ضیافت، خانه تیمی

با‌توجه به پیام ۱۷ می ۲۰۰۹، که دقیقا مختصات ضیافت‌ها را توضیح داده و باتوجه به این‌که تمام این پیام توضیح راجع به ضیافت‌ها‌ست؛ ضروری است که این مقوله توضیح داده شود.

با‌توجه به پیام ۱۷ می ۲۰۰۹، که دقیقا مختصات ضیافت‌ها را توضیح داده و باتوجه به این‌که تمام این پیام توضیح راجع به ضیافت‌ها‌ست؛ ضروری است که این مقوله توضیح داده شود.

بسم الله الرحمن الرحیم

ضیافت، خانه تیمی

فیلم نقد

 

 

توضیح موسسه‌ی ضیافت

با‌توجه به پیام ۱۷ می ۲۰۰۹، که دقیقا مختصات ضیافت‌ها را توضیح داده و باتوجه به این‌که تمام این پیام توضیح راجع به ضیافت‌ها‌ست؛ ضروری است که این مقوله توضیح داده شود.

بهائیت یک سازمان است و چارت سازمانی دارد. کسی که عضو این سازمان باشد؛ بهائی محسوب می‌شود و کسی که عضو این سازمان نباشد؛ بهایی محسوب نمی‌شود.

بهائیت دو سیستم کلی دارد:

۱. سیستم تشکیلاتی و اطلاعاتی عملیاتی تحت عنوان عصبه انتصابی

۲. عصبه انتخابی

سیستم انتصابی، از دارالتبلیغ شروع می‌شود. در ظاهر، بیت العدل هر ۵ سال یک‌بار، افرادش را انتخاب می‌کند. اما در باطن، هر ۵ سال یک‌بار، این‌ افراد هستند که مهره‌ها‌ی بیت‌العدل را می‌چینند.

استخوان‌بندی تشکیلات بهایی و سازمان دهنده اصلی تشکیلات بهایی در عرصه‌ها‌ی مختلف، همین موسسه دارالتبلیغ است. ۹ نفر در دارالتبلیغ هستند که اطلاعات چندانی پیرامون‌شان نداریم. (دقیقا سیستم اطلاعاتی هم همین‌طور است که درباره اشخاصی که اطلاعاتی هستند؛ اطلاعات چندانی نخواهد بود. درباره این ۹ نفر هم اگر تحقیق کنیم؛ چیزی بدست نمی‌آوریم.)

این ۹ نفر از بالا‌ی چارت سازمانی، در قاره‌ها‌ی مختلف، تحت عنوان “مشاورین قاره‌ای”، سازماندهی می‌کنند و در کشورهای مختلف، “محدوده‌ها‌ی جغرافیایی” مشخص کرده‌اند. (حدود ۲۰ سال پیش، ۱۷ هزار محدوده جغرافیایی بود اما بیت‌العدل در پیام اخیرش مطرح کرده‌ که توانسته کمی ریزتر و کاربردی‌تر عمل کند و تعداد این‌ محدوده‌ها را به ۲۲ هزار افزایش داده است.)

در ایران هم از سال ۱۹۹۶ به‌طور مفصل، کار کرده‌اند و ایران را هم کلاستر‌بندی کرده‌اند و عملیات مفصلی را از آن زمان انجام داده‌اند.

سندی از سایت جامعه جهانی بهائی

سند از سایت تشکیلات بهائی، “bic” جامعه جهانی بهایی، است که در سازمان ملل هم کرسی دارند.

در این سند، نقشه جهان و گزارش‌کار سال ۱۹۹۶ این سازمان، نشان داده شده‌است و موسسات‌اش در کشورها‌ی مختلف را معرفی می‌کند.

وقتی دقت کنیم می‌بینیم که ایران، یکی از چهار نقطه‌ی قوی‌ترین منطقه‌ای بوده؛ که بهائیان شدیدا فعالیت کرده‌اند و بالای هزار نقطه را(که تعداد این نقاط دقیق دیده نمی‌شود و بسیار بیشتر است) مورد هدف قرار داده‌اند و پروژه‌ها‌یی داخل آن در محدوده‌ها‌ی جغرافیایی، انجام داده و عملیاتی کرده‌اند. این مطلب را  bic می‌گوید.

موسسه توسعه اقتصادی اجتماعی

از سال ۱۹۸۳ ، “موسسه توسعه اقتصادی اجتماعی”، متولی این‌کار بوده است و طراحی پروژه‌ها، حتی در ایران را، او مدیریت می‌کرده که مسئولین‌اش هم مشخص‌اند.

این موسسه، یک موسسه بین‌المللی است که عکسها‌ی آخرین اعضای منتخب‌اش، بارها اطلاع رسانی شده است.

سوال: در ایران برنامه را چه کسانی مدیریت می‌کردند؟ ۵ نفر که هر ۵ سال یکبار، انتخاب می‌شوند و اعضا‌ی موسسه بین‌المللی توسعه اقتصادی و اجتماعی(یکی دو سال است بین‌المللی شده است.)، در ایران و مکان‌ها‌ی دیگر هستند چه نهادی در ایران عوامل این مجموعه می باشد البته تا سال ۲۰۰۶ بنا به اعتراف بیت العدل موسسه آموزش ملی و منطقه ای مستقیم زیر نظر این نهاد مستقر در اسرائیل در راستای اجرای نقشه های بیت العدل اقدام می کرد منحل اعلام گردید اما سایر نهادهای سازمانی مانند هیئت یاران و شورای منطقه ای وظیفه رسیدن به اهداف بر اندازانه نقشه های بیت العدل را هموار می کنند .

در نقشه دیده می‌شود که چهار نقطه است که فعالیت این‌ها بسیار گسترده‌تر از مابقی بوده‌است. یکی از آن‌ نقاط، ایران است. برنامه‌ای که زیر نظر دارالتبلیغ سازماندهی شده‌است.

هیئت مشاورین قاره‌ای، مشاورین قاره‌ای غرب آسیا و مسئول مشاور قاره‌‌ای غرب آسیا(=آقای ایدلخانی)(که ۲۷ نفر اخیرا برای قاره آسیا، انتخاب شده‌اند که دیگر نام آقا‌ی ایدلخانی در آن لیست نیست و باید بررسی شود که الان چه کسی این سمت را دارد.)، مفصل در این ۲۵ سال(که دارد ۲۶،۲۷ سال می‌شود)، به سند اقرار خودشان، کار کرده‌اند و باید در برابر مقامات ایران پاسخ‌گو باشند.

قطعا بسیاری از مشکلاتی را که بهاییان از سال ۲۰۰۲، ۲۰۰۳ به بعد، داشته‌اند در اثر همین فعالیت‌ها بوده‌است.

متاسفانه بهاییان ایران، حتی آن‌ها‌یی که زندان افتاده‌اند هم، بازیگرانی هستند که اطلاعات زیادی درباره نقشه ندارند. کارگردان، تهیه کننده و نویسنده را دارالتبلیغ و هیئت مشاوران قاره‌ای(بالادستی‌ها) می‌دانند. و اکثر بازیگران این صحنه در موسسات روحی و در کلاسترهای مختلف داخل ایران، این پازل را نمی‌دانند که نویسنده چه نوشته‌است؟ هرکسی فقط نقش خودش را می‌دانسته و در حد نقش خودش بازی می‌کرده‌است.

با بهائیان زیادی صحبت شده که می‌گویند ما زندان افتادیم چون کلاسهای روحی داشتیم و به آن‌ها توضیح داده می‌شد که پازل چگونه‌است و قبل و بعد کلاسهای روحی چه چیزی است. بحث، بحث براندازی است آن‌ هم براندازی ناجوانمردانه.

مقایسه بهاییان و سازمان‌ها‌ی اطلاعات و امنیتی دیگر

اگر مقایسه‌ای بین مجاهدین و منافقین و تشکیلات بهائی داشته باشیم؛ براندازی تشکیلات بهائی ناجوانمردانه‌است. چراکه موضع‌ منافقین، معلوم است. اعلان رسمی کرده‌اند که ما قصد براندازی داریم و می‌دانیم که اسلحه و تشکیلات دارد و نفوذ می‌کند. او خودش هم این‌ها را ابراز می‌کند و چیزی برای پنهان  کردن ندارند.

اما براندازان بهائی، در واقع در پوشش کارهای خیر و NGO کارشان را انجام می‌دهند.

این گزارشی که معرفی شد؛ گزارش فعالیتهای NGOایی تشکیلات بهائی در ایران از سال ۱۹۹۶ تا الان است. (به عنوان کار با کودک، کار با کودک کار و.‌‌‌…) و ۸۰درصد فعالیت این‌ها در ایران، روی کار با قشر آسیب‌پذیر و در NGOهای کارهای خدماتی بوده‌است که توسعه منابع انسانی برای خودشان داشته باشد تا بتوانند پروتکل هفت‌گانه شوقی را طی کنند.

حال چرا ضیافت مساوی است با خانه تیمی؟

همان‌طور که گفته شد؛ بهائیت در هر کشوری، من‌جمله ایران، دو مرکز فعالیت دارد؛ عصبه انتصابی و عصبه انتخابی و این عصبه انتصابی است که مدیر تمام صحنه‌ها هستند.

مسئول مشاور قاره‌ای داخل ایران از خارج از کشور، آقا‌ی ایدلخانی بوده‌است.

سوال: الان جایگزین ایشان کیست؟ تشکیلات بهائی باید موضع‌اش را معلوم کند اما در حقیقت این مسئول، مشخص نیست.

اگر شما فقط مسئول تبلیغ بهائیت هستید؛ مثل یک آخوند می‌بودید. یک روحانی، مثلا آقای شیخ زکزاکی، ایشان به نیجریه و کشورهای آفریقایی می‌رود و به‌طور مشخص می‌گوید که چه‌کسی هستند و چه هدفی دارند چه قصه‌ها‌یی برای او ایجاد شود و دستگیر شود یا خیر. اما مشخص است که کیست و کارش چیست.

اما بهائیت که می‌گوید ما تقیه و دروغ نداریم؛ چرا معلوم نیست مشاور قاره‌ای ایران، الان و به‌‌جای آقای ایدلخانی کیست؟ پس مختصات‌ این تشکیلات، امنیتی اطلاعاتی است چرا‌که این شخص معلوم نیست چه کسی‌است.

🔹معاون مشاور قاره‌ای، مساعدان و پنج مسئول شورای منطقه‌ای در ایران

معاون مشاور قاره‌ای(یعنی معاون ترویج، عملیات و معاون صیانت(سیستم اطلاعاتی این مشاورین قاره‌ای))  چه کسانی هستند؟

مساعد هر کدام از این‌ها، الان در ایران چه کسانی هستند؟

و پنج مسئول شورای منطقه‌ای، که مسئولیت محدوده‌ها‌ی جغرافیایی در ایران را دارد با کیست؟

در همین پیام ۲۰۰۹ به تمام این‌ها اشاره می‌شود. در این پیام آمده است که: ضیافت‌ها موظف‌اند خودشان را هماهنگ کنند که از عمال ایادیان امر این سیستم خارج از مرزها در داخل کشورها و داخل ایران باشند .

بنابراین ضیافت‌ها، حتی یک روز هم در ایران تعطیل نشده است و درواقع مسئولین ضیافت‌ها(به عبارتی مسئولین محفل چون می‌گویند ما تعطیل کردیم.) مسئول‌اند.

🔹قسمت دیگر: عصبه انتخابی

ضیافت‌ها، کف تشکیلات بهائی است. نوک پنجه ارتباطی تشکیلات بهائی(که راس‌اش در بیت‌العدل است و با کف جامعه، مرتبط است)، ضیافت‌ها هستند.(اولین سطح سازمانی و موسسه که در پیام آمده است.)

خود بیت‌العدل در پیام‌ها می‌گوید: موسسه و سازمان، لذا اصلا بحث مذهب و دین و وارد شدن به آئین بهائیت، مطرح نیست‌ بلکه بحث سازمان و عضو‌گیری مطرح است و در همین پیام، عضو‌گیری را خیلی زیبا و مستند توضیح داده‌است.

سازمانی که مرکزش در اسرائیل است و همسر شوقی هم مطرح کرده که آینده ما و اسرائیل، باهم، مثل حلقات زنجیر به‌ یکدیگر، پیوسته‌است‌ و این جمله را هنوز بیت‌العدل رد یا تصحیح نکرده‌است و پابرجاست.

دو سازمان و تشکیلات موازی وجود دارد یکی دارالتبلیغ و دومی موسسه طرح و توسعه اقتصادی اجتماعی که عامل دارالتبلیغ است و مستقیما این پروژه‌ها را در ایران انجام داده‌است.(همان‌طور که خودشان مطرح کرده‌اند)

این.جا سوالاتی مطرح است:

این‌که، در ایران چند محدوده جغرافیایی ( کلاستر )  وجود دارد ؟

چرا اطلاعات مربوط به ایران که با سبز پررنگ(به نشانه فعالیت بسیار زیاد تشکیلات بهایی) ترسیم و در سازمان ملل و سایت بهائی پخش کرده؛ اما نمی‌گویند که افراد عامل این برنامه‌ها در ایران، چه کسانی بوده‌اند و فعالیت‌ها چه بوده است؟ چه چیزی برای پنهان کردن دارند؟ اصلا مگر در بهائیت، تقیه حرام نیست؟

بهائیتی که به این گستردگی در دنیا، خصوصا چهارنقطه فعالیت کرده‌؛ باید به‌طور واضح، بگویید چه کارهایی را انجام داده‌است و لیست پروژه‌ها، مسئولین‌اش و… را بگوید. اما چرا نمی‌گوید؟

 

🔹 قتل عام فرهنگی

بنابراین یک سیستم، سیستم تشکیلاتی و سازمانی است که اصل این پروژه را برای براندازی جلو می‌برد. (دقت شود که اصل این پروژه برای براندازی است.)

اصلا خانه تیمی یعنی همین. جایی که افراد، برای براندازی و گرفتن قدرت، اسلحه دارند و کارهایی را انجام می‌دهند و اما چیزی بسیار فراتر از این را در این پیام خواهیم دید؛ پیام ۱۲ دسامبر ۲۰۱۱صفحه ۵.

بیان می‌کند: هدف ما، قتل عام فرهنگی است و روش کار ما این است که الگوهای فکر و عمل را از طریق موسسه روحی(که موسسه روحی و طرح‌ها‌ی توسعه اقتصادی اجتماعی در اسرائیل زیر نظر مشاورین قاره‌ای فتوا می‌دهند. در ایران طی ۲۵سال گذشته از اسراییل هدایت شده‌اند. یعنی بالای هزار موسسه NGO از طرف اسرائیل در ایران فعالیت کرده‌اند. اما لیست نام‌هایشان را نمی‌گویند. این مجموعه خانه تیمی است.)

ادامه پیام: عناصری را که با هر یک از فرهنگ‌ها سازگاری ندارد؛( ناجوانمردانگی را ببینید. بحث در پیام، بحث مواد آموزشی و کلاسهای کودکان است. یعنی ضعیف‌ترین و آسیب‌پذیر‌ترین قشر را در این عرصه مشاهده می‌کنید. حال در این خانه ها‌ی تیمی، چه بلاهایی قرار است سر کودکان آورده شود؟ “مواد آموزشی”.

یعنی اول قتل عام فرهنگی باید کنند با مواد اموزشی. ابزار این قتل عام فرهنگی و این اسلحه مرگ‌بار چیست؟ عناصری که در هر یک از فرهنگ‌ها با تعالیم امر الهی سازگاری ندارد؛ به تدریج زایل خواهد شد. یعنی:”قتل عام فرهنگی” چه قشری مورد تهاجم قتل عام فرهنگی بهاییان است؟ کودکان!

۲۵ سال پیش در مهدکودک‌ها، روی کودکان کار، قشر آسیب‌پذیر در هرجایی، شروع کردند به راه اندازی کلاس‌ها‌ی کودکان و طرح اطفال.

ابزار این‌ها برای قتل عام فرهنگی چیست؟ هدف این‌ها کودکان بوده که ضعیف ترین و آسیب‌پذیر‌ترین قشر است و کتاب ۳ روحی، درواقع طرح اطفال است و کتابهای ضمیمه او چند جلد است و کتاب‌های سمیر، که طی چند سال این‌ها را به بچه‌ها یاد می‌دهند.

ادامه پیام: “و عناصر دیگری قوت خواهد گرفت.”

مطرح می‌کند که ما از طریق هنر و ادب و موسیقی، می‌توانیم به این اهداف‌مون برسیم.

«از هر گروه و ملت که ملهم تعالیم حضرت بهاالله هستند عناصر فرهنگی جدیدی به مرور زمان تکامل خواهد یافت.»

موسسه روحی مسئولیت این را دارد و در سطح محلی، این وظیفه(بحث فعالیت هنری‌)  به آن‌ها در جهت فرآیند جامعه‌سازی، واگذار می‌شود. جامعه‌سازی یعنی ایجاد سازمان!   درحقیقت بهائیت، کودک‌سربازی را به رسمیت می‌شناسد و به آن عمل می‌کند.

🔹مدیریت ضیافت در ایران

بنابراین، مشخص شد که ضیافت موسسه‌ای است که محور اجرایی این طرح و یکی از کانون‌ها‌ی اصلی این طرح است. یعنی مسئول هر ضیافتی در ایران، مسئول اجرای این طرح و ارتباط با تشکیلات و سازمان عصبه انتصابی هر کشوری در ایران است. عصبه انتصابی که همان‌طور که توضیح داده شد؛ انتصاب می‌شوند. عصبه انتخابی هم، ضیافت‌ها(کف تشکیلات)، محفل محلی، محفل ملی و بیت‌العدل است‌.

در ایران علی‌الظاهر و به دروغ، در سال ۶۲ گفتند ما محفل ملی را تعطیل کرده‌ایم اما یک هیئتی را، در آن سیستم عصبه انتخابی، تحت عنوان هیئت یاران، راه انداختند که البته از همان ابتدا هم بودند و تحت عنوان خادمین، فعالیت می‌کردند و ضیافت‌ها را سر و سامان می‌دادند.(یعنی سیستم محفل محلی و محفل ملی، همان هیئت یاران بوده است.)

آقای چنگیز فناییان قبل از این‌که این هفت نفر، هیئت یاران در سال ۲۰۰۷ انتخاب شوند؛ در آن نامه‌ای که معرفی می‌کند از افراد قبلی تقدیر می‌کند؛ بنابراین قبل‌تر هم، چنین سیستمی در ایران بوده‌است که قبلا غصبه انتخابی بوده اما از آن به بعد همان هم دیگر انتصابی شده است.(یعنی دیگر انتخابات نبوده و از اسرائیل افراد را تعیین می‌کردند و هر دو در ایران انتصابی از سمت اسرائیل بوده است.)

چنانچه متن انتصاب این هفت نفر هیئت یاران، از اسرائیل به ایران که خانم فریبا کمال‌آبادی و ۶ نفر دیگر هستند؛ موجود است.

این توضیحات لازم بود تا حساسیت موضوع بهتر درک شود وقتی می‌گویند:

_ضیافت، یک موسسه ارگانیک و سازمانی است.

_ ضیافت، موظف است با شورای منطقه‌ای و معاونین ارتباط برقرار کند و هماهنگ باشد.

_موظف است به آن‌ها کمک‌ کند تا به اهداف خودشان برسند و باید ظرفیت‌های خودش را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

این سیستم، سیستمی اداری است و نکات محرمانه‌ای دارد. می‌بینیم که یک حرکت سازمانی است نه مذهبی؛ خصوصا در ایرانی که یک روز هم خلاف حرف‌شان، ضیافت‌ها را تعطیل نکرده‌اند.

🔹 بررسی پیام ۱۷ می ۲۰۰۹

نامه دارالانشاء بیت‌العدل اعظم خطاب به کلیه محافل ملی:

“بیت العدل اعظم الهی در پیام رضوان ۲۰۰۸ خود، به اثرات فزاینده تحرک حاصله از تعامل بین سه مجری نقشه پنج ساله اشاره نموده؛ می‌فرماید”

_دقت کنید وقتی مخاطب پیام مربوط به محافل است؛ متوجه می‌شویم که در ایران محافل و ضیافت وجود دارد.(مخاطب این پیام در ایران، صاحبان و مسئولین موسسه‌ای تحت عنوان هیئت یاران هستند که یک روز هم تعطیل نشده)

_مخاطب این‌ پیام، ضیافت‌ها‌یی هستند که باید دقت کنند. برمبنای نقشه پنج ساله.(تاریخ برای سال ۲۰۰۸ است پس دومین نقشه پنج‌ساله از نقشه ۲۰ ساله تشکیلات بهائی، مدنظر است. یعنی ۲۰۰۱ تا ۲۰۲۱.)

_تعامل بین سه مجری:

یعنی سازمان و تشکیلات بهائی، باید در یک کشور(از جمله ایران)، ۳ محور و عامل داشته باشد؛ که باهم در تعامل هم باشند.

_برمبنای نقشه ۵ ساله است که در ایران درحال اجرا بوده‌است.

_سایت رسمی بهائی که گزارشش را ۲۰۱۸ داده و نقشه هم قابل رویت می‌گوید که این نقشه پنج‌ساله در ایران اجرا شده‌است‌‌.(یعنی از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۷ که تاریخ عکس گزارش شده در سایت است.)

_یعنی نقشه ۵ ساله در محدوده‌ها‌ی جغرافیایی، در پروژه‌ها‌ی بالای هزارتا که در ایران انجام داده‌اند(معلوم نیست چند هزار)؛ باید انجام شود که انجام شده‌است. در آن نقشه ۵ ساله، تعیین تکلیف ضیافت‌ها و نکات دیگر را انجام داده‌اند. بنابراین وقتی در ایران ضیافت داشته‌اند؛ ذیل نقشه ۵ ساله موظف بوده‌اند اعمالی را انجام دهند. آن اعمال چیست؟؟

🔹توضیح سه مجری و عامل تشکیلات بهائی

ادامه پیام:

” که برگزاری جلسات ضیافت نوزده روزه نیز از این تاثیرات بی‌بهره نمانده است. حالت توجه و خضوع منبعث از نیایش فردی و جلسات دعا در همه جا بر غنای قسمت روحانی برنامه ضیافات، افزوده است.”

ضیافت ۳ قسمت دارد؛ که توضیح می‌دهد.

قسمت اول(قسمت روحانی): نیایش و دعا و مناجات.

قسمت دوم: کارهای سازمانی و تیمی.

قسمت سوم: مناجات آخر کار و صحبت‌ها‌ی کلی و نصایح و…

(نکته: در قسمت میانی، هیچ غیر‌بهائی‌ای آنجا نباید باشد.)

این‌جا در حقیقت سه مجری تشکیلات را توضیح داده‌است.

“قسمت اداری این برنامه‌ها با گزارش‌ها‌یی درباره پیشرفت امر مبارک و نیز با ارائه بینش‌ها‌ی احبای فعال”

_فعال یعنی چه کسانی؟ یعنی کسانی که در نقشه گزارش شده؛ درگیر این هزار پروژه در ایران بوده‌اند.

فعالان حقوق بشری! ضیافت‌ها، مرکز این کار‌ها‌ی تیمی بوده و یک روز هم در ایران تعطیل نشده است. حتی در کرونا هم گفتند اگر نمی‌توانید دور هم جمع شوید؛ با اسکایپ و مجازی هم شده انجام دهید و در ایران، تعطیل نکنید. حتی گفته‌است پروکسی و فیلتر‌شکن‌ها‌ی احبا را هم می‌دهیم؛ بنابراین منظورش ایران است و جای دیگری نیست.(مسئولین این برنامه‌ها در سایت‌ها این را گفته‌اند.) پس‌ باید متوجه شد که مسئول اجرائی این نقشه گزارش شده در ایران چه کسانی بودند؟

_خودشان هم می‌گویند که ضیافت‌ها بوده‌است.

که ۳ قسمت دارد و در ایران یک روز هم تعطیل نشده است و هدف‌اش پیشرفت امر مبارک، یعنی توسعه سازمان بهاییت بوده‌است.

_پیشرفت امر مبارک یعنی چه؟

مثال: یعنی در ضیافتی که مثلا در تهران‌پارس یا قلعه‌حسن خان یا در تهران در منطقه‌ای از شمیرانات باشی، و امثال آقای روح‌الله طائفی(در ضیافت خودش) بنشیند و راجع به کیفیت اجرای نقشه پنج ساله(این پیام ۲۰۰۹ است که درباره ۲۰۰۸ می‌گوید) در ضیافت‌ها، باهم حرف می‌زنید.  سال ۲۰۰۸، همسر آقای روح الله طائفی، در زندان است؛ بنابراین خودش به همراه رفقا و مسئولین ضیافت‌ها، مسئولیت دارند که ببینند این نقشه ۵ ساله که در ایران، در حال اجراست(تحت اشراف آقا‌ی ایدلخانی)، به کجا رسیده است؟

و برای مثال، وقتی در قسمت اداری، بررسی می‌کنند که نقشه را تا کجا جلو برده‌اند؛ یعنی فعالیت‌ها‌ی با ظاهر NGO  خودشان را بررسی می‌کنند. در پارک‌ها، جاده چالوس، استان فارس به بهانه زباله جمع کردن و…. بوده است.

جمع‌بندی:

به استناد پیام ۱۷ مه ۲۰۰۹،  در رضوان سال ۲۰۰۸ گفته‌ شده که باید در ضیافت‌ها در قسمت اداری(میانی)، راجع به نحوه اجرای آن نقشه ۵ ساله که دارالتبلیغ و موسسه طرح توسعه اقتصادی اجتماعی از اسرائیل، برای تمام کشور‌ها طراحی کرده؛ صحبت کنند.

این‌که چه‌طور یک NGO راه بیندازید و به سازمان و تشکیلات بهائی، تبدیل کنید. بحث هم اصلا مذهبی نیست. بنابراین، هدف قسمت اداری(میانی) ضیافت است. چراکه اگر غیر‌بهایی در ضیافت بود؛ نباید آن قسمت میانی را حضور داشته باشد. پس دعا چه می‌شود؟ مهم نیست؟ خیر، قسمت آخر(دعا)، اهمیتی ندارد. قسمت اول، دعا و اخر، پذیرایی و‌.. پوششی برای قسمت میانی است و فقط انهایی که عضو سازمان هستند می‌توانند در قسمت میانی بمانند.

ادامه پیام:

“و نیز با ارائه بینش‌ها‌ی احبای فعال و پر اشتعال، اعم از مصدقین جدید و مومنین دیرین و از جمعیت‌ها‌ی گوناگون، روحی جدید می‌یابد. قسمت اجتماعی آن از تبادل تعارفات معموله فراتر رفته به تجدید دیدار پرنشاط یارانی صمیمی و موانسینی حقیقی مبدل می‌شود. یارانی که در اجرای هدفی مشترک متحداند و مذاکرات‌شان با مضامینی روحانی تعالی یافته است.”

_مضامین روحانی یعنی قرار است ابتدا خدا و بعد نوکری بیت‌العدل را کنیم و اهداف بیت‌العدل و این سیستم سازمانی رو انجام دهیم. درواقع این روش، عین مغزشویی است. وقتی نمیگویند قصد گرفتن حکومت‌ها و براندازی و اجرای پروتکل هفت‌گانه شوقی  را دارند(و حکومت‌ها و حتی بسیاری از اعضای ضیافت نمی‌دانند)، این دقیقا مغز‌شویی است. اگر مخاطبان بدانند؛ در نهایت هدف تشکیلات چیست؛ مغزشویی نیست. ولی وقتی نمی‌دانند؛ سواستفاده میکنی

ادامه پیام:

«در پاسخ به پرسش‌ها‌یی که در طول نقشه»

_کلمه «نقشه» نشان از این است که آقابالاسر ایران، آقای ایدلخانی است. غیرایرانی‌ای خارج از مرزها، که یکصدهزار بهائی، در ضیافت‌ها، تحت امر ایشان هستند. صاحب نقشه در غرب آسیا ،آقای ایدلخانی است که از سال ۱۹۹۶ به بعد، او سازماندهی می‌کند. او از اسرائیل، هدایت میکند و به راحتی با پاسپورت سنگاپور به مشهد می‌آید. آقای ایدلخانی یک جاسوس و مقام اطلاعاتی است چرا‌که نام جانشین او اصلا مشخص نیست و از فاش شدن نامش می‌ترسند.

_در گذشته فکر می‌شد که امثال آقای ایدلخانی، مبلغ بهائی‌اند؛ اما بعدها معلوم شد که مبلغ نبوده‌اند و برانداز هستند و می‌خواهد حکومت بهائی(اقدسی) در ایران اجرا کند. حکومت اقدسی  که از بیان احکام همان کتاب اقدس، خجالت می‌کشند. کتاب ایقان و مفاوضات و… به راحتی،به عموم، تدریس می‌شود؛ اما یک کلاس اقدس در سطح عموم، وجود ندارد. کتاب اقدس رو صرفا در مجالس خود بهائیان با تعداد کم، مطالعه می‌کنند اما به طور عمومی(در حد کتاب ایقان) ندیده‌ایم کتاب اقدس را از صفر تا صد،بیان کنند. درصورتی که اقدس، از ایقان، مهم‌تر است. اگر برای ایقان صد برنامه دارند؛ برای اقدس باید ۱۰۰۰ تا باشد.

ادامه پیام:

“در پاسخ به پرسش‌ها‌یی که در طول نقشه درباره ضیافت نوزده روزه مطرح شده‌است؛ بیت‌العدل اعظم توضیح داده‌اند که در جامعه‌ای دائم‌الاتساع”

_یعنی جامعه ما یک تشکیلات است که دائما در حال وسعت گرفتن است و جذب افراد به معنای عضوگیری است(نه جذب افراد به تفکر ما و عقیده ما).

_تبلیغات ما تبلیغات دینی نیست که دعوت کنیم بیایید بهائی شوید و در این سیستم حق آزادی بیان دارید بلکه بیان شده:

«اتساع جامعه‌ی بهایی به عنوان یک سازمان و سیستم ارگانیک.»

بلافاصله بعد هم می‌گوید:

“که نفوسی را از تمام طبقات و پیشینه‌ها‌ی مختلف به عضویت می‌پذیرد.”

_دقت کنید گفته شده:«به عضویت می‌پذیرد.» گفته نشده با آغوش باز، شما را به عنوان یک هم‌ایده قبول می‌کنیم. نگفته است که ما مطالب را بیان می‌کنیم و بعد شما را رها می‌کنیم؛ حال یا شما بهایی میشوی یا خیر. بلکه بحث عضویت و عضو‌گیری است. این سند، سند عجیبی است. دخالت BIC، دخالت تشکیلات بهائی از بیت‌العدل، در داخل ایران(از کانال خانه‌ها‌ی تیمی، تحت عنوان ضیافت) دیده می‌شود.

چند صفحه بعد: ” اجرای نقشه”

_نقشه چیست؟

نقشه، راهنمای هر بهائی است؛ تا بداند چه‌طور از طریق NGO، در هر کلاستری، وارد شود و با ناجوانمردانگی بتواند برنامه‌ی بیت العدل را پیش ببرد.

برای مثال، چند صفحه قبل ‌تر، راجع به کودکان توضیح می‌دهد و میگوید که کودکان را به بهانه موسیقی و… جمع کن و الگوهای فکر و عمل بهاالله را در مغز او  نهادینه کن.

مثال از آموزش براندازی: موسسه روحی درس۳، نوجوانان طرح اطفال کتاب ۵، جامعه‌سازی و … کتاب ۱۳ قسمت اول! مخلص و ارادتمند به بیت‌العدل، درست کردن در کتاب ۸، واحد۳

ادامه پیام:

«تشکیل صیافت نوزده روزه در محله‌ها‌ی مختلف شهرهای پرجمعیت‌ یکی از پیامدهای اجتناب‌ناپذیر رشد امرالله و نشان‌دهنده مرحله مهمی در توسعه ارگانیک یک جامعه محلی(محلی بهایی و امری) است.»

_یعنی هدف، توسعه ارگانیک سازمان است نه بهایی کردن مردم. این‌جا اصلا صحبتی از تفکر یک بهائی و تبلیغ کردن آن، مطرح نیست. لذا منتقدان بهایی، باید بدانند تا نگویند تبلیغ بهاییت در ایران جرم است بلکه بحث اتساع ارگانیک و توسعه سازمان و عضو‌گیری مطرح است. موضوع سازماندهی به بهانه ایجاد NGO و مغزشویی افراد برای براندازی است.(محورش، ضیافت‌ها و موسسه ضیافت است)

ادامه قسمتهای مهم:

«چنین تغییری ممکن است در زمانی لازم باشد که محدودیت وقت یا نبودن تسهیلات کافی مانع اجرای رضایت‌بخش سه قسمت برنامه ضیافت و از همه مهم‌تر قسمت شور و مشورت گردد.»

_در نتیجه برنامه ضیافت، سه قسمت است و از همه مهمتر، قسمت شور و مشورت(قسمت میانی) است که اداری می‌باشد.

«تجاربی که تاکنون بدست آمده اثرات سودمند تشکیل ضیافت در محله‌ها را در کیفیت مشارکت، در ایجاد پیوندهای دوستی و در فرآیند کلی رشد، به ثبوت رسانده‌است.»

_از رشد صحبت شده است؛ اما رشد چیست؟ مربوط به سیستم عصبه انتصابی است که یعنی طی کردن دوره فشرده رشد که دست مسئولین کلاسترها و محدوده‌ها‌ی جغرافیایی و شورای منطقه‌ای(۵نفر شورای منطقه‌ای در ایران)، در ضیافت‌ها است؛ باید سرویس دهی و فعالیت کنند. شورای منطقه‌ای، عامل مزدوران خارج از مرزها در داخل ایران و مسئول ضیافتها در ایران هستند.

«وقتی یکی از مسئولین اصلی سرعت فرآیند رشد در خانه‌ها‌ی تیمی»

_سرعت فرآیند رشد یعنی همان برنامه‌ها‌یی که در کلاسترهای مختلف در خانه‌ها‌ی تیمی که دوره اش دوره ۳ماهه است؛ مطرح می‌شود.

_مجری این طرح کیست؟ از خارج از مرزهای ما(اسرائیل) به ایران آمده‌اند و فرآیند رشد(نماد رشد ۱، نماد رشد ۲، نماد رشد۳، فراتر از مرزهای یادگیری) را اجرایی می‌کنند.

تمام این‌ موارد، تحت نظر شورای کلاستر، شورای منطقه‌ای، شورای ترویج و تحکیم، مسئول هیئت مشاورین قاره‌ای ایران و دارالتبلیغ در اسرائیل است.

_محور این‌‌ حرکت، ضیافت‌ها‌ی نوزده‌ روزه در ایران بوده‌ است.

ضیافت‌های نوزده روزه، مسئولیت این را داشته‌اند که برای سرعت فرآیند رشد در سراسر جهان من جمله ایران، بسترسازی کنند.

_طبق این گزارش BIC، ایران یکی از چهار کشور فعال در ۲۵ سال گذشته بوده؛ بنابراین حتی یک روز هم ضیافت در ایران تعطیل نشده است. حتی یک روز هم فعالیت عصبه انتصابی در ایران، تعطیل نشده است.

_ از طرفی، می‌شود موسسه طرح و توسعه اقتصادی، تور فعالیت NGO در سراسر ایران پهن کند و اسراییل به این سیستم نگاهی نکند؟ بسیاری از دستگیری‌ها در ایران، طی ۲۵ سال گذشته، بابت این تور بوده است؛ و برای همین است که می‌گوییم ضیافت‌ها، خانه تیمی است.

ادامه پیام:

«گزارش‌ها، اخبار و اطلاعیه‌ها به چه نحو در اختیار احبا قرار خواهد گرفت. در هر ماه بهائی معمولا مجموعه‌ای از مواد برنامه شامل مواضع و یا مسائل خاصی که باید در قسمت اداری ضیافت مطرح شود در بین نواحی مختلف که برای میزبانی جلسات تعیین شده‌اند؛ توزیع خواهد شد.»

_هیئت یاران در هر استان، خادمینی دارد و این خادمین هستند که این وظیفه را انجام می‌دادند.

_مجددا بیان کرده که ضیافت‌ها، نقش محوری دارند.

این قسمت حاوی نکات بسیار مهمی است.

_اگر‌ چیزی برای پنهان کردن ندارند و ضیافت‌ها‌، خانه تیمی نیست؛ چرا نباید بچه‌های‌شان که تسجیل نشده و بهایی نمی‌دانند؛ در قسمت میانی ضیافت حضور داشته باشند؟

یا برای مثال، مادرشان که انصراف داده و سلب نسبت کرده ولی طرد نشده؛ یا همسر خود صاحب‌خانه(که ضیافت در خانه او اجرا می‌شود) و بهایی نیست؛ چرا نامحرم هستند و باید از محل برگزاری ضیافت، بیرون بروند؟ مگر قصد انجام چه کاری دارند؟ مگر ادعا نمی‌کنند بحث مورد گفتگو پیرامون تبلیغ است؟ وقتی چند مبلغ(آخوند) برای تبلیغ، برنامه‌ریزی می‌کنند؛ چه ایرادی دارد که چند نفر دیگر هم آن‌جا، نشسته باشند؟‌پس نتیجه گرفته می‌شود که فعالیت‌شان از جنس تبلیغ دین و کاری روحانی، نیست و سازمانی است و برای همین تیتر زده‌اند:”شرکت غیربهائیان در ضیافات” یا “ضیافت نوزده روزه یکی از موسسات امری”‌لذا بهائیت، یک مجموعه مذهبی نیست و یک سازمان است.

_چرا در ایران، ابتدای انقلاب، در سال ۱۳۶۲ تعهد داده بودند که سازمان‌شان را تعطیل می‌کنند اما نکردند و دروغ گفتند؟

دقت کنید؛ این مطلب، بسیار مهم است. اینکه در پیام ۱۷ مه ۲۰۰۹، اعتراف می‌کند که «ضیافت»، یکی از موسسات امری است.

بنابراین ضیافت، موسسه و سازمان است و اگر در تهران‌پارس و شهرری و …، ضیافت برقرار کردند؛ ضیافت، سازمان و موسسه امری است. نباید دروغ بگویید و باید بپذیرند که در این موسسه امری، در قسمت اداری‌اش، برای براندازی و اجرای نقشه پنج ساله، خانه تیمی برقرار کرده‌اند.

متاسفانه بسیاری از مردم، حتی ضابطین قضایی هم، به این شفافی، این مسئله را نمی‌گویند.البته تعداد زیادی، به دلیل این‌که در ۲۵ سال گذشته، فاجعه‌ها‌ی فراوانی بار آمده، متوجه موضوع شده‌اند و اقدام به‌جا نیز داشته‌اند.

ادامه پیام:

«ضیافت نوزده روزه یکی از موسسات امری و فرصت و وسیله‌ای است که جامعه بهایی بدون بیم از ایجاد سوء تفاهم در بین کسانی که با هدف ضیافت آشنا نیستند امور خود را با صراحت و صداقت کامل بررسی نماید. به این دلیل است که شرکت در ضیافت منحصر به اعضای‌ جامعه بهائی می‌باشد.»

_بنابراین چه دلیلی دارد که حضور در قسمت اداری ضیافت، منحصر به اعضای جامعه بهایی است؟

چون کار تیمی می‌کنند و در آن قسمت می‌خواهند به افرادشان آموزش دهند که مثلا چطور به فلان مدرسه بروند و مخفیانه در پوشش فعالیت انسان‌دوستانه و یک NGO، بچه‌ها را جمع کنند و در نهایت بچه‌ها را به محیطی دیگر بکشانند مثلا دختر و پسران دبیرستانی جوان را به بهانه فعالیتهای محیط‌زیستی، جمع کنند و بعد از گذشت پروسه‌ای ببینیم که سر از کلاسهای روحی خدمت به عالم انسانی(کتاب روحی۵) در می‌آورند! این کار عین ناجوانمردی است.

ادامه پیام:

«احبا معمولا تشویق نمی‌شوند که غیربهاییان را به جلسات دعوت کنند.»

_در اصل بیت العدل قصد دارد بگوید:«این‌کار ممنوع است و مبادا دعوت کنید»؛ اما در ظاهر می‌گویند: «تشویق نمی‌شوند!» این ادبیات با پنبه سر بریدن، ادبیات همیشگی بیت‌العدل است. وقتی می‌گوید ما تشویق نمیکنیم بیاورید؛ یعنی نباید غیربهائیان را بیاورید.

ادامه:

«اما گاهی دوستداران امر مبارک به طور غیرمنتظره در ضیافت حضور می‌یابند»

_مانند اقوام درجه یک صاحبخانه که ممکن است حضور داشته باشند.( البته غیرمنتظره هم نیست چراکه ممکن است در همان خانه، بعضی از اعضا‌ی خانواده، بهایی نباشند.)

«و البته نمی‌توان آنان را نپذیرفت و شرط ادب و روح رفاقت ایجاب می‌کند که به گرمی از آنان استقبال شود. از این‌رو مهمانان غیرمنتظره که تعدادشان در گذشته نسبتا کم بوده؛ به شرکت در قسمت‌ها‌ی روحانی و اجتماعی ضیافت پذیرفته می‌شدند.»

_قسمت روحانی و اجتماعی، یعنی قسمت اول و آخر، اما در قسمت میانی، چه؟ در ادامه می‌گوید:

«ولی یا از آن‌ها تقاضا می‌شد که برای قسمت اداری جلسه را ترک کنند و یا آن قسمت برنامه به کلی حذف می‌شد. یا با استقرار کامل چارچوب عمل نقشه»

_ این قسمت یعنی این‌که موظف هستند در چارچوب نقشه عمل کنند و تمام ضیافتها، مستقیما زیر نظر نقشه و مسئولین نقشه و در هماهنگی با آن‌ها بوده است.

_ یعنی ضیافت‌‌ها، علاوه بر خادمین، همزمان زیرنظر اجرای نقشه ۵ساله در ایران بوده که این‌ها زیر نظر نهادهای اسرائیل در اسرائیل هستند.

این‌ قسمت مهم است:

” در این‌گونه موارد به‌جای حذف قسمت اداری برنامه و یا تقاضای ترک جلسه از مهمانان، ناظمین سعی نمایند که این قسمت ضیافت را به نحوی تعدیل کنند تا برای شرکت مهمانان مناسب باشد‌. اعلام اخبار محلی”

_برای مثال:

در شمال کشور، مشغول اجرای برنامه ضیافت هستند و یکدفعه فامیل‌ها‌ی صاحبخانه، از تهران آمده‌اند. او نمی‌تواند قسمت وسطی، که اساس رسالت خانه تیمی است را، نزد آن‌ها اجرا کند یا حذف کند. باید فقط بگویند ما در فلان منطقه، به شیرخوارگان و… مراجعه کردیم برای خدمت به عالم انسانی و.. مطالبی بگویند ک فامیل صاحبخانه، حساس نشوند و نباید لایه‌ها‌ی زیرین را بگویند.

” و ملی”

_مثلا گزارش از اینکه، در فلان‌جا مشغول ساختن قبر عبدالبها هستیم و…

” و ارائه اطلاعات درباره گرد‌هم آیی‌ها‌ی اجتماعی و هم‌چنین شور و مشورت راجع به موضوع‌ها‌یی که منافع عمومی را دربرمی‌گیرد. مانند فعالیت‌ها‌ی تبلیغی، پروژه‌ها‌ی خدمت، صندوق تبرعات( اقا پول بده بیاد.)و غیره می‌تواند به‌طور عادی انجام شود.”

_بنابراین، نباید بحث‌ها‌ی حساس را بگویند؛ یا اگر نتوانستند حذف کنند؛ باید بسیار رقیق‌ مطرح کنند.

دقت کنید:

“درحالی که بحث درباره مطالب حساس و نکات غامض مربوط به این مسائل و یا دیگر مواضیع پیچیده را”

_ این یعنی کار اطلاعاتی، براندازی و همان‌چیزی که به‌ همان خاطر، می‌گوییم ضیافت، خانه تیمی است‌.

“مواضیع پیچیده را می‌توان به وقت دیگری موکول نمود.”

_ تاکید می‌کند که مطالبی که مسئله‌دار هست را نباید فاش کنند.

” تا احبا بتوانند آزادانه و بدون آن‌که حضور مهمانان مانع باشد؛ اظهار نظر نمایند.”

_بنابراین جاسوس دارند و در حال براندازی بر اساس پروتکل هفت‌گانه شوقی، هستند اما با چه تکنیک‌ها‌ی ناجوانمردانه‌ای!

_مثلا: برنامه می‌بردند برای بچه‌های آفریقا. آن‌ها را به‌بهانه موسیقی و آهنگ و … جمع می‌کنند. حال وقتی آقای لکسیو در ضیافت آفریقا، قصد توضیح این‌ها را دارد؛ اگر یک فامیلی که بهایی نبود؛ حضور داشت؛ این‌ها موارد غامض است و نباید مطرح شود.

دقت کنید اینجا خیلی مهم است:

” هنگامی که ضیافت در منزل خانواده‌ای برگزار شود که بعضی از اعضای آن بهائی نیستند؛ رویکرد مشابهی نسبت به قسمت اداری می‌توان اتخاذ کرد.”

_مجددا دقت کنید که تمام این‌ دستورات، مربوط به قسمت اداری است. قسمت اداری ضیافت، یعنی خانه تیمی!

“در برنامه‌ریزی برای این‌گونه جلسات، از یک‌طرف باید به ضرورت ابراز مهمان‌نوازی و محبت اندیشید و از طرف دیگر ملاحظه مقتضیات در طرح امور محرمانه”

_محرمانه؟! چه امور محرمانه‌ای دارند که عمه و خاله شخص، بچه‌ یا مادرش نباید بشنود؟

در ضیافت‌ها، در ایران، چه امور محرمانه‌ای دارند که بچه‌شان هم نباید بشنود و در جریان باشد؟ همین سند، کافی است برای اثبات اینکه ضیافت، خانه تیمی است.

” و بحث آزاد درباره موضوع‌ها‌ی مهم و حساس را باید به دقت در نظر گرفت. محفل روحانی محلی باید با مشورت با احبایی که چنین بستگانی دارند؛ سعی نماید که راه حل رضایت‌بخشی برای هر موردی که پیش می‌آید پیدا کند.”

و در ادامه، این قسمت هم مهم است:

” گسترش مستمر جامعه بهایی در سال‌ها‌ی آینده مطمئنا چالش‌ها‌ی متعددی را پیش خواهد‌ آورد که بر چگونگی اجرای جنبه‌ها‌ی روحانی، اداری و اجتماعی ضیافات نوزده‌روزه در نقاط مختلف جهان اثر خواهد گذاشت. مسئولیت رسیدگی به این چالش‌ها در وهله اول بر عهده محافل روحانی محلی است.”

_ دقت کنید به خاطر این است که می‌گوییم ضیافت‌ها، مرکزی برای نوکر اجنبی در هرجای دنیا خصوصا در ایران، هستند.

” محافل طبیعتا توصیه اعضا‌ی هیئت معاونت را جویا خواهند شد.”

_هیئت معاونت، چه کسانی هستند؟ گروهی که از خارج مرزها، داخل ایران آمده‌اند. یعنی معاونین آقای ایدلخانی، اعضای هیئت معاونت، معاون مشاور قاره‌ای، آن دو نفر و مساعدین، این‌ها باید زیرنظر….

جمع بندی:

ضیافت‌ها که  در ایران، یک روز هم تعطیل نشده‌اند؛ طی ۲۵ سال گذشته، مستقیم زیر نظر اعضای هیئت معاونت، از خارج مرزها که  مشاورین قاره‌ای است؛ اقدام کرده‌اند و بالای ۱۰۰۰ پروژه در ایران، طبق گزارش سایت خودشان انجام داده‌اند.

 

 

مورد بعدی

طی چتی که در یکی از گروهای تلگرامی داشتم فرد بهایی که ظاهرا بابت تحرکات سازمانی محاکمه و محکوم شده بود ضمن فرا فکنی اعمال خود برای مخدوش کردن شخصیت بنده و اتهام این نکته که من باعث مشکل برای وی شدم در حالی که قبلا وی توسط ضابطین قضائی مورد تفقد قرار گرفته بود رسما اعلام می کند که وی ناظم یکی از ضیافت ها در شهر یزد بوده

سند اول اعتراف به ناظم بودن :

سند دوم :

سیما بهروزی، شهروند بهایی به دادگاه انقلاب یزد احضار شد/ سند

خبرگزاری هرانا – سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد طی ابلاغیه ای به دادگاه انقلاب این شهر احضار شد. وی پیشتر به دلیل فعالیت در فضای مجازی تحت عناوین مختلف در دادسرای یزد تفهیم اتهام شده بود. این شهروند بهایی پس از تفهیم اتهام به زندان یزد منتقل شده و پس از دو روز با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۹۸، سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد به دادگاه انقلاب این شهر احضار شد.

طی این ابلاغیه که روز جاری و به صورت الکترونیکی به دست وی رسیده است از این شهروند بهایی خواسته شده ساعت ۱۲ ظهر روز ۲۶ مردادماه سال جاری، در خصوص شکایت مبنی بر عضویت در جمعیت های معارض کشور (بهاییت) و تبلیغ به نفع گروه ها یا سازمان های مخالف نظام (بهاییت) در شعبه اول دادگاه انقلاب یزد حاضر شود.
این شهروند بهایی در تاریخ ۲۹ اسفندماه سال گذشته توسط پلیس امنیت احضار و در خصوص فعالیت در فضای مجازی طی رو مرحله مورد بازجویی قرار گرفت.

پس از مدتی طی ابلاغیه ای از سوی شعبه ۴ دادسرای یزد به این شعبه احضار و از بابت اتهامات “تبلیغ آیین بهایی و عضویت در گروه های معاند نظام” تفهیم اتهام شد. این شهروند بهایی پس از تفهیم اتهام به دلیل عدم توانایی در تامین وثیقه بازداشت و به زندان یزد منتقل شد و پس از دو روز با تامین وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی تا پایان مراحل دادرسی از این زندان آزاد شد.

سیما بهروزی، هموطن بهایی به زندان محکوم شد!

سیما بهروزی مهدی آبادی، شهروند بهایی ساکن یزد توسط دادگاه انقلاب این شهر به تحمل ۳ ماه حبس تعزیری محکوم شد. جلسه دادگاه این شهروند بهایی در تاریخ ۲۷ مردادماه برگزار شده بود. این شهروند بهایی پیشتر به دلیل فعالیت در فضای مجازی تحت عناوین مختلف در دادسرای یزد تفهیم اتهام و به زندان یزد منتقل شده و پس از دو روز با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

بر اساس اعلام دادگاه انقلاب یزد، سیما بهروزی از اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام تبرئه و از بابت اتهام “عضویت در یکی از گروه های معارض نظام” به ۳ ماه حبس محکوم شد.
#به_آزار_بهاییان_پایان_دهید
#زندگی_در_تبعیض
#بهایی

لینک :

https://t.me/hranews/35060

سند سوم :

سند سوم :

 

 

نظر شما در مورد این مطلب :

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.