آشنایی با برخی از فعالیت‌های تشکیلات بهائی در جهت دخول افواج

بخش دهم مقاله ی معرفی تشکیلات بهایی برای اندیشمندان ایرانی

یکی از اقداماتی که تشکیلات بهائیت برای دست‌یابی به منابع انسانی درایران انجام داد، طرحی بود به نام طرح روحی. این طرح یکی ازمجموعه نقشه‌هایی است که به اعتراف خود بیت العدل تنها و تنها با هدف “پیشبرد جریان دخول افواج” در دستور کار گروه یاران و از جمله سرکار خانم فریبا کمال آبادی قرار گرفت.

یکی از اقداماتی که تشکیلات بهائیت برای دست‌یابی به منابع انسانی درایران انجام داد، طرحی بود به نام طرح روحی. این طرح یکی ازمجموعه نقشه‌هایی است که به اعتراف خود بیت العدل تنها و تنها با هدف “پیشبرد جریان دخول افواج” در دستور کار گروه یاران و از جمله سرکار خانم فریبا کمال آبادی قرار گرفت.
در پیام‌های بیت العدل که بر اساس پروتکل هفت‌گانه‌ی شوقی برای سپری کردن عصر تکوین (رسیدن به حکومت جهانی بهائی) در مورد چیستی و ماهیت طرح روحی و این که چه هدفی را دنبال می‌کند، توضیحات تکان‌دهنده‌ای آمده است.
به عنوان مثال در بخشی از پیام ۱۲ دسامبر ۲۰۱۱ آمده است:

“اهل عالم را می‌توان چنین مشاهده نمود که تحت تأثیر نیروهایی که در درون و برون جامعه بهائی به وجود آمده است از جهات مختلف به هم نزدیک‌تر شده به سوی آنچه ما یک تمدن جهانی خواهد بود در حرکت اند، تمدنی چنان شکوهمند که تصور آن امروز غیر ممکن است. با شتاب گرفتن این حرکت مرکزگرای جمعیت‌های بشری در سراسر عالم، عناصری که در هر یک از فرهنگ‌ها با تعالیم امر الهی سازگاری ندارد به تدریج زائل خواهدشد و عناصر دیگری قوت خواهد گرفت. به همین منوال، با بروز الگوهای فکر و عمل – بعضی از طریق هنر و ادب – از طرف مردمانی از هر گروه وملت که ملهم از تعالیم حضرت بهاالله هستند، عناصر فرهنگی جدیدی به مرور زمان تکامل خواهد یافت. با توجه به این ملاحظات است که این جمعاز این تصمیم مؤسسه روحی که در تدوین و تنظیم دوره های خود، تصمیم گیری درباره مسائل مربوط به فعالیت هنری را به احبا در سطح محلیواگذار کرده است استقبال می‌نماید. بنابراین، در این مرحله و زمان که قوا و انرژی موجود باید صرف گسترش و ترویج کلاس های کودکان وگروه‌های نوجوانان گردد آنچه مورد نظر این مشتاقان است این است که تکثیر مواد آموزشی تکمیلی مربوطه به طور طبیعی صورت گیرد و ناشی ازفرایند جامعه سازی که در دهکده‌ها و محله‌ها در حال شتاب گرفتن است باشد. با اشتیاق فراوان امیدواریم که به عنوان مثال سرودها و ترانه هاییجذاب به همه زبان ها در اطراف و اکناف عالم تهیه و تنظیم شود، سرودهایی که بتواند مفاهیم عمیق مندرج در تعالیم بهائی را در آگاهی خردسالان ونوجوانان تسری دهد.”

همان گونه که در متن این پیام مشاهده می‌گردد، طرح روحی، طرحی است برای قتل عام فرهنگی و زایل کردن تمام فرهنگ‌ها و تفوق فرهنگ بهائی بر سایر فرهنگ‌ها در جهت گرفتن حکومت. در واقع این طرح، یکی از پازل‌های مجموعه‌ی اقداماتی که تشکیلات بهائی و شاخه‌ی اجرایی آن در ایران یعنی گروه یاران انجام داده‌اند برای افزایش جمعیت بهائی با هدف رسیدن به حکومت.
دفتر بین المللی طرح‌های توسعه اقتصادی اجتماعی فرهنگی بهائی در ابتدا به شکل دفتر طرح‌های توسعه اقتصادی اجتماعی در سال ۱۹۷۳ شروع به کار می‌کند. ساختار جدید خود را از ۹ نوامبر ۲۰۱۸ اعلام نموده است. این دفتر هم اکنون مسئول ایجاد ظرفیت‌های لازم برای اجرایی شدن طرح‌های بیست ساله در کشورهای مختلف از جمله موسسه طرح روحی است. فعالیت‌های این دفتر در پوشش اقدامات اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی و در پوشش سازمان‌های مردم نهاد اجتماعی (سمن) به صورت گسترده در ایران دنبال شده و می‌شود. تشکیلات بهائی از طریق NGOها (که بیشتر در پوشش اقدمات اجتماعی و زیست محیطی فعالیت می‌کنند) و مراکز اقتصادی، اقدام به جذب نیرو و توسعه منابع انسانی تشکیلات بهائی می‌نمایند تا از این رهگذر بتوانند این افراد را به عضویت تشکیلات بهائی در آورده و منابع انسانی مورد نیاز جهت عبور از مرحله پنجم را تامین نمایند.
از دیدگاه تشکیلات بهائی، تمام دنیا به ۱۷ هزار کلاستر (خوشه)یا محدوده جغرافیایی تقسیم گردیده و ایران نیز مستثنی نبوده و در همین خوشه‌بندی قرار گرفته است. بهائیان تمامی اطلاعاتی که از این کلاسترها جمع‌آوری می‌نمایند را به مرکز تشکیلات در اسرائیل ارسال می‌نمایند.

ای کاش سرکار خانم فائزه هاشمی رفسنجانی، اطلاعی از فعالیت‌ها، اهداف و شیوه‌ی کار تشکیلات بهائی در ایران به رهبری گروه یاران از جمله سرکار خانم فریبا کمال آبادی داشتند! اگر سرکار خانم فائزه هاشمی رفسنجانی اندک آشنایی با تشکیلات بهائی داشتند، کافی بود در مقابل تبلیغات و مظلوم‌نمای بی‌اساس سرکار خانم فریبا کمال آبادی از ایشان درخواست می‌کردند عبارت‌ها و اصطلاحاتی مثل شورای منطقه‌ای، شورای کلاستر یا قرائت منطقه را برایشان روشن کند.

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.