اول، ممکن است زیاد نباشد و هدف افزودن شمار نفوسی است
که مایل به شرکت در فعالیت های اساسی می باشند. این روند، ماهیت مرحله ی تحکیم را روشن می کند که عمدتا شامل پرورش علاقه ی محبان و
همراهی و حمایت آنان در مسیر تحری حقیقت است تا زمانی که به ایمان نایل آیند. بسته به میزان جدیتی که صرف دنبال کردن این تمهیدات می
شود، تعداد مسجلین در این مرحله می تواند قابل توجه باشد. اما باید در مد نظر داشت که با ازدیاد یادگیری و کسب تجربه ی بیشتر، نه تنها توانایی
تبلیغ نفوس علاقه مند، بلکه قدرت شناسایی گروههایی از جمعیت که از استعداد روحانی زیادی برخوردارند بیشتر شده، شمار کل تازه تصدیقان از
یک دوره به دوره ی دیگر افزایش می یابد.”

مورد بعدی :

 

۷۳۶ ۲۰۰۸-۰۲-۲۵ ” پیام بیت العدل خطاب به هیئت یاران – حق تسجیل – حق رای مگر تشکیلات است که بحث حق رای هست ؟؟ طرد – عفد و تسجیل مجدد :: هیئت مجلله یاران ایران،
عطف به رقیمه مورخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۰۷ آن هیئت محترم در مورد عفو احبایی که به دلیل عقد غیر امری حق رأی خود را از دست داده اند، بیت العدل
اعظم مقرر فرمودند به شرح زیر مرقوم گردد.
همه افرادی که قبل از آگست سال ۲۰۰۵ به این دلیل حق رأی خود را از دست داده اند، به شرطی که والدین ارجمندشان حاضر هستند آنها را به خاطر
این تخلف ببخشند و هیئت یاران نیز در خصوص نیت ایشان در مورد تقاضای عفو شبهه ای نداشته باشند، می توانند مورد عفو قرار گرفته و مجددا به
عضویت جامعه بهائی مفتخر گردند.”

مورد بعدی :

 

۸۷۳ ۲۰۱۵-۱۲-۰۷ ۲ “از تسجیل سوال می کند جواب سر بالا می دهد رعایت حکمت می کند ::: راجع به سؤالات شما در بارۀ تبلیغ ، نحوۀ تسجیلی هموطنان ، شرکت محبّین در ضیافات و امثالهم به استحضار می رساند که جواب مناسب برای این
قبیل سؤالات را می توان در جلسات شور و مشورت با دوستانی که در این زمینه فعالیّت دارند یافت. هدف احبّای جانفشان ایران در این دوران پر
بحران تقویّت یک جامعه پویا و ایجاد انسجام بین تمامی فعالیّت های جامعه چه در زمینه تمشیت امور چه در انجام فرائض روحانی فردی و چه در
دیگر میادین خدمت میباشد. این کار همانا از طریق مشورت بهائی و اطمینان تام به اینکه این شرایط سخت ، سرانجام به پایان خواهد رسید قابل
حصول است .”

مورد بعدی :

نمونه کارت تسجیل

 

 

مورد بعدی :

 

مورد بعدی :

 

💠 اعتراف به وجود نهاد امنیتی در تشکیلات بهایی

بر مبنای این سند تشکیلات بهایی باید نفوذی های داخل سازمان را شناسائی سپس برخورد نماید آیا برای حصول به این نتیجه وجود نهاد امنیتی ضروری به نظر نمی رسد ؟
ضمنا آیا اقدامات اطلاعاتی شهروندان یک کشور در کشور ثالث بدون مجوزهای قانونی از نهادهای اطلاعاتی ذی صلاح آن کشور جرم محسوب نمی شود ؟
آیا تجسس و تفتیش عقاید افراد در کشور دیگر دخالت در امور شخصی و خصوصی محسوب نمی شود و نباید با سازمان غیر قانونی که این اقدام را انجام می دهد به شدت برخورد کرد ؟

پیام بیت العدل تاریخ : ۱۵۷ ۱۹۶۷-۱۱-۱۹

مورد بعدی :

 

پشت کارت تسجیله  نوشته  است در صورت یافته شدن به اداره عضویت اعضا (تسجیل) مرکز ملی بهائیان به آدرس خیابان سنترال شماره ۱۲۳۳ اوانستون ایالت ایلینویز برگردانید….

 

مورد بعدی :

بهاییت عقیده نیست سازمان است اگر فرد در خواستش مورد تایید قرار بگیرد و در این لجنه ثبت نام شود بهایی است و الا بهایی نمی باشد

اعضای یکی از اولین لجنه های احصائیه و تسجیل در مشهد.

 

 

مورد بعدی

طی چتی که در یکی از گروهای تلگرامی داشتم فرد بهایی که ظاهرا بابت تحرکات سازمانی محاکمه و محکوم شده بود ضمن فرا فکنی اعمال خود برای مخدوش کردن شخصیت بنده و اتهام این نکته که من باعث مشکل برای وی شدم در حالی که قبلا وی توسط ضابطین قضائی مورد تفقد قرار گرفته بود رسما اعلام می کند که وی ناظم یکی از ضیافت ها در شهر یزد بوده

سند اول اعتراف به ناظم بودن :

سند دوم :

سیما بهروزی، شهروند بهایی به دادگاه انقلاب یزد احضار شد/ سند

خبرگزاری هرانا – سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد طی ابلاغیه ای به دادگاه انقلاب این شهر احضار شد. وی پیشتر به دلیل فعالیت در فضای مجازی تحت عناوین مختلف در دادسرای یزد تفهیم اتهام شده بود. این شهروند بهایی پس از تفهیم اتهام به زندان یزد منتقل شده و پس از دو روز با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۹۸، سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد به دادگاه انقلاب این شهر احضار شد.

طی این ابلاغیه که روز جاری و به صورت الکترونیکی به دست وی رسیده است از این شهروند بهایی خواسته شده ساعت ۱۲ ظهر روز ۲۶ مردادماه سال جاری، در خصوص شکایت مبنی بر عضویت در جمعیت های معارض کشور (بهاییت) و تبلیغ به نفع گروه ها یا سازمان های مخالف نظام (بهاییت) در شعبه اول دادگاه انقلاب یزد حاضر شود.
این شهروند بهایی در تاریخ ۲۹ اسفندماه سال گذشته توسط پلیس امنیت احضار و در خصوص فعالیت در فضای مجازی طی رو مرحله مورد بازجویی قرار گرفت.

پس از مدتی طی ابلاغیه ای از سوی شعبه ۴ دادسرای یزد به این شعبه احضار و از بابت اتهامات “تبلیغ آیین بهایی و عضویت در گروه های معاند نظام” تفهیم اتهام شد. این شهروند بهایی پس از تفهیم اتهام به دلیل عدم توانایی در تامین وثیقه بازداشت و به زندان یزد منتقل شد و پس از دو روز با تامین وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی تا پایان مراحل دادرسی از این زندان آزاد شد.

سیما بهروزی، هموطن بهایی به زندان محکوم شد!

سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد توسط دادگاه انقلاب این شهر به تحمل ۳ ماه حبس تعزیری محکوم شد. جلسه دادگاه این شهروند بهایی در تاریخ ۲۷ مردادماه برگزار شده بود. این شهروند بهایی پیشتر به دلیل فعالیت در فضای مجازی تحت عناوین مختلف در دادسرای یزد تفهیم اتهام و به زندان یزد منتقل شده و پس از دو روز با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

بر اساس اعلام دادگاه انقلاب یزد، سیما بهروزی از اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام تبرئه و از بابت اتهام “عضویت در یکی از گروه های معارض نظام” به ۳ ماه حبس محکوم شد.
#به_آزار_بهاییان_پایان_دهید
#زندگی_در_تبعیض
#بهایی

لینک :

https://t.me/hranews/35060

سند سوم :

سند سوم :

سند چهارم :

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.