بیت العدل هیئت حاکمه حکومت موازی در کشورها (قسمت اول)

در ظاهر انکار حکوکت طلبی اما در واقعیت بسوی حکومت موازی و بر اندازی

بهاییت حکومت موازی در کشورها (قسمت اول)

میلیونها انسان در گستره ای از پهنه این کره خاکی زندگی می کنند ، آنها چه از لحاظ نژادی و چه از لحاظ فرهنگی و اعتقادی با یکدیگر تفاوتهای بسیاری دارند . مکان زندگی انسانها با محدوده معینی ، به نام کشور مشخص شده است . بر اساس آخرین آمار سازمان ملل متحد در سال ۲۰۲۳ میلادی ۲۰۶ کشور بر سطح کره زمین هویت سرزمینی دارند . با توجه به تعریف عرف جهانی ، کشور یک نهاد سیاسی است که حاکمیت مردم سرزمینش را در اختیار دارد و توسط سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است . معمولا بجای واژه کشور از کلمه دولت نیز استفاده می شود .

تشکیلات حکومتی ، اشاره به مجموعه ای از نهادها می باشد که مسئولیت اداره یک سرزمین و مردم آنرا بر اساس قوانینی مشخص بر عهده دارد . دولتها بر اساس قوانین بین المللی به عنوان نماینده مردم هر سرزمین قادرند  با کشورها دیگر ارتباط برقرار کرده و در حوزه داخلی حامی و هدایتگر جامعه خود باشند .

در عرف بین الملل ، هیچ نهاد و یا تشکیلات مخفیانه ای از خارج از مرزهای یک کشور اجازه نفوذ و دخالت در حاکمیت کشورها را نداشته و این عمل مجرمانه از سوی هر سازمان و تشکیلاتی که باشد ، جرمی امنیتی محسوب و با عوامل آن به عنوان ماموران سرویسهای اطلاعاتی برخوردمی شود .

گرچه بر اساس منشور سازمان ملل متحد و قوانین کشورها ، فعالیتهای براندازی سازمانهای مخفی ، جرم محسوب می شود اما بهاییت یکی از این سازمانهای اطلاعاتی مستقر در اسراییل با نفوذ در تشکیلات بین المللی و با مجوز آنها در قالب فعالیتهای بشر دوستانه بدون هیچ دغدغه ای ضمن تغییر باورهای فرهنگی مردم کشورها با تشکیل دولتی موازی در کنار دولت قانونی ، سالهاست که به اجراء نقشه شوم خود برای تشکیل حکومت جهانی بهاییت مشغول به فعالیت می باشد .

با این پیش زمینه حتما این سوال برای مخاطب مطرح می شود که این سازمان اطلاعاتی با چنین قدرت سیاسی و نفوذ فرهنگی و اقتصادی مگر چه پشتوانه ای دارد ؟ برای پاسخ به این سوال در ابتدا تاریخچه ای اندک از شکل گیری تشکیلات آیین بهایی را برایتان بازگو می کنیم .

در قرن نوزدهم میلادی شخصی به نام سید علیمحمد باب برای کسب حکومت ، پایه گذار تشکیلات آیین بابیت در ایران شد . با گسترش تبلیغات بابیت و همچنین ایجاد جنگهای داخلی و عملیات سازمان یافته تروریستی ، رهبر این تشکیلات یا همان علیمحمد باب به دستور حکومت وقت به اعدام محکوم شد .

بابیان بعد از اعدام سرکرده خود به چندین گروه تبدیل شدند و در این میان میرزا حسینعلی نوری ملقب به بهاء الله که از مریدان و مبلغان خاص باب بود ، گوی سبقت را از رقیبان خود ربوده و خود را موعودی که از جانب باب بشارت امدنش بیان شده بود معرفی و با این ادعا ، پایان آیین بابیت را اعلام و تشکیلات جدید بهاییت را به رهبری خود اعلام نمود . وی در وصیتش  ، پسر ارشد خود عباس افندی ملقب به عبدالبهاء را به رهبری بهاییان برگزید و عبدالبهاء نیز نوه اش ، شوقی افندی ملقب به شوقی ربانی را به جانشینی خود قرار داد . اما به عللی که در تاریخ مشخص است سلاله تعیین جانشینی در این تشکیلات قطع و امور بهاییان در دست مرکزی به نام بیت العدل واقع در اسراییل کنونی سپرده شد . اکنون تمام بهاییان بر این اعتقادند که دستورات بیت العدل همان فرمان الهی است و اطاعت از آن واجب می باشد .

میرزا حسینعلی نوری و یا همان بهاءالله با تجربه شکست باب ، تشکیلات مخفیانه بهاییت را با هدف ایجاد حکومت بهایی شکل داد . وی در سال ۱۸۷۳ میلادی کتاب اقدس را بعنوان مانیفست این سازمان در قالب یک کتاب آسمانی برای مریدان خود تالیف نمود . این کتاب ایده پردازیهای بهاءالله برای حکومت جهانی بهاییان را مکتوب نموده است .

نخستین مبلغان و اندیشمندان سازمان بهاییت در ابتدا برای جذب افراد جامعه به مرام و مسلک خود در پوشش شعارهای بشر دوستانه و عمدتا مباحث اعتقادی سعی در جذب مبتدیان به این سازمان را داشتند . اما این روش تبلیغی به اهداف بهاییت که همانا افزایش پیروان این آیین و رسمیت بخشیدن به جامعه آنها بود ، کمکی نمی کرد .

نسل نو اندیش بهایی با کنار گذاشتن تبلیغات آیینی و نمایش چهره ای بشردوستانه از این سازمان بر شکستهای گذشته خود فائق آمد و اکنون در بسیاری از کشورها و مجامع بین المللی بعنوان گروههای خدمتگذار و فعالان سازمانهای مردم نهاد در قالب NGOچهره ای دیگر از خود نشان داده است و با هدایت مرکز بیت العدل در اسراییل با پوششی مخفیانه به جذب افراد و تسخیر سرزمینی اقدام می نماید .

پیروان بهاءالله بر این باورند که بهاییت یک سازمان نوظهور برای سعادت بشریت می باشد اما غافل از آنند که هدف اصلی این تشکیلات سازمانی بر اساس دستورات رهبرانش ، تسخیر سرزمین و ایجاد حکومت جهانی بر اساس کتاب اقدس است .

بهاییان معتقدند که احکام مترقی کتاب اقدس برای هزار سال هدایتگر بشریت خواهد بود . حال برای قضاوت جهانیان یک نمونه از احکام این کتاب را بررسی می کنیم . در تمام حکومتها برای مجرمین مجازاتهایی تعیین شده است . در کتاب اقدس نیز برای مجرمین دستور مجازاتهایی آمده است . بهاءالله در کتاب اقدس حکم داده که اگر شخصی به عمد خانه ای را آتش بزند بر اساس احکام بهاییت باید او را در آتش بسوزانند . حال این سوال مطرح است که اگر جامعه بهاییت این حکم بهاءالله را ترجمه کرده و به سازمان حقوق بشر بعنوان حکمی مترقی ارائه دهد ، چنین مجازاتی با منشور حقوق بشر در سازمان ملل همخوانی خواهد داشت ؟

جالب آنست که نمایندگان بهاییت با داشتن چنین احکامی ، در سازمانهای بین المللی خواستار رعایت حقوق بشر نسبت به خود توسط دیگر کشورها هستند .

خانم کیت بیگلو به عنوان یک بهایی امریکایی و عضو سازمان اطلاعاتی بهائیانبه عنوان نماینده این سازمان در کنفرانس جهانی حقوق بشر سازمان ملل در سال ۱۹۹۳ در وینونماینده تشکیلات بیت العدل در چهارمین کنفرانس جهانی زنان در سال ۱۹۹۵ در پکن حضور فعالی داشته و در اکثر کشورها در پوشش تشکیلاتNGOسازمان ملل متحد در پوشش فعالیتهای بشر دوستانه عملیات گسترده اطلاعاتی با هدایت بیت العدل در اسراییل به انجام رسانده است .

در قسمت دوم مستند (بهاییت ، حکومت موازی در کشورها) به موضوع نقشه راه تشکیلات بهاییت برای دستیابی به حکومت جهانی خواهیم پرداخت .

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.