بهاییت حکومت موازی در کشورها (قسمت سوم)

تشریح مراحل هفتگانه اشغال سرزمین از حالت جنینی تکوین سازمان تا رسیدن به بلوغ و اشغال سرزمین توسط حکومت موازی دست نشانده بیت العدل در هر کشور

بهاییت حکومت موازی در کشورها (قسمت سوم)

بر اساس قوانین تعیین شده در مجامع بین المللی ، دولتها مکلف به رعایت حقوق شهروندان خود بر طبق تصویب منشور حقوق بشر در سازمان ملل متحد می باشند . یکی از این حقوق احترام به عقیده و باورهای انسانها است . اصل ۲۳ قانون اساسی ایران تاکید دارد که هیچکس را نمی توان به صرف داشتن عقیده ای ، مورد تعرض و مواخذه قرار داد.

مستند(بهائیت ، حکومت موازی در کشورها) ضمن احترام به پیروان آیین بهاییت ، تنها با ارائه مستندات تاریخی و فرامین رهبران گذشته و کنونی این آیین در پی ایجاد یک قضاوت عادلانه برای پیروان بهاییت و آزاد اندیشان جهان است . پرسش این مجموعه مستند این است که :

آیا بهاییت بدنبال صلح و عدالت جهانی است ؟ و یا آنکه از ابتدا برای تصرف سرزمینها و تشکیل حکومت بنیاد گرای بهایی بر طبق دستورات کتاب اقدس نوشته میرزاحسینعلی نوری ملقب به بهاءالله شکل گرفته است ؟ !!!!

جناب شوقی افندی رهبر سوم این آیین در کتاب دور بهایی صفحه ۳ جواب این پرسش را اینگونه گفته اند :آیین بهاییت در سه مرحله تحت عنوان اعصار ثلاثه به حکومت جهانی خود دست خواهد یافت .

عصر اول از ظهور جناب باب (میرزا علیمحمد شیرازی ۱۹۴۴ ) و بعد از آن پیدایش آیین بهاییت توسط بهاءالله (میرزا حسینعلی نوری) تا صعود ( مرگ )  جناب عبدالبهاء (عباس افندی) به سال ۱۹۲۱ میلادی می باشد . به این دوران عصر رسولی می گویند .

عصر دوم بر اساس پروتکل هفتگانه شوقی ربانی آغاز می شود . به این دوران عصر تکوین موسسات اداری و سازمان تشکیلات بهایی در هر کشور تا اشغال سرزمین و رسیدن به حکومت  می گویند .

و آخرین مرحله عصر براندازی حکومتها و برقراری حکومت یکپارچه جهانی بهایی می باشد که به آن ، عصر ذهبی گفته می شود .

بر اساس این تقسیم بندی جوامع انسانی با افکار و عقاید گوناگون ، هیچ اختیاری درآزادی اندیشه و آزادی انتخاب برای گرویدن به آیین بهایی نخواهد داشت و عاقبت ملزم به پیروی از حکومت جهانی بهاییت بر اساس احکام کتاب اقدس خواهند بود .

در عصر اول و یا همان عصر رسولی که با مرگ عبدالبهاء به پایان رسید ، شاهد علنی شدن گفتار و خواست رهبران بهایی برای ایجاد حکومت جهانی هستیم . ولی نوع عملکرد خصمانه رهبران بهایی با مخالفانشان از جمله پیروان باب و حتی مردم عادی به گونه ای بود که اثری جز جنگ و ترور و اختلاف بر سر کسب قدرت ، در تاریخ این عصر مطلبی دیگر گفته نشده است .

جناب شوقی افندی که تحصیلات آکادمی خود را در دانشگاههای معتبرگذرانده بود ، بعد از به رهبری رسیدن با دور اندیشی خویش مخالفان خود را از میدان قدرت طرد و تشکیلات منظم و عملگرایی را برنامه ریزی نمود و مانیفیست هفتگانه خود را که برای تقدس نمایی آنرا وحی الهی نامید ، برای دستیابی به حکومت جهانی بهاییت اعلام کرد و نام آنرا عصر تکوین گذاشت.

اگر با نگاه انصافانه به طرح عصر تکوین و یا اصول هفتگانه شوقی افندی توجه نماییم ، می بایست برای این نبوغ و مدیریت بی نظیرش سر تعظیم فرود آوریم ، طرح او چنان تاثیری در جوامع بین المللی داشته که اهداف بهاییت را برای تسخیر سرزمینها بسیار سهل و آسان نموده است . حال با تفکر زیرکانه جناب شوقی افندی برای تدوین این پروتکل هفتگانه آشنا خواهیم شد در اینجا این نکته لازم است که به رهبران سازمان بهاییت این تذکر را گوشزد نمائیم که ، خدای مهربان و آفریدگار این خلقت عظیم هرگز چنین فرامینی را برای فریب بندگان خود صادر نمی نماید !!!!

بخاطر اعمال غیر انسانی مریدان باب و بهاءالله جامعه نگاهی مثبت به پیروان این آیین نداشت لذا جناب شوقی با تغییر چهره و روش خود ، بخاطر حفظ اندک نیروهای سازمان بهاییت به مریدانش دستور تقیه و مخفی نگاه داشتن اعتقادشان با توجه به سخن غبد البها که فرمان وجوب بها الله را با جمله علیکم بالتقیه ( تقیه کردن بر بهائیان واجب است )  به آیین بهاییت را صادر نمود .شوقی این مرحله از پروتکل هفتگانه خود را (دوران مجهولیت) نامیده است .

در گام دوم با افزایش اعضاء سازمان بهاییت ، به پیروان بهایی فرمان داده می شود تا در جامعه ، خود را بهایی معرفی کنند.با آنکه آشکارسازی عضویت در سازمان بهاییت هیچ محبوبیتی را ایجاد نمی کرد ، ولی با هدف مظلوم نمایی ، جناب شوقی این فرمان را صادر نمود .یکی از اتفاقات تاریخی آنست ، که به اعتراف جناب عبدالبهاء آغاز کشتار بهاییان بخاطر تحریکات ازلیان نفوذی در کسوت لباس روحانیت شیعه و همچنین پیروان بابی بوده است .

با این طرفند مظلومیت بهاییان در جامعه به نوعی مطرح گردید ، اما اکثریت مردم هنوز نگاهی مثبت به این  قشر از جامعه نداشتند . این دوران را شوقی ( مرحله انفصال) نام نهاده است . بعد از مرحله انفصال برنامه ریزی برای تغییر نگاه مردم به جامعه بهاییت بعنوان قشری از جامعه آغاز می شود . این مرحله را شوقی(مرحله استقلال) نام گذاشته است .

جامعه بهاییت برای هویت بخشیدن به خود می بایست بافت جمعیتی جامعه را در مسیر گرایش افراد به بهایی شدن آغاز می کرد . لذا  تبلیغات گسترده این سازمان با طرفندهای خاص در سطح کشورهای جهان شکل می گیرد. شوقی این مرحله را (مرحله رسمیت) نام نهاده است. چرا که افزایش جمعیت بهاییان قدرت انتخاب و تعیین سرنوشت را برای آنان مهیا می نماید . البته این قدرت محدود و در سطح کشورها قابل سهم خواهی است .

در انتهاء آنچه آرزوی سازمان بهاییت و هدف نهایی آنهاست (مرحله سلطه زمینه احکام حکومیتی بهایی در سطح ملی ) و یا همان حکومت بنیادگرانه بهاییت بر اساس کتاب اقدس می باشد ، که هنوز به این مرحله در کشوری  وارد نشده اند . و در نهایت پس از تشکیل حکومات بهایی به عصر ذهبی وارد می گردند که موسوم به حکومت جهانی بهایی است

بهاییت هم اکنون به اعتراف بیت العدل در مرحله استقلال از این پروتکل هفتگانه قرار دارد و سخت در تلاش است که با مدیریت بیت العدل در اسراییل و نفوذ در مجامع بین المللی و همچنین تبلیغات گسترده در رسانه های وابسته در سطح جهان حکومتهای موازی بهاییت در کشورها را به قدرت برساند .

در قسمت چهارم از مستند، (بهاییت حکومت موازی در کشورها) ،شکل گیری و اجرای نقشه های سازمان بهاییت برای تسخیر سرزمینها و تغییر بافت جمعیتیشان رامورد بررسی قرار خواهیم داد .

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.