وحدت عالم انسانی یا گسترش تشکیلات بهائی؟

مقاله ای در ایران ستیزی تشکیلات بهائی

بررسی سمینار آکوتو و لابی کردن محفل ملی بهائیان آمریکا با سنای کشور آمریکا برای تصویب تحریم های بیشتر بر علیه ایرانیان

چکیده
وحدت عالم انسانی به ظاهر کلام به این معنی است که همه رنگ ها و نژاد ها و ملت ها و ملیت ها گرد هم آیند، اختلافات را به کناری گذاشته، بر توافق نظرها تکیه کنند، یکدیگر را تحمل کرده، و در نتیجه صلح و صفا و یک رنگی و مهربانی جایگزین همه تضاد ها و اختلاف ها شود.
بهائیان مفهوم وحدت عالم انسانی را از جمله تعالیم باور خود معرفی می کنند و به واسطه آن به تبلیغ تشکیلات بهائی می پردازند. وحدت عالم انسانی سوای شعار زیبایی که در مفهوم خود دارد، می بایست از جانب مدعی رسیدن به آن، به صورت عملی به منثه ظهور برسد. به این ترتیب فرد و یا گروه مدعی از خود عملکردی را نشان می دهد که هر نظاره کننده ای پی به صدق ادعای مربوطه می برد. این مقاله سعی دارد که برخی از عملکرد ها و نگرش هایی را تشکیلات بهائی و به طور خاص بیت العدل جهانی به عنوان سازمان رهبر تشکیلات مذبور و محافل ملی و محلی کشور هایی مانند آمریکا که مدیریت جامعه بهائی کشور آمریکا را بر عهده دارند را در قبال شعار وحدت عالم انسانی بررسی نماید. تحقیق و واکاوی بیانیه های گذشته تا به حال بیت العدل جهانی و عملکرد محفل ملی آمریکا در راستای عملی کردن دستورات سازمان رهبر، نشان میدهد که در کل، گسترش تشکیلات بهائی بر وحدت عالم انسانی ارجحیت داشته و تا زمانی که هدف اول تامین نشود به طور کل وحدت عالم انسانی پوچ و بی ارزش می باشد. و نهایتا چنین مفهومی به عنوان شعاری در راه گسترش تشکیلات بهائی مورد استفاده قرار می گیرد.
از جمله بیانیه ها و عملکرد ها به نامه ۲ می ۲۰۱۶ بیت العدل جهانی و سمینار آکوتو در سال ۲۰۱۱ و لابی کردن محفل ملی بهائیان آمریکا با سنای کشور آمریکا برای تصویب تحریم های بیشتر بر علیه ایرانیان اشاره می کنیم. دقت نظر در مثال های اشاره شده نشان میدهد که عملی کردن دستورات مطرح شده در آنها، ممکن است نتایج مخربی برای عامه مردم ایران به دنبال داشته باشد. متاسفانه با بررسی عملکرد جامعه بهائی به صورت یک کل، مشاهده می کنیم که این جامعه در بسیاری از شعار ها و عناوین تبلیغی خود رعایت صداقت را نمی کند و عملا تنها به گسترش تشکیلات بهائی می اندیشد، این در حالی است که شعار می دهد به دنبال صلح عمومی و وحدت عالم انسانی است.

وحدت عالم انسانی به ظاهر کلام به این معنی است که همه رنگ ها و نژاد ها و ملت ها و ملیت ها گرد هم آیند، اختلافات را کناری گذاشته، بر توافق نظر ها تکیه کنند، یکدیگر را تحمل کرده، و در نتیجه صلح و صفا و یک رنگی و مهربانی جایگزین همه تضاد ها و اختلاف ها شود. بهائیان مفهوم وحدت عالم انسانی را از جمله تعالیم باور خود معرفی می کنند و به واسطه آن به تبلیغ تشکیلات بهائی می پردازند.
وحدت عالم انسانی سوای شعار زیبایی که در مفهوم خود دارد، می بایست از جانب مدعی رسیدن به آن، به صورت عملی به منثه ظهور برسد. به این ترتیب فرد و یا گروه مدعی از خود عملکردی را نشان می دهد که هر نظاره کننده ای پی به صدق ادعای مربوطه می برد.این مقاله سعی دارد که برخی از عملکرد ها و نگرش هایی را تشکیلات بهائی و به طور خاص بیت العدل جهانی به عنوان سازمان رهبر تشکیلات مذبور و محافل ملی و محلی کشور هایی مانند آمریکا که مدیریت جامعه بهائی مناطق ذی ربط را بر عهده دارند را در قبال شعار وحدت عالم انسانی بررسی نماید. در ابتدا یک گزارش از سمیناری که در سال ۲۰۱۱ در آکوتو واقع در ایتالیا برگزار شد را ارائه می دهیم. پس از آن متن نامه ۲ می ۲۰۱۶ بیت العدل جهانی به محافل ملی کشور های مختلف ارائه داده، و به بررسی ارتباط و تطابق آن ها با مفهوم وحدت عالم انسانی می پردازیم. سپس به عنوان نمونه یکی از عملکرد های محفل ملی آمریکا را در ارتباط با موضوع این مقاله مورد دقت قرار می دهیم.
در زیر گزارشی از سمیناری که در تاریخ ۲ الی ۴ سپتامبر ۲۰۱۱ در آکوتو واقع در ایتالیا برگزار شد ارائه شده است. در این سمینار که توسط بیت العدل جهانی مدیریت می شد، هدف اصلی، تمرکز بر توسعه فعالیت های دفاتر امور خارجه جامعه بهائی در کشور های مختلف می باشد. طبق گزارش، لیست برنامه های این سمینار خاص متمرکز بر روی تغییر نگرش جهان به سمت تقابل و ضدیت با ایران بوده است. متن گزارش به قرار زیر است:
—-
این همایش سه روز مسائل مختلفی را نسبت به روابط خارجه در سطح ملی، مورد بررسی قرار داد، از جمله دو موضوع:
ماهیت و عملکرد دفاتر روابط خارجه، و، جنبه های متعدد اجزای مختلف این کار، را پوشش داد. روزهای اول و سوم این همایش به جلساتی با شرکت تمامی اعضای همایش، به منظور تبادل نظر در باره موضوعات مورد بحث، اختصاص داده شد. در روز دوم، شرکت کنندگان در گروههای کوچکتر دور هم جمع شدند، که یا به صورت جغرافیایی و یا به خاطر سطح پیشرفت در کارهای روابط خارجه تقسیم بندی شده بودند، به منظور این که به حل و فصل مسائل مورد نظر که در جمع همگانی مطرح شده بودند در عمق بیشتر بپردازند.
نکات اصلی و اساسی توسط دکتر فرزام ارباب و دکتر فریدون جواهری مطرح شدند. آنها به عنوان نمایندگان و سخنگویان بیت العدل به دیگر نمایندگان در نشست آکوتو موضوعات را مطرح نمودند. موضوع اصلی و مرکزی هر سه روز فقط و فقط ایران بود.
شرکت کنندگان:
۱- دکتر فرزام ارباب و دکتر فریدون جواهری، اعضای بیت العدل.
۲- نمایندگان دفاتر روابط خارجه و اعضای محافل ملی بهاییان استرالیا، اتریش، برزیل، کانادا، کلمبیا، فرانسه، آلمان، هند، ایرلند، کنیا، هلند، آفریقای جنوبی، اسپانیا، ترکیه، اوگاندا، انگلیس، آمریکا.
۳- سخنگوی فارسی زبان مجمع بین المللی بهاییان برای اروپا و آمریکای شمالی.
۴- نمایندگان مجامع مختلف بهایی

هدف کنفرانس:
موضوع اصلی توسط اعضای بیت العدل، دکتر فرزام ارباب و دکتر فریدون جواهری مطرح شد که اشاره داشت به برنامه های لازم الاجرا در زمینه تربیت بهاییان در هر کشوری به منظور برقراری ارتباط با دولت مربوطه برای به انجام رساندن:
۱- تلاش در جهت مخدوش کردن هر چه بیشتر ایران و تحت فشار گذاشتن دولت مذبور در جهت متمایل کردن آن، به سمت حرکت هایی که کشورهایی مثل آمریکا، کانادا، و انگلیس به نفع بهاییان انجام داده اند.
۲- تحت فشار قرار دادن دولت خود در جهت پشتیبانی کردن از تحریم های منعقد شده بر علیه ایران.
۳- مادامیکه در تلاش برای رسیدن به دو هدف قبلی هستند، تلاش کنند که منافعی از طرف دولت خود نیز دریافت کنند.
۴- تبلیغ امر بهایی به آنها.
بهانه برگزاری جلسه با دولت مردان نیز باید آزار و اذیت بهاییان در ایران و زندانی کردن ۷ یار محفل بهاییان باشد. این کار نیز باید با مهارت انجام شود و تحت پوشش بدرفتاری با اقلیت ها توسط دولت ایران به خصوص بهاییان باشد.
پیشنهاد شد که اعضای انتخاب شده برای این مجمع نیز خانم های بهایی ایرانی باشند که به وسیله آن بتوان همدردی بیشتری را نسبت بهاییان ایجاد کرد. موقعیت اعضای مجمع به عنوان زنان بهایی نیز به خاطر دلایل واضحی بود.
نکاتی که به بحث گذاشته شد از قرار زیر بودند:
۱- چگونه ظرفیت لازم را برای درگیر شدن در کارهای دیپلماتیک ایجاد کنیم؟
عنصر حیاتی فعالیت، “روخوانی( خوانش) دولت خود” می باشد، که نباید دست کم گرفته شود.
۲- روشهای پیشنهادی به قرار زیر بودند:
۲-۱- به چه میزان دولت خود را می شناسید و چگونه می توانید دولت خود را بهتر بشناسید؟
۲-۲- نیروهای درون جامعه که می توانند بر روی دولت تاثیر گذار باشند کدامند؟
۲-۳- آیا شما می دانید که دولت شما چگونه کار می کند؟
۲-۴- آیا شما عناصر اصلی و گرداننده دولت خود را می شناسید؟ و کدامیک از این اشخاص به واقع پذیرای ایده هایی هستند که ما می خواهیم آنها را معرفی کنیم؟
۲-۵- آیا شما دولت مردانی را می شناسید که به خدمت خالصانه و فارغ از خود به کشورشان و نه به شخص خودشان متعهد شده و خود را به آن اختصاص داده اند؟
۲-۶- چگونه شما می توانید که رابطه ای را با اشخاص مهم و اصلی دولت خود برقرار کنید؟
۲-۷- منابعی که برای این کار به ذهن می رسد کدامند؟
۲-۸- چگونه شما می توانید که ایده ها را به صورت عملی معرفی کنید؟
۲-۹- فضاهایی که در آنها ایده ها شکل گرفته و به بحث گذاشته می شوند کجایند؟
۲-۱۰- چگونه می خواهید درباره اصل عدم دخالت در سیاست توسط بهاییان، با در نظر گرفتن درگیر شدن بیشتر و عمیقترتان با دولت کشور خود توضیح دهید؟
۲-۱۱- و دولت شما بهاییان را چگونه نظاره می کند؟ به عنوان یک ان جی او حقوق بشری؟ یک جامعه کوچک دینی دیگر؟
۲-۱۲- چگونه شما تلاش ها را با کشورهای دیگر و بیت العدل هماهنگ می کنید؟ ما احتمالا می بایست در ابتدا مختصری با عده کمی از اشخاص (دولتی) شروع به کار کنیم و دیگران را به شرط دارا بودن ظرفیت لازم درگیر کار کنیم.
۲-۱۳- وب سایت های محافل ملی کشور را با مطالبی بر علیه ایران، آزار و اذیت بهاییان و غیره می بایست پر کرد.

گزارش سمینار آکوتو بسیار شفاف رویکرد بیت العدل جهانی و در کل جامعه بهائی، آن فرقه از بهائیان که بیت العدل را مشروع می دانند و از آن پیروی می کنند- توجه داریم که بهائیت فرقه های زیادی دارد، از جمله بهائیت ارتدکس، توحید گرا، آزاد و …- را در مورد ایران نشان می دهد. گزارش بالا، به طور شفاف از برنامه ریزی و فراخوانی تشکیلاتی با یک هدف مشخص – یعنی تخریب ایران و ایجاد مانع برای رشد و پیشرفت ایران و بهبود وضعیت ایرانیان – خبر می دهد. این گزارش همچنین نشان می دهد که بهائیت کاملا از یک باور شخصی فاصله دارد. این مسئله ای است که بهائیان همیشه سعی در مطرح کردن آن دارند. بهائیان همواره تلاش می کنند که خود را در کنار بقیه ادیان الهی جا دهند و باور بهائی را باوری شخصی با خصوصیت های مستقل خود و همردیف ادیان الهی نشان دهند. این در حالی است که چنین فعالیت های تشکیلاتی گسترده که در نهایت تنها هدفی تشکیلاتی برای گسترش خود دارد نشان از شخصی نبودن باور بهائی دارد. بهائیان در این تشکیلات زمانی بهائی قلمداد می شوند که جزو تشکیلات بوده و بیت العدل جهانی را قبول داشته، دستورات آن را پیروی می کنند. این موضوع خارج از حدود این مقاله است و نیاز به نوشتاری مستقل دارد.
از طرف دیگر تعارض این حرکت ها با تعلیم وحدت عالم انسانی بهائیان از نور آفتاب روشن تر است. واضح است که فعالیت و حرکت برای تخریب یک ملت و فعالیت برای اعمال تحریم های جهانی بر علیه یک کشور، تنها برای تخریب پل های میان ملت ها و دولت هاست. و به جای ایجاد صلح و صفا و صمیمیت، به دشمنی، عداوت و حتی جنگ و خونریزی ختم خواهد شد. همه این فعالیت های بهائیان به این شکل، بی صداقتی بهائیان در امور تبلیغیشان را نشان می دهد. این گونه بی صداقتی ها برای تحمیق مخاطبان خود تنها برای رسیدن به اهداف تشکیلاتی می باشد.
اما ممکن است کسی بگوید که این گزارش تنها برای تخریب وجهه تشکیلات بهائی می باشد. برای این که این نگرانی و دغدغه نیز از خاطر مخاطبین محترم برطرف شود نمونه ای دیگر از دستورات بیت العدل جهانی را که اخیرا تحت نامه ای به محافل ملی کشور های مختلف صادر شده است تقدیم می کنیم و ارتباطات موجود میان آن و گزارش بالا را نشان خواهیم داد. نامه زیر از طرف بیت العدل به دفاتر خارجه تشکیلات بهائی کشورهایی که در قسمت شرکت کنندگان گزارش بالا آمد صادر شده است. در این نامه، بیت العدل جهانی این دفاتر را موظف می کند که کمپانی هایی که قصد برقراری ارتباط اقتصادی با ایران در دوران پسا برجام دارند را شناسایی کنند. با برقراری ارتباط با آنها و مظلوم نمایی منحصر به فرد بهائی شرایطی را برای ارتباطات اقتصادی آنها با ایران را به آنها تحمیل کنند. برای تکمیل چنین پروژه ای بیت العدل دفتر سازمان ملل خود را نیز موظف کرده است که فعالیت های تکمیلی را انجام دهد. نامه بیت العدل را مرور کرده و سپس نقاط مهم را بازخوانی می کنیم. این نامه در می ماه سال جاری منتشر شده که به قرار زیر است:
“همانطور که می دانید، پس از توافق نامه هسته ای اخیر، کمپانی های تجاری اقسا نقاط دنیا ابراز علاقه زیادی برای روابط اقتصادی با ایران نشان داده اند. قاعدتا چنین کمپانی هایی، خود را پایبند و متعهد به اخلاق تجاری براساس استاندارد های کشوری و بین المللی می دانند.
از شما در خواست می شود که از دفتر امور خارجی بخواهید که این کمپانی ها -مانند شرکت هایی که با نهاد های دولتی همکاری می کنند، گروه ها و شرکت های غیر دولتی با بینش یکسان- را شناسایی کرده و رویکرد هایی را برای نزدیک شدن به این کمپانی ها به منظور آگاهی یافتن از نگرش آنها نسبت به تعهدات اخلاقی خود در تجارت در ایران ترتیب دهند. با بدست آوردن بینش عمیقتری نسبت از حقایق اجتماعی کشور مذبور، آنها به نحو بهتری درک خواهند کرد که آن استاندارد های اخلاقی می بایست مشمول عدم توجه به تبعیض جنسیتی و اقلیتی در نگرش استخدام نیرو و تعامل با آنها باشد. در این زمینه میتوان نظر آنها نسبت به سرکوب بهائیان توسط دولت ایران جلب نمود. با توجه به این که چنین کمپانی هایی به طور طبیعی سعی در به خدمت گرفتن نیروهای ایرانی سخت کوش، با مهارت بالا و صادق دارند که به آنها در راستای تشکیل و استقرار تجارتشان کمک دهند، تاریخچه تبعیض بر علیه فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی بهائیان را میتوان به آنها توضیح داد.
اجرای با دقت و هماهنگ چنین حرکتی، بعلاوه فعالیت هایی که در نامه ۵ فبریه ۲۰۱۶ به محضر شما رسید، پتانسیل لازم برای تاثیر گذاری بسیار در وضعیت اقتصادی بهائیان ایران را داشته، و در مجموع به عنوان مشارکت بهائیان در بهبود وضعیت اجتماعی ایرانیان برای افراد زیادی مورد قدردانی قرار خواهد گرفت.
در کنار فعالیت های دفتر امور خارجی شما، دفتر امور بین الملل بهائیان مستقر در سازمان ملل نیز فعالیت ها و حرکت های تکمیلی را در سطح بین المللی انجام خواهد داد.
خواهشمند است که بیت العدل جهانی و دفتر امور بین الملل بهائیان مستقر در سازمان ملل را از نتایج تلاش های خود مطلع نمایید. ”
از نامه بالا نکات زیر را میتوان استخراج کرد:
۱- رصد کردن وضعیت سیاسی اقتصادی در جهان و شناسایی موقعیت ها، کشورها، کمپانی ها، و اشخاص صاحب نظر و با نفوذ
۲- رصد کردن وضعیت سیاسی اقتصادی ایران و نیازهای اساسی این کشور و چگونگی تعامل ایران با کشور های صاحب نظر و قدرتمند.
۳- برنامه ریزی برای استفاده بهینه از وضعیت سیاسی و اقتصادی جهان.
۴- شناسایی کردن کمپانی های بزرگ که قصد ارتباط اقتصادی با ایران دارند.
۵- برنامه ریزی و راهکار برای تبلیغ تشکیلاتی در حوزه بین المللی و با در نظر گرفتن چگونگی روابط ایران با کشور های توسعه یافته در بستر روابط سیاسی و اقتصادی
۶- برنامه ریزی و راهکار برای تحریک عواطف صاحبان نفوذ کمپانی های بزرگ در کشور های قدرتمند با ارائه شواهدی از صدمات و فشار های وارده بر جامعه بهائیان ایران.
۷- برنامه ریزی و راهکار برای ایجاد ارتباط کمپانی های تجاری و اقتصادی بزرگ جهان با بهائیان ایران
۸- برنامه ریزی و راهکار برای به خدمت گرفتن بهائیان ایران توسط کمپانی های تجاری و اقتصادی بزرگ جهان
۹- برنامه ریزی و راهکار برای ورود بهائیان ایران به میان اعضای مهم و تاثیر گذار در تعاملات میان ایران و کشور های بزرگ و توسعه یافته
۱۰- شناسایی و ارزش گذاری فعالیت ها و خدمات بهائیان ایران در نتیجه ایجاد ارتباط آنها با کمپانی های بزرگ اقتصادی
۱۱- استفاده از خدمات بهائیان ایران در بستر موارد گذشته در راستای تبلیغ تشکیلات بهائی در ایران و کشور های دیگر
۱۲- برنامه ریزی و راهکار برای ایجاد بسترهای تبلیغی بیشتر در ایران با استفاده از معرفی خدمات بهائیان به ایرانیان در حوزه اقتصادی
۱۳- برنامه ریزی برای راهکار های تکمیلی موازی دفتر امور بین الملل بهائیان در بستر سازمان ملل برای اعمال فشار بین المللی بر کمپانی های بزرگ اقتصادی در حوزه فعالیت های آنها در ارتباط با ایران
۱۴- برنامه ریزی برای حرکت های یک پارچه و هماهنگ و حفظ تعامل و ارتباط درونی میان بهائیان در ارتباط با پروژه مربوطه
نامه بالا مجددا جنبه کاملا تشکیلاتی و سازمانی بهائیت را نشان می دهد. جنبه ای که آن را از ادیان الهی که همگی جنبه شخصی دارند، کاملا مجزا می کند.
اما نکته قابل توجه ارتباط یک به یکی است که میان نامه بالا و گزارش سمینار آکوتو در سال ۲۰۱۱ موجود است. کاملا واضح است که این نامه در راستای سمینار آکوتو بوده و قسمتی از اهداف آن را دنبال می کند. اولین نکته نفوذ ، رسوخ و یافتن رابطی در درون کمپانی ها و دولت هاست. در این زمینه سمینار آکوتو دفاتر امور خارجه تشکیلات بهائی را موظف کرده بود که دولت خود، مدل عملکرد آن و ساختار های آن و افراد با نفوذ و صاحب نظر را در دولت های خود شناسایی کنند. در نامه می ماه نیز بیت العدل جهانی به همان دفاتر دستور می دهد که همان کار را در مورد کمپانی هایی که قصد برقراری ارتباط اقتصادی با ایران دارند را انجام دهند.
آیا بهائیان برای احقاق حقوق خود راهکار های دیگری غیر از تخطی و ایجاد تاخیر در پروسه رشد اقتصادی و بیرون آمدن ایران از انزوای سیاسی و اقتصادی نمی توانند بچینند؟ به طور کلی آیا این مدل هدف گذاری ها، سیاست چینی ها و عملکرد ها سودی هم برای مردم ایران دارد؟
مظلوم نمایی به عنوان راهکاری برای ایجاد ارتباط و برخوردار شدن از منافع مختلف اقتصادی و غیر اقتصادی مطرح شده است. به نظر می رسد که مظلوم نمایی یکی از حربه های بسیار موثر و مفید برای بهائیان است که سال های سال است برای ایجاد ارتباط و بهره وری از آن ارتباطات مورد استفاده قرار گرفته است. واقعا اگر این تکنیک از دست آنها خارج شود، راهکار دیگر بهائیان برای رسیدن اهداف تشکیلاتی خود چه خواهد بود؟
ارتباط دیگر وجود مسئله تبلیغ در دو مورد است. تبلیغ یکی از مسائل جدا نشدنی از هرگونه فعالیت تشکیلاتی بهائیان است. ارتباط بعدی مدل فعالیت هماهنگ و مرکزی تشکیلات بهائی است. چنان که واضح است، سازمان های جزء تشکیلات بهائی مانند دفتر سازمان ملل تشکیلات بهائی، دفاتر امور خارجه آن تشکیلات در کشور های مختلف، محافل ملی و محلی، همه از طرف بیت العدل جهانی دستوراتی را می گیرند و موظفند که آنها را اجرا کنند، و بازخورد فعالیت های خود را به بیت العدل و یا سازمان های بالاتر گزارش دهند. این مدل فعالیت مجددا صحه ای بر تشکیلاتی بودن بهائیت می گذارد، و فاصله آن را با یک باور شخصی به طور مشخص به تصویر می کشد.
اما مهمترین ارتباط میان سمینار آکوتو و نامه می ماه بیت العدل جهانی، جنبه های مختلف تخریب ایران است. در سمینار آکوتو، بیت العدل جهانی به طور شفاف برنامه ریزی و اهداف تخریبی خود را بر علیه ایران نشان می دهد. ایجاد ارتباط با دولتها، سازمان های بزرگ و کوچک و افراد با نفوذ و صاحب نظر برای اعمال تحریم های بیشتر بر علیه ایران، و فعالیت هایی که نام ایران و ایرانی را تخریب می کند مانند فعالیت های مجازی از طریق وب سایت های مختلف و مظلوم نمایی در آنها.
اما جنبه تخریبی نامه می ماه بیت العدل جهانی در آن قسمت مشهود است که تشکیلات بهائی قصد دارد از طریق فشار های بین المللی کمپانی های مورد نظر را ملزم کند، که به طور مشروط با ایران ارتباط اقتصادی برقرار کنند. و شرط ارتباط آنها هم این باشد که در نمایندگی های خود در ایران بهائیان نیز می بایست استخدام شوند. بیت العدل در این نامه از مسئولان دفاتر امور خارجه کشور های مخاطب می خواهد که کمپانی ها را نسبت به مسئله حقوق بشر تذکر دهند، از کمپانی ها بخواهند که در پروسه استخدام نیروهای مورد نیاز نسبت به اقلیت های دینی تبعیض نداشته باشند و آنها را برای نمایندگی های خود به کار بگیرند. توجه داریم که بیت العدل از مسئولین دفتر بهائیان سازمان ملل نیز درخواست کرده که فعالیت های تکمیلی را انجام دهند. این ممکن است که مثلا به این روش رخ دهد که نمایندگان جامعه بهائی در سازمان ملل با مطرح کردن این مسئله و با استفاده از اهرم حقوق بشر، از کشور های عضو سازمان ملل بخواهند که کمپانی های بزرگ کشور خود را موظف کنند که از جامعه بهائیان ایران نیرو برای نمایندگی های خود استخدام کنند. در نتیجه این کار، شرط برقراری ارتباط اقتصادی با ایران استخدام تعدادی از بهائیان ایران برای کار در نمایندگی های مذبور است.
حال سوالی که پیش می آید این است که اگر ایران با به خدمت گرفتن اقلیت های مذهبی دراین کمپانی ها مخالفت کرد چه می شود؟ آیا این کمپانی ها روابط اقتصادی خود را با ایران تشکیل خواهند داد؟ آیا اگر تعهدنامه و قانونی در این راستا در سازمان ملل یا کشور های مربوطه مصوب شود که کمپانی ها را موظف کند که نیروی بهائی استخدام کنند، و در عین حال ایران با آن مخالفت کرد چه می شود؟ برای این که موضوع و جدیت آن مشخص شود مثالی بزنیم. فرض کنیم که شرکت دارویی، تولید کننده دارو های قلب، سرطان و یا ایدز قصد دارد که با ایران روابط اقتصادی برقرار کند و این داروهای حیاتی و مورد نیاز را به ایران صادر کند. همانطور که می دانیم ایران در سال های گذشته از این لحاظ در مذیقه جدی بوده، بیماران زیادی به خاطر کمبود دارو در معرض مشکلات جدی قرار گرفته اند. حال با فرض این که فعالیت سیاسی تشکیلات بهائی در سازمان ملل و با استفاده از دفاتر امور خارجه خود در کشور های مختلف با موفقیت روبه رو شود و قوانینی مصوب گردد که شرکت ها را ملزم کند که بهائیان را به استخدام خود در ایران در آورند، و در عین حال ایران مخالفت کرد، چه می شود؟ آیا این داروها می تواند به استفاده هموطنان نیازمند چنین دارو هایی برسد؟ آیا استخدام چند بهائی به قیمت تاخیر در رسیدن داروهایی که برای هموطنان نیازمند حیاتی هستند می ارزد؟ سوال دیگر اینکه آیا سران تشکلات بهائی به فکر مردم ایران نیز هستند، زمانی که چنین هدف گذاری ها و سیاست های اجرایی را در بیت العدل جهانی تصویب می کنند؟ یا این که اهداف تبلیغی و گسترش تشکیلات ارزشش از به خطر افتادن جان ایرانیان که برای برخی از بیت العدل نشینان هموطن محسوب می شوند بیشتر است؟
همواره از بهائیان شنیده می شود که به وحدت عالم انسانی فکر می کنند و این که همه انسان ها برگ های یک درخت هستند. همواره از بهائیان شنیده می شود که با همه مهربان باشید و اینکه اگر زهر دهند شهد دهید. اما از طرف دیگر مشاهده می کنیم که بهائیان به صورت کاملا تشکیلاتی و با تفکر و دقت، هدف گذاری ها و سیاست گذاری هایی را به صورت سیستماتیک انجام می دهند که نتیجه آنها هیچ سودی که برای ایرانیان و جامعه ایران نخواهد داشت، بلکه در مسیر بهبود وضعیت معیشتی عامه مردم ایران، سنگ اندازی و ایجاد مانع می کنند. اینجاست که واقعا مشاهده می کنیم صداقت و یک رنگی مورد ادعای بهائیان به همان ادعا خاتمه می یابد. درعمل مشاهده می کنیم که راس تشکیلات بهائی، صاحبان منصب و مقام در جامعه بهائی و دیگر بهائیان پیرو آنها در جایگاه های مختلف و حساس به بی صداقتی و خدعه و نیرنگ روی می آورند. اعمال آنها نشان می دهد که وحدت عالم انسانی تنها شعاری است که در اگر در جایی اقتضای زمان و موقعیت باشد، به وحدت عالم بهائی تبدیل می شود. در اینجاست که هدف، تنها گسترش تشکیلات بهائی می شود و عالم انسانی به عنوان یک کیست چرکین از عالم بهائی و تشکیلات آن دور نگه داشته می شود.
از جمله فعالیت های دیگر خصمانه جامعه جهانی بهائی بر علیه ایران، توسط محفل ملی بهائیان آمریکا در حال انجام است. این محفل با لابی گری با سنای آمریکا، به تحریک این سازمان و افراد صاحب پست و مقام در این جایگاه قدرت در کشور آمریکا پرداخته ، پیشنهاد افزایش تحریم بر علیه برخی از ایرانیان را به آن سازمان داده اند. همچنین از فعالان حقوق بشر در خواست کرده اند که با امضای آن تقاضا نامه مهر تایید بر این عمل گذارند. اما توجه داریم که سنای آمریکا بر علیه ایران موضع بسیار تندی دارد. و هر بهانه ای را برای تخریب ایران برای به مخاطره انداختن و سنگ اندازی در اجرایی شدن توافق نامه برجام مورد استفاده قرار می دهند. حال سوال اینجاست که اگر تحریم های آمریکا به چند ایرانی ختم نشد چه می شود؟ آیا این گونه فعالیت ها ممکن نیست باعث شود که تحریم های اقتصادی بیشتری بر روی ایران وارد شود؟ به راستی برآمد چنین کاری به ضرر عامه مردم ایران نخواهد بود؟
همه این اسناد و حرکت های تشکیلاتی بیت العدل جهانی و جامعه جهانی بهائی نشان از این دارد که عالم بهائی بر عالم انسانی ترجیح ویژه ای دارد. تشکیلات بهائی که از بیت العدل به عنوان رهبر خود تبعیت می کند، و جامعه بهائی که زیر پرچم بیت العدل به تمامی اوامر و فرامین آن سازمان سر تعظیم فرود می آورد، و به طور کلی اوامر بیت العدل بر منافع ملی کشور های مختلف از جمله ایران به طور کاملا واضحی ارجحیت دارد، تنها هدفش گسترش تشکیلات بهائی است، و برای ایران و ایرانیان اهمیتی قائل نبوده، و حتی بر علیه منافع انها به فعالیت های دراز مدت تشکیلاتی می پردازند.
پایان
این لینک کنفرانس اکوتو
https://bahaisects.wordpress.com/…/bahais-are-the-real-ene

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.